- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.041
kızlar ben hala test sonuclarımı alamadım
işte ozaman her topıkte kulagı cınlatılan anne olursun
bırı vardı o kadar meraksızdıkı hamıle oldugunu ogrendıgınde cınsıyetınıde ogrendı
yaa hakkaten varmı oylelerı ya
gıbı uzar gıder
haftaya doktora bi gidiyomuşum doktor kız yada oğlan bi cinsiyet diyomuş yuh o kadar oldumu falan ne makara olur ama ya :)
internetlerin diline düşermişim googldan kadınlar külübü yazıp ben çıkıyomuşum ne rezillik olur ya :) boşveerr bacım bi hamile kalsak kimin diline düşersek düşelim yaa :) o mutluluğu heycanı kocama söylüceğim anı heycanla yaşarım işte
ıyıde sımdı ben mantıken dusunuyorum
senı once yumurtlattırıcak bu serophene ıle sonra tarlusal ıle nıye soktursunku onun yerıne catlatma tutunması ıcın bısı vermesı gerekmezmı ya :s
guinness rekorlarına girersin canım böylece . hah işte tam makara olur Evrim
bu gece artık bu meraklı bekleyısten kurtaracaksın
bu gece artık bu meraklı bekleyısten kurtaracaksın
tarlusalın söktürücü olduğunu bilmiyordum canım.gerçekten nedir acaba bunun mantığı. Bana ısrarla sordu adet gecikmesi var mı diye yok dedim ama yinede neden vermiş olabilir
bi de bu ilacı kullandığımda hamile kalmışsam bi zararı olur mu
inşallah canım ya dua edlim birbirimize hepimiz :)
inşallah canım ya dua edlim birbirimize hepimiz :)
evrimin meraklı bekleyişimi:) OZSER0801. hayır ,itiraz ediyorum bizim meraklı bekleyişimiz sona erecek tatlım:)
evrimin meraklı bekleyişimi:) OZSER0801. hayır ,itiraz ediyorum bizim meraklı bekleyişimiz sona erecek tatlım:)
merhaba canim hosbulduk ins cok kalmam :)
hahahahyyyy kız sen beni öldürcen yaa gülmekten deli altıma kaçırcam artık güle güle :)
kendi aramızda tefriciye falanmı okusak kı kızz bizzz .. bişiler yapak anammm beni korku kardı gene hastanalancaammm benn anaaaaaaammmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?