HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlar doktora gittim benim kozalak ise
dalmis unutmus 10 dk gecikicem dedi tuvalette oturdum bekledim iceri gec girdim Neyse kontrol tam bitti kalkicam masadan geldi, Doktor bitti dedi alkali iceri. Website agzi pamaginda uyuyordu, tuvvalette gittigimden zaten goruntu cok kotuydu.. Anlicaniz hem kozalak canimi skti hem bebisi doya doya goremedim hemde cinsiyeti ogrenemedik..

Kızma tatlım vardır bi hayır, sanırım kızın olcak

Kiz sen daha goremediysen cinsiyeti buyuk ihtimal kizdir...ben hep erkek hayal etmistim seninkini. oyle dogmustu icime...
Adet günüme 3 gün var ateşim yüksek nedenki ??? Bilen duyan var mııı
Yoksaaaaaaaaaa..........:))))))

Sezgi degerin iyigmis... benim battan bir gun sonra 82 idi.

başım dönmeye başladı artık yorgunluktan dilim dışarı sarktı sonunda bitirdim ama bende bittim.

deme öle Allahın gücüne gider bak.. :)
Hayırlsıını iste sen kuzum kozalağa kızıp öle konuşma
Ayrıca Allah sana peygamber sabrı vermiş yani helal olsun...

ya olursada fena olmaz aman nasıl olsunki benim kozalak uykusuna yenik düşüyo adam her yumyum günümde horultudan beni yataktan atacaktı

aaayyyy aynılar vallaha ama benimki allahtan bekar arkadaslarını getirmiyo hepsi evliler
bende diyorum hani şu reklamlardaki gibi ya bu çaylar neden hep bizim evde içiliyo diyorum ama yok
ev genişmiş
bahçemiz varmış
zart zurt
her hafta en az 3 gün mangal partisi
15 günde bir yemeğe misafir
10 günde bir oğlak zamanı
her c.tesi pazar balık keyfi
veeeee
hepside bende oluyo
ay artık kızamıyorum bile şu hale bak iyice sıyırdım

Kiz sen daha goremediysen cinsiyeti buyuk ihtimal kizdir...ben hep erkek hayal etmistim seninkini. oyle dogmustu icime...

Yoksaaaaaaaaaa..........:))))))

Sezgi degerin iyigmis... benim battan bir gun sonra 82 idi.

Doğru düzgün ilişki olmadıki biliosun ama insan tinede umutlanıo hey Allahım yaaa 37.1 yanıorumm :)))

Doğru düzgün ilişki olmadıki biliosun ama insan tinede umutlanıo hey Allahım yaaa 37.1 yanıorumm :)))

bendede aynı şekilde bu ay toplasan 4 defa çalışmışızdır anca. benim ateş 36.7 bugün yükseldi ama ben üşüyorum yaa hırkayla oturuyorum evde hasta olcam sanırsam

Kiz sen 13 yillik mi evlisinnnnnn
Yan yan alev alev:)))) benimde hep 35.4 tu adete yaklastikca36.1 36.3 olmaya baslamisti....
bendede aynı şekilde bu ay toplasan 4 defa çalışmışızdır anca. benim ateş 36.7 bugün yükseldi ama ben üşüyorum yaa hırkayla oturuyorum evde hasta olcam sanırsam

Naptin kusuuum hazirligini yaptin miii....atom karinca gibisin maasallah

Pazartesi ilk kontrolum var...alttan baktirmicam ama anca kesyi gorurum sanirim....folik asit falan da icmiyorum verdi mi dr sana. belki vitamin verir doye bekliyorum caganda elevit icmistim.
Nehir'de ne içtiğimi hatırlamıyorum ama şu an bende elevit içiyorum .Alttan baktırırsan keseyide kalp atışlarınıda duyma ihtimalin çok yüksek .
Vitamin almıyorsun şimdi halsizlik yokmu .Ben elevit içince gözlerim açılıyor Miğde bulantıların nasıl ?

Bulantim hic yok....hatta bugun sinifta cocuk iki kere kustu onda bile bulanmdi...burnumu tikadim gorevliye sildirdim. digerindede bulantim 8 haftadan sonra baslamisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…