- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.521
anlatılmaz yaşanırdı zaten
hepimizin sağlam yerini alıp ortak bi çocuk yapalım
günaydın kızlar nasılsınız benimde yarın sınavım var şimdi soğan kaynattım içip çıkcam ders çalışayım esra sen kocanı buraya göndersene kız belki bana faydası olur sınavda görmezlikten gelir falan
dünkü sohpete çok güldümmm keşke bende uyanık olsaydım dedimm var yaaa. betimlemene de bayıldım ayrıca kuşummm
he valla yarında görevi varr. :)))) kıyak geçerdi sanaa
şikayet yok,şikayet yok.göbüşün dolu,karnın pek.15 dk da bir wc ye git,spor olurhamiiş olmaktan çok memnunum ama wcye gtmekten tabanlarım aşındııı
15 dk da bir wcdeym yaaaa
karpuzlu sakız var elimizde.hemen göndertebilirizhaaahhh hadi bakalım cimcime ve ebda hanım birini aşerttmeyi becerdiniz bulun verin bakalım karpuzu şu kızcığa
valla bende de var o uyku başladı yeni yeni... akşam tv izleyemez oldum...
neyse eşim geliyomuş gidip kahvaltı hazırliim öpüldün seezgiicim.
kız sezgi faceden baktımda profiline ne tatlı güzel bi kızmıssın sen... filipinlilere benziyosun aynı
ayol denk gelince geliyo işte yoksa bende giremiyorum genelde akşamları ama keşke olsaydın :))
ay ne iyi olurdu güz döneminden yine gircem seneye o zaman sizin orda gireyim bari nerdeydin sen
ben kanımın son damlasına kadar uyumamaya çalışyorum ama sabah zor oluyo.. :)
Teşekkür ederim canım. Filipin filn değil has hus tatarım tatar :)
sen iyi alıştın bu soğana.bağımlılık mı yaptı nedir?kıskanıyorum valla.günaydın kızlar nasılsınız benimde yarın sınavım var şimdi soğan kaynattım içip çıkcam ders çalışayım esra sen kocanı buraya göndersene kız belki bana faydası olur sınavda görmezlikten gelir falan
şikayet yok,şikayet yok.göbüşün dolu,karnın pek.15 dk da bir wc ye git,spor olur
karpuzlu sakız var elimizde.hemen göndertebiliriz
az sonra doktora gidiyorum.bakalım 11 mm di en son yumurtacık.büyümüştür inşşş.yoksa gene tırtım bu ay
teee antep e gitmene lüzum yok.bursa ya gel.ben de görevliyim sultanım.100 üzerinden 180 aldırtırım sana
bir hediyeyi de burdan alırım.iyice rüşvetçi oldum bu topikte çok zararlı.derhal bırakıyorum bu işi
sen iyi alıştın bu soğana.bağımlılık mı yaptı nedir?kıskanıyorum valla.
pekmezin içine biraz tuz katsam içilir mi ki?çok şekerli beeeaaaa
valla şekerim bana iyi geldi tatlıyla pek aram yok bçt yapamadım incir kürünü yapamadım soğanı yaptım bende anlamadım
tatsız tuzsuz olduğu için yapabiliyorum sanırsam. pekmez deyince bile içim bi hoş oluyo irkiliyorum hayatta içemem ben onu
bugün 11. günüm çarşamba bırakıyorum ayrılmak çok zor olcak ama sonra hemen başlıcam 10 gün ara verip
eeee günaydın sezggi hanım.nasılsınız efem?
deee hade ooolummm oyalanma,kahvaltını falan yap.daha kahve içeceksin
bi süre sonra bağımlılık yapıo ben ne içecektim diye aranmaya başlıosun bak ben dayanamayıp yarın yine başlıyorum
şaka maka yarın ikinci soğan dönemime başlıyorum aslında incir yapsam daha iyiydi ama napalım bu ayda soğana alıştığım tada devam
canım öncelikle şunu sölemeliyim ki çok kısmetli bir insansın. bir muradınız gerçekleşecek ama buna engel olan birşey var. Örn: Adak adarsın ya eğer adağını gerçekleştirmezsen bazı güzellikler olmaz onun gibi. bi düşün bakalım var mı öle bişey.
Aydınlık bir olay yaşayacaksın iki kişiyi ilgilendiriyo ama ikinizden biri parçalara bölünmüş. yani biriniz tam diğeriniz 3 parça. siz karşılıklı duruyosunuz bide sanki gökten zembille inen bişey var. inşallah bebiştir.
İsminde 2 tane E harfi yada 1 tane de olabilir öle bir kişiyle ağaçlık bir yere gidiyosun. sıkıntılarına karşı DUA edip Allah'la başbaşa konuşup isteyince rahatlayacaksın. küçük küçük haberlerin var. sıkıntılarında senin kendince büyüttüğün şeyler...
hayatım hanede bir takım sıkıntılar olsa da yine kalpleriniz bir içiçesiniz. Hanenizde kocaman bir balina görüyorum. ya şimdi yada ileriki zamanlarda bi bereket huzur sizin olucak.. sana biri bi yol göstericek eşin olsa gerek bi konuda yol gösteriyo. son olarakta fazla kafana takmazsan sıkıntıları kolay hallolucak :)
ebdacım dün doktora gittim benim hala kistim duruyor 2,1 cm den 2 cm düşmüş maşallah bayağı düşmüş kistim inatçı çıktıtekrar kan testi yaptı sonuçlara göre yumurta tembelliği yok dedi geçen ay demişti hormonların düzelmiş dedi bu salı hsg çekecek 21 günde yumurtalarımın çatlayıp çatlamdığına bakacam dedi bakalım artık bu kisten nasıl kurtulacam sen maşallah kürtuldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?