HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

şom ağızlı arkadaşım,bu ay ikimizde hamiş olucazzzz boşuna mı aşeriyoruz burda saatlerdir
türk kahvesinden sonra fala bakarsın bi de.bize kabaran bişeyleri o zaman görürsün...

Son düzenleme:

canim bak dikkat et benmde canim cok istiyor herseyle sogan sarimsak oncedende seerdim ama simdi yedikten en gec yarim saat sonra bir mide yanasi asliyor sabaha kadar .. Oyuzden az yemege calisiyorum sende de baslar yakinda mide yanmasi mide eksimesi fln yediklerine dikkat et..

aaaayyyy ben diyarbakırı nerden bulcam beeee olsun benim burda var künefeci onla idare ederim şimdilik

şekerim bizim hamişlerde hiç iş yok ne basit şeyler aşeriyolar soğanmış erikmiş ayol bizden örnek almaları lazım biz senle bi hamile kalsak kesin havyar ıstakoz efend,me söylim sabah çiğinde nemlenmiş kıvırcık marul yatağında çeri domates falan aşeririz heralde. yada hatayda künefe bursada iskender yeni camide kuşlara mısır atmak veya tekneden martılara simit atmayı falan aşeririz heralde. ben bizden korktum bacım

ayyy yok anam künefe filn sevmem zaten yersemde azıcık olcek yanındada kolaaa :) ama dondurma ne güzel olurdu :) daha ben bebeğim var mı onu bile bilmiyorum ki nasıl aşeriyim

deme öle demeee!!
çok faydalı kız sarımsak tam antibiyotik :)
sen de bakalım hele ateşteki çizginin nerelerinde ilişki oldu.. ?
o her daim ateşli bir hatun.tabloya göre şeyetmemiştir.adamın tüm nazına,kaprisine rağmen cebren ve hile ile olayı hallaettiğini düşünmekteyim.

evet doğru diyosun ama anam benim boğaz hiç durmaz kii :) gene yedim akşam birsürü şey :))) böle giderse 30 liko alır duba olurum ben

Kizlar benim kozalakta simdi bisikletten geldi disari mangala gitti.. Gecen bozuldugumu soylemistim ya bu sefer cagirmislar ama sadece domuz varmis , sanki bilmiyorlar yemedigimi ogretemisim senelerdir. Dedim ben gelmiyorum biliyorsun yemedigimi ustelik disarsi 8 derece buz ibi zate hastalik tltmaya calisyorum.. Girdim yataima cektim yorgani osmanida aldim yorganin altina ohh sicacik.. Uyzlar iste inatlarina yapiyorlar ..

heee canımmmm ben zaten ıstakoz yemeden duramammm.haftada 1 yemem lazım zatiii

Napıyosunuzzzzzzz düdükleeeeeerrrrrrr
eve yeni geldik biz aayyy durun bi dk tuvalete gidip gelmem lazım acil yazcam hemen ahahahha

hoş geldiniz çiçeeem :))

o her daim ateşli bir hatun.tabloya göre şeyetmemiştir.adamın tüm nazına,kaprisine rağmen cebren ve hile ile olayı hallaettiğini düşünmekteyim.

ölee ona ne şüphe. ama pek bi isyankar takılıyo yoksa benim gibi sinsi sinsi mi halledicen olayı kızzz

Bunlar aseriyo ben soyliiimmm....

biz istemiyoz anam bunların istediklerini

deme öle demeee!!
çok faydalı kız sarımsak tam antibiyotik :)
sen de bakalım hele ateşteki çizginin nerelerinde ilişki oldu.. ?

ay ne bilim şekerim gecen c.tesi bir defa pazar 2 defa salı ve perşembe 1er defa oldu işte ateş kontrolden çıktı benim. ona uyamıyoruz artık

