- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.941
ne bu ya. yerim ben o popoları.:)
Kızlar allah'ın ıznıyle anne oluyorum..
Doktor ararı degerım 2805 :d
allahım hepimize böyle birer evlat nasip etsinn
yok canım doktora gtmiştim 6.ayda çok erken neden geldin dedi olsun bi bktırayım warmı bir problem fln die baktı gayet iyi yumurtalıkların parlıyor deddi:)))))ii dedim ya doktr hnım eşmden de bir örnek aldralım hani ne olur ne olmaz olrmu dedi sen erkekten o örnek wermesi kolaymı sanıyorsun dedi 8 ayda yada 1 senede alırız dedi 8 ayda gttim gene klomen we çtlatma iğnesi wuruldum bu ay ,işte bugun adet gunum bakalımm merkla bkliyorumm:)yani bu ayda olmssa eşimden örnek gtrcez
4 senelik evliyim yaklaşık 2 aydır korunmasız ilşkiye giriyoruz ama hala tık yok...inşallah bu ay hamile kalırım :)
Sorma canim valla oyle oldu :)) Bende hemen aradim annemi anneannmi doktor arar aramaz.. Herkes cok mutlu oldu ins Rabbim kucagimada almayi nasip eder hayirlisiyla.. Dualarim hep sizinle hep beraber dogurucaz ins..
. canim hayirli olsun o kadar cok sevindim ki rabbim kucaginada almak nasibetsin tatlimSorma canim valla oyle oldu :)) Bende hemen aradim annemi anneannmi doktor arar aramaz.. Herkes cok mutlu oldu ins Rabbim kucagimada almayi nasip eder hayirlisiyla.. Dualarim hep sizinle hep beraber dogurucaz ins..
yok canım doktora gtmiştim 6.ayda çok erken neden geldin dedi olsun bi bktırayım warmı bir problem fln die baktı gayet iyi yumurtalıkların parlıyor deddi:)))))ii dedim ya doktr hnım eşmden de bir örnek aldralım hani ne olur ne olmaz olrmu dedi sen erkekten o örnek wermesi kolaymı sanıyorsun dedi 8 ayda yada 1 senede alırız dedi 8 ayda gttim gene klomen we çtlatma iğnesi wuruldum bu ay ,işte bugun adet gunum bakalımm merkla bkliyorumm:)yani bu ayda olmssa eşimden örnek gtrcez
hey gidi hey biz nerde yaşıyoruz eskiler nerde tabi kısırlaşırız beslenme diye bişey kalmamış bizde. ben çok korkmaya başladım kız
Sorma canim valla oyle oldu :)) Bende hemen aradim annemi anneannmi doktor arar aramaz.. Herkes cok mutlu oldu ins Rabbim kucagimada almayi nasip eder hayirlisiyla.. Dualarim hep sizinle hep beraber dogurucaz ins..
yedıgımız sebze meyvede bıle hormon var
fasfood yemek hat safhada oturarak calısma var ee ne oluyor tembellesıyor kısırlasıyor
Rabbım dert verıp dermn aratmasın
30 yıl sonra tup bebekle herkes bebek sahıbı olacak dıyor ya
tesekkürler canım benim darısı senin ve tüm isteyenlerin basınatopigimiz cok ugurlu bu ay cok umutluyum diyodum ama sizler bana sans getirdiniz hepiniizi cok seviyorumm sende varmı kuzum degişiklikler az kaldı bata sende 1 gidip 2 dönmüs olabilirsin insallaaahhh
Kızlar allah'ın ıznıyle anne oluyorum..
Doktor ararı degerım 2805 :d
ne bu ya. yerim ben o popoları.:)
selam kızlar ben yine geldim
bu arada son 1 saat heyecan dorukta :18:
allahım hepimize böyle birer evlat nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?