- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.361
Canım hiç kafanı bulandırma,benim sormaktaki amacım; Acaba yumurta çatlamadı ve o yüzden mi hala koyu çıkıyor?bunu öğrenmek içindi..yoksa ben daha 17.günümdeyim..Bence sen de ovu testini boşver,zaten kaldı 3 gün hayırlısıyla az kaldı öğrenmene..eğer dayanamazsan gebelik testi yaparsın regliye 2 gün kala varsa silikte olsa çıkar diye çok duydum
Buarada senden sonra bayaa bir araştırdım;dediğin gibi kimisi regl yakınsa pozitif veriyor diyor,kimisi Pko varsa kimiside sebebsiz yere
En iyisi azıcık sabret bugün geçsinyarın gebelik testi yap hihihihihi inşallah güzel haber verirsin bize
inşallah canım gitmeyede çok korkuyorum ya kanda negatif çıkarsa diye idrarda pozitif çıktı sizce kanda negatif çıkma olasılığı varmıdır
inşallah canım gitmeyede çok korkuyorum ya kanda negatif çıkarsa diye idrarda pozitif çıktı sizce kanda negatif çıkma olasılığı varmıdır
günaydın kızlar
bende adet oldum aşılama yapmazlar artık zaten.Tüpe geçeceğiz kısmetse.ama Allah günah yazmasın ümidim yok gibi.O hastaneye gidip gelmeler gün aşırı o mueyeneler,alınan hormonlar,bozulan denge ,bozulan psikoloji,ailelerdeki beklenti,adet oldunmu soruları,bir yandan acaba mı soruları biryandan yok olmaz düşünceleri beynimi kemirdi.Gerçekten çok zor bir süreç en çok manevi birazda maddi olarak.Şimdi evde testler yapıyorsunuz ya inşallah sonuc alırsınız hastane aşaması daha zor.Allahım hepimize yardım etsin sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.Akıl sağlığımızı ruh sağlığımızı korusun çünkü bazen kanedimi tanıyamıyorum.
Umutla bekledim bu ay haberini her fırsatta özellikle sana dua ettimhayırlısı olacak inşallah canımm belki tüp bebeğe bile gerek kalmıcak !!! Çok kişi duydum tüp bebk için para biriktirirken hamile kalanı :) inşallah sende Allahımın izniyle belki tüpe bile gerek kalmadan hamile kalıcaksın ! İnşallahhh çok öpüorum sevgiyle kal
kızlar az önce eşimin arkadaşı aradı birer hafta arayla evlenmiştik hamileymiş eşi rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah ama içim buruldu ya eşimde bi tuhaf oldu sanki hani bu kıskançlık ya da fesatlık değil kesinlikle rabbim herkese nasip etsin ama sürekli böyle haberler alınca bi tuhaf oluorum ya sanki benim hiç olmayacakmış gibi geliyo eşimde çaktırmıyo ama oda içten içe üzülüyo bende onu hissettikçe daha çok üzülüyorum
Çok iyi anlıorum seni çokkk !!! Ama Allahın izniyle bizde bigün o mutluluğu sevdiklerimize haber vermeyi yaşıcaz inşalahh
hahahaaaaevet canım yaa bence gebeliği anlamak için ovülasyon testi yapmak hikaye. ehheehee sabah eşimede yaptık benimkindende koyu çıktıkararım kesin artık pazartesiye kadar beklicem zaten hiç bir belirti yok göğüslerim bile acımıyor ...
canım,hiç üzülme.olsun da tüp bebekle olsun.ben bile artık boşverdim.aman olmazsa tüp yaparız diyorum.ne fark eder ki.eğer benim de bikaç aya kadar olmazsa aşılama hiç yapmıycam.bana aşılama çok gereksiz geliyor.çünkü normal yollardan %10-15 daha fazla ihtimali arttırıyor.bu kadar küçük bir ihtimal için 700-800 tl vereceğime tüp yaparım daha iyi.hem şöle düşün :belki deeeee ikizin olur.bi taşla iki kuşAllah razı olsun çokk sağol.İnşallah dediğin gibi olur.Allah belki birbirimiz için ettiğimiz,sevdiklerimizin bizler için ettiği duaları kabul eder.Her şey alın yazısı varsa nasipte zamanı gelince yaşayacağız.Ama sabretmek zor .Allah güç kuvvet versin hepimize.Eşekten düşenin halini yine eşekten düşen anlar misali allah hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.
