HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kis saat 3.30 oldu TR de hadi bebis halayini kacirmiyim cikiyorum ben birazdan.. :)))

Kizlar oglen yemeginden geldim kocaman cevizli cikolatali pasta yedim yemegin ustune, ohh bebisime enerji olsun hoplasin ziplasin ultrasonda ins :))) Benim kozalakta gelicek ultrasona bakalim ne cikicak cinsiyetimiz, acaba diyorum ben bu pasta isinden vazmigecsem nasilsa benim bebek kimsenin umrunda degil kimi cagricam kutlamaya pasta kesmeye.. Yada diyorum hafta sonu inadina mi yapsam ?

hastaneden geldim az önce kızlar.. Değerim 285 çıktı. iyimi bilmiyorum ama doktor daha yeni gebelik dedi. bitane vitamin ilacı yazdı pazartesi tekrar kan ver ona göre ultrasona alırız dedi. bukadar :)

Bebeğimmmm çok sevindim Allah'ın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et olur mu bebeğim birde anlat bakalım ne yaptın bu ay :)

inşaallah bu halaylar birgün benim içimde çekilir

Son düzenleme:
hastaneden geldim az önce kızlar.. Değerim 285 çıktı. iyimi bilmiyorum ama doktor daha yeni gebelik dedi. bitane vitamin ilacı yazdı pazartesi tekrar kan ver ona göre ultrasona alırız dedi. bukadar :)

cok sevındım super ya hayırlı olsun sekerım dıkkatlı ol artık

canım ben yerınde olsam kutlamamı kocamla yaparım facede eklı ya bu kadın onun gorecegı sekılde resımler koyarım nıspet yaparım o da oradan ogrensın bırak catlasın :) bence kocanla gıt bebıs magazalarına erkekse erken bebek kıyafetlerı ıle cekıl koy ıste ne bılım pastanın ole ye cıkolata falan varsa beebek sekıllı ole ye hepsını cek koy faceye catlasın :)

bence oğluşun olacak

Ohhhh sefamiz olsun , coktandir halay cekememistik.. Mayisin ilk bebisine kizlar...

Tebrik ederim canim, Allah saglikli hayirli evlat versin o minik canlari bize bagislasin.. Ins guzel sorunsuz bir gebelik gecirirsin, Rabbim kucagina almayida nasip etsin ..

Bebeğimmmm çok sevindim Allah'ın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et olur mu bebeğim birde anlat bakalım ne yaptın bu ay :)

ateş ölçtüm ben bu ay ve o ateş tablosuna göre ilişkiye girdim. girdiğim ilişki sonrasında kalçamı biraz kendim silkeleyp belimin altında yastıkla uyudum. bide bolbol dua ettim... Rabbim Canıma Can kattı Şükürler olsun

cok sevındım super ya hayırlı olsun sekerım dıkkatlı ol artık
çok dikkatliyim. minibüste bile çok sarsıntılı yerde oturmuyom adımlarım çok küçük ve yavaş :)

sezgiiiiii canım benim çok sevindimm ayyy nasıl sevindim yaaaaaa beşik kertmem benimmmmmmmmmmmmm halaya sözüm vardı vidyo atacam die hadi oyunaaaaaaaaa
62:emir_bebek:

yedıgın ıctıgıne de dıkkat et canım artık ayy ne guzel ya sınsı sınsı ılerledım ve oldu dıyorsun
hadı bakalım hosgeldın hamıs kervanına
kızceler hepınızı beklıoruz teker teker dokulu n gelın

Canım benim amiiin inşallahhh Cümlemizee

Canım çok sevindim Allah kucağınada almayı nasip etsinnn ohhhh maşallah maşallahhhhhh ayyy darısı bizlereee ))

tebrikler canım darısı benim başıma tez zamanda

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

sezgiiiiii canım benim çok sevindimm ayyy nasıl sevindim yaaaaaa beşik kertmem benimmmmmmmmmmmmm halaya sözüm vardı vidyo atacam die hadi oyunaaaaaaaaa
62:emir_bebek:

canııım benim.. :) Rabbim hepinize nasip etsin inşallahh hayırlı sağlıklı evlatlar..
bende katılayım halayımaaa

gözümüzz aydınnn bi kere daha o zamnaaaaannnnnn çokk sevindmm cnmmm hayrlı olsunnnnn sağlıkla gelsin annesineeeeeeeeeeeeeee

yarın gidicem canımmm :)

kendi kendimizi dinleye dinleye sıyırcaz zaten yakında

oohhh canımmmm süperr yaa çok sevindimmmmm :)
eşine nasıl söyledinnn
bide değerin iyi benim ilk 34 çıkmıştı düşünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…