HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ebdacım dün doktora gittim benim hala kistim duruyor 2,1 cm den 2 cm düşmüş maşallah bayağı düşmüş kistim inatçı çıktı tekrar kan testi yaptı sonuçlara göre yumurta tembelliği yok dedi geçen ay demişti hormonların düzelmiş dedi bu salı hsg çekecek 21 günde yumurtalarımın çatlayıp çatlamdığına bakacam dedi bakalım artık bu kisten nasıl kurtulacam sen maşallah kürtuldun

Ya bennn ay hahahaha sende fox çusun dimekk küçük kızda iyiydi ama biz çocuk diiliz bizde insanız bizide alsın bi görelim çok yakışıklı çok seksi hahahaha

evet önce evim şahane sonra yemekteyiz sonra esra erol en son fox haber
o kızın anasına babasına kolaylık versin allah o yaşta sexi düşünüyosa bizim yaşımıza geldiğinde boyu kadar sıpası olur

evet canım ben reglle kurtuldum çok şükür.3cm in altındaki kistler tehlike arz etmiyor zaten.yumurta tembelliğin yoksa ne kadar güzelhsg de de umarım bişey çıkmaz.21.günde progestorana bakıp yumurtanın kalitesini anlıyorlar.10 dan ne kadar yüksek çıkarsa o kadar iyi yumurtan oluşmuş demek,10 dan düşük çıkarsa yımırta nakavttt.

Off kizlar yaa hala hastalanmadim ben halaa(bi problem olabilirmi ki acaba bu kadar dort gozle beklicegimi hic dusunmezdim valla cok kafama takiliyo offf(bugun 46.gun(

canım doktorunu ara bence. normalde 40-45 gün diyorlar ama bir arkadasım 2 ayda olmuştu.

29 a 4 var

Evet kuzum ya bende arastiriyorum hep normali en fazla 45 gun(en son baktiginda hersey yolunda dedi ama benim bunyemin de kist ureten bi yapisi var bi ara agrim vardi cok o zaman kist oldu belki de insallah olmamistir

Evet kuzum ya bende arastiriyorum hep normali en fazla 45 gun(en son baktiginda hersey yolunda dedi ama benim bunyemin de kist ureten bi yapisi var bi ara agrim vardi cok o zaman kist oldu belki de insallah olmamistir

aklına kötü şeyler getirme canım kansızlık olmadı dimi kürtajdan sonra. arkadasım 2 ayda oldu ama onun hep düşükleri kansızlık sonucu olmuştu bu yüzden geç gördü. sen yinede doktorunla konuş canım olmazsa söktürücü falan verir.
inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun :))

esraaacım nasılsın öğlen sen gidiyon ben geliyom o yüzden pek fazla karşılaşamıyoz anca böyle akşamları görüşüyozzz

Kansizlik var tatlim bende akdeniz anemisi tasiyicisiyim degerlerim o nedenle cok dusuk benimde o etken olabilir sanirim (nasil sisim patliycam cok rahatsiz edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…