HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

valla bende de var o uyku başladı yeni yeni... akşam tv izleyemez oldum...

neyse eşim geliyomuş gidip kahvaltı hazırliim öpüldün seezgiicim.

kız sezgi faceden baktımda profiline ne tatlı güzel bi kızmıssın sen... filipinlilere benziyosun aynı

günaydın kızlar nasılsınız benimde yarın sınavım var şimdi soğan kaynattım içip çıkcam ders çalışayım esra sen kocanı buraya göndersene kız belki bana faydası olur sınavda görmezlikten gelir falan

dünkü sohpete çok güldümmm keşke bende uyanık olsaydım dedimm var yaaa. betimlemene de bayıldım ayrıca kuşummm

he valla yarında görevi varr. :)))) kıyak geçerdi sanaa

ayol denk gelince geliyo işte yoksa bende giremiyorum genelde akşamları ama keşke olsaydın :))
ay ne iyi olurdu güz döneminden yine gircem seneye o zaman sizin orda gireyim bari nerdeydin sen

hamiiş olmaktan çok memnunum ama wcye gtmekten tabanlarım aşındııı
15 dk da bir wcdeym yaaaa
şikayet yok,şikayet yok.göbüşün dolu,karnın pek.15 dk da bir wc ye git,spor olur

haaahhh hadi bakalım cimcime ve ebda hanım birini aşerttmeyi becerdiniz bulun verin bakalım karpuzu şu kızcığa
karpuzlu sakız var elimizde.hemen göndertebiliriz

az sonra doktora gidiyorum.bakalım 11 mm di en son yumurtacık.büyümüştür inşşş.yoksa gene tırtım bu ay

ben kanımın son damlasına kadar uyumamaya çalışyorum ama sabah zor oluyo.. :)
Teşekkür ederim canım. Filipin filn değil has hus tatarım tatar :)

ayol denk gelince geliyo işte yoksa bende giremiyorum genelde akşamları ama keşke olsaydın :))
ay ne iyi olurdu güz döneminden yine gircem seneye o zaman sizin orda gireyim bari nerdeydin sen

teee antep e gitmene lüzum yