- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.461
aman boşver canım takılma yesinler onlar domuzlarını... bu arada osman kim minik ayımı
inceledim şimdi :) şansın yüksek hadi hayırlısı boşa değil bu istekler
aman boşver canım takılma yesinler onlar domuzlarını... bu arada osman kim minik ayımı
inceledim şimdi :) şansın yüksek hadi hayırlısı boşa değil bu istekler
çalışıcam diye sen fıtık olma sonra.dikkatli ol.bebişime zarar gelmesinhoşbulduk şekercimmmm :)
ayy sorma burdaki mağazadaki kız fıtık olmuş ihale bana kaldı ordaydım bütün gün yarında öyle olcak büyük ihtimalle.popomdan nefes aldım bütün gün yoruldum ayyy alışkın değilim ben çalışmaya devrelerim yandı ahahahtelefonum geldi amaa
Anaaammm kiz bunlar ne boyle..cingene mii..ne insanlikdisii isler. yemedigini bilebile cagiriyolar resmen
gicik. vermisler....
gizossss nasi oldu dayin...
varyaaa gülmeye halim yok göbeğim ağırlık yapıyo senin şu mesajına gülmekten işedim resmenbak ben yumurta yapabiliyorum ama bebek yapamıyorum biz senle anca aşeririz bu ay
aaaayyyy kıyamam kız sen çalışma otur dinlen 2 canlısın eşine söyle çift mesai yazsın size. bu arada en çok telefonunun olmasına sevindim teknolojiden mahrum kalma diye
hayatımda bu kadar ormantik sözler,hareketler duymadım.pijamalarla yatağa gir,çok uykum var de.adam üstüne atlasın.zaten bu adamlar ters yaratılmış.ne desen aksini yaparlar.
yıllık mı yapıyorsun yavruuummm de hade!!
çalışıcam diye sen fıtık olma sonra.dikkatli ol.bebişime zarar gelmesinmalum alışmadık döt abdest tutmazmış
yok kız baksana ateş düşüşe geçti zaten 2 gündür çok üşüyorum tüylerim diken diken oluyo çorapsız terliksiz duramıyorum hırka giydim bide üst komşum gördü isilik olcan bu sıcakta dışarısı 28 derece dedi
Kiss osman benim ilk oglum kozalakla ayni zaman dogum gunleri aralarinda 3 gun var 20 mayis 5 yasina giricek :)) Rus Mavisi kedicigim, annesini isitmali cok sever adet oluncada hep karnimda uyurdu butun agrilarim giderdi , simdide ayaklarimi isitiyor yorganin altinda .. :)))
hahahhayırlı komşuu
sen anlamazsın ben anne olcam diyeydin yabakma o düşüşe yarın fırlarsa ateşin sorarım ben sana..
enee :) kediciğin mi var senin ne güzell.. bende severim ama tüyleri rahatsız eder. kedi olan evde duramıyorum sanki boğazıma kıl tüy dolmuş gibi geliyo. :) ayy nasılda sever annesini bide ısıtıyomuş ya canııımm :)
hayatımda bu kadar ormantik sözler,hareketler duymadım.pijamalarla yatağa gir,çok uykum var de.adam üstüne atlasın.zaten bu adamlar ters yaratılmış.ne desen aksini yaparlar.
yıllık mı yapıyorsun yavruuummm de hade!!
yok kız baksana ateş düşüşe geçti zaten 2 gündür çok üşüyorum tüylerim diken diken oluyo çorapsız terliksiz duramıyorum hırka giydim bide üst komşum gördü isilik olcan bu sıcakta dışarısı 28 derece dedi
hahahhayırlı komşuu
sen anlamazsın ben anne olcam diyeydin yabakma o düşüşe yarın fırlarsa ateşin sorarım ben sana..
enee :) kediciğin mi var senin ne güzell.. bende severim ama tüyleri rahatsız eder. kedi olan evde duramıyorum sanki boğazıma kıl tüy dolmuş gibi geliyo. :) ayy nasılda sever annesini bide ısıtıyomuş ya canııımm :)
bu arada 21.45te randevum vardı herşey yolunda tütütütüüt maşşallaaah
tek duam sizlersiniz
bu arada 21.45te randevum vardı herşey yolunda tütütütüüt maşşallaaah
tek duam sizlersiniz
yaw sen arada hamiş olmayasın kuşum.cicişlerde kılcal damarlar,sürekli çiş hali,üşümelerrrr.valla,acil test istiyorum senden.kozalakta yorganın altına sokmuş işte kafasınıgerisi gelmiştir zaar senden kaçmaz.bata kaç gün kaldı?bata 5 gün kala test isteriz isteriz isteriz
içime doğuyoooo,sen hamişsinnnn.
duydun mu yine pıtpıtlarını :) aman maşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn
evet komşum sağolsun çok düşünür beni zaten 2 kişiyiz topu topu ya o bende ya ben ondayım hergün
kıs şu 36.7 yi bi geçeyim şöyle 37 leri göreyim dile benden ne dilersen
ooyyy maşallay teyzesi yer onu
aman iyi olun kuzum yaaaa biz sizlerle mutluyuz
evet komşum sağolsun çok düşünür beni zaten 2 kişiyiz topu topu ya o bende ya ben ondayım hergün
kıs şu 36.7 yi bi geçeyim şöyle 37 leri göreyim dile benden ne dilersen
çok mantıklı,belki sen zaman geçsin istemiyorsunahh anammm bi siz düşünüyosunuz valla beni diğerleri zaman geçer diyo hee belki ben istemiyorum zamanın geçmesini salaklara bak yaaaaaa
o zaman sen kat kat giyin bacım.patik falan giy ayağına.çok sexi olursun.yelek giydin mi bi de tamamdır.kuş kafeste,kesssinnnbenim adam hoşlanmıyo kızım dantelden deriden jartiyerden. saten gecelik giydim kaç akşam kafasını kaldırıp bakmadı ne zaman pamuklu pijamaları çektim balık görmüş fok gibi üstüme atladı
iviittt :)
aklında olsun 3 gün çişini tut öyle git doktora kese için,ilk kalp atışı için
iviittt :)
aklında olsun 3 gün çişini tut öyle git doktora kese için,ilk kalp atışı için
sende var bu ay bişeyler inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hahahhayırlı komşuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?