- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.161
evet canım var ama pkoda olan o oluşamadan öylece birikip kist görünümü veren şeyler yoktu gittiğim her doktor rahim temiz kist mist yok dedi
canım o muhtemelen kirli kan.
benimde kist varken oluyordu dr normal kirli kan o demişti. parça parça geliyordu.
Amaaan cok is var desene daha.... ne ders i kiz....
haaa ayy ne güzel olur öyle av işlerini yapıosun die maaş bağlasalar tekrar tekrar kolay gelsin canım ayy allah bi kolaylık versinde hemen bitsin bidahada olmasın böyle pis işler inş
KIZLAARRR ÖNCELİKLE ALLAH HEPİNİZDEN TEKTEK RAZI OLSUN.. HEPİNİZ DESTEK VE YARDIMCI OLDUNUZ. BURDA HEPİMİZ BÖLEYİZ KARDEŞ GİBİ... İNŞALLAH SONUCUMDA GÜZEL ÇIKAR VE HAYIRLI SONUÇLANIR. DUA EDİN LÜTFEN SİZ BENİM HEP DUALARIMDASINIZ. KENDİME NASIL İSTEDİYSEM HEPİNİZ İÇİNDE ÖLE İSTEKLERDE BULUNDUM. NEYSE SABAH EVDEN ÇIKTIM YA SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM KAN ALAMIYOLARMIŞ BOZUKMUŞ. HASTANEYE GİTTİM KAN VERDİM SIKIŞ KESEYE BAKABİLİRSEK BAKALIM DEDİ DOKTOR. SIKIŞTIM SADECE KİST GÖRDÜ KESE YOK DEDİ. ERKEN OLABİLİR DEDİ. BENDE ŞİMDİ İŞE GELİRKEN TEST ALDIM TEKRAR YAPTIM AMA BU ÇOOOK SİLİK ÇIKTI BOL SUDAN DOLAYI SANIRIM.. ÖĞLEN 3TEN SONA GİDİCEM KAN SONUCUNU ALMAYA.. ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH BEBEĞİM BENİMLEDİR..
çok iş var çoooook
usta gitti evi öylece bıraktım bende çıktım paramı çektim kuaföre gittim bankaya gittim alışveriş yaptım şimdi geldim gelmez olaydım bi mucize olmamış ev bıraktığım halde duruyo
soğan suyumu yaptım içip kahvaltı etcem sonra başlıcam temizliğe
aöf devam ediyor canım haftasonu sınav var ders çalışıyorum dua etde vereyim dersleri hamilelerin duası kabul olurmuş bak
kocam veriyo hergün giderken 20-30 ne olursa bırakır bende verdiğin paraya göre yapcam bundan sonra işleri diyorum yavaş yavaş arttırmaya başladı
canım dualarım seninle inşallah bebeğin kanda gösterir kendini
ya ben hapşurduumda kasığıma kramp grioosizce bebeğim zarar görüomudur???
ya ben hapşurduumda kasığıma kramp grioosizce bebeğim zarar görüomudur???
Canim ben hafta sonundan beri hastayim, hapsuruyom oksuruyom tiksiriyom normal doktor bisi olmaz merak etme dedi.. Bugunde bebisi gormeye gidicem bakalim ins iyidir
Canim ben hafta sonundan beri hastayim, hapsuruyom oksuruyom tiksiriyom normal doktor bisi olmaz merak etme dedi.. Bugunde bebisi gormeye gidicem bakalim ins iyidir
İnşallah kuzum.. Allah razı olsunn
sen temizlik yapmadım de gez öleal sana kocaa bi temizlik Allah kolaylık versin valla. derslerinide verirsin inşallah
olmaz bişey canım hapşuruğunu tutmak daha tehlikeli sakın tutma hapşururken elini karnına koy sonra elhamdülillah de Allah ın izni ile bişeycik olmaz yeterki tutma kendini
ayyyyyyyyyy ssüüppeerrrmişş yaa demek bugün buluşma gününüz annesiiii
sağlıklıdır inşallahhhhhh
cinsiyet kesinleşir heralde artkk isim düşündünz mü cnm???
Evet hayatim doktor gecende solicekti ama kesi degil demisti bende soyleme dedim belki bu sefer daha net gorur ins ve iyidir bebisim..
Isim knusuna gelince erkek olursa anlastik ama kiz olursa durum vahim ortalik karisicak gibi esim annesinin ismini vermek istiyor ben diyorum eee benimde annem var o zaman iki annenin ismini verelim diyor .. Dedim sen daha annemin ismini duzgun soyleyemiyorsun cocugunami vericen ayrica kulaga hicte hos gelmiyor beraber sonucta bu ismi cocuk omur boyu tasicak.. ikimizinde bier karari var ben tercihimi yaptim sen karar ver ikincisine diyip cikiyor isin icinden.. Heleki su donemde bebis kizsa ortalik cok karisicak.. Ivana Betul olsun diyor bende diyorum olmaz olursada Betul Ivana olucak .. Offf Offf ins Rabbim hayirlisini verir ama aslinda bnim gonlumden gecen Angela Nisa ..
her sabahh hapşuruk merasimi başlıoo öğlene kadarrrr
çok hapşuruorm ztnde bde kramp grince buğün korktumm öle... tutmuorm ztn ama sesim mahalleyi çınlatıoo çok utanıom artkkkk
öncee sağlıklıı hayırlıı bi evlat olsun cnmm ama umarm erkek olurda sende eşinde doğacsk bebeğinde bu kargaşann içnde kalmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?