- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.501
ne piçim psikolojiymiş ovalla ben anlamam.bu ay hamişsen bana hediye alacaksın.ilk bana doğdu senin hisss
fala düşkünsün canımmm.ona lafımız yokdu ben sana bi kart neyim açiimmmm kıpraşma açıyorummm
kıslarrr,kozalak geldi:18: tüymem lazım.öpüldünüz.
kocayla aynı yatakta uyuyarak çocuk oluyosa ikiz doğrururum ben bu ay
kıs yumyumları kaçırdık diyorumya bu ay bende bişii yok psikolojik onlar
olur kıs sen fal bakıyon heralde banada bak bakalım.
ya ben aşırı düşkünüm kahve falına neden acebaaa. hep bi fala bakıma baktırasım var
ayy hadi inşşş.yarını sabırsızlıkla bekliycem bebem.yalan söylemek yok bak.
kartında göbüş çıktı anacımsenin istediğin ehdiye olsun anacım sabret 9 gün sonra çıkar meydana 9 gün sonra adresini istiyosam bilki doğru çıktı ama ses çıkmazsa hemen beni teselliye koş
eee ne çıktı bakim kartımda
teknoloji ne kadar ilerledi,fala bile bakıyorben öle bakıyom ama gördüğümü değil hissettiğimi sölüyom :) özserin telinde fal bakıcı var için çekin fotosunu atın özsere bakıyo telden :))
kartında göbüş çıktı anacımhediyeyi kapıcam ben,gör sen.
teknoloji ne kadar ilerledi,fala bile bakıyorotomatik falı ne yapimmm?duygu lazım bana.hisset sen şekerim yarına.
o göbek zaten var bende zayıf olduğum için su içsem göbek çıkıyo zeytin yutmuş solucan gibi oluyorum
hediyenin içine sakız koycam bide karpuzlu hemde
ayy canım karpuz istedi:26:
zeytin yutmuş solucannnnn gülücüğüm içime kaçtı sayende.kozalak karşımda.çakmasın diye kahkahayı patlatamadım,içten yarıldım.
tamam sakız da koy,karpuzu da çok severimmm.
üfül üfül değil o,efil efilheeee zeytin yutmuş solucan içinde tut müsait bi zamanda çıkarırsın
hava 30 derece ortalık yanıyo sen dışardan gelmişsin açsın ama aynı zamanda hararetten dilin beline inmiş sarkarken. o an buz dolabını bi açıyosun karşında hemen hazırlanacak bişeyler var.
karpuz beyaz peynir domates söğüş.....
yiyip duşa girip çıkınca öylece yatağa seriliyosun cam açık üfül üfül serinlik geliyo....
offffffff offfffff
heeee zeytin yutmuş solucan içinde tut müsait bi zamanda çıkarırsın
hava 30 derece ortalık yanıyo sen dışardan gelmişsin açsın ama aynı zamanda hararetten dilin beline inmiş sarkarken. o an buz dolabını bi açıyosun karşında hemen hazırlanacak bişeyler var.
karpuz beyaz peynir domates söğüş.....
yiyip duşa girip çıkınca öylece yatağa seriliyosun cam açık üfül üfül serinlik geliyo....
offffffff offfffff
varyaaa gülmeye halim yok göbeğim ağırlık yapıyo senin şu mesajına gülmekten işedim resmenbak ben yumurta yapabiliyorum ama bebek yapamıyorum biz senle anca aşeririz bu ay
aaaayyyy kıyamam kız sen çalışma otur dinlen 2 canlısın eşine söyle çift mesai yazsın size. bu arada en çok telefonunun olmasına sevindim teknolojiden mahrum kalma diye
Hadi bakalım uykumun kaçtığı yetmiyormuş gibicanım karpuz peynir çekti
ayy annem o nasıl bir anlatıştır öyle
resmen yaşadım o anı sanki
ayyy ne çatlak karılarsınız yaa gül gül öldüm sabah sabah ohh ohh biri hamile ama aşeremiyor biri yumurta yapıo kisti eritemiyo biri kisti eritiyo yumurta yapamıyo biride yumurta yapıo bebek yapamıyo hahaaayy hepimizi toplasak bi tane çocuk çıkcak gibi gidişata bakılırsa ha bide herşeyi yapabilip kocanın uygun psikolojisini bulamayanlar var tabe ben kendimi hangi kategoriye soksam acaba bilemedim şimdi en iyisi gözümü kapatıyımda seçiyim birini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?