- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.381
Canim cok iyi anliyorum sizleri, Rabbim cok sukur bana bagisladi bebisimi ama benimde esimi kardesi 5 aydir bir kizla tanisali 5 ay oluyor kiz bir dusuk yapti ve suan 3 aylik hamile aramizda 2 hafta fln var dogum icin.. Ben baslarda istemedim ama sonra kac ay ugrastik 5 senelik evliyim ve ben esimle tanisali 8 sene oluyor.. Ustune birde ben yabanci gelinim diye olsa gerek kizi kaynanamlar el ustunde tutuyor bana gelince evde hafta raporluyum ise gitmiyorum ayni bahcede kimse kapimi calmiyor bir ihtiyacin var mi diye..
Allah'im en iyisini bilir elbet herseyin bir anlami bir zamani vardir ama Rabbim isteyen herkese bagislarin o minik canlari biz hamislerede kucagimiza saglikla almayi nasip etsin henuz hamile kaldik diye bisi bitmis degil asil seruven simdi basliyormus ben onu anladim..
kasık ağrısı iyidir,ya yımırta müjdeler ya da bebiş. bazen de regli müjdeler de sen oraya takılma.senin regle çok var daha.
bala bala bala bebiş yollaaaaa,bebiş yolla,bebiş yollaaaa
Kizlar konuda actim ama kimseden yanit yok henuz, bildiginiz online kitap siparisi verebilecegim siteler var mi ?
canım,elimizden gelen gayreti gösteriyoruz işte.mik mikleri gün aşırıdan her güne çektik.millet yosun tuttu topikte.daha ne yapakkkkvalla üzülüyorlar aslında,dur bu ay tutsunda üzmeyiz bir daha
Hadi kızlar Mayıstaolmadı Haziranda eritelim topikteki stokları 49: listenin üst sıralarına terfi edelim
bende bazen süpriz yapayım diyorum ama ne mümkün,eşimi geçtim bizde herkes biliyor bebek yapmaya çalıştığımızı ben bir başlıyorum aramaya bu ay kesin tutacak diye annemi,kardeşimi,eşimin annesini,kendimizi geçtik onlara acıyoruz artık
geçen eşim tembihledi sakın bu ay arama diye,ben yinede benimkilere haber verdimhep beraber batıı bekliyoruz
Buarada sadece gebelik testi de değil,ondan öncede ovu testleri varayın yarıdan çoğu çişimle uğraşıyorum
canımmmm dakkada bir çiş hamişliğin sağlam belirtilerinden.göğüslerdeki koyulaşma gibi ayırt edici bir belirti.tabe sistit olmadıysan.hayırdır ne iş tatlım.hadi bekliyorum senden güzel haberbenim 10 gün var bata. akıntım kasık ağrım ve çişimin ucunda bekliyo olması wcden çıktığın an hemen yine geri gelmesi dışında sıkıntım yok. hepimiz hazırız batı bekliyoruz işte
yımırtalar hani çatlayalı kozalak çatırtıları es geçirtti bu ay.
yaa ben okuorum senin yazdıklarını hep canım benim ama pek ağzımı açamıorum ben burda çünkü hep eşimin yanında fln giriodum oda okurmu fln diye emin olamıorum amann bee görürse görsünbenim eşimde malesef ailenin akıllı çocuğu canım aynı seninki gibi buda ne demek oluyor aman oğlum sen akıllısın ama o deli sorumsuz biz şimdi ona her konuda destek olmazsak iyice dağıtır biz bir aileyiz diyen anneleri var diğer taraftada önce bizim kendi yuvamız biz zaten kendi yağımızda kavruluoruz herkes başının çaresine baksın diye çemkiren biz doğrucu davut eşleri var.anneleri bu işi duygu sömürüsüyle ağlayarak yapıyor biz ise kendimizi son ana kadar tutup sonunda patlayıp kavga çıkararak yani en azından ben öyleyim ben artık pek takılmıorum sanada tavsiye evi tadilat ettiricez diodun bence yaptır git bebeğine istediğin herşeyi al yok pasta yaptırayım hep birlikte ailecek bebeğin cinsiyetini fln kutlayalım demişsin valla canım bende senin gibiydim ama artık yavaş yavaş öğreniorum sana ne kadar değer veriolarsa sende onlara okadar ver eşinlede onlar yüzünden kavga etmemeye çalış . ben bunları bir güzel yazdım ama bende yapamıorum insanların kötü niyetlerini anlayınca enerjim düşüyor ve hıncımı hep eşimden çıkarıorum ama malesef çözüm bu değil ...