hiiiç yanlış anlamadık canım,çünkü aynı duyguları biz de hissediyoruz.topikteki kızlar bile hamiş olunca insanın yüreği yerinden fırlıyor,üzüntüyle sevinci aynı anda yaşıyoruz,sıra biz de olsun diye dua ediyoruz.kızlar az önce eşimin arkadaşı aradı birer hafta arayla evlenmiştik hamileymiş eşi rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah ama içim buruldu ya eşimde bi tuhaf oldu sanki hani bu kıskançlık ya da fesatlık değil kesinlikle rabbim herkese nasip etsin ama sürekli böyle haberler alınca bi tuhaf oluorum ya sanki benim hiç olmayacakmış gibi geliyo eşimde çaktırmıyo ama oda içten içe üzülüyo bende onu hissettikçe daha çok üzülüyorum
canım seni çok iyi anlıyorum kardeşimle düğünlerimiz arasında az bir zaman olmasına rağmen gelinimizin hamile olduğunu duyunca onlar adına çok sevindim ama kendi adıma çok üzüldüm,2buçuk aylık hamile gelinimiz,aynı şeyleri bende yaşadım,kendini üzme rabbim,hayırlı evlat nasibetsin inşallah yakın zamandakızlar az önce eşimin arkadaşı aradı birer hafta arayla evlenmiştik hamileymiş eşi rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah ama içim buruldu ya eşimde bi tuhaf oldu sanki hani bu kıskançlık ya da fesatlık değil kesinlikle rabbim herkese nasip etsin ama sürekli böyle haberler alınca bi tuhaf oluorum ya sanki benim hiç olmayacakmış gibi geliyo eşimde çaktırmıyo ama oda içten içe üzülüyo bende onu hissettikçe daha çok üzülüyorum
hahahaaaamillet aşmış olayı,kozalaklara test yapıyoooooooooo Allah iyiliğinizi versin emi!du kız ben de akşam kozalağa test yapiiim.ben ovü değil,gebelik testi yapıcam. leeen aylardır uğraşıyorum,ben yapamadım,kozalak hamiş çıkmasın
canım,hiç üzülme.olsun da tüp bebekle olsun.ben bile artık boşverdim.aman olmazsa tüp yaparız diyorum.ne fark eder ki.eğer benim de bikaç aya kadar olmazsa aşılama hiç yapmıycam.bana aşılama çok gereksiz geliyor.çünkü normal yollardan %10-15 daha fazla ihtimali arttırıyor.bu kadar küçük bir ihtimal için 700-800 tl vereceğime tüp yaparım daha iyi.hem şöle düşün :belki deeeee ikizin olur.bi taşla iki kuşümidini yitirme.inş ikizlerinle karşılaşıcaz yakında.
hiiiç yanlış anlamadık canım,çünkü aynı duyguları biz de hissediyoruz.topikteki kızlar bile hamiş olunca insanın yüreği yerinden fırlıyor,üzüntüyle sevinci aynı anda yaşıyoruz,sıra biz de olsun diye dua ediyoruz.
canım seni çok iyi anlıyorum kardeşimle düğünlerimiz arasında az bir zaman olmasına rağmen gelinimizin hamile olduğunu duyunca onlar adına çok sevindim ama kendi adıma çok üzüldüm,2buçuk aylık hamile gelinimiz,aynı şeyleri bende yaşadım,kendini üzme rabbim,hayırlı evlat nasibetsin inşallah yakın zamanda
canım benim yaa benimde öyle eltim benden 1 sene sonra evlendi şuan 7 aylık hamile ben ilk yıl düşünmemiştim bebiş. bide benim eltim sağolsun sürekli hava atmaya çalıştığı için zor oluo inşallah sizin gelininiz öyle değildir. hayırlısı be canım bizim de olur hayırlısıyla ...
Canim bende cok yiprandim bazen konusamiyorum bile hemen parliyorum sinirlerim bosaliyor, gurultulu tartisma cikmasin diye hemen baska bir yere geciyorum eger kavga cikarsa dahada uzun suruyor sogukluk .. Ben isten cikinca maasi yarisini almaya devam edicem zaten ama couk parasi alamicam yabanci oldugum icin babayada cocuk parasi odenmiyor. yok canim ne biriktirmesi bak TR gitcez dedim bu maas biletleri alalim bir dahaki maasida alir harclik yapariz, surekli gidiyor para aslinde bir yerde borca girmesi iyi olur diye dusunuyorum anasina babasina belki yedirmez eve gider para oda tadilata onlarida karistirmazsa.. Napalim moral bozuldukca bende burda sizin kafanizi sisircem artik :))
kasıklarım ağriiiiiiiii
anacım ne sıkılması,baş şişirmesi.biz seni dizi film gibi takip ediyoruz.anlat anlat iyi geliyor.inş filmin sonu mutlu sonla bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?