- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.281
C nin altında bi çizgi oluyor birde T nin altında oluyorya hani canım, benimkinde C nin altında var birde hemen yanında var toplamda iki çizgi yani ama ikinci çizgi c ye yakın bu sonuç geçersiz mi acaba???
Kizlar su an sinir kupuyum eve anca bu saatte gelmisim kozalaga sirinlik yapiyorum bebegi goremedi gecikti diye sani benim hatam gibi sora yok iste okulda bgn bunu ogrendim sinavim soyle fln sanki keyfime cekce ogrenmeye gidiyorum .. Susuyor sonra kalkti bana haftasonu kardesimle kiz arkadasini yemege cagirdim diyor, dedim onlar kim benim evime giricekler hic bisi hazirlamam dedim, ben bahcede mangal hazirlrim ister katil ister katilma ben onlarin hayatini merak ediyorum iste o dedigin kiz benim yigenimin annesi fln filan basladi.. elim ayagim bosaldi kalktim yatak odasina geldim zaten kiyamette kopsa evde gidicem en uzak yer burasi, odadan cikarkende dedim zaten ben senin cocugunun annesi degilim ne yaparsan yap dedim ciktim.. Son birkac gundur cok soguk aramiz surekli ya onlarin ya anasinin muhabbetini yapiyor ben orneklerle konusunca hissettiklerimi gorduklerimi soyleyince yine ben kotu oluyorum.. Cok yoruldum simdi onlarda buraya tasiniyorlar, tadilat icin bankadan kredi cekmisler, bizimki kalkmis bizde cekelim yoksa bu tadilat btmicek diyor.. Ben ona 1 sene once soyledim daha yok yavas yavas yapariz dedi ama simdi baskasi fikir verince degere biniyor tabi .. Allah`im hakkimizda hayirlisini versin bebisi cok seviyorum cok istiyorum ama korkuyorumda boyle insanlarin icinde yetistirmekten heleki babasi ailesinin kim olduguna karar verememisken, kalsan bir turlu cekip gitsen bir turlu ..((((((((((
canım koyabilme şansın varsa çek bi foto koy testi bakalım :)
bende ekleyebilirsen ekle diycektim ama tarif etmesini bilmediğim için demedim canım,ekleyebilir misin
foto da pek belli olmadı yinede ama normalde daha belirgin aslında bilemedim ben ne bu :)
sana 3 vakte kadar 4 görüyorum bune len böle hayatımda böle bi test görmedim ben dediğin gibi yanındaymış hemen ne gariipp
sen en iyisi BATa yakın bida dene..
o nasıl öyle yaaa tekrarlamak en iyisi tatlım
yaa pek takılmıorum dedim ama senden sonra dayanamadım bende ovülasyon testi yaptım birincisi kadar koyu olmasada çok yakın koyulukta çıktı bat 6 mayıs oooofff yine kafamı karıştırıcak bişi buldumkızlar sizlerin bilgisi varmı bu konuda hamiş arkadaşlar evinizde bi köşede ovülasyon testi varsa bi aydınlatıverseniz bizi....biraz araştırdımda kimisi hamile kimisi değil heveslenmeyeyim paşa paşa adetimi bekleyim değilmi ?
neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar görüşmek üzereeee :) sabah hayırlı haberler olur herkes için inşallah güzel bir cuma olsun dualarımız bol olsun birbirimiz için :)
canım test bir garip hakkaten ama nihayetinde kontrol paneli haricinde (absürd bir yakınlıkta olsada)extra bir çizgi daha var
Hadi ben erkenciyim güzel haber ver debugün gün güzel başlasın
Inşallah bebeğin seninledir tatlım
günaydın canım :) sorma çizgi var ama hiç birşey ifade etmiyor zannımca tekrar yaptım birşey yok şimdilik testte ama bata var daha 9 mayıs canım belki de normaldir böyle olması bekleyip pazartesi tekrarlamak istiyorum tekrar :) ozaman muhtemelen varsa birşey çıkar belki.. Ne bileyim mübarek cuma günü hakkımızda hayırlısını versin allah..
günaydın ,neyse daha çok varmış şekerim inşallah pazartesi kendini belli eder
zaten bizde biraz sabır olsa sorun olmayacak ama bekleyebilene aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?