- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.241
Kizlar doktora gittim benim kozalak ise
dalmis unutmus 10 dk gecikicem dedi tuvalette oturdum bekledim iceri gec girdim Neyse kontrol tam bitti kalkicam masadan geldi, Doktor bitti dedi alkali iceri. Website agzi pamaginda uyuyordu, tuvvalette gittigimden zaten goruntu cok kotuydu.. Anlicaniz hem kozalak canimi skti hem bebisi doya doya goremedim hemde cinsiyeti ogrenemedik..
Kiz sen daha goremediysen cinsiyeti buyuk ihtimal kizdir...ben hep erkek hayal etmistim seninkini. oyle dogmustu icime...Kizlar doktora gittim benim kozalak ise
dalmis unutmus 10 dk gecikicem dedi tuvalette oturdum bekledim iceri gec girdim Neyse kontrol tam bitti kalkicam masadan geldi, Doktor bitti dedi alkali iceri. Website agzi pamaginda uyuyordu, tuvvalette gittigimden zaten goruntu cok kotuydu.. Anlicaniz hem kozalak canimi skti hem bebisi doya doya goremedim hemde cinsiyeti ogrenemedik..
Yoksaaaaaaaaaa..........:))))))Adet günüme 3 gün var ateşim yüksek nedenki ??? Bilen duyan var mııı
valla canım herşeyi biriktirip patlamaktansa ufak ufak patla şimdi göster kendini de kendine çeki düzen versin ne bu yaa valla benim eşim yapmış gibi sinirlendim şimdi benim evime misafir gelceğinde zaten önceden ayarlanır ben herseyi ayarlarım öyle çağırırız misafiri ve benim eşim yrdım etmese bile sinirleniyorumki bide habersiz misafir gerçekten takdir ettim sabrını ve tekrar ediyorum rabbim gücünü kuvvetini sabrını artırsın
deme öle Allahın gücüne gider bak.. :)
Hayırlsıını iste sen kuzum kozalağa kızıp öle konuşma
Ayrıca Allah sana peygamber sabrı vermiş yani helal olsun...
senin koca aynı benim ilk evlendiğim dönemlerdeki koca
deli ediyodu beni..
kapı komşularımın bile dikkatini çekmişti..
sen kaç aylık gelin değilde,40 yıllık gelin gibisin maşşallah bu ne misafir diyorlardı..
ramazanda bile aykata duramıyordum oruçlu oruçlu nerdeyse orucun yarısı misafirle geçti..
arıyordu tak kaç kişi misafir.
birçoğuda bekar erkekler grubu..
rahatsız da oluyordum..
eşleri falan olsa sohbet muhabbet ..
benimde kafam dağılırdı..
ama ya kocakarılar,ya bekar erkekler grubu
ya çiğköfte partisi,yok çömlek partisi,yok içli köfte..
baktım olcağı yok..
çektim karşıma konuştum..
zira hasta olmaya başlamıştım sık sık..
bedensel yorgunluğum cinselliktende soğutmuştu beni
sürekli tartışmaya başlamıştım onla..
ufacık şeylerde tartışıyor olmuştuk..
bu böyle gitmez dedim..
sen bunca kişiyi çağırıyorsun,bizi böyle evine çağıran oldu mu dedim..
insanları nasıl alıştırırsan öyle devam eder falan dedim..
aynı zamanda böyle giderse değil birikim yapmak top atacaz dedim
neyseki oda düşününce hak verdi ki, artık öyle haber vermeden misafir çağırmıyo çok şükür
hatta biri aradığında bana bakıp göz işaretiyle benden onay alınca ok gelin falan diyo
Kiz sen daha goremediysen cinsiyeti buyuk ihtimal kizdir...ben hep erkek hayal etmistim seninkini. oyle dogmustu icime...
Yoksaaaaaaaaaa..........:))))))
Sezgi degerin iyigmis... benim battan bir gun sonra 82 idi.
Doğru düzgün ilişki olmadıki biliosun ama insan tinede umutlanıo hey Allahım yaaa37.1 yanıorumm :)))
bendede aynı şekilde bu ay toplasan 4 defa çalışmışızdır anca. benim ateş 36.7 bugün yükseldi ama ben üşüyorum yaa hırkayla oturuyorum evde hasta olcam sanırsam
Kiz sen 13 yillik mi evlisinnnnnncanım valla ağlıyorum çok mutlu oldum adına nolur duanda unutma bizede yaşatsın rabbim o duyguyu senin yazdıklarını okuyunca bi düşündümde eşim napar diye benim tepkisiz kocam sanırım mutluluktan havalara uçar ve ben 13yıldır hiç öyle görmedim onu allah nasip ederse ilk defa görceğimden eminim
amiinn çok dua çok dua istiyorum
Yan yan alev alev:)))) benimde hep 35.4 tu adete yaklastikca36.1 36.3 olmaya baslamisti....Doğru düzgün ilişki olmadıki biliosun ama insan tinede umutlanıo hey Allahım yaaa37.1 yanıorumm :)))
bendede aynı şekilde bu ay toplasan 4 defa çalışmışızdır anca. benim ateş 36.7 bugün yükseldi ama ben üşüyorum yaa hırkayla oturuyorum evde hasta olcam sanırsam
Mayıs ayının ilk hamiş haberine çok sevindimumarım Mayısta tüm bebek isteyenlerin Rabbim canına can katsın .
Sen naptin kalp atislarini duydun muuu
Allah ol desin yeterki Senin 4 ben 2 kezle 11. haftadayım
Naptin kusuuum hazirligini yaptin miii....atom karinca gibisin maasallah
Sende duyarsın artık bu aradoktor kontrolün ne zaman ?
Nehir'de ne içtiğimi hatırlamıyorum ama şu an bende elevit içiyorum .Alttan baktırırsan keseyide kalp atışlarınıda duyma ihtimalin çok yüksek .Pazartesi ilk kontrolum var...alttan baktirmicam ama anca kesyi gorurum sanirim....folik asit falan da icmiyorum verdi mi dr sana. belki vitamin verir doye bekliyorum caganda elevit icmistim.
hey maşallah darısı başıma
Amin işallahhhhh
Ben bu hafta bin maşallah günde 1 e düşürebildim rahatımbirazBulantim hic yok....hatta bugun sinifta cocuk iki kere kustu onda bile bulanmdi...burnumu tikadim gorevliye sildirdim. digerindede bulantim 8 haftadan sonra baslamisti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?