HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

esraaacım nasılsın öğlen sen gidiyon ben geliyom o yüzden pek fazla karşılaşamıyoz anca böyle akşamları görüşüyozzz
Aynen kuzum yaaa aksamda gelince yorgin oluyorum uykum oluyor biraz...
bende izliyorum saçmalıkta sınır yok banu dizideki bahri ve özgürle çıkmadı heralde bitek bide dayı varya bi onunla

Valla dogru soyluyosun.banu bi benle cikmadi.. sacma macma ama hergun izletiyor. kendini.izliyorum hervgun :))))

hızını alamayıp 1kilo eriğpi mideye indiren kim?: ben.aç karna o kadar erik yiyince cırcır olup tuvalete zor yetişen kim:gene ben.kozalak ben oldum galiba çok fenayımmmm

kızlar mide fesadından ölmezsem kolay kolay ölmem bidaha

bir yedim bir yedim yemin ediyorum snoopy gibi sırt üstü yattım şuan göbeğimi kaşıyorum
daha masayı bile toplamadım gözümün yemek göresi yok :104:
niye bu kadar yedim anlamadım yaaa

du gideyim dondurma yiyeyim,üstüne de çay içerimmmm çiğ köftede istedi canım.anam ben hamiş olsam kömüş gibi yerim herhal

amin canım rabbim dah fazla bekletmesin inşallah bizleride

Oooohanimlar Allah ihtahinizi artirrin bol bol iyin benm yerimede az kaldi geliyorum haziranda ins, ben gelince bulamicaksiniz hic birini..

gel canım hepimize yeter trdekiler :)

yaaa ne pisliksin,bayılırım künefeyeeee

oofff şimdi olsa şöyle peyniri uzasa sıcacık löp löp yesek bide üstüne bi türk kahvesi ooooohhhhhhh miiiisssss

nolcak len sizin sesiniz çıkmıyo bizde hamişlik hayali kuruyoruz şuan aşeriyoruz çocuklar acıktı bizim

hahah binevi totem sayılır buu :) pozitif güzel düşünce ve gerçeklikk belkimde var sizde bişeyler bu bi belirti
ama bende yok daha öle şeyler. sadece çok isteyerek soğan ve taze soğan yiyorum ben kokuştum valla

heee var bize kabaran bişey var
kıs ne olcak birimiz pkolu birimiz iltihaplı bizim ikimizi bi araya getirsen yine bi hamiş çıkmaz bu ay
bende dün akşam bi sarımsak yedim bi sarımsak yedim ilk defa bu kadar tatlı yedim sarımsağı hemen hemen bi 10 sene aradan sonra

noluyo len size böle..
hamilelik provası yapıyoruztemkinli olmak lazım di mi?biz de her şey planlı programlı.mik mik zamanları bile.dedik,bakalım aşerirsek nasıl olacakkk

gel canım hepimize yeter trdekiler :)

oofff şimdi olsa şöyle peyniri uzasa sıcacık löp löp yesek bide üstüne bi türk kahvesi ooooohhhhhhh miiiisssss
ay ayyy yeme de yanında yat!diyarbakırda ne güzel künefeciler vardı.gidince mutlaka yiycemmmm.

biz senin yerine her tür lüküs yiyeceği sayıklıyoruz.soğan da neymişşş ne piçim hamişsin sen yaa,cimcimeden örnek al birasss

deme öle demeee!!
çok faydalı kız sarımsak tam antibiyotik :)
sen de bakalım hele ateşteki çizginin nerelerinde ilişki oldu.. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…