HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bu arada 21.45te randevum vardı herşey yolunda tütütütüüt maşşallaaah
tek duam sizlersiniz

Ohh ne guzel bebis buyuyor saglikla ins kucaginada alirsin saglikla sihatla.. Bir daha ne zaman gidicen kontrole? Simdi senin fasulye sevme zamani tam ben 8+4 gittim tam fasulyeydi sonra 12+1 de bir gordumki fasulyeden eser yok bebis olmus , emin ol birdahakine sende cok sasiricaksin :))

benimki de öle düşe kalka ilerlemişti hiç mi incelemedin aşk olsun. inşallah yarın yükselir. cayır cayır yansın ateşin ne isteyim anam sağlığğın yerinde olsun yeterkii..

kıs inceledim herkesinkini inceledim tek tek ama sanki bende olunca olmıcakmış gibi geliyo

o zaman sen kat kat giyin bacım.patik falan giy ayağına.çok sexi olursun.yelek giydin mi bi de tamamdır.kuş kafeste,kesssinnnherkesin fantaaazisine saygı duymak lazım tabe

aynen canım ilk evlendiğimizde anlamalıydım adamın fantazisini ben olmasın diye kat kat giyiniyodum oda montunu unutmuşsun diyodu hep ama yinede finişi görmeden bırakmıyodu yarışı

Ayy Allahım maşallah yaa.. tüm hayvanlarda var bu duygu insanlardan çok taşıyolar duyguları. geçen bi fil doğumu izledim sonu çok hüzünlü ve mutluydu :) paylaşıyım mı :26:

ben inanmıyorummmmmmmmmmm
sen inanma.lüzum yok.biz inanıyoruzzz

kendime bi kedi mi edinsem acaba?gözyaşlarımı silsin.hem onu eğitirim,kozalak beni sinir edince üstüne salar,tırmalattırırım bi güzelll köpek gibi kedim olur.sahibinden,eğitimli,ısırır,tırmalar,gözyaşı siler,ayak ısıtır.

inanmak başarmanın yarısıdır derler inanın siz bende bidahaki ay başarayım

benim kozalak kültablası kadar köpeklerden alcakmış kendi gölgesinden korkuyo bide karanlıkta o köpeği görcek iyice fıttırcak deli

Ayy Allahım maşallah yaa.. tüm hayvanlarda var bu duygu insanlardan çok taşıyolar duyguları. geçen bi fil doğumu izledim sonu çok hüzünlü ve mutluydu :) paylaşıyım mı :26:
hayır paylaşma.o ne öyle,fil bile doğuruyor,siz doğuramıyorsunuz gibi.istemiyorum

aynen yaaa allam bebeklerimiz bizimle olsun biz havale geçirmeyelim bide sağlıklı olalım süphaneke dinimiz amin
katılıyorum,süphaneke dinimiz amin.

ben bi bulaşık yıkayım da geliyim :) yardıma gelmek isterseniz. size kaffe yaparım hemide türk kahfesi falıda eşantiyon olaraktan bakarım

gece gece ya görmez üstüne basarsınız, ya da korkudan tekmeyi basarsınız hayvancağıza.yazık günah!panter emele şikayet ettirmeyin kendinizi

ben bi bulaşık yıkayım da geliyim :) yardıma gelmek isterseniz. size kaffe yaparım hemide türk kahfesi falıda eşantiyon olaraktan bakarım

makineye doldur gel anam elle yıkamakla bitmiyo ama kahveye hayır demem

gece gece ya görmez üstüne basarsınız, ya da korkudan tekmeyi basarsınız hayvancağıza.yazık günah!panter emele şikayet ettirmeyin kendinizi

ben korkmamda benimki korkar bahçedeki kanişten korkuyo evdeki hayalettenmi korkmıcak bide gece gelcek yatağa yatcak benimki zaten korkak bi silkelemede hayvanı tavana yapıştırır
hem bende evde baktırmam zaten istiyosa bahçede baksın

insanlar gibi aynı tek fark onlar 4 ayağının üstünde doğuruyo. :) ayy doğurduğu fil yaşamıyo sanıyo feryat figan onu uyandırmaya çalışıyo..

Fil Doğumu - Juzz Tv
ya niyeee sonunu söylüyorsunnnn be hatuuunntüm heyecanımızın içine ettin.anam da aynı böle.tüm yetişemediğim filmlerin sonunu söler,sinir eder.

tamam hadi benim niyetimle iç.bak bakalım,cimcime gibi dileğim oluşuyor mu benim?yalnız cimcimenin dileği olmuş zati göbeğinde malum.ama benimki oluşuyor haaa.dikkatli bak bana haftaya kabaran bişi var mıııı

makineye doldur gel anam elle yıkamakla bitmiyo ama kahveye hayır demem

ben makine kullanmıyorum. dizmeside boşaltmasıda ölüm geliyo bana.. hadi gel ozaman ieçlim dedikodu yapalım :) kocalarımızı çekiştiririz
Ayyy nasil tekmeliyor nefes alsin diye bizim poposuna vurdugumuz gibi, ayyy kiyamam ona ayakta duramiyor :)))

evet o tekmelemesi kaldırıp vurması filn Rabbim herşeyiyle tam yaratmış.. onlar hemen öle yürümeye çalışıyolar. Zürafada öleydi doğar doğmaz kalktı göya yürüyecek nerdeyse ayakları ayrılıyodu hayvanın

aman ne bilim beni çok etkiledi o kısım ondan diyiverdim
tamam senin için yarın sabah senin niyetine içip bakıcam :) sende de kabaran bi göbek görecem

kocayla aynı yatakta uyuyarak çocuk oluyosa ikiz doğrururum ben bu ay
kıs yumyumları kaçırdık diyorumya bu ay bende bişii yok psikolojik onlar

ben makine kullanmıyorum. dizmeside boşaltmasıda ölüm geliyo bana.. hadi gel ozaman ieçlim dedikodu yapalım :) kocalarımızı çekiştiririz

olur kıs sen fal bakıyon heralde banada bak bakalım.
ya ben aşırı düşkünüm kahve falına neden acebaaa. hep bi fala bakıma baktırasım var

ne piçim psikolojiymiş o valla ben anlamam.bu ay hamişsen bana hediye alacaksın.ilk bana doğdu senin hisss
fala düşkünsün canımmm.ona lafımız yok du ben sana bi kart neyim açiimmmmkıpraşma açıyorummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…