HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Merhabalar herkeseeee İnşallah bebek bekleyen isteyen herkese rabbim hayırlısıyla bebek verir Bizlerin de bebeklerini bize bağışlar inşallah

slm kızlar arkadaşımın adetinin 3. Günü vede çok yoğun kanaması varmış dün ovulasyon testi yaptı 2. çizgi çok belirgin çıktı bugünde yaptı oda aynısı çıktı bunu bİZ anlayamadık bileniniz varsa bize yardımcı olun lütfen

evet canım var ama pkoda olan o oluşamadan öylece birikip kist görünümü veren şeyler yoktu gittiğim her doktor rahim temiz kist mist yok dedi

canım o muhtemelen kirli kan.
benimde kist varken oluyordu dr normal kirli kan o demişti. parça parça geliyordu.

Amaaan cok is var desene daha.... ne ders i kiz....

çok iş var çoooook
usta gitti evi öylece bıraktım bende çıktım paramı çektim kuaföre gittim bankaya gittim alışveriş yaptım şimdi geldim gelmez olaydım bi mucize olmamış ev bıraktığım halde duruyo
soğan suyumu yaptım içip kahvaltı etcem sonra başlıcam temizliğe
aöf devam ediyor canım haftasonu sınav var ders çalışıyorum dua etde vereyim dersleri hamilelerin duası kabul olurmuş bak

haaa ayy ne güzel olur öyle av işlerini yapıosun die maaş bağlasalar tekrar tekrar kolay gelsin canım ayy allah bi kolaylık versinde hemen bitsin bidahada olmasın böyle pis işler inş

kocam veriyo hergün giderken 20-30 ne olursa bırakır bende verdiğin paraya göre yapcam bundan sonra işleri diyorum yavaş yavaş arttırmaya başladı

canım dualarım seninle inşallah bebeğin kanda gösterir kendini

İnşallah kuzum.. Allah razı olsunn
sen temizlik yapmadım de gez öle al sana kocaa bi temizlik Allah kolaylık versin valla. derslerinide verirsin inşallah

ya ben hapşurduumda kasığıma kramp grioo sizce bebeğim zarar görüomudur???

olmaz bişey canım hapşuruğunu tutmak daha tehlikeli sakın tutma hapşururken elini karnına koy sonra elhamdülillah de Allah ın izni ile bişeycik olmaz yeterki tutma kendini

Canim ben hafta sonundan beri hastayim, hapsuruyom oksuruyom tiksiriyom normal doktor bisi olmaz merak etme dedi.. Bugunde bebisi gormeye gidicem bakalim ins iyidir

ayyyyyyyyyy ssüüppeerrrmişş yaa demek bugün buluşma gününüz annesiiii
sağlıklıdır inşallahhhhhh
cinsiyet kesinleşir heralde artkk isim düşündünz mü cnm???

İnşallah kuzum.. Allah razı olsunn
sen temizlik yapmadım de gez öle al sana kocaa bi temizlik Allah kolaylık versin valla. derslerinide verirsin inşallah

ya canım görsen salonumu şuan bomba düşmüş gibi heryer heryerde toz pislik su lekeleri öööööffff midem bulanıyo baktıkça ama gitmem lazımdı paramı çekip kredi yatırdım mecburen gittim şimdide kahvaltı edip temizliğe girişcem senin müjdeni bekliyorum yoksa hemen çıkcam sen müjdeyi ver p.tesiye kadar yokum buralarda özlersiniz beni

inşallah veririm şu sınavları ama hiç umudum yok nedense :26:

olmaz bişey canım hapşuruğunu tutmak daha tehlikeli sakın tutma hapşururken elini karnına koy sonra elhamdülillah de Allah ın izni ile bişeycik olmaz yeterki tutma kendini

her sabahh hapşuruk merasimi başlıoo öğlene kadarrrr
çok hapşuruorm ztnde bde kramp grince buğün korktumm öle... tutmuorm ztn ama sesim mahalleyi çınlatıoo çok utanıom artkkkk

ayyyyyyyyyy ssüüppeerrrmişş yaa demek bugün buluşma gününüz annesiiii
sağlıklıdır inşallahhhhhh
cinsiyet kesinleşir heralde artkk isim düşündünz mü cnm???

Evet hayatim doktor gecende solicekti ama kesi degil demisti bende soyleme dedim belki bu sefer daha net gorur ins ve iyidir bebisim..

Isim knusuna gelince erkek olursa anlastik ama kiz olursa durum vahim ortalik karisicak gibi esim annesinin ismini vermek istiyor ben diyorum eee benimde annem var o zaman iki annenin ismini verelim diyor .. Dedim sen daha annemin ismini duzgun soyleyemiyorsun cocugunami vericen ayrica kulaga hicte hos gelmiyor beraber sonucta bu ismi cocuk omur boyu tasicak.. ikimizinde bier karari var ben tercihimi yaptim sen karar ver ikincisine diyip cikiyor isin icinden.. Heleki su donemde bebis kizsa ortalik cok karisicak.. Ivana Betul olsun diyor bende diyorum olmaz olursada Betul Ivana olucak .. Offf Offf ins Rabbim hayirlisini verir ama aslinda bnim gonlumden gecen Angela Nisa ..

öncee sağlıklıı hayırlıı bi evlat olsun cnmm ama umarm erkek olurda sende eşinde doğacsk bebeğinde bu kargaşann içnde kalmazz

her sabahh hapşuruk merasimi başlıoo öğlene kadarrrr
çok hapşuruorm ztnde bde kramp grince buğün korktumm öle... tutmuorm ztn ama sesim mahalleyi çınlatıoo çok utanıom artkkkk

oh oh tutma maşallah sal gitsin duyarlarsada duysunlar siz 2 kişisiniz döversiniz onları

slm kızlar arkadaşımın adetinin 3. Günü vede çok yoğun kanaması varmış dün ovulasyon testi yaptı 2. çizgi çok belirgin çıktı bugünde yaptı oda aynısı çıktı bunu biz anlayamadık bileniniz varsa bize yardımcı olun lütfen bu gün sabahda kan testi yaptırmış yarın çıkcakmış sizce kızlar sizce ovulasyon testinde bu iki çizgi gebelik varmı ama adette çokda yoğunmuş hocam bizim kafamız karıştı

kuşummmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikleeeeeerr ya çok sevindimmmmmmmmmmmm şok oldummmmm ayyyy harika bi haber bu ya ohhh ne güzellll :)
Allah isteyen herkese nasip etsin bi an evvellll

öncee sağlıklıı hayırlıı bi evlat olsun cnmm ama umarm erkek olurda sende eşinde doğacsk bebeğinde bu kargaşann içnde kalmazz

Sorma canim yaa birde esimin kardesinin kiz arkadasida dogurucak aramizda iki hafta var, belli olmaz kimin once dogurcagi, herkeste bir ilgi ona karsi sanki biz tas dogurucaz 8 senedir ogullariylayim 5 aylik tanidiklari kari daha degerli .. Aklima geldikce sinirim bozuluyor ustune birde anasinin ismini vermek hic istemiyorum.. Erkek olursa esimin adi ve benim dedemin adini koyucaz.. Gerci hos esim babasi dedesi dedeleri hepsi ayni isimden .. Ilk olan erkek her zaman o isimden devam etmesi lazim mis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…