HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

he kız kimseden ses yok jkafana fazla takma canım relaks stres yokk

valla bende ole sabırsızım ama oda kısılık meselesı evlenırkende hıc heyecanlamadın dedı zaten ben se sankı dunya degısıyor yenı bır dunyaya yerlesıyormusum gıbıydı

haklısın kişilik meslesi. ben her işimde belirsizlik istemem. hemen belli olsun isterim. aklımda sürekli takılı kalır. şimdi tabiki bu durumda beklemekten başka çarem yok. yine de Allahıma çok şükür. beterin beteri var diyorum ve susup batımı bekliyorum.

kızlar valla hakkınızı helal edin. ben burda kimseye söyleyemediğim deliliklerimi sizle paylaşıyorum. rahatlıyorum. mazallah kocama falan desem bizim hatun kafayı yemiş der. hatta beni hastaneye götürmeyi bile düşünür gibime geliyor:)

ben butdayım dün baya topa tutttular beni yhaa korkudan gelemedim :)

evrıme ben gıdıp test alıp eve teslım edıcem dun gecekı gecmısı okuyabılırsen evrımın nırde oldugunu gulmekten yarılıp ogrenırsın

Kı<lar az önce bir müşterim geldi biraz sohbet ettik... Hatun 4 yıllık evlilikten sonra karar vermiş bebek yapmaya hamile kalmış 3 ay içinde sonra kese boş çıkmış... tam gün almışlar kürtaj için kendisi düşük yapmış.. almışlar yavrucağını sonra 2 ay içinde hamile kalmış kızı olmuş bu kesde 8 aylık doğmus 2kg doğmuş bebişi ama sağlıklıymıştı şimdi 5 yaşında sıpoş bi kızı varrr çokta güzel maşallah... onunda ablasının çocuğu olmamış doktora gitmişler stresten piskolojik demiş doktor hiç birşeyi yokmuş... 5 ay falan denemişler yine olmamış en son oturduğu evin çatısı akıtmış evi su basmışşş taşıma telaşı falan derken hamile kalmış hatun.. hiç düşünmediği bir anda.. kadın diyorki ne ara yaptılarda hamaile kaldı hala anlamadık diyor...

o yüzden sende stress yapma inan olacağına ve keyfini çıkar hayatının...

o evrim ikiz doğura inşallahhh bizi dokuz doğurtttuuuuu kendide ikiz doğursun inşl...

evrıme ben gıdıp test alıp eve teslım edıcem dun gecekı gecmısı okuyabılırsen evrımın nırde oldugunu gulmekten yarılıp ogrenırsın

dün baya baya makaranız oldum yhaa :) canım test yapamadım dahaya ama bugün eşim eve gelirken alcak gece 00 00 olmadan kül kedisine dönmeden sizlre bildircem

Amin:)valla bizi meraktak çatlatmaya karrlı anlaşılan.

ya valla billa bana çok iyi geliyosunuz bea seviyorum bu topiği. bugün kesin haber vercem sizlre inşallah :)

dün baya baya makaranız oldum yhaa :) canım test yapamadım dahaya ama bugün eşim eve gelirken alcak gece 00 00 olmadan kül kedisine dönmeden sizlre bildircem

kız anammm duyduk duymadkkk demeyinnn bu evrim halen dahaaa test yapmamışşşşşşşşşşşşş abooowwwwwwwwwwwwwwww

Beni de alın sizin topiğe lütfeeen. Ben de çoktandır ay sayıyorum bugün rahim filmim çekildi şansım bu 3 ay çokmuş bu ay olur mu bilmiyorum ama yine de bat ı yazın 7 mart.

helal olsun kız burda niye beraberiz acımızı sevinimizi paylaşıyoruz stresimizi atıyoruz en azından

valla bende ole sabırsızım ama oda kısılık meselesı evlenırkende hıc heyecanlamadın dedı zaten ben se sankı dunya degısıyor yenı bır dunyaya yerlesıyormusum gıbıydı

canım yapım bu ya hiç bi şeyde heycanlanmam kafya takmam. hep derim milleti kafama takçağıma millet beni kafasına taksın çekemesin diye. gelcek olan bebişte beni kafasına taksın acaba kimin kızı olcam diye:)

helal olsun kız benden yana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…