- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.021
kız he valla aynene banada ii geliyo burası. inşallah verirsin yoksam bu topiğe uğrayamazsın bak:)söylemedi deme
tabi canım serophene 12gün sonra da tarlusal
herkese selamlarrrrr:))) sizlere bişey sormak istiyorummmm..cevaplarsanız çok mutlu olacağımmm...2 mart gelecek bat tarihim....bugün ilk defa kahverengi leke geldi az miktarda nedir bunun anlamı fikri olan var mı?????
ben anons yapacam bu gidişle sayfalarca
korkudan giremedim zaten sabahtan :)
yumurtan catlamıs olmasın daha cok var cunku bata agrı akıntın nasıl cnm
tabi canım serophene 12gün sonra da tarlusal
maksımum 2 hafta eee yuhh
2 hafta onceden nasıl bır belırtıdır bu ya abartmıyormusun D:
hiç ağrım yok ama akıntı bir kaç gün önce geldi biraz ...ben de anlam veremedim..ara ara da sol kasığıma sancı giriyor ama kısa süreli...
hiç ağrım yok ama akıntı bir kaç gün önce geldi biraz ...ben de anlam veremedim..ara ara da sol kasığıma sancı giriyor ama kısa süreli...
sen gel gel de ıı haberlerle gel bı ogrencen bebegın cınsıyetı ıle bırlıkte
batim 5 mart 16.denememiz birde merhaba diyerekten girebilirmiyim acaba araniza
batim 5 mart 16.denememiz birde merhaba diyerekten girebilirmiyim acaba araniza
haftaya doktora bi gidiyomuşum doktor kız yada oğlan bi cinsiyet diyomuş yuh o kadar oldumu falan ne makara olur ama ya :)
tarlusal sokturucu
serophene ne ıse yarıyor cnm
gel kıss gel hoşgelin tencere dibin kara seninki benden kara misaliyiz... bendede aynısı ama sağ kasık
serophene yumurtlama problemi olanlarda kullanılıyormuş canım ama neden söktürücü verdi anlamadım
haftaya doktora bi gidiyomuşum doktor kız yada oğlan bi cinsiyet diyomuş yuh o kadar oldumu falan ne makara olur ama ya :)
yumurtam çatlamıştır diye düşünüyordum ama yine de her ihtimali değerlendirmek lazım bu akşam çalışma yapmak lazım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?