HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hastaneden geldim az önce kızlar.. Değerim 285 çıktı. iyimi bilmiyorum ama doktor daha yeni gebelik dedi. bitane vitamin ilacı yazdı pazartesi tekrar kan ver ona göre ultrasona alırız dedi. bukadar :)

canımmmmmmm çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşalalh.
sırf sana bakmaya girdim heee yoksa temizlikler bitmedi daha
canım dua et bizlerede.

ben kesinlikle ertelemeye karar verdim çocuk işini çünkü benim önce kocamı büyütmem lazım.
herşey rutin yine bugün. yani yine geldi yumurta kapıya benim herif anca arıyo akşama 16 kişilik grup geliyomuş ben şimdi nasıl çocuk doğurayım bu adama. hayır hamile kalsamda düşürtür bu bana bebeği. her allahın günü eve misafir çağırılırmı.
ama üzülmüyorum sinirlenmiyorumda az önce azıcık ağladım sonra geçti şimdi umrumda bile değil pazar günü sınava gitmicem nede olsa benim öküz kocam yarın ve c.tesi günüde program yapıp toplar eve insanları

canım benim yaaa gözün aydın ohhh artık hamişler trenine bindin her durakta durdurun uzun uzunda bekletin o treni bizde hemen binebilelim

gözümüzz aydınnn bi kere daha o zamnaaaaannnnnn çokk sevindmm cnmmm hayrlı olsunnnnn sağlıkla gelsin annesineeeeeeeeeeeeeee

Amiiiinnn

oohhh canımmmm süperr yaa çok sevindimmmmm :)
eşine nasıl söyledinnn
bide değerin iyi benim ilk 34 çıkmıştı düşünn

eşim zaten bekliyodu.. ateş ölçüyodum ya ben orda ateşim yüksek devam etti hiç düşmedi. eşime söledim zaten ateşim yüksek olablir dedim. bu sabah test yaptım ya işten geldi herifim zaten direk ne oldu sonuç dedi. bak dedim gösterdim :) öle sevindi şaşırdı.. canıım yaa daha değerimi bilmiyo ama eve gidince sölücem :)

canım senin bu kocanda afeedersin pek bi sinir birşey 16 kişi ne demek yaaa senin canın ne ki zaten bebeğim senin dinlenmen gerek birde onlara hizmet mi edeceksin bak sinir oldum şimdi yaaa ama cimcime sen alıştırmışsın bunu koymuşun adamın onune dolu dolu yemeklerı oda artı benım karım hazırlar edasında ınsan karısına bır sorar ev musaıt mı hazırlık yapabılır mısın dıye ay benımkıne sukur bana sorar 1 kısıyı bıle cagrsagarıbım

canımmmmmmm çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşalalh.
sırf sana bakmaya girdim heee yoksa temizlikler bitmedi daha
canım dua et bizlerede.

sağol canıım darısı sizlere tez zamanda... Ediyorum etmeye de devam edicem..
sen o kozalağına takılma yaa.. bebenide yap kozalağınla birlikte büyüt :)

canım benim yaaa gözün aydın ohhh artık hamişler trenine bindin her durakta durdurun uzun uzunda bekletin o treni bizde hemen binebilelim

durdururumkiii :))) Rabbim sizlerede nasip etsinnn tez vakitte inşalllaaahhh

ya canım sen bu kocanla konuşmadınmı hiç olur olmaz çağırma milleti diye bide hayır evin bugün ne halde oluğunu biliyo ee işin geç bittiğinide biliyo sen ne ara temizlik yapıp ne ara hazırlık yapacakmışın valla sana allah güç kuvvet dayanma gücü versin ben olsam cinnet geçirmiştim çoktan hayır bide ölsem yetiştiremem ben bukadar zamanda temizlik yemek hazırlık

bide sorsan ne yemeğimi beğenir ne temizliğimi ama her allahın günü misafir çağırıyo afedersiniz ama götüne güvenmeyen sıçmaya oturmaz diye bi laf vardır aynı o hesap aptal bana güvenmese yemeklerime güvenmese temizliğimi beğenmese bu kadar insanı toplamaz.

sağol canıım darısı sizlere tez zamanda... Ediyorum etmeye de devam edicem..
sen o kozalağına takılma yaa.. bebenide yap kozalağınla birlikte büyüt :)

arkadasının çocuklarını sevsin kozalak. ben çocuk yapmam ona. banane be. loğusa yatağımdan kaldırır bu adam beni. öf. sinir oldum bak yine

canım valla ağlıyorum çok mutlu oldum adına nolur duanda unutma bizede yaşatsın rabbim o duyguyu senin yazdıklarını okuyunca bi düşündümde eşim napar diye benim tepkisiz kocam sanırım mutluluktan havalara uçar ve ben 13yıldır hiç öyle görmedim onu allah nasip ederse ilk defa görceğimden eminim