Ebdosss nerelerdesin yahuuu. ozlettin....yaptin mi calusmanii... bu hafta..
canımmmm dakkada bir çiş hamişliğin sağlam belirtilerinden.göğüslerdeki koyulaşma gibi ayırt edici bir belirti.tabe sistit olmadıysan.hayırdır ne iş tatlım.hadi bekliyorum senden güzel haber
yok tatlım yaaa malesef daha çalışmalar başlamadı.reglin 10 gününde doktora gittim.çoooook fazla yımırta oluşmuş.iyi güzel de işe yarar 1 tane var sayılırdı.diğerleri küçük kalmışlar.1 tanesi de 11mm di.yani daha çatlamak için uygun değildi.biraz küçük kalmış dedi doktor.yarın gene gidicem.mm bakıcak 18-20 de çatlaması lazımmış.ama pek büyümeye niyeti yok bizim mahsülün.tembel tembel.klomenle bile yumurta istenen büyüklüğe gelmediğine göre ben aylardır boşuna kendi kendime debelenmişim.
bakalım yımırta hazretleri büyürse haftaya çalışmalar başlarız diyorum.
Allahım hadi şu duygusal ergenleri anladımda 60 yaşındaki adam castin bibır hayranıyım çok efendi çocuk demezmi ölesim var
Ahh ahh aynen canim bende hincimi esimden cikariyorum yapmamam gerektigi halde , dahada canim skliyor Onlarin dedikleri laf benimki bos olunca tam patliyorum ona.. Allah bir kolayligini vericek ins ..
Ay ben sıkıntıdan çıldıricimmm :))) gebe olmak istiom yaffff ben ne zaman taşıyıcı olucammmm :)))
hahahaaaamillet aşmış olayı,kozalaklara test yapıyoooooooooo Allah iyiliğinizi versin emi!du kız ben de akşam kozalağa test yapiiim.ben ovü değil,gebelik testi yapıcam. leeen aylardır uğraşıyorum,ben yapamadım,kozalak hamiş çıkmasın
.
canım öyle deme yabancı ülkede bir oğlan gebelik testini şaka yapmak amacıyla kendisi yapmış be pozitif çıkmış hatta ben hamilemiyim diye bayağı gülmüşler ve bunun üzerine doktora gitmiş ve adamın testis kanseri olduğu çıkmış yani o test sayesinde erkenyeşhiş olmuş haberlerde çıkmıştı
canım öyle deme yabancı ülkede bir oğlan gebelik testini şaka yapmak amacıyla kendisi yapmış be pozitif çıkmış hatta ben hamilemiyim diye bayağı gülmüşler ve bunun üzerine doktora gitmiş ve adamın testis kanseri olduğu çıkmış yani o test sayesinde erkenyeşhiş olmuş haberlerde çıkmıştı
Hakkaten mii ??? Gülüncek durum ama iyi olmuş baksana şakadan nasıl hastalık çıkmış erken olmasıda iyi ! Benimkine gel şuna işe desem ne der acaba arifffffff die bi ses getirir mutlaka hahahaha
bunu dediğin iyi oldu kısss.arada yapsın bizim kozalaklar.Allah etmeye erken teşhis olur işte!çok amaçlı üretiliyor demek ki bu testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?