- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.341
günaydın canııımmmIyim sen nasılsın? Evet daha kesemizi görmesekte içimde vaar olduğunu bilmek güzel..
O zaman o taçyaprağın dediği gibide olabilir kii :) inşallah yerleşme lekesidir o :) rabbim bir güzel haberide senden almayı nasip etsin inşallahh
günaydın kızlarrr
Günaydın Kızlarrr
Kis sezeryan mi duydum sanki ? Canim ilk bebisinse bence normal olsun olmassa o zaman zaten doktor mecburen sezeryan yapar.. Normal dogumda agriyi yarim saat cekiyon bitiyor gidiyor ama sezeryanda zatek bayiksn bebisinin dogdugunu bile bilmiyorsun o ilk anlari yasayamiyorsun sonrasi desen omur boyu agrisi sizisi var..
ben oldum olası çok pozitif biriyimdir zaten kolay kolay kötüye olumsuza odaklanmam kii :) hep iyisini düşünürüm ama içten içe olumsuza hazırlarım kendimi o süreci çok şükür iyi yönetiyrum kendimce canım bende yerleşme şeklinde düşünüyorum aslında allahınizniyle
Yok be canim, kizginligim gecse nolur yarin haftasonu yine ayni terane icim skliyor hamisligimi bile doya doya yasayamiyorum ..
esınınde bı anda ana babacıgılı da cabası bu ne kı sureklı yaben bıle sınır oldum
ıns anlar bı an once hatasını
yok kııızz :) Ben Allahtan bişey olmassa normal düşünüyorum o esranın önerisi kuzum benim :) Hayırlısı olsunda ona zamanı gelince karar veririz :)
İnşallah canım İnşallaahhh
Canim onun akli basina buraya tasindigimizdan beri 5 senedir yerine gelmedi bu saatten sonrada gelmez herhalde.. Hepimiz ayni yerde oturucaz bir nebze kapini actin mi sokaga cikmak icin evimizin onunden gecicekler.. Anasi kardesi , hadi o neyse tutrumus ben amca oluyorum sorumluluklarim olucak iste benim cocugumla beraber buyucek fln demeye sanki baba olmucam baba olucam diye bisi duymadik daha.. Offf offf benim ne derdim ne cilem bitmez.. Simdiden basladi yok kiz bankayla gorusmus guzel kredi almislar konusucam kizla neymis nasilmis dedim kizla degil gidip bankalarla konusman lazim diye neymis zamani yokmus ne guzel biri ilgilenmis bulmus nicin yararlanmasinmis yani bana beceriksiz diyor ustu koru sanki ben bu memleketinisleyisini dilini biliyorum, yarin birgun kalkip cocuk icinde ayni seyi yapicak yok o okul yok bu ders cocuma elalemi analik yaptirmaya kalkicak.. Cok doluyum cok
Yok bebisim yaa sezeryani knermiyorum...yapabiliyosan sartlar musaitse normali en iyisi... caganin kafasi buyuktu onun icin sezeryan oldum....kafa geriyo dogru caganin avrupali. erkeklerinki gibi. :)))) babasininda ayni oyle.....nede olsa gocmennn:)))) yani sartlara gore ddgisiyorr
Canim onun akli basina buraya tasindigimizdan beri 5 senedir yerine gelmedi bu saatten sonrada gelmez herhalde.. Hepimiz ayni yerde oturucaz bir nebze kapini actin mi sokaga cikmak icin evimizin onunden gecicekler.. Anasi kardesi , hadi o neyse tutrumus ben amca oluyorum sorumluluklarim olucak iste benim cocugumla beraber buyucek fln demeye sanki baba olmucam baba olucam diye bisi duymadik daha.. Offf offf benim ne derdim ne cilem bitmez.. Simdiden basladi yok kiz bankayla gorusmus guzel kredi almislar konusucam kizla neymis nasilmis dedim kizla degil gidip bankalarla konusman lazim diye neymis zamani yokmus ne guzel biri ilgilenmis bulmus nicin yararlanmasinmis yani bana beceriksiz diyor ustu koru sanki ben bu memleketinisleyisini dilini biliyorum, yarin birgun kalkip cocuk icinde ayni seyi yapicak yok o okul yok bu ders cocuma elalemi analik yaptirmaya kalkicak.. Cok doluyum cok
Bence sen sunu sor tmm sen amca olucaksın ben de yenge bız yapalım amcalık yengelık gorevlerımızı sorumluluklarımızı pekı onlarda yapacak mı onlar da amca oluyorlar yenge oluyorlar bekle de gorelım de bızım bebegımız daha buyuk onlar yapsın ben ıkı katını yapıcam de emınım yapmayacaklardır ve bu sekılde anlasabılırsen gozu acılabılır
ya bence sne ogren su cekceyı bu kurda kusa bırakma yuvanızı ogrenmısmıs kız ne gerek varmıs belkı salak bırı 5 aylık kıza ne guvenıorsun sen gıt daha ıı sartlar bulcan belkı
hem dogum uzerı kredı korkutuyor benıde masraflar cok de onceden dedıgımde alsaydık sımdı ben ıstemıyorum de tek basına mı calısıyor sankı sende o evde calısıyorsun paranı kenaramı atıyorsun sankı
Canim bende cok yiprandim bazen konusamiyorum bile hemen parliyorum sinirlerim bosaliyor, gurultulu tartisma cikmasin diye hemen baska bir yere geciyorum eger kavga cikarsa dahada uzun suruyor sogukluk .. Ben isten cikinca maasi yarisini almaya devam edicem zaten ama couk parasi alamicam yabanci oldugum icin babayada cocuk parasi odenmiyor. yok canim ne biriktirmesi bak TR gitcez dedim bu maas biletleri alalim bir dahaki maasida alir harclik yapariz, surekli gidiyor para aslinde bir yerde borca girmesi iyi olur diye dusunuyorum anasina babasina belki yedirmez eve gider para oda tadilata onlarida karistirmazsa.. Napalim moral bozuldukca bende burda sizin kafanizi sisircem artik :))
aman ama dıkkat et fazla para cekıpte o tarafa da yedırmesın neyse paranın hesabını sen tut bırakma ona
ne kafa sısırmesı guzelım dertlesıyorz ne yapcaz anca bırbırmızın halınde yıne bırbırmız anlıyoruz
Sagolun canim eksim olmayin valla insanin onca insan arasinda konusucak kimsesinin olmamasi cok zor.. Rabbim kimsenin basina vermesin..
kızlar kanamam bu gün kesildi çok az geliyor dün kan tahlili yaptırdım dua etmenizi bekliyorum idrar testini iki kere yaptım 2 çizgide gayet koyu bir şekilde görünüyor doktorumada gösterdim dün oda pozitif dedi bide kanda bakalım dedi kanamam 4 gün çok sürdü hemde çok şiddetliydi 4 gün boyunca kanamam varken gebelik testi yapmıştım sonuç pozitifti birazdan sonuçları alcam inşallah kızlar şu cuma vakti bana dua edin
inşallah canım gitmeyede çok korkuyorum ya kanda negatif çıkarsa diye idrarda pozitif çıktı sizce kanda negatif çıkma olasılığı varmıdırCanim 4 gun siddetli kanamayla adet omussun Allah'in isine karisilmaz ama ins iyi haberdir bebegin seninledir, dualarimiz seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?