- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.481
evet komşum sağolsun çok düşünür beni zaten 2 kişiyiz topu topu ya o bende ya ben ondayım hergün
kıs şu 36.7 yi bi geçeyim şöyle 37 leri göreyim dile benden ne dilersen
bu arada 21.45te randevum vardı herşey yolunda tütütütüüt maşşallaaah
tek duam sizlersiniz
benimki de öle düşe kalka ilerlemişti hiç mi incelemedin aşk olsun.inşallah yarın yükselir. cayır cayır yansın ateşin ne isteyim anam sağlığğın yerinde olsun yeterkii..
o zaman sen kat kat giyin bacım.patik falan giy ayağına.çok sexi olursun.yelek giydin mi bi de tamamdır.kuş kafeste,kesssinnnherkesin fantaaazisine saygı duymak lazım tabe
Canim benimkinin tuyleri cok kisa, masallahi var osmanimin tuy dokmez ole her zaman senede 2 kere donem donem oda fircalayinca ole etrafta kil olmuyor.. Kis isitmakla kalsa Allah ozenmiste yaratmis aglarken gelir oturur gogusume yanaklarimdan goz yasimi yalar ..
ne hale geldik yarebbim!havale geçirsek ohhh ateşim düşmedi hamileyim diycezzz
Ayy Allahım maşallah yaa.. tüm hayvanlarda var bu duygu insanlardan çok taşıyolar duyguları. geçen bi fil doğumu izledim sonu çok hüzünlü ve mutluydu :) paylaşıyım mı :26:
sen inanma.lüzum yok.biz iben inanmıyorummmmmmmmmmm
kendime bi kedi mi edinsem acaba?gözyaşlarımı silsin.hem onu eğitirim,kozalak beni sinir edince üstüne salar,tırmalattırırım bi güzelllCanim benimkinin tuyleri cok kisa, masallahi var osmanimin tuy dokmez ole her zaman senede 2 kere donem donem oda fircalayinca ole etrafta kil olmuyor.. Kis isitmakla kalsa Allah ozenmiste yaratmis aglarken gelir oturur gogusume yanaklarimdan goz yasimi yalar ..
eee aylas bakam filler nasil doguruyormus :))
sen inanma.lüzum yok.biz inanıyoruzzz
kendime bi kedi mi edinsem acaba?gözyaşlarımı silsin.hem onu eğitirim,kozalak beni sinir edince üstüne salar,tırmalattırırım bi güzelllköpek gibi kedim olur.sahibinden,eğitimli,ısırır,tırmalar,gözyaşı siler,ayak ısıtır.
hayır paylaşma.o ne öyle,fil bile doğuruyor,siz doğuramıyorsunuz gibi.istemiyorumAyy Allahım maşallah yaa.. tüm hayvanlarda var bu duygu insanlardan çok taşıyolar duyguları. geçen bi fil doğumu izledim sonu çok hüzünlü ve mutluydu :) paylaşıyım mı :26:
katılıyorum,süphaneke dinimiz amin.aynen yaaa allam bebeklerimiz bizimle olsun biz havale geçirmeyelim bide sağlıklı olalım süphaneke dinimiz amin
inanmak başarmanın yarısıdır derler inanın siz bende bidahaki ay başarayım
benim kozalak kültablası kadar köpeklerden alcakmış kendi gölgesinden korkuyo bide karanlıkta o köpeği görcek iyice fıttırcak deli
ben bi bulaşık yıkayım da geliyim :) yardıma gelmek isterseniz. size kaffe yaparım hemide türk kahfesi falıda eşantiyon olaraktan bakarım
gece gece ya görmez üstüne basarsınız, ya da korkudan tekmeyi basarsınız hayvancağıza.yazık günah!panter emele şikayet ettirmeyin kendinizi
insanlar gibi aynı tek fark onlar 4 ayağının üstünde doğuruyo. :) ayy doğurduğu fil yaşamıyo sanıyo feryat figan onu uyandırmaya çalışıyo..
Fil Doğumu - Juzz Tv
ya niyeee sonunu söylüyorsunnnn be hatuuunninsanlar gibi aynı tek fark onlar 4 ayağının üstünde doğuruyo. :) ayy doğurduğu fil yaşamıyo sanıyo feryat figan onu uyandırmaya çalışıyo..
Fil Doğumu - Juzz Tv
tamam hadi benim niyetimle iç.bak bakalım,cimcime gibi dileğim oluşuyor mu benim?yalnız cimcimenin dileği olmuş zati göbeğinde malum.ama benimki oluşuyor haaa.dikkatli bak bana haftaya kabaran bişi var mııııben bi bulaşık yıkayım da geliyim :) yardıma gelmek isterseniz. size kaffe yaparım hemide türk kahfesi falıda eşantiyon olaraktan bakarım
makineye doldur gel anam elle yıkamakla bitmiyo ama kahveye hayır demem
Ayyy nasil tekmeliyor nefes alsin diye bizim poposuna vurdugumuz gibi, ayyy kiyamam ona ayakta duramiyor :)))
ya niyeee sonunu söylüyorsunnnn be hatuuunntüm heyecanımızın içine ettin.anam da aynı böle.tüm yetişemediğim filmlerin sonunu söler,sinir eder.
tamam hadi benim niyetimle iç.bak bakalım,cimcime gibi dileğim oluşuyor mu benim?yalnız cimcimenin dileği olmuş zati göbeğinde malum.ama benimki oluşuyor haaa.dikkatli bak bana haftaya kabaran bişi var mıııı
ya niyeee sonunu söylüyorsunnnn be hatuuunntüm heyecanımızın içine ettin.anam da aynı böle.tüm yetişemediğim filmlerin sonunu söler,sinir eder.
tamam hadi benim niyetimle iç.bak bakalım,cimcime gibi dileğim oluşuyor mu benim?yalnız cimcimenin dileği olmuş zati göbeğinde malum.ama benimki oluşuyor haaa.dikkatli bak bana haftaya kabaran bişi var mıııı
ben makine kullanmıyorum. dizmeside boşaltmasıda ölüm geliyo bana.. hadi gel ozaman ieçlim dedikodu yapalım :) kocalarımızı çekiştiririz
aman ne bilim beni çok etkiledi o kısım ondan diyiverdim
tamam senin için yarın sabah senin niyetine içip bakıcam :) sende de kabaran bi göbek görecem
ne piçim psikolojiymiş okocayla aynı yatakta uyuyarak çocuk oluyosa ikiz doğrururum ben bu ay
kıs yumyumları kaçırdık diyorumya bu ay bende bişii yok psikolojik onlar
olur kıs sen fal bakıyon heralde banada bak bakalım.
ya ben aşırı düşkünüm kahve falına neden acebaaa. hep bi fala bakıma baktırasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?