amiinn çok dua çok dua istiyorum

ahahahahaaaa akihkohkohkohh
bebeğim valla sana gülmüyorum yanlış anlama sinirden gülüyorum ben artık. bigün evin fotolarını atcam size hergün temizlik yapılacakmı yapılmayacakmı siz karar verin.
sinirim bozuldu hem gülüyorum hem küfür ediyorum ne olduğumu anlamadım bende ama allahtan çok sabırlı biriyimdir imdiye kadar sabrettim inşallah patlamam biyerde . hoş kendiside biliyo bi patlarsam izin alır eve gelirken karıcım ben geldim girebilirmiyim içeri diye ama çabuk unuttu huyumu

valla canım herşeyi biriktirip patlamaktansa ufak ufak patla şimdi göster kendini de kendine çeki düzen versin ne bu yaa valla benim eşim yapmış gibi sinirlendim şimdi benim evime misafir gelceğinde zaten önceden ayarlanır ben herseyi ayarlarım öyle çağırırız misafiri ve benim eşim yrdım etmese bile sinirleniyorumki bide habersiz misafir gerçekten takdir ettim sabrını ve tekrar ediyorum rabbim gücünü kuvvetini sabrını artırsın

çokçok dua edicem canım Rabbim inşallah kabul eder dualarımızı...

arkadasının çocuklarını sevsin kozalak. ben çocuk yapmam ona. banane be. loğusa yatağımdan kaldırır bu adam beni. öf. sinir oldum bak yine
deme öle Allahın gücüne gider bak.. :)
Hayırlsıını iste sen kuzum kozalağa kızıp öle konuşma

Ayrıca Allah sana peygamber sabrı vermiş yani helal olsun...

canlarııımmm çok teşekkür ederim hepinizee... işe giderken meşhur tolga abime gidip kan vercem bakalım kaç çıkacak değerim İnşallah herşey hayırlı ve güzel olur..

tebrik ederim canımmm darısı bizlere..:129::129::129:

Son düzenleme:
Nasil sevindim anlatamam yaaa hayirli olsun kuzum saglikla al kucagina melegini yasasinnn yaaa nasil duygulandim nasil sevindim anlatamiyorum kuzumm benimm:))

Kizlar doktora gittim benim kozalak ise
dalmis unutmus 10 dk gecikicem dedi tuvalette oturdum bekledim iceri gec girdim Neyse kontrol tam bitti kalkicam masadan geldi, Doktor bitti dedi alkali iceri. Website agzi pamaginda uyuyordu, tuvvalette gittigimden zaten goruntu cok kotuydu.. Anlicaniz hem kozalak canimi skti hem bebisi doya doya goremedim hemde cinsiyeti ogrenemedik..

Kizlar doktora gittim benim kozalak ise
dalmis unutmus 10 dk gecikicem dedi tuvalette oturdum bekledim iceri gec girdim Neyse kontrol tam bitti kalkicam masadan geldi, Doktor bitti dedi alkali iceri. Website agzi pamaginda uyuyordu, tuvvalette gittigimden zaten goruntu cok kotuydu.. Anlicaniz hem kozalak canimi skti hem bebisi doya doya goremedim hemde cinsiyeti ogrenemedik..

senin koca aynı benim ilk evlendiğim dönemlerdeki koca
deli ediyodu beni..
kapı komşularımın bile dikkatini çekmişti..
sen kaç aylık gelin değilde,40 yıllık gelin gibisin maşşallah bu ne misafir diyorlardı..
ramazanda bile aykata duramıyordum oruçlu oruçlu nerdeyse orucun yarısı misafirle geçti..
arıyordu tak kaç kişi misafir.
birçoğuda bekar erkekler grubu..
rahatsız da oluyordum..
eşleri falan olsa sohbet muhabbet ..
benimde kafam dağılırdı..
ama ya kocakarılar,ya bekar erkekler grubu
ya çiğköfte partisi,yok çömlek partisi,yok içli köfte..
baktım olcağı yok..
çektim karşıma konuştum..
zira hasta olmaya başlamıştım sık sık..
bedensel yorgunluğum cinselliktende soğutmuştu beni
sürekli tartışmaya başlamıştım onla..
ufacık şeylerde tartışıyor olmuştuk..
bu böyle gitmez dedim..
sen bunca kişiyi çağırıyorsun,bizi böyle evine çağıran oldu mu dedim..
insanları nasıl alıştırırsan öyle devam eder falan dedim..
aynı zamanda böyle giderse değil birikim yapmak top atacaz dedim
neyseki oda düşününce hak verdi ki, artık öyle haber vermeden misafir çağırmıyo çok şükür
hatta biri aradığında bana bakıp göz işaretiyle benden onay alınca ok gelin falan diyo

kızlar bugün doktora gittim ilaç falan vermedi kistim hala duruyormuş herhalde gideceğide yokmuş (inatçı bir kist)19,98 mm olduğu için amaliyat olmaz küçük dedi. geçen ay pkolusun demişti ama bu ay değerler iyi çıktı. 21. günü yumurtlama olup olmadığına bakacak bu salıda hsg filmi çekelim dedi beklemeyelim dedi şimdiden korkuyorum filmden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…