HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yarın adet günüm olmak istemıyorum yaaa bu ay tamamen ilac alkolu oldum off offf inşallah bebeişim melegım benımledır onu coook istiyorum artk gesın yaaa GEL GELLL...

canım ıns bebegın senınledır dur sakın bence
adetten once belırtın olurmuydu varmıydı ole degısık seylerın su anda yasıormusun ole seyler
yada hamılelıkle ılgılı hıssın varmı

Sagol canim aminn ins hayirlisiyla.. Valla benim icimde sarkilar sozler halaylar devam, kalbim cikicak sanki :)))))))))))

Sorma canim valla oyle oldu :)) Bende hemen aradim annemi anneannmi doktor arar aramaz.. Herkes cok mutlu oldu ins Rabbim kucagimada almayi nasip eder hayirlisiyla.. Dualarim hep sizinle hep beraber dogurucaz ins..

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı Peygamberimizin üzü sühürmetine benim gbi canı gönülden isteyenlere ve bana nasip etsinnnn

canım ıns bebegın senınledır dur sakın bence
adetten once belırtın olurmuydu varmıydı ole degısık seylerın su anda yasıormusun ole seyler
yada hamılelıkle ılgılı hıssın varmı

var önceden gögüslerim cok agrırdı ama bukez ucları agrıyo cok idrara cıkıyorum kasıklarım degişik agrıyor... normalde ben ader olsamda agrım olmaz ama adet degılken kasıklarım agrıyor bacaklarım agrıyor arada böyle yanı benılırılerım ama bakalım ilac kulandım onun etkılerı olabılırde( SEROHPENE) kulandım yumurta cogaltıcı:84: sınırlerım cok kötü yaa

ınsallah yarınıda kazasız belasız atlatır hamıle oldugunu ogrenırız cnm

bunlar nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]
DRAMASANAT
[/TD]
[TD]
4 ŞUBAT
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
EVRRİM
[/TD]
[TD]
5 ŞUBAT
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
MYSPECİALMAN
[/TD]
[TD]
6 ŞUBAT
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
BAMBİ34
[/TD]
[TD]
7 ŞUBAT
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
KİMİM85
[/TD]
[TD]
7 ŞUBAT
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
29SELVİHAN
[/TD]
[TD]
9 ŞUBAT
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
NİLEPİS
[/TD]
[TD]
10 ŞUBAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
PİSSA
[/TD]
[TD]
10 ŞUBAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ALPGULSUN
[/TD]
[TD]
11 ŞUBAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
HİNTİNCİRİ
[/TD]
[TD]
11 ŞUBAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
NİHAYET55
[/TD]
[TD]
12 ŞUBAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
EPACK_
[/TD]
[TD]
13 ŞUBAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
YEŞİLELMA
[/TD]
[TD]
16 ŞUBAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
KATALEYA
[/TD]
[TD]
16 ŞUBAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
_MARİE_
[/TD]
[TD]
17 ŞUBAT
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evrıme ben gıdıp test alıp eve teslım edıcem dun gecekı gecmısı okuyabılırsen evrımın nırde oldugunu gulmekten yarılıp ogrenırsın

evrıme ben gıdıp test alıp eve teslım edıcem dun gecekı gecmısı okuyabılırsen evrımın nırde oldugunu gulmekten yarılıp ogrenırsın

hatırladım yahu. biz evrimden çok meraklandık. ya bata var 2 gün yapsammı test diye düşünüyoz biz. diyorumki kendime kızım çıkmaz saçmalama. bekle anca pazartesi kesin sonuç. of off bu kız da hiç insaf yokmuş:)meraktan öldük

batları nerde bundan sona yoklama alcam evrim burda biliyorum canımda batı hala 5 şubatta

al bencede ve bazı batları dolanlardan cevap da yok. haberde yok galiba. anam gel 22 şubat gel. ama kırmızılarla değil ha:)şaka bir yana hayırlısı olsun işta vakit geçirmeye rahatlamaya çalışıyorum. yoksa kafayı yiyecem. hamilemiyim değilmiyim diye düşünmekten. bir belirti aramaktan

valla bende ole sabırsızım ama oda kısılık meselesı evlenırkende hıc heyecanlamadın dedı zaten ben se sankı dunya degısıyor yenı bır dunyaya yerlesıyormusum gıbıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…