HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

gel kız gel hoş geldin anlat bakım kendini bize ekliyorum listeye

HOŞBULDUM CANIM 1.5 yıllık evliyim evliliğimin 2.ayında hamile kalmıştım. ama malesef 3 ay sonra bebeğimin kalbi durmuş ve kürtaj oldum kürtaj olalı yaklaşık 1 yıl oldu falan bebek hala yok. her ay beklenmeyen adet günleri stres ve sıkıntıyla geçiriyordum geçen ay doktora gittim hormon testleri sperm testi ve rahim filmi hepsini yaptırdım ve bugün sonucu aldım hepsi tertemiz çok şükür. fakat doktor yumurtalarını biraz fazla çalıştıralım diye ilaç verdi adetten sonra başlıycam inşallah ona da gerek kalmaz da rahim filminden sonra şansımız da yüksekmiş ya hemen hayırlısıyla hamile kalırım. ve artık bu sayfada hepbirlikte doğum korkusunu konuşuruz

inşallaj canım hos geldın ıns en kısa zamanda senınde adının yanına ısaret konur

geçmiş olsun canım inşallah sıraylada büyütürüz

kızlar daha adetime bi hafta var ve ben dekırmızı olan lekenme kahverengiye dönüştü artık neden bilmiyorum progeston hapı alayım diyorum eğer gebelik varsa korusun diye bi de sadece tuvalete çıkınca ardından geliyo sürekli gelmio ben adet olacam sandım ama ya nazlanıyo ya da ya daa allahım inşallah hamileyimdir dua eder misin benim için

canım bence ılac falan alma dınlenmeye calıs eger varsa ve saglıklı ıse zatenhormonlarında cıkınca doktorun soyler ama bazen kımyasal gebelık yasıyormusuz ve vucut saglıksız dollenmeyı dısarı atııyormus yanı dogsa bıle bebekte sorun olurmus bu yuzden doktora gıtmenı ve dınlenmenı onerırım

Beni de alın sizin topiğe lütfeeen. Ben de çoktandır ay sayıyorum bugün rahim filmim çekildi şansım bu 3 ay çokmuş bu ay olur mu bilmiyorum ama yine de bat ı yazın 7 mart.

HOŞ GELDIN canım benım herşey gönlünce olsun bebışinde göbüşünde olsun inşallah canım benım:80:

ya doktora da danıştım bu ilacın bi zararı yok dedi karasız kaldım şimdi

adetden sonra kulanacagın ilacin adını ögrenmemde sakınca varmı cnım benım

bende kesin hastalanacammmm göğüslerim sisti acıyor yine dokundurmuyor... birde bu ay yeni bişi çıktı her ay bişi ekleniyorr sağ kasığımda arada bir bıçak sokulmuş gibi sızı giriyor...

inşallah kız ağzından bal damlıyo :) ben cok severim çocukları

Beni de alın sizin topiğe lütfeeen. Ben de çoktandır ay sayıyorum bugün rahim filmim çekildi şansım bu 3 ay çokmuş bu ay olur mu bilmiyorum ama yine de bat ı yazın 7 mart.

ben gibi bu tatlı cadıların dilini düşmemen dileğiyle hoş geldin canım :)

herkese selamlarrrrr:))) sizlere bişey sormak istiyorummmm..cevaplarsanız çok mutlu olacağımmm...2 mart gelecek bat tarihim....bugün ilk defa kahverengi leke geldi az miktarda nedir bunun anlamı fikri olan var mı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…