HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kız ne guzel evlılık yıl donumu hedıyesı oldu sıze de :)
ortaya koyun ultrason resmınızı ıns beraber mum ısıgında yıyın yemegınızı

söylememek en iyisi aslında biraz yerleşsin canlansın ondan sonra söylemekte fayda var allah kısmet ederse bu sefer bende biraz geç söyleyeceğim.. çarşamba gece yatmadan ve dün sabah benden akıntıda leke şeklinde birşeyler gelmişti canım az önce wc ye gittim yine minik gelmiş sence ????

iyiyim canım sen ? bebişte iyii :)

Aman Allah iyilik versin canım benim. bende iyiyim şükür

kız ne guzel evlılık yıl donumu hedıyesı oldu sıze de :)
ortaya koyun ultrason resmınızı ıns beraber mum ısıgında yıyın yemegınızı
eveettt bende dün öle dedim eşime. hem 12 mayısta bende bi anne olarak kutluycam hemde yıldönümümüzde minnacık hediyemiz var.. :) İnşallah Rabbim nasip eder.

nasıl leke canım peçeteye silecek kadar mı ? kahvemi yoksa pembe mi ?

Amiiinnn Allah razı olsun canım.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..
yok canım pazar günüde köyde anneannemin senesini okutcaz o yüzden pazar günüde köyde olucam.. akşamları dinlencem artık yapcak bişey yok..

hayır çamaşırıma akıntıyla karışık olarak kahveli ve minik kırmızılar olan birşey... geliyor bi kere duruyor zaten devamlı olan birşey değil bu üçünkü oluyor öncekileride sayarsak canım..

hııı binevi şey gibi bu demi. adet bitiminde akıntının öle lekeli gelmesi demi.. BATa daha var demi senin ? BATtan kaç gün önce oldu bu olay ?

hııı binevi şey gibi bu demi. adet bitiminde akıntının öle lekeli gelmesi demi.. BATa daha var demi senin ? BATtan kaç gün önce oldu bu olay ?

Kizlar benimde Battan 5 gun once kahverengi gelmisti ara ara sonra Batta kesildi .. Bende adetten 12 gun once olurdu hatta dedim kesin erken adet olucam ama olmadim bebis gelmiste yerlesiyormus.. Bir dahada sukurler olsun be kahverengi ne pembe bisicikler yok .. Endiselenmeyin hemen umutsuzlugada dusmeyin fosur fosur kirmizi gelmedikce umudunuzu kaybetmeyin derim ..

hııı binevi şey gibi bu demi. Adet bitiminde akıntının öle lekeli gelmesi demi.. Bata daha var demi senin ? Battan kaç gün önce oldu bu olay ?

yumurtlamamın 8. Günü yani bata 6 gün kala birde bu sabah bugünde yum. 9. Günü bata 5 gün var işte tatlımm bi nevi ney gibi bu ???????

Eee sen asilama oldunmuuu... tup bebek tedavisi messalkatli ama sonucuna deger canim yaa. uzulme. artik tup bebekle buyuk oranda evlat sahibi olunuyor... sen moralini yuksek tut...

yok canım bende de adete 6 gün 7 gün kala gelmeye başladı bugün 5 gün var işte bugünde oldu ama hep azcık azcık zaten ve kan şeklinde değil akıntıyla karışık geliyor olduğu zaman ya kırmızık ya kahvelik oluyor :) acaba benimde bebişim mi tutunuyor yokssaaaaa :):):):):):) :44:

Sezgi senin muh. dogum ne zaman... bence aralik snnesi olacaksinnnn...cunku eger sezeryan olursan kesin aralik annesi yani bizdenson kusum.. haaa normal istiyosan kismett tabi...

Gunaydiiinn kizlarrrr...hayirli cumalar herkese.....sezgiiii. naberr...mutluluk hat safhada degilmi....

Günaydın canııımmm iyim sen nasılsın? evet daha kesemizi görmesekte içimde vaar olduğunu bilmek güzel..

yumurtlamamın 8. Günü yani bata 6 gün kala birde bu sabah bugünde yum. 9. Günü bata 5 gün var işte tatlımm bi nevi ney gibi bu ???????

o zaman o taçyaprağın dediği gibide olabilir kii :) inşallah yerleşme lekesidir o :) Rabbim bir güzel haberide senden almayı nasip etsin inşallahh

Kis sezeryan mi duydum sanki ? Canim ilk bebisinse bence normal olsun olmassa o zaman zaten doktor mecburen sezeryan yapar.. Normal dogumda agriyi yarim saat cekiyon bitiyor gidiyor ama sezeryanda zatek bayiksn bebisinin dogdugunu bile bilmiyorsun o ilk anlari yasayamiyorsun sonrasi desen omur boyu agrisi sizisi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…