HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

senin istediğin ehdiye olsun anacım sabret 9 gün sonra çıkar meydana 9 gün sonra adresini istiyosam bilki doğru çıktı ama ses çıkmazsa hemen beni teselliye koş

eee ne çıktı bakim kartımda

ayy hadi inşşş.yarını sabırsızlıkla bekliycem bebem.yalan söylemek yok bak.

ben öle bakıyom ama gördüğümü değil hissettiğimi sölüyom :) özserin telinde fal bakıcı var için çekin fotosunu atın özsere bakıyo telden :))

senin istediğin ehdiye olsun anacım sabret 9 gün sonra çıkar meydana 9 gün sonra adresini istiyosam bilki doğru çıktı ama ses çıkmazsa hemen beni teselliye koş

eee ne çıktı bakim kartımda
kartında göbüş çıktı anacımhediyeyi kapıcam ben,gör sen.

ben öle bakıyom ama gördüğümü değil hissettiğimi sölüyom :) özserin telinde fal bakıcı var için çekin fotosunu atın özsere bakıyo telden :))
teknoloji ne kadar ilerledi,fala bile bakıyor otomatik falı ne yapimmm?duygu lazım bana.hisset sen şekerim yarına.

kartında göbüş çıktı anacımhediyeyi kapıcam ben,gör sen.

teknoloji ne kadar ilerledi,fala bile bakıyor otomatik falı ne yapimmm?duygu lazım bana.hisset sen şekerim yarına.

o göbek zaten var bende zayıf olduğum için su içsem göbek çıkıyo zeytin yutmuş solucan gibi oluyorum

hediyenin içine sakız koycam bide karpuzlu hemde

ayy canım karpuz istedi:26:

o göbek zaten var bende zayıf olduğum için su içsem göbek çıkıyo zeytin yutmuş solucan gibi oluyorum

hediyenin içine sakız koycam bide karpuzlu hemde

ayy canım karpuz istedi:26:

zeytin yutmuş solucannnnn gülücüğüm içime kaçtı sayende.kozalak karşımda.çakmasın diye kahkahayı patlatamadım,içten yarıldım.
tamam sakız da koy,karpuzu da çok severimmm.

zeytin yutmuş solucannnnn gülücüğüm içime kaçtı sayende.kozalak karşımda.çakmasın diye kahkahayı patlatamadım,içten yarıldım.
tamam sakız da koy,karpuzu da çok severimmm.

heeee zeytin yutmuş solucan içinde tut müsait bi zamanda çıkarırsın
hava 30 derece ortalık yanıyo sen dışardan gelmişsin açsın ama aynı zamanda hararetten dilin beline inmiş sarkarken. o an buz dolabını bi açıyosun karşında hemen hazırlanacak bişeyler var.
karpuz beyaz peynir domates söğüş.....
yiyip duşa girip çıkınca öylece yatağa seriliyosun cam açık üfül üfül serinlik geliyo....
offffffff offfffff

üfül üfül değil o,efil efil

ayy annem o nasıl bir anlatıştır öyle
resmen yaşadım o anı sanki

bende kaçıyorum kızlarr uyku akıyo gözlerimden. yarın görüşürüz kendinize iyi bakın iyi geceler...

ayyy ne çatlak karılarsınız yaa gül gül öldüm sabah sabah ohh ohh biri hamile ama aşeremiyor biri yumurta yapıo kisti eritemiyo biri kisti eritiyo yumurta yapamıyo biride yumurta yapıo bebek yapamıyo hahaaayy hepimizi toplasak bi tane çocuk çıkcak gibi gidişata bakılırsa ha bide herşeyi yapabilip kocanın uygun psikolojisini bulamayanlar var tabe ben kendimi hangi kategoriye soksam acaba bilemedim şimdi en iyisi gözümü kapatıyımda seçiyim birini

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ne güzel hafta sonu... sabah kalktım kışlıkları ayırdım. mutfakla kilerin kapısını sildim.. güyaa tüm kapıları silecektim gözüm kesmedi.. kocam sınav görevine gitti. kahvaltı için onu bekliyoruz çağanla.. ceviz ve elma yedik. kuşumla.. günün özeti

ayy annem o nasıl bir anlatıştır öyle
resmen yaşadım o anı sanki

anlatılmaz yaşanırdı zaten

hepimizin sağlam yerini alıp ortak bi çocuk yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…