- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.981
al bencede ve bazı batları dolanlardan cevap da yok. haberde yok galiba. anam gel 22 şubat gel. ama kırmızılarla değil ha:)şaka bir yana hayırlısı olsun işta vakit geçirmeye rahatlamaya çalışıyorum. yoksa kafayı yiyecem. hamilemiyim değilmiyim diye düşünmekten. bir belirti aramaktan
valla bende ole sabırsızım ama oda kısılık meselesı evlenırkende hıc heyecanlamadın dedı zaten ben se sankı dunya degısıyor yenı bır dunyaya yerlesıyormusum gıbıydı
he kız kimseden ses yok jkafana fazla takma canım relaks stres yokk
ben butdayım dün baya topa tutttular beni yhaa korkudan gelemedim :)bunlar nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]DRAMASANAT[/TD]
[TD]4 ŞUBAT[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EVRRİM[/TD]
[TD]5 ŞUBAT[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MYSPECİALMAN[/TD]
[TD]6 ŞUBAT[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BAMBİ34[/TD]
[TD]7 ŞUBAT[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KİMİM85[/TD]
[TD]7 ŞUBAT[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29SELVİHAN[/TD]
[TD]9 ŞUBAT[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLEPİS[/TD]
[TD]10 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PİSSA[/TD]
[TD]10 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPGULSUN[/TD]
[TD]11 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HİNTİNCİRİ[/TD]
[TD]11 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİHAYET55[/TD]
[TD]12 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EPACK_[/TD]
[TD]13 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YEŞİLELMA[/TD]
[TD]16 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KATALEYA[/TD]
[TD]16 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_MARİE_[/TD]
[TD]17 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evrıme ben gıdıp test alıp eve teslım edıcem dun gecekı gecmısı okuyabılırsen evrımın nırde oldugunu gulmekten yarılıp ogrenırsın
evrıme ben gıdıp test alıp eve teslım edıcem dun gecekı gecmısı okuyabılırsen evrımın nırde oldugunu gulmekten yarılıp ogrenırsın
ya nesrin. şöyle bir relax olma hapı olsa. içsek de rahatlasak başka çaresi yok ıııı.
batları nerde bundan sona yoklama alcamevrim burda biliyorum canımda batı hala 5 şubatta
dün baya baya makaranız oldum yhaa :) canım test yapamadım dahaya ama bugün eşim eve gelirken alcak gece 00 00 olmadan kül kedisine dönmeden sizlre bildircem
Kı<lar az önce bir müşterim geldi biraz sohbet ettik... Hatun 4 yıllık evlilikten sonra karar vermiş bebek yapmaya hamile kalmış 3 ay içinde sonra kese boş çıkmış... tam gün almışlar kürtaj için kendisi düşük yapmış.. almışlar yavrucağını sonra 2 ay içinde hamile kalmış kızı olmuş bu kesde 8 aylık doğmus 2kg doğmuş bebişi ama sağlıklıymıştı şimdi 5 yaşında sıpoş bi kızı varrr çokta güzel maşallah... onunda ablasının çocuğu olmamış doktora gitmişler stresten piskolojik demiş doktor hiç birşeyi yokmuş... 5 ay falan denemişler yine olmamış en son oturduğu evin çatısı akıtmış evi su basmışşş taşıma telaşı falan derken hamile kalmış hatun.. hiç düşünmediği bir anda.. kadın diyorki ne ara yaptılarda hamaile kaldı hala anlamadık diyor...
o yüzden sende stress yapma inan olacağına ve keyfini çıkar hayatının...
o evrim ikiz doğura inşallahhh bizi dokuz doğurtttuuuuu kendide ikiz doğursun inşl...
hatırladım yahu. biz evrimden çok meraklandık. ya bata var 2 gün yapsammı test diye düşünüyoz biz. diyorumki kendime kızım çıkmaz saçmalama. bekle anca pazartesi kesin sonuç. of off bu kız da hiç insaf yokmuş:)meraktan öldük
dün baya baya makaranız oldum yhaa :) canım test yapamadım dahaya ama bugün eşim eve gelirken alcak gece 00 00 olmadan kül kedisine dönmeden sizlre bildircem
kızlar valla hakkınızı helal edin. ben burda kimseye söyleyemediğim deliliklerimi sizle paylaşıyorum. rahatlıyorum. mazallah kocama falan desem bizim hatun kafayı yemiş der. hatta beni hastaneye götürmeyi bile düşünür gibime geliyor:)
Beni de alın sizin topiğe lütfeeen. Ben de çoktandır ay sayıyorum bugün rahim filmim çekildi şansım bu 3 ay çokmuş bu ay olur mu bilmiyorum ama yine de bat ı yazın 7 mart.
valla bende ole sabırsızım ama oda kısılık meselesı evlenırkende hıc heyecanlamadın dedı zaten ben se sankı dunya degısıyor yenı bır dunyaya yerlesıyormusum gıbıydı
ya valla billa bana çok iyi geliyosunuz bea seviyorum bu topiği. bugün kesin haber vercem sizlre inşallah :)
kız anammm duyduk duymadkkk demeyinnn bu evrim halen dahaaa test yapmamışşşşşşşşşşşşş abooowwwwwwwwwwwwwwww
kızlar valla hakkınızı helal edin. ben burda kimseye söyleyemediğim deliliklerimi sizle paylaşıyorum. rahatlıyorum. mazallah kocama falan desem bizim hatun kafayı yemiş der. hatta beni hastaneye götürmeyi bile düşünür gibime geliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?