- 14 Ağustos 2012
- 1.266
- 69
- 108
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.001
gel kız gel hoş geldin anlat bakım kendini bize ekliyorum listeye
Beni de alın sizin topiğe lütfeeen. Ben de çoktandır ay sayıyorum bugün rahim filmim çekildi şansım bu 3 ay çokmuş bu ay olur mu bilmiyorum ama yine de bat ı yazın 7 mart.
canım yapım bu ya hiç bi şeyde heycanlanmam kafya takmam. hep derim milleti kafama takçağıma millet beni kafasına taksın çekemesin diye. gelcek olan bebişte beni kafasına taksın acaba kimin kızı olcam diye:)
HOŞBULDUM CANIM 1.5 yıllık evliyim evliliğimin 2.ayında hamile kalmıştım. ama malesef 3 ay sonra bebeğimin kalbi durmuş ve kürtaj oldum kürtaj olalı yaklaşık 1 yıl oldu falan bebek hala yok. her ay beklenmeyen adet günleri stres ve sıkıntıyla geçiriyordum geçen ay doktora gittim hormon testleri sperm testi ve rahim filmi hepsini yaptırdım ve bugün sonucu aldım hepsi tertemiz çok şükür. fakat doktor yumurtalarını biraz fazla çalıştıralım diye ilaç verdi adetten sonra başlıycam inşallah ona da gerek kalmaz da rahim filminden sonra şansımız da yüksekmiş ya hemen hayırlısıyla hamile kalırım. ve artık bu sayfada hepbirlikte doğum korkusunu konuşuruz
hoşbuldum canım 1.5 yıllık evliyim evliliğimin 2.ayında hamile kalmıştım. Ama malesef 3 ay sonra bebeğimin kalbi durmuş ve kürtaj oldum kürtaj olalı yaklaşık 1 yıl oldu falan bebek hala yok. Her ay beklenmeyen adet günleri stres ve sıkıntıyla geçiriyordum geçen ay doktora gittim hormon testleri sperm testi ve rahim filmi hepsini yaptırdım ve bugün sonucu aldım hepsi tertemiz çok şükür. Fakat doktor yumurtalarını biraz fazla çalıştıralım diye ilaç verdi adetten sonra başlıycam inşallah ona da gerek kalmaz da rahim filminden sonra şansımız da yüksekmiş ya hemen hayırlısıyla hamile kalırım. Ve artık bu sayfada hepbirlikte doğum korkusunu konuşuruz
inşallaj canım hos geldın ıns en kısa zamanda senınde adının yanınaısaret konur
kızlar daha adetime bi hafta var ve ben dekırmızı olan lekenme kahverengiye dönüştü artık neden bilmiyorum progeston hapı alayım diyorum eğer gebelik varsa korusun diye bi de sadece tuvalete çıkınca ardından geliyo sürekli gelmio ben adet olacam sandım ama ya nazlanıyo ya da ya daa allahım inşallah hamileyimdir dua eder misin benim için
Beni de alın sizin topiğe lütfeeen. Ben de çoktandır ay sayıyorum bugün rahim filmim çekildi şansım bu 3 ay çokmuş bu ay olur mu bilmiyorum ama yine de bat ı yazın 7 mart.
canım bence ılac falan alma dınlenmeye calıs eger varsa ve saglıklı ıse zatenhormonlarında cıkınca doktorun soyler ama bazen kımyasal gebelık yasıyormusuz ve vucut saglıksız dollenmeyı dısarı atııyormus yanı dogsa bıle bebekte sorun olurmus bu yuzden doktora gıtmenı ve dınlenmenı onerırım
HOŞBULDUM CANIM 1.5 yıllık evliyim evliliğimin 2.ayında hamile kalmıştım. ama malesef 3 ay sonra bebeğimin kalbi durmuş ve kürtaj oldum kürtaj olalı yaklaşık 1 yıl oldu falan bebek hala yok. her ay beklenmeyen adet günleri stres ve sıkıntıyla geçiriyordum geçen ay doktora gittim hormon testleri sperm testi ve rahim filmi hepsini yaptırdım ve bugün sonucu aldım hepsi tertemiz çok şükür. fakat doktor yumurtalarını biraz fazla çalıştıralım diye ilaç verdi adetten sonra başlıycam inşallah ona da gerek kalmaz da rahim filminden sonra şansımız da yüksekmiş ya hemen hayırlısıyla hamile kalırım. ve artık bu sayfada hepbirlikte doğum korkusunu konuşuruz
ya doktora da danıştım bu ilacın bi zararı yok dedi karasız kaldım şimdi
Kı<lar az önce bir müşterim geldi biraz sohbet ettik... Hatun 4 yıllık evlilikten sonra karar vermiş bebek yapmaya hamile kalmış 3 ay içinde sonra kese boş çıkmış... tam gün almışlar kürtaj için kendisi düşük yapmış.. almışlar yavrucağını sonra 2 ay içinde hamile kalmış kızı olmuş bu kesde 8 aylık doğmus 2kg doğmuş bebişi ama sağlıklıymıştı şimdi 5 yaşında sıpoş bi kızı varrr çokta güzel maşallah... onunda ablasının çocuğu olmamış doktora gitmişler stresten piskolojik demiş doktor hiç birşeyi yokmuş... 5 ay falan denemişler yine olmamış en son oturduğu evin çatısı akıtmış evi su basmışşş taşıma telaşı falan derken hamile kalmış hatun.. hiç düşünmediği bir anda.. kadın diyorki ne ara yaptılarda hamaile kaldı hala anlamadık diyor...
o yüzden sende stress yapma inan olacağına ve keyfini çıkar hayatının...
o evrim ikiz doğura inşallahhh bizi dokuz doğurtttuuuuu kendide ikiz doğursun inşl...
bende kesin hastalanacammmm göğüslerim sisti acıyor yine dokundurmuyor... birde bu ay yeni bişi çıktı her ay bişi ekleniyorr sağ kasığımda arada bir bıçak sokulmuş gibi sızı giriyor...
kırmızılar gelmedıkce umut kesılmez dur deme ole :S
adetden sonra kulanacagın ilacin adını ögrenmemde sakınca varmı cnım benım
yok yokkk ben biliyom kesin hastalanacam maksimum 2 hafta veriyorum :84: :84: :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?