- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.301
hahahhahaa sana diyorum ama bende aynıyım,3 aydır hiç sektirmeden regliye 7-8 gün kala başlıyorum yapmaya ,eee tabi arda gecikmeler de oldu onlarıda ekleyince 10-11 test oluyor
herkese iyi geceler, soğan kürümün 3. günündeyim, içim dışım soğan oldugeçen ay ovulasyon testi kullanmıştım, beceremedim kullanmayı, stres oldum gerildim, bu ay kullanmayacağım, haftaya doktordan randevu almak istiyorum, yumurta takibi için, adetimin 10. günü alsam randevuyu erken olur mu acab sizce?
evet canım ama bunu pozitiflik yanı varmıdır peki sizce
10.gün erken değil canım banada yumurta takibi yaptı geçen ay doktor ben adetimin 2.günü kontrole gittim sonra sürekli çağırdı haftada bir yada 3-4güne bir sen git şimdiden zaten bakar ona göre randevu verir sana
inş vardır canım inş pozitifin ikinci çizgisidir o çizgi ama daha 6gün var yahu azcık daha sık dişini bak habire gün sayıyorum anam hala adetimin 8.günündeyim geçmiyo günler pazarar kadar bekle eğer dayanamazsan pazar tekrar test yap derim ben hatta salı yap
eşim artık bıkıyordu zavallım :) yapma test bi kerede bekleyelim varsa süpriz olsun heyecan yaşayalım diyordu sabırlı old diyordu ama ben yine alıyordum test kim dinler habersiz yaspıyordum ama sonuç nafile :) şimdi bu ay adetim bitti netten birlikte sipariş verdik10'lu :) sırayla yapıyorum işte :)
günaydınnn şekerlerrbu sabah ovulasyon testi yapayım dedim silik çıktı ama belirgin yine de bu ne demek kızlar bugün yumurtluyo muyum 28 günde adet oluyorum bugün de 7, gün normalde bu döngüye göre 11-12 diye biliyorum erken de yumurtlanıyo demekki
bende bazen süpriz yapayım diyorum ama ne mümkün,eşimi geçtim bizde herkes biliyor bebek yapmaya çalıştığımızı ben bir başlıyorum aramaya bu ay kesin tutacak diye annemi,kardeşimi,eşimin annesini,kendimizi geçtik onlara acıyoruz artık
geçen eşim tembihledi sakın bu ay arama diye,ben yinede benimkilere haber verdimhep beraber batıı bekliyoruz
Buarada sadece gebelik testi de değil,ondan öncede ovu testleri varayın yarıdan çoğu çişimle uğraşıyorum
beni ümitlendiren adetin 25. günü gelen leke ve memişlerimdeki acı aslında :) bu testi pek dikkate almadım ben sizinlede paylaştım fikir alalım diye ama öyle yakın çıkınca çizgi test bozuk olarak yorumluyorum inşallah pazartersi tekrar yapacağım o zaman varsa yoksa belli olur zatensen de daha yolun başındasın canım yaa adet bitecek yum yum gelecek sonra mik mikleer Allah kolaylık versin hepimize :)
hahahahaaa yum yum mik mik, hayatımın anlamı oldular başka hiç bir şeye odaklanamıyorum ,hırs yaptım tek derdim üremek ve
sezgiişşşşşş 2014ün ilk annişlerinden olcann demekkk :):)
tam tutmaz zaten bakarsın aralık annesi olmuşsun
Bende bazen süpriz yapayım diyorum ama ne mümkün,eşimi geçtim bizde herkes biliyor bebek yapmaya çalıştığımızı Ben bir başlıyorum aramaya bu ay kesin tutacak diye annemi,kardeşimi,eşimin annesini,kendimizi geçtik onlara acıyoruz artık
Geçen eşim tembihledi sakın bu ay arama diye,ben yinede benimkilere haber verdimhep beraber batıı bekliyoruz
Buarada sadece gebelik testi de değil,ondan öncede ovu testleri varayın yarıdan çoğu çişimle uğraşıyorum
bilemiyom kii olurmuyum olmazmıyımBelkim 1 hafta sonada öncede doğar :) sağlıklı olsunda
günaydın canlarııımmmNasılsınız bakiimm ? Benim çok uykum var. Yatsam hiç aralıksız şahane bir uyku uyurum.. Heycanlıı :) heycan yapma pazartesi tekrarla bakalım hayırlısı olsun inşallahh.. Bu arada yarın sana tatil özgecim bize değilll
Sizin de maşallahınız var yani sülelecek sizi düşünüyorlar kırmızları geldi mi kızımın filan diyee Yazık millet heveslenip durur sonra olmayınca üzülürler :) hepimiz biran önce hayırlısıyla Olalımda onlarda rahatlasın bizdeee :)
yaa heyecan olmadan olmuyorki sezgiiAnne olacaksam biran önce öğreneyim eşim baba olacaksa annem anane babam dede olacaksa öğrenip sevinelim hayırlısıyla canım yaa.. Rabbimin bildiği vardır birincisinde sevincimiz yarıda kaldı şimdi sağlıklı bir şekilde olsun kucağımıza ulaştırsın allah doya doya kokusunu içimize çekelim ohhh miss
günaydın kızlar
bende adet oldum aşılama yapmazlar artık zaten.Tüpe geçeceğiz kısmetse.ama Allah günah yazmasın ümidim yok gibi.O hastaneye gidip gelmeler gün aşırı o mueyeneler,alınan hormonlar,bozulan denge ,bozulan psikoloji,ailelerdeki beklenti,adet oldunmu soruları,bir yandan acaba mı soruları biryandan yok olmaz düşünceleri beynimi kemirdi.Gerçekten çok zor bir süreç en çok manevi birazda maddi olarak.Şimdi evde testler yapıyorsunuz ya inşallah sonuc alırsınız hastane aşaması daha zor.Allahım hepimize yardım etsin sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.Akıl sağlığımızı ruh sağlığımızı korusun çünkü bazen kanedimi tanıyamıyorum.
uzun bi aradan snra herkese günaydınnn
GÜNAYDIN CANLARIIIMMMnasılsınız bakiimm ? benim çok uykum var. yatsam hiç aralıksız şahane bir uyku uyurum.. Heycanlıı :) heycan yapma pazartesi tekrarla bakalım hayırlısı olsun inşallahh.. bu arada yarın sana tatil özgecim bize değilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?