HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

internetlerin diline düşermişim googldan kadınlar külübü yazıp ben çıkıyomuşum ne rezillik olur ya :) boşveerr bacım bi hamile kalsak kimin diline düşersek düşelim yaa :) o mutluluğu heycanı kocama söylüceğim anı heycanla yaşarım işte

bu gece artık bu meraklı bekleyısten kurtaracaksın

Canlarım bana yardım edebilirmisiniz hormon testlerimi yaptırdım fsh dörde düşmüş araştırdım çok iyi olarak yazıyor bilgisi olan varsa beni aydınlatabilecek mi?

ıyıde sımdı ben mantıken dusunuyorum
senı once yumurtlattırıcak bu serophene ıle sonra tarlusal ıle nıye soktursunku onun yerıne catlatma tutunması ıcın bısı vermesı gerekmezmı ya :s

tarlusalın söktürücü olduğunu bilmiyordum canım.gerçekten nedir acaba bunun mantığı. Bana ısrarla sordu adet gecikmesi var mı diye yok dedim ama yinede neden vermiş olabilir
bi de bu ilacı kullandığımda hamile kalmışsam bi zararı olur mu

kızlar ben hala test sonuclarımı alamadım

canım neden alamadın ki normalde en geç 4 te vermeleri lazım. internetten hastahanenin ismini tahlil sonuçları diye gir tc ni falan gir sonra bak nasıl alıyosun sonucu ben genelde hastahaneye gittiğimde doktordan önce ben alıyorum sonucu :) telefondan giriyorum bakıyorum cıkmadı diyolar ama 1 den en fazla 2 den sonra çıkıyo canım internetten bak istersen

valla canım bır donem tarlusalsız reglı olmuyordum her ay kullanıyordum 4 5 gune sokturuyordu sımdı sana nıye verdı bılmıorum acaba baska etkılerıde varmı?
ama hıc hamıle ıken kullanmadım

kendi aramızda tefriciye falanmı okusak kı kızz bizzz .. bişiler yapak anammm beni korku kardı gene hastanalancaammm benn anaaaaaaammmmmmmmmmmmm

kız ben allahın isimlerinden birini cocuk niyetine çekiyordum bi yakın tanıdığımın gercekten duaya ihtiyacı vardı çektiğim zikirleri o kişinin niyetine yaptım artık allah kabul etsin helal olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…