- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.261
Kiz sen 13 yillik mi evlisinnnnnn
Yan yan alev alev:)))) benimde hep 35.4 tu adete yaklastikca36.1 36.3 olmaya baslamisti....
Naptin kusuuum hazirligini yaptin miii....atom karinca gibisin maasallah
biz ülkemize alıp kendi vatandaşımıza vermediğimiz önemi değeri onlara veriyoruz,onlar neler yapıyorlar
aynen öyle canım,biz çok saf bir milletiz,burda 8 aylık hamile kadından kahvaltı istemiş,kolundaki 1 bilezik için kadının ağzından kaynar çayı döküp öldürmişler bebeğiyle,bizde habire kucağımızı açıp besliyoruz bunları.Kusura bakmayın akşam akşam canınızı sıktımHiç açma bu konuyu deliriorum çünkü yazık o şehidimize !!! Hepsi çingene bunların biz istanbuldayız mahallemizde suriyeli kaynıo devlet yardım yapıo ama yetmio kapılarımıza gelip para para die yapışıolar kocam onlar yüzünden kapı dili taktırdı sokaktada yapışıolar ! Tamam yardım yapılsında bi yere kadar götleei kalkıo hızırsuzluk çıkarıolar sinir oluorum ye yemeğini ekmeğini yerde vermişler sana yetinsene !!!!
aynen öyle canım,biz çok saf bir milletiz,burda 8 aylık hamile kadından kahvaltı istemiş,kolundaki 1 bilezik için kadının ağzından kaynar çayı döküp öldürmişler bebeğiyle,bizde habire kucağımızı açıp besliyoruz bunları.Kusura bakmayın akşam akşam canınızı sıktım
hadi bakalım hayırlısı olsunsen yinede ümitsiz olma canım,varsa ne mutlu sana,yoksa da üzülmek yok,geçenler de galiba bu sitede gördüm,rahim filmini yurtdışında 21 yaşından büyük herkese 6 ay yada yılda 1 öneriyorlarmış,iyi bir şey sonuçta taramadan geçmek,bebeğin erkeni geçi olmuyor,gelsinde kuzucuklarımız bir kaç ay erken-geç farketmez..allahım yavrularımızı kucağamıza aldığımız günleri yaşatsın bizlere hayırlısıyla
Ya lh hormonun yuksektir yada test bozuk olabilir....benim hic ovl. testim kalmadi yoksa hamile old. ogrendigimde yapacaktimm...
c nin yanındaki derken 2. çicgi mi nasıl yani anlayamadım canımkızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız :)
benim dün gece ve bu sabah tahminlere göre yerleşme lekesi oldu ve memişlerim çok acıyor... bende sabah ilk çiçimle test yaptım bata 6 gün var ama testimde c'nin hemen yanında çizgi belirdi bu ne demek oluyor sizce???
herkese iyi geceler, soğan kürümün 3. günündeyim, içim dışım soğan oldugeçen ay ovulasyon testi kullanmıştım, beceremedim kullanmayı, stres oldum gerildim, bu ay kullanmayacağım, haftaya doktordan randevu almak istiyorum, yumurta takibi için, adetimin 10. günü alsam randevuyu erken olur mu acab sizce?
c nin yanındaki derken 2. çicgi mi nasıl yani anlayamadım canım
canım bence öyle bile olsa pozitif ama,emin olmak için tekrarlama imkanın varsa yeniden yap derim, hadi inşallah sendende güzel haberler gelirC nin altında bi çizgi oluyor birde T nin altında oluyorya hani canım, benimkinde C nin altında var birde hemen yanında var toplamda iki çizgi yani ama ikinci çizgi c ye yakın bu sonuç geçersiz mi acaba???
C nin altında bi çizgi oluyor birde T nin altında oluyorya hani canım, benimkinde C nin altında var birde hemen yanında var toplamda iki çizgi yani ama ikinci çizgi c ye yakın bu sonuç geçersiz mi acaba???
Nasil sevindim anlatamam yaaa hayirli olsun kuzum saglikla al kucagina melegini yasasinnn yaaa nasil duygulandim nasil sevindim anlatamiyorum kuzumm benimm:))
canım bence öyle bile olsa pozitif ama,emin olmak için tekrarlama imkanın varsa yeniden yap derim, hadi inşallah sendende güzel haberler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?