- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.421
Bencede dr u ara sor.. bayaa uzadi cunku senin...
Aynen kuzum yaaa aksamda gelince yorgin oluyorum uykum oluyor biraz...esraaacım nasılsın öğlen sen gidiyon ben geliyom o yüzden pek fazla karşılaşamıyoz anca böyle akşamları görüşüyozzz
bende izliyorum saçmalıkta sınır yok banu dizideki bahri ve özgürle çıkmadı heralde bitek bide dayı varya bi onunla
du gideyim dondurma yiyeyim,üstüne de çay içerimmmmçiğ köftede istedi canım.anam ben hamiş olsam kömüş gibi yerim herhal
amin canım rabbim dah fazla bekletmesin inşallah bizleridecanım benim yaa benimde öyle eltim benden 1 sene sonra evlendi şuan 7 aylık hamile ben ilk yıl düşünmemiştim bebiş. bide benim eltim sağolsun sürekli hava atmaya çalıştığı için zor oluo inşallah sizin gelininiz öyle değildir. hayırlısı be canım bizim de olur hayırlısıyla ...
Kizlar konuda actim ama kimseden yanit yok henuz, bildiginiz online kitap siparisi verebilecegim siteler var mi ?
ooofffff şimdi dondurmalı kadayıf olacak amma gider heeee
yada künefe
aslında şalgam suyuda fena olmazdı
aaaaayyyyyyyyyy bak benimde canım çiğköfte istedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaauw,du gideyim dondurma yiyeyim,üstüne de çay içerimmmmçiğ köftede istedi canım.anam ben hamiş olsam kömüş gibi yerim herhal
Oooohanimlar Allah ihtahinizi artirrin bol bol iyin benm yerimede az kaldi geliyorum haziranda ins, ben gelince bulamicaksiniz hic birini..
yaaa ne pisliksin,bayılırım künefeyeeee
noluyo len size böle..
kız cimcim sus valla bir yerim şişecek şimdi,benim kocişte işte gelmedi daha,sebebim olursun valla baaaakgel canım hepimize yeter trdekiler :)
oofff şimdi olsa şöyle peyniri uzasa sıcacık löp löp yesek bide üstüne bi türk kahvesi ooooohhhhhhh miiiisssss
:
kız cimcim sus valla bir yerim şişecek şimdi,benim kocişte işte gelmedi daha,sebebim olursun valla baaaak
nolcak len sizin sesiniz çıkmıyo bizde hamişlik hayali kuruyoruz şuan aşeriyoruz çocuklar acıktı bizim
hahah binevi totem sayılır buu :) pozitif güzel düşünce ve gerçeklikkbelkimde var sizde bişeyler bu bi belirti
ama bende yok daha öle şeyler. sadece çok isteyerek soğan ve taze soğan yiyorum ben kokuştum valla
hamilelik provası yapıyoruznoluyo len size böle..
ay ayyy yeme de yanında yat!diyarbakırda ne güzel künefeciler vardı.gidince mutlaka yiycemmmm.gel canım hepimize yeter trdekiler :)
oofff şimdi olsa şöyle peyniri uzasa sıcacık löp löp yesek bide üstüne bi türk kahvesi ooooohhhhhhh miiiisssss
biz senin yerine her tür lüküs yiyeceği sayıklıyoruz.soğan da neymişşşhahah binevi totem sayılır buu :) pozitif güzel düşünce ve gerçeklikkbelkimde var sizde bişeyler bu bi belirti
ama bende yok daha öle şeyler. sadece çok isteyerek soğan ve taze soğan yiyorum ben kokuştum valla
heee var bize kabaran bişey var
kıs ne olcak birimiz pkolu birimiz iltihaplı bizim ikimizi bi araya getirsen yine bi hamiş çıkmaz bu ay
bende dün akşam bi sarımsak yedim bi sarımsak yedim ilk defa bu kadar tatlı yedim sarımsağı hemen hemen bi 10 sene aradan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?