- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.321
günaydın şekerim nasılsın bakalım.. bebeğin nasıl ?
uzun bi aradan snra herkese günaydınnn
Ahh canım sende haklısın.. son günler gelince beklemek zor oluyo... Rabbim hayırlısını versin inşallah.. biz daha kimseye söylemedik bi buradakiler biliyo.. Hayırlısıyla bi kesemizi görüp pıtpıtlarımızı duyarsak o zaman sölüycez.. Rabbim herkese sağlıkla bu yolda ilerlemeyi nasip etsin inşallahh
Ahh canım sende haklısın.. son günler gelince beklemek zor oluyo... Rabbim hayırlısını versin inşallah.. biz daha kimseye söylemedik bi buradakiler biliyo.. Hayırlısıyla bi kesemizi görüp pıtpıtlarımızı duyarsak o zaman sölüycez.. Rabbim herkese sağlıkla bu yolda ilerlemeyi nasip etsin inşallahh
iyiyim canım sen ?bebişte iyii :)
eveetttkız ne guzel evlılık yıl donumu hedıyesı oldu sıze de :)
ortaya koyun ultrason resmınızı ıns beraber mum ısıgında yıyın yemegınızı
söylememek en iyisi aslında biraz yerleşsin canlansın ondan sonra söylemekte fayda var allah kısmet ederse bu sefer bende biraz geç söyleyeceğim.. çarşamba gece yatmadan ve dün sabah benden akıntıda leke şeklinde birşeyler gelmişti canım az önce wc ye gittim yine minik gelmiş sence ????
canım dün sana yazdım hep arada kaynadı.
cok sevindim yaaa Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
darısı benim gibi bekleyen diğer arkadaşlara inşallah.
ay valla ya bu ara ii tatil yaptım. ama işede hiç gelesim yok zaten. sende pazar günü bol bol dinlenirsin canım
Aman Allah iyilik versin canım benim. bende iyiyim şükür
eveetttbende dün öle dedim eşime. hem 12 mayısta bende bi anne olarak kutluycam hemde yıldönümümüzde minnacık hediyemiz var.. :) İnşallah Rabbim nasip eder.
nasıl leke canım peçeteye silecek kadar mı ? kahvemi yoksa pembe mi ?
Gunaydin kizlar Ins guzel bir cuma olur..
Günaydın canım gectımı kızgınlıgın nasılsın?
hayır çamaşırıma akıntıyla karışık olarak kahveli ve minik kırmızılar olan birşey... geliyor bi kere duruyor zaten devamlı olan birşey değil bu üçünkü oluyor öncekileride sayarsak canım..
Canım inşallah kuzucukların geldiğinde bu karamsar günleri unutturacak sana,aklına bile gelmeyecek bu günlerinşallah tüp denemesinde ikizlerin olurda bebek özlemin diner gelecek aya tatlım
hııı binevi şey gibi bu demi. adet bitiminde akıntının öle lekeli gelmesi demi.. BATa daha var demi senin ? BATtan kaç gün önce oldu bu olay ?
hııı binevi şey gibi bu demi. Adet bitiminde akıntının öle lekeli gelmesi demi.. Bata daha var demi senin ? Battan kaç gün önce oldu bu olay ?
günaydın kızlar
bende adet oldum aşılama yapmazlar artık zaten.Tüpe geçeceğiz kısmetse.ama Allah günah yazmasın ümidim yok gibi.O hastaneye gidip gelmeler gün aşırı o mueyeneler,alınan hormonlar,bozulan denge ,bozulan psikoloji,ailelerdeki beklenti,adet oldunmu soruları,bir yandan acaba mı soruları biryandan yok olmaz düşünceleri beynimi kemirdi.Gerçekten çok zor bir süreç en çok manevi birazda maddi olarak.Şimdi evde testler yapıyorsunuz ya inşallah sonuc alırsınız hastane aşaması daha zor.Allahım hepimize yardım etsin sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.Akıl sağlığımızı ruh sağlığımızı korusun çünkü bazen kanedimi tanıyamıyorum.
kizlar benimde battan 5 gun once kahverengi gelmisti ara ara sonra batta kesildi .. Bende adetten 12 gun once olurdu hatta dedim kesin erken adet olucam ama olmadim bebis gelmiste yerlesiyormus.. Bir dahada sukurler olsun be kahverengi ne pembe bisicikler yok .. Endiselenmeyin hemen umutsuzlugada dusmeyin fosur fosur kirmizi gelmedikce umudunuzu kaybetmeyin derim ..
Gunaydiiinn kizlarrrr...hayirli cumalar herkese.....sezgiiii. naberr...mutluluk hat safhada degilmi....
yumurtlamamın 8. Günü yani bata 6 gün kala birde bu sabah bugünde yum. 9. Günü bata 5 gün var işte tatlımm bi nevi ney gibi bu???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?