- 22 Nisan 2013
- 2.236
- 291
- 173
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.181
oh oh tutma maşallah sal gitsin duyarlarsada duysunlar siz 2 kişisiniz döversiniz onları
aynenn cnmmmda sen bu kadar işim varken hala burdamısınnnnn bırak işi gücü haftasonu yaparsn derslerine çalışşşş.. sıkıcıda olsa zorla kendniii
kuşummmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikleeeeeerr ya çok sevindimmmmmmmmmmmm şok oldummmmm ayyyy harika bi haber bu ya ohhh ne güzellll :)
Allah isteyen herkese nasip etsin bi an evvellll
Sorma canim yaa birde esimin kardesinin kiz arkadasida dogurucak aramizda iki hafta var, belli olmaz kimin once dogurcagi, herkeste bir ilgi ona karsi sanki biz tas dogurucaz 8 senedir ogullariylayim 5 aylik tanidiklari kari daha degerli .. Aklima geldikce sinirim bozuluyor ustune birde anasinin ismini vermek hic istemiyorum.. Erkek olursa esimin adi ve benim dedemin adini koyucaz.. Gerci hos esim babasi dedesi dedeleri hepsi ayni isimden .. Ilk olan erkek her zaman o isimden devam etmesi lazim mis..
kıs kahvaltı ediyorum az sonra kalkcam temziliği bırakamam açık mutfak olduğu için heryer meydanda mecbur temizlicem bende bi başlayınca bırakamam akşama kadar temizlerim artık dip köşe ne varsa
burcun akrep mi yoksaaaa???
ooo gizoşşş büyütmüşsünn maaşallahhh bebişiniiinasıl gdio bulantılar fln başladımııı
aaa değişik bi gelenekmişş cnmm aman boşver hayrlısı olsun ama bncede kaynananın adını vermek hiçç hoş değill. şahsen kayın validemi sevdiiim halde bana yağcılık gbi gelioo:)) ikna et kocanıda kız fln olursa kendi istediin ismi koyy inşallahhh
evet canım zaman geçiyo valla :)
bulantılar ağır şeyler yediğimde oluyo çıkartıyorum hemen.onun dışında iyiyim :)
sen nasılsınn :)
kuzummmmmmm özledimya beeeee nerdesinki sennn:26:
nasıl oldun bebeğim çarpıntıların geçtimii:26:
ya canım görsen salonumu şuan bomba düşmüş gibi heryer heryerde toz pislik su lekeleri öööööffff midem bulanıyo baktıkça ama gitmem lazımdı paramı çekip kredi yatırdım mecburen gittim şimdide kahvaltı edip temizliğe girişcem senin müjdeni bekliyorum yoksa hemen çıkcam sen müjdeyi ver p.tesiye kadar yokum buralarda özlersiniz beni
inşallah veririm şu sınavları ama hiç umudum yok nedense :26:
kuşummmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikleeeeeerr ya çok sevindimmmmmmmmmmmm şok oldummmmm ayyyy harika bi haber bu ya ohhh ne güzellll :)
Allah isteyen herkese nasip etsin bi an evvellll
slm kızlar arkadaşımın adetinin 3. Günü vede çok yoğun kanaması varmış dün ovulasyon testi yaptı 2. çizgi çok belirgin çıktı bugünde yaptı oda aynısı çıktı bunu biz anlayamadık bileniniz varsa bize yardımcı olun lütfen bu gün sabahda kan testi yaptırmış yarın çıkcakmış sizce kızlar sizce ovulasyon testinde bu iki çizgi gebelik varmı ama adette çokda yoğunmuş hocam bizim kafamız karıştı
evet canım zaman geçiyo valla :)
bulantılar ağır şeyler yediğimde oluyo çıkartıyorum hemen.onun dışında iyiyim :)
sen nasılsınn :)
canım dayım yoğun bakımda ananemin haberi yok kalp krizi geçiriyo sürekli.ananemide arayan çok oluyo haberi olmadığını bilmeden.ordayım sürekli telefonlara ben bakıyorum işte kimse ağzından kaçırmasın öğrenmesin ananem diye.koşturuyorum.şimdi psikiyatrdan geldim işte hiçbişey yok sen kendin yapıyosun dedi.ilk 3 ay bütün bunlar normal zamanla azalır dedi.seninle alakalı bi olay dinleme kendini bi uğraş bul vs dedi.ok canım dedim bende
geçti zaten haha
Ayyy herzamankinden daha zor bi temizlik seni bekliyo desenemüjdemi saat 3-3buçuk gibi verebilirim inşallah. :) sende sıkı çalış derslere ver geç :) neden pazartesiye kadar yoksun ki. akşamları gir işte :)
iyim canım işler çok yoğun ondan dolayı giremiyorum bugun sakiniz koşturmadan akşam nasıl oluyo bilemiyorum inan ama aklımda burda kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?