HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

C nin altında bi çizgi oluyor birde T nin altında oluyorya hani canım, benimkinde C nin altında var birde hemen yanında var toplamda iki çizgi yani ama ikinci çizgi c ye yakın bu sonuç geçersiz mi acaba???

bende ekleyebilirsen ekle diycektim ama tarif etmesini bilmediğim için demedim canım,ekleyebilir misin

canıım benimm sıkma canını sen kafana takmamaya çalış vurdumduymaz ol.. inşallah bebeğiniz doğduğunda herşey daha güzel olur değişir. Dua et bol bol.. hakkınızda hayırlısı olsun ve bebeğiniz hayatınızı daha da güzelleştirsin..

sana 3 vakte kadar 4 görüyorum bune len böle hayatımda böle bi test görmedim ben dediğin gibi yanındaymış hemen ne gariipp
sen en iyisi BATa yakın bida dene..

aaahhah ne güldüm ama sorma yaa bu acayip bişe biz bu bebe denemelerinde daha neler görcez bakalım :)

aynı testten evde var bir kaç tane sabah yapayım yine öyle olursa test bozuk demekki geri veririrm bende pfpfpfpfpf

neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar görüşmek üzereeee :) sabah hayırlı haberler olur herkes için inşallah güzel bir cuma olsun dualarımız bol olsun birbirimiz için :)

Canım hiç kafanı bulandırma,benim sormaktaki amacım; Acaba yumurta çatlamadı ve o yüzden mi hala koyu çıkıyor?bunu öğrenmek içindi..yoksa ben daha 17.günümdeyim..Bence sen de ovu testini boşver,zaten kaldı 3 gün hayırlısıyla az kaldı öğrenmene..eğer dayanamazsan gebelik testi yaparsın regliye 2 gün kala varsa silikte olsa çıkar diye çok duydum

Buarada senden sonra bayaa bir araştırdım;dediğin gibi kimisi regl yakınsa pozitif veriyor diyor,kimisi Pko varsa kimiside sebebsiz yere

En iyisi azıcık sabret bugün geçsin yarın gebelik testi yap hihihihihi inşallah güzel haber verirsin bize

neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar görüşmek üzereeee :) sabah hayırlı haberler olur herkes için inşallah güzel bir cuma olsun dualarımız bol olsun birbirimiz için :)

Canım test bir garip hakkaten ama nihayetinde kontrol paneli haricinde (absürd bir yakınlıkta olsada)extra bir çizgi daha var

hadi ben erkenciyim güzel haber ver de bugün gün güzel başlasın
inşallah bebeğin seninledir tatlım

günaydın canım :) sorma çizgi var ama hiç birşey ifade etmiyor zannımca tekrar yaptım birşey yok şimdilik testte ama bata var daha 9 mayıs canım belki de normaldir böyle olması bekleyip pazartesi tekrarlamak istiyorum tekrar :) ozaman muhtemelen varsa birşey çıkar belki.. Ne bileyim mübarek cuma günü hakkımızda hayırlısını versin allah..

günaydın ,neyse daha çok varmış şekerim inşallah pazartesi kendini belli eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…