HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kiz sen 13 yillik mi evlisinnnnnn

Yan yan alev alev:)))) benimde hep 35.4 tu adete yaklastikca36.1 36.3 olmaya baslamisti....

Naptin kusuuum hazirligini yaptin miii....atom karinca gibisin maasallah

yok kuşum benim 11yıllık bir flört dönemim varda onunla birlikte evlilik 13 yıl ediyo
bide senin yükselmiş hali 36,1-36,3 anam ben adet oldum olalı 36,4-36,6 bi gidiyo bi geliyo dahada batın 7.günündeyim bugün yumurtlamadan sonra kaça çıkacak ateş çok merak ediyorum bide bu ateşe rağmen kar kış var gibi dişlerim zangırdıyo
bak buda tablom
http://www.fertilityfriend.com/home/442474
dalga geçiyo benle

Son düzenleme:
ayyy kızlar moralim çok bozuk yaaaaa,bugün kocişin izin günüydü ve aniden göreve çağırdılar ilçede suriyeliler olay çıkarmış 1 şehidimiz var,eşim biraz önce aradı eve gelmeme ihtimalinin yüksek olduğu söyledi,şuan ağzıma ne geliyorsa küfür edesim var,bide 3 çocuk 5çocuk diye öğüt veriyorlar oooooooooooooooooooooooof

Son düzenleme:
biz ülkemize alıp kendi vatandaşımıza vermediğimiz önemi değeri onlara veriyoruz,onlar neler yapıyorlar

Hiç açma bu konuyu deliriorum çünkü yazık o şehidimize !!! Hepsi çingene bunların biz istanbuldayız mahallemizde suriyeli kaynıo devlet yardım yapıo ama yetmio kapılarımıza gelip para para die yapışıolar kocam onlar yüzünden kapı dili taktırdı sokaktada yapışıolar ! Tamam yardım yapılsında bi yere kadar götleei kalkıo hızırsuzluk çıkarıolar sinir oluorum ye yemeğini ekmeğini yerde vermişler sana yetinsene !!!!

aynen öyle canım,biz çok saf bir milletiz,burda 8 aylık hamile kadından kahvaltı istemiş,kolundaki 1 bilezik için kadının ağzından kaynar çayı döküp öldürmişler bebeğiyle,bizde habire kucağımızı açıp besliyoruz bunları.Kusura bakmayın akşam akşam canınızı sıktım

Ya istanbul fazlasıyla doluyken neye izin veripte bide suriyelileri tıkmaya çalışıosun be mübarek devlet !!! Urfada hatayda mülteci kamplarında bakarken ne die getirdin soktun burnumuzun içine bunları !!!!! Ağzımı açmıım ben en iyisi !!!!

yaa pek takılmıorum dedim ama senden sonra dayanamadım bende ovülasyon testi yaptım birincisi kadar koyu olmasada çok yakın koyulukta çıktı bat 6 mayıs oooofff yine kafamı karıştırıcak bişi buldum kızlar sizlerin bilgisi varmı bu konuda hamiş arkadaşlar evinizde bi köşede ovülasyon testi varsa bi aydınlatıverseniz bizi....biraz araştırdımda kimisi hamile kimisi değil heveslenmeyeyim paşa paşa adetimi bekleyim değilmi ?

Kizlar su an sinir kupuyum eve anca bu saatte gelmisim kozalaga sirinlik yapiyorum bebegi goremedi gecikti diye sani benim hatam gibi sora yok iste okulda bgn bunu ogrendim sinavim soyle fln sanki keyfime cekce ogrenmeye gidiyorum .. Susuyor sonra kalkti bana haftasonu kardesimle kiz arkadasini yemege cagirdim diyor, dedim onlar kim benim evime giricekler hic bisi hazirlamam dedim, ben bahcede mangal hazirlrim ister katil ister katilma ben onlarin hayatini merak ediyorum iste o dedigin kiz benim yigenimin annesi fln filan basladi.. elim ayagim bosaldi kalktim yatak odasina geldim zaten kiyamette kopsa evde gidicem en uzak yer burasi, odadan cikarkende dedim zaten ben senin cocugunun annesi degilim ne yaparsan yap dedim ciktim.. Son birkac gundur cok soguk aramiz surekli ya onlarin ya anasinin muhabbetini yapiyor ben orneklerle konusunca hissettiklerimi gorduklerimi soyleyince yine ben kotu oluyorum.. Cok yoruldum simdi onlarda buraya tasiniyorlar, tadilat icin bankadan kredi cekmisler, bizimki kalkmis bizde cekelim yoksa bu tadilat btmicek diyor.. Ben ona 1 sene once soyledim daha yok yavas yavas yapariz dedi ama simdi baskasi fikir verince degere biniyor tabi .. Allah`im hakkimizda hayirlisini versin bebisi cok seviyorum cok istiyorum ama korkuyorumda boyle insanlarin icinde yetistirmekten heleki babasi ailesinin kim olduguna karar verememisken, kalsan bir turlu cekip gitsen bir turlu .. ((((((((((

Ya lh hormonun yuksektir yada test bozuk olabilir....benim hic ovl. testim kalmadi yoksa hamile old. ogrendigimde yapacaktimm...

saol canım diğer topiklerde hamile olanlar vardı ama onların ikinci çizgisi ilkinden daha koyuymuş bencede bişi vardır benim testte üff bu ay hiçbir belirtiyi takip etmicem demiştim ama yine başaramadım malesef

kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız :)
benim dün gece ve bu sabah tahminlere göre yerleşme lekesi oldu ve memişlerim çok acıyor... bende sabah ilk çiçimle test yaptım bata 6 gün var ama testimde c'nin hemen yanında çizgi belirdi bu ne demek oluyor sizce???

herkese iyi geceler, soğan kürümün 3. günündeyim, içim dışım soğan oldu geçen ay ovulasyon testi kullanmıştım, beceremedim kullanmayı, stres oldum gerildim, bu ay kullanmayacağım, haftaya doktordan randevu almak istiyorum, yumurta takibi için, adetimin 10. günü alsam randevuyu erken olur mu acab sizce?

c nin yanındaki derken 2. çicgi mi nasıl yani anlayamadım canım

normalde tahminen adetin kaçıncı günü yum yum oluyor canım,10 gün erken gibi

C nin altında bi çizgi oluyor birde T nin altında oluyorya hani canım, benimkinde C nin altında var birde hemen yanında var toplamda iki çizgi yani ama ikinci çizgi c ye yakın bu sonuç geçersiz mi acaba???
canım bence öyle bile olsa pozitif ama,emin olmak için tekrarlama imkanın varsa yeniden yap derim, hadi inşallah sendende güzel haberler gelir

C nin altında bi çizgi oluyor birde T nin altında oluyorya hani canım, benimkinde C nin altında var birde hemen yanında var toplamda iki çizgi yani ama ikinci çizgi c ye yakın bu sonuç geçersiz mi acaba???

canım koyabilme şansın varsa çek bi foto koy testi bakalım :)

Nasil sevindim anlatamam yaaa hayirli olsun kuzum saglikla al kucagina melegini yasasinnn yaaa nasil duygulandim nasil sevindim anlatamiyorum kuzumm benimm:))

bebeğiiiimm :)) Teşekkür ederim.. inşallah sağlıkla ilerler herşey.. Rabbim ilk denemende sana da nasip etsin inşallahhh

canım bence öyle bile olsa pozitif ama,emin olmak için tekrarlama imkanın varsa yeniden yap derim, hadi inşallah sendende güzel haberler gelir

inşallah canım hevesleniyorum Allahın izniyle bu ay boş çıkmaz belki :) rabbim herkesi mutlu sonuca ulaştırsın

ama diyorum ki ya T nin yeri kaymış olabilir test pozitif yada test bozuk sonuç negatif.. yarın sabah yine yapacağım o zaman anlaşılır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…