HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bence kirli kan illaki karışmıştır idrara o yüzden sağlıklı sonuç çıkmaz die düşünüyorum zaten ovulasyon yumurtanın çatlama zamanını bilmek için kullanılıyor ama siz genede doktora danışın derim

aynenn cnmmm da sen bu kadar işim varken hala burdamısınnnnn bırak işi gücü haftasonu yaparsn derslerine çalışşşş.. sıkıcıda olsa zorla kendniii

kıs kahvaltı ediyorum az sonra kalkcam temziliği bırakamam açık mutfak olduğu için heryer meydanda mecbur temizlicem bende bi başlayınca bırakamam akşama kadar temizlerim artık dip köşe ne varsa

kuşummmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikleeeeeerr ya çok sevindimmmmmmmmmmmm şok oldummmmm ayyyy harika bi haber bu ya ohhh ne güzellll :)
Allah isteyen herkese nasip etsin bi an evvellll

ooo gizoşşş büyütmüşsünn maaşallahhh bebişiniii nasıl gdio bulantılar fln başladımııı

aaa değişik bi gelenekmişş cnmm aman boşver hayrlısı olsun ama bncede kaynananın adını vermek hiçç hoş değill. şahsen kayın validemi sevdiiim halde bana yağcılık gbi gelioo:)) ikna et kocanıda kız fln olursa kendi istediin ismi koyy inşallahhh

evet canım zaman geçiyo valla :)
bulantılar ağır şeyler yediğimde oluyo çıkartıyorum hemen.onun dışında iyiyim :)
sen nasılsınn :)

kuzummmmmmm özledimya beeeee nerdesinki sennn:26:
nasıl oldun bebeğim çarpıntıların geçtimii:26:

canım dayım yoğun bakımda ananemin haberi yok kalp krizi geçiriyo sürekli.ananemide arayan çok oluyo haberi olmadığını bilmeden.ordayım sürekli telefonlara ben bakıyorum işte kimse ağzından kaçırmasın öğrenmesin ananem diye.koşturuyorum.şimdi psikiyatrdan geldim işte hiçbişey yok sen kendin yapıyosun dedi.ilk 3 ay bütün bunlar normal zamanla azalır dedi.seninle alakalı bi olay dinleme kendini bi uğraş bul vs dedi.ok canım dedim bende
geçti zaten haha

Ayyy herzamankinden daha zor bi temizlik seni bekliyo desene müjdemi saat 3-3buçuk gibi verebilirim inşallah. :) sende sıkı çalış derslere ver geç :) neden pazartesiye kadar yoksun ki. akşamları gir işte :)

kuşummmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikleeeeeerr ya çok sevindimmmmmmmmmmmm şok oldummmmm ayyyy harika bi haber bu ya ohhh ne güzellll :)
Allah isteyen herkese nasip etsin bi an evvellll

cannıııımmm... teşekkür ederim.. bana bile şok oldu kiii... :)) amiinn inşallahhh

ovulasyon testi tam olarakta gebelik belirlemiyo. böyle söylentiler çıkmıştı ama tam kesin bi bilgi değil. Arkadaşın verdiyse kanı onda belli olur. adet yoğunsa sanmıyorum bi gebelik söz konusu olduğunu.. belirtileri filn mı var . neden yoğun bi regl döneminde gebelik şüphesine düştü.?

evet canım zaman geçiyo valla :)
bulantılar ağır şeyler yediğimde oluyo çıkartıyorum hemen.onun dışında iyiyim :)
sen nasılsınn :)

çok bulantılı ve keyifsizz haftalar şükür rabbimee geçtiii.. beni gören hayrdr hastamısın diodu bnde hasta deilim hamileyim die cvp veriodumm..
şmdi elhamdülillahhh çok daha iim ya.. en azından yemeğimi yapıom:) temizliimi yapıomm:)) ayın 8inde dr a gdicem işte bakalım bebişte iimi:)
sen n zamn gdiosun dr cnm?

oh oh çok sevindim iyi olmana aman dikkat et kendine kendini dinleme bende bebek işine ara vermeye karar verdim dün. bi 3 ay üstüne düşmicem kendi psikolojimi bozdum ota boka ağlar oldum önce kendim iyileşeyim sonra bebek yapcam

Ayyy herzamankinden daha zor bi temizlik seni bekliyo desene müjdemi saat 3-3buçuk gibi verebilirim inşallah. :) sende sıkı çalış derslere ver geç :) neden pazartesiye kadar yoksun ki. akşamları gir işte :)

tamam ben 3 bucukta tekrar girerim :) canım akşamları eşim oluyo pcde ondan giremiyorum gündüzleride ders çalışcam işte sanki çok zaman varmış gibi. bizde bi laf vardır bk büzüğün ağzına gelince sçmaya delik arıyo diye aynı o hesap bende şimdi ders çalışmak için zaman üretmeye çalışıyorum

hastaneden geldim az önce kızlar.. Değerim 285 çıktı. iyimi bilmiyorum ama doktor daha yeni gebelik dedi. bitane vitamin ilacı yazdı pazartesi tekrar kan ver ona göre ultrasona alırız dedi. bukadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…