HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ya bende bunu anlamıyorum..ne demek kolay mı biz nelere katlanıyoruz..benim ilk gittiğim doktor da aynısını söylemişti..eşini üzmeyelim şimdi biraz daha deneyin dedi..keşke üzseymişiz sorun eşimdeymiş çünkü..o doktor yüzünden o kadar vakit kaybettik..ohhh bütün testleri biz yaptıralım rahim filmlerine kadar her acıya katlanalım neymiş eşleri üzmeyelim..bebek için gerekiyorsa üzülsünler..bence siz bir an önce eşinin testlerini de yaptırın derim ben cnm..dediğim gibi biz o yüzden çok vakit kaybettik ..tabi inşallah sizde öyle bir sorun yoktur ama eğer varsa da erkenden önlem almış olursunuz..tabi yine de sizin bileceğiniz bir iş..

4 senelik evliyim yaklaşık 2 aydır korunmasız ilşkiye giriyoruz ama hala tık yok...inşallah bu ay hamile kalırım :)

Sorma canim valla oyle oldu :)) Bende hemen aradim annemi anneannmi doktor arar aramaz.. Herkes cok mutlu oldu ins Rabbim kucagimada almayi nasip eder hayirlisiyla.. Dualarim hep sizinle hep beraber dogurucaz ins..

cannıımmmm çççççokkkk tebriikk ediiiyoorrumm çok sevindmmmm:)))))) Allahh tamamına erdirsiinnn gözümüz aydınnnnnn olsuunn geçte olsa halaya katılaym dedimmm sağlıkla kucağına al innşşşşşşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sorma canim valla oyle oldu :)) Bende hemen aradim annemi anneannmi doktor arar aramaz.. Herkes cok mutlu oldu ins Rabbim kucagimada almayi nasip eder hayirlisiyla.. Dualarim hep sizinle hep beraber dogurucaz ins..
. canim hayirli olsun o kadar cok sevindim ki rabbim kucaginada almak nasibetsin tatlim

anladım cnm da keske baska dr a gtswydi eşin klomenden önce Allah korusun ya eşinde sorun varsa beklettne degcek mi?

hey gidi hey biz nerde yaşıyoruz eskiler nerde tabi kısırlaşırız beslenme diye bişey kalmamış bizde. ben çok korkmaya başladım kız

yedıgımız sebze meyvede bıle hormon var
fasfood yemek hat safhada oturarak calısma var ee ne oluyor tembellesıyor kısırlasıyor
Rabbım dert verıp dermn aratmasın

30 yıl sonra tup bebekle herkes bebek sahıbı olacak dıyor ya

cnmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrr allahım şağ şağlim kucagına almayı naşip etşiiinnn

gelelim yaptıklarına anlat anlaaattt

Allah göstermesin Allahım sen bizi koru yarabbim dediğin gibi dert vermesin . evet hep hormonlu yıyecekler abur cubur derken sonumuz gideceği yere gidiyor işte Allah hayırlısını versin hakkımızda inşallah..

canım benim bizde seni çok seviyoruz pardon sizi çok seviyoruz artık iki kişisiiiiiiiiiiiiin:) canım ben oraya gittiğimden beri göğüslerimde hassasiyet değilde ağrı sancı bişeler oldu ve o gun bugundur akıntım var çok fazla, kasıklarımda da yanma tarzı bi sağda bi solda sürekli huzursuzluk vardı bugün pembe bi lekelenme geldi peçeteye daha bata 6 gün var göğüslerimde şuan hiçbişey yok hiçbişey hissetmiyorum sanırım ben bu ay sadece teyze olacagım için sevinicem benimki önümüzdeki aya kaldı

Kızlar allah'ın ıznıyle anne oluyorum..
Doktor ararı degerım 2805 :d

canım gözün aydın bebişin geliyormuş cok sevındım darısı tüm isteyenlerin başina canım benım artık sen bize bolbol dua edersın canım benım...

ALLAHIM BİZEDE BU DUYGUYU TATDIR YAAA NE OLURSUN

yarın adet günüm olmak istemıyorum yaaa bu ay tamamen ilac alkolu oldum off offf inşallah bebeişim melegım benımledır onu coook istiyorum artk gesın yaaa GEL GELLL...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…