- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.441
heee var bize kabaran bişey var
kıs ne olcak birimiz pkolu birimiz iltihaplı bizim ikimizi bi araya getirsen yine bi hamiş çıkmaz bu ay
bende dün akşam bi sarımsak yedim bi sarımsak yedim ilk defa bu kadar tatlı yedim sarımsağı hemen hemen bi 10 sene aradan sonra
hahah binevi totem sayılır buu :) pozitif güzel düşünce ve gerçeklikkbelkimde var sizde bişeyler bu bi belirti
ama bende yok daha öle şeyler. sadece çok isteyerek soğan ve taze soğan yiyorum ben kokuştum valla
hamilelik provası yapıyoruztemkinli olmak lazım di mi?biz de her şey planlı programlı.mik mik zamanları bile.dedik,bakalım aşerirsek nasıl olacakkk
ay ayyy yeme de yanında yat!diyarbakırda ne güzel künefeciler vardı.gidince mutlaka yiycemmmm.
biz senin yerine her tür lüküs yiyeceği sayıklıyoruz.soğan da neymişşşne piçim hamişsin sen yaa,cimcimeden örnek al birasss
hamilelik provası yapıyoruztemkinli olmak lazım di mi?biz de her şey planlı programlı.mik mik zamanları bile.dedik,bakalım aşerirsek nasıl olacakkk
ay ayyy yeme de yanında yat!diyarbakırda ne güzel künefeciler vardı.gidince mutlaka yiycemmmm.
biz senin yerine her tür lüküs yiyeceği sayıklıyoruz.soğan da neymişşşne piçim hamişsin sen yaa,cimcimeden örnek al birasss
şom ağızlı arkadaşım,bu ay ikimizde hamiş olucazzzzboşuna mı aşeriyoruz burda saatlerdir
türk kahvesinden sonra fala bakarsın bi de.bize kabaran bişeyleri o zaman görürsün...
o her daim ateşli bir hatun.tabloya göre şeyetmemiştir.adamın tüm nazına,kaprisine rağmen cebren ve hile ile olayı hallaettiğini düşünmekteyim.deme öle demeee!!
çok faydalı kız sarımsak tam antibiyotik :)
sen de bakalım hele ateşteki çizginin nerelerinde ilişki oldu.. ?
canim bak dikkat et benmde canim cok istiyor herseyle sogan sarimsak oncedende seerdim ama simdi yedikten en gec yarim saat sonra bir mide yanasi asliyor sabaha kadar .. Oyuzden az yemege calisiyorum sende de baslar yakinda mide yanmasi mide eksimesi fln yediklerine dikkat et..
noluyo len size böle..
aaaayyyy ben diyarbakırı nerden bulcam beeee olsun benim burda var künefeci onla idare ederim şimdilik
şekerim bizim hamişlerde hiç iş yok ne basit şeyler aşeriyolar soğanmış erikmiş ayol bizden örnek almaları lazım biz senle bi hamile kalsak kesin havyar ıstakoz efend,me söylim sabah çiğinde nemlenmiş kıvırcık marul yatağında çeri domates falan aşeririz heralde. yada hatayda künefe bursada iskender yeni camide kuşlara mısır atmak veya tekneden martılara simit atmayı falan aşeririz heralde. ben bizden korktum bacım
Napıyosunuzzzzzzz düdükleeeeeerrrrrrr
eve yeni geldik biz aayyy durun bi dk tuvalete gidip gelmem lazım acil yazcam hemen ahahahha
o her daim ateşli bir hatun.tabloya göre şeyetmemiştir.adamın tüm nazına,kaprisine rağmen cebren ve hile ile olayı hallaettiğini düşünmekteyim.
Bunlar aseriyo ben soyliiimmm....
deme öle demeee!!
çok faydalı kız sarımsak tam antibiyotik :)
sen de bakalım hele ateşteki çizginin nerelerinde ilişki oldu.. ?
şom ağızlı arkadaşım,bu ay ikimizde hamiş olucazzzzboşuna mı aşeriyoruz burda saatlerdir
türk kahvesinden sonra fala bakarsın bi de.bize kabaran bişeyleri o zaman görürsün...
Napıyosunuzzzzzzz düdükleeeeeerrrrrrr
eve yeni geldik biz aayyy durun bi dk tuvalete gidip gelmem lazım acil yazcam hemen ahahahha
o her daim ateşli bir hatun.tabloya göre şeyetmemiştir.adamın tüm nazına,kaprisine rağmen cebren ve hile ile olayı hallaettiğini düşünmekteyim.
ben anladım canım.sen aşermeyi beceremiyorsun.ama üzülme.bak ben de bebek yapmayı beceremiyorum amaaaa çok güzel aşeriyorum.herkes her şeyi güzel yapacak diye bi kaide yokayyy yok anam künefe filn sevmem zaten yersemde azıcık olcek yanındada kolaaa :) ama dondurma ne güzel olurdu :) daha ben bebeğim var mı onu bile bilmiyorum ki nasıl aşeriyim
kisti erittim esra hatun,ancakk bi de yumurta yapabilsem pek güzel olacak.Bacim sen 5 cmlik kisti erittin hamile mi kalamicaannn....
siz aşeremiyorsanız biz napalımmmBunlar aseriyo ben soyliiimmm....
hoş geldiniz çiçeeem :))
ölee ona ne şüphe. ama pek bi isyankar takılıyoyoksa benim gibi sinsi sinsi mi halledicen olayı kızzz
biz istemiyoz anam bunların istediklerini
ay ne bilim şekerim gecen c.tesi bir defa pazar 2 defa salı ve perşembe 1er defa oldu işte ateş kontrolden çıktı benim. ona uyamıyoruz artık
ay evet yaa aşerme dedinde şimdi canım turşu suyu çektidün akşam bana arkadas fal baktı kız ilk kez geliyo evime. dilek tutmana gerek yokmuştu olmuş zaten senin dileğin dedi içim bi hoş oldu tıpkı kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi
len nerdesin seeeeeeeeeeeeeennnnnnnn
aynen şekerim baktım ben yanaştıkça adam kaçıyo gayet yavaş bi şekilde sindire sindire soyunup pijamalarımı çekiyorum üstüme sonra yorganı alıyorum üstüme ay çok uykum var çok yorgunum diyorum benim herifi tahrik eden sözler bunlar çözdüm artık 1 seneden sonraben yorgunum deyince adam ben seni dinlendiririm masaj yaparım diyo
heee canımmmm ben zaten ıstakoz yemeden duramammm.haftada 1 yemem lazım zatiii
hoş geldiniz çiçeeem :))
ölee ona ne şüphe. ama pek bi isyankar takılıyoyoksa benim gibi sinsi sinsi mi halledicen olayı kızzz
biz istemiyoz anam bunların istediklerini
Kizlar benim kozalakta simdi bisikletten geldi disari mangala gitti.. Gecen bozuldugumu soylemistim ya bu sefer cagirmislar ama sadece domuz varmis , sanki bilmiyorlar yemedigimi ogretemisim senelerdir. Dedim ben gelmiyorum biliyorsun yemedigimi ustelik disarsi 8 derece buz ibi zate hastalik tltmaya calisyorum.. Girdim yataima cektim yorgani osmanida aldim yorganin altina ohh sicacik.. Uyzlar iste inatlarina yapiyorlar ..
ay ne bilim şekerim gecen c.tesi bir defa pazar 2 defa salı ve perşembe 1er defa oldu işte ateş kontrolden çıktı benim. ona uyamıyoruz artık
ay evet yaa aşerme dedinde şimdi canım turşu suyu çektidün akşam bana arkadas fal baktı kız ilk kez geliyo evime. dilek tutmana gerek yokmuştu olmuş zaten senin dileğin dedi içim bi hoş oldu tıpkı kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi
len nerdesin seeeeeeeeeeeeeennnnnnnn
aynen şekerim baktım ben yanaştıkça adam kaçıyo gayet yavaş bi şekilde sindire sindire soyunup pijamalarımı çekiyorum üstüme sonra yorganı alıyorum üstüme ay çok uykum var çok yorgunum diyorum benim herifi tahrik eden sözler bunlar çözdüm artık 1 seneden sonraben yorgunum deyince adam ben seni dinlendiririm masaj yaparım diyo
Kizlar benim kozalakta simdi bisikletten geldi disari mangala gitti.. Gecen bozuldugumu soylemistim ya bu sefer cagirmislar ama sadece domuz varmis , sanki bilmiyorlar yemedigimi ogretemisim senelerdir. Dedim ben gelmiyorum biliyorsun yemedigimi ustelik disarsi 8 derece buz ibi zate hastalik tltmaya calisyorum.. Girdim yataima cektim yorgani osmanida aldim yorganin altina ohh sicacik.. Uyzlar iste inatlarina yapiyorlar ..
ben anladım canım.sen aşermeyi beceremiyorsun.ama üzülme.bak ben de bebek yapmayı beceremiyorum amaaaa çok güzel aşeriyorum.herkes her şeyi güzel yapacak diye bi kaide yok
kisti erittim esra hatun,ancakk bi de yumurta yapabilsem pek güzel olacak.
siz aşeremiyorsanız biz napalımmmsize zahmet olmasın didikkk
hoşbulduk şekercimmmm :)
ayy sorma burdaki mağazadaki kız fıtık olmuş ihale bana kaldı ordaydım bütün gün yarında öyle olcak büyük ihtimalle.popomdan nefes aldım bütün gün yoruldum ayyy alışkın değilim ben çalışmaya devrelerim yandı ahahahtelefonum geldi amaa
hayatımda bu kadar ormantik sözler,hareketler duymadım.pijamalarla yatağa gir,çok uykum var de.adam üstüne atlasın.zaten bu adamlar ters yaratılmış.ne desen aksini yaparlar.aynen şekerim baktım ben yanaştıkça adam kaçıyo gayet yavaş bi şekilde sindire sindire soyunup pijamalarımı çekiyorum üstüme sonra yorganı alıyorum üstüme ay çok uykum var çok yorgunum diyorum benim herifi tahrik eden sözler bunlar çözdüm artık 1 seneden sonraben yorgunum deyince adam ben seni dinlendiririm masaj yaparım diyo
yıllık mı yapıyorsun yavruuummm de hade!!Napıyosunuzzzzzzz düdükleeeeeerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?