şom ağızlı arkadaşım,bu ay ikimizde hamiş olucazzzz boşuna mı aşeriyoruz burda saatlerdir
türk kahvesinden sonra fala bakarsın bi de.bize kabaran bişeyleri o zaman görürsün...

ay evet yaa aşerme dedinde şimdi canım turşu suyu çekti dün akşam bana arkadas fal baktı kız ilk kez geliyo evime. dilek tutmana gerek yokmuştu olmuş zaten senin dileğin dedi içim bi hoş oldu tıpkı kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi

eve yeni geldik biz aayyy durun bi dk tuvalete gidip gelmem lazım acil yazcam hemen ahahahha

len nerdesin seeeeeeeeeeeeeennnnnnnn

aynen şekerim baktım ben yanaştıkça adam kaçıyo gayet yavaş bi şekilde sindire sindire soyunup pijamalarımı çekiyorum üstüme sonra yorganı alıyorum üstüme ay çok uykum var çok yorgunum diyorum benim herifi tahrik eden sözler bunlar çözdüm artık 1 seneden sonra ben yorgunum deyince adam ben seni dinlendiririm masaj yaparım diyo

ayyy yok anam künefe filn sevmem zaten yersemde azıcık olcek yanındada kolaaa :) ama dondurma ne güzel olurdu :) daha ben bebeğim var mı onu bile bilmiyorum ki nasıl aşeriyim
ben anladım canım.sen aşermeyi beceremiyorsun.ama üzülme.bak ben de bebek yapmayı beceremiyorum amaaaa çok güzel aşeriyorum.herkes her şeyi güzel yapacak diye bi kaide yok
Bacim sen 5 cmlik kisti erittin hamile mi kalamicaannn....
kisti erittim esra hatun,ancakk bi de yumurta yapabilsem pek güzel olacak.

Bunlar aseriyo ben soyliiimmm....
siz aşeremiyorsanız biz napalımmmsize zahmet olmasın didikkk

ölee ona ne şüphe. ama pek bi isyankar takılıyo yoksa benim gibi sinsi sinsi mi halledicen olayı kızzz

hoşbulduk şekercimmmm :)

ayy sorma burdaki mağazadaki kız fıtık olmuş ihale bana kaldı ordaydım bütün gün yarında öyle olcak büyük ihtimalle.popomdan nefes aldım bütün gün yoruldum ayyy alışkın değilim ben çalışmaya devrelerim yandı ahahah telefonum geldi amaa

heee canımmmm ben zaten ıstakoz yemeden duramammm.haftada 1 yemem lazım zatiii

bende sahandasucuklu havyara bayılırım

len yoookkkk benim herif yumurtlama günlerimde depresyona girdi ne diyom size devekuşu gibi soktu kafasını yorganın altına bu ay benden umut yok bidahaki aya hazırlık yapıyom ben

aman boşver canım takılma yesinler onlar domuzlarını... bu arada osman kim minik ayımı

inceledim şimdi :) şansın yüksek hadi hayırlısı boşa değil bu istekler

Son düzenleme:

Anaaammm kiz bunlar ne boyle..cingene mii..ne insanlikdisii isler. yemedigini bilebile cagiriyolar resmen

gicik. vermisler....

gizossss nasi oldu dayin...

varyaaa gülmeye halim yok göbeğim ağırlık yapıyo senin şu mesajına gülmekten işedim resmen bak ben yumurta yapabiliyorum ama bebek yapamıyorum biz senle anca aşeririz bu ay

aaaayyyy kıyamam kız sen çalışma otur dinlen 2 canlısın eşine söyle çift mesai yazsın size. bu arada en çok telefonunun olmasına sevindim teknolojiden mahrum kalma diye

hayatımda bu kadar ormantik sözler,hareketler duymadım.pijamalarla yatağa gir,çok uykum var de.adam üstüne atlasın.zaten bu adamlar ters yaratılmış.ne desen aksini yaparlar.

yıllık mı yapıyorsun yavruuummm de hade!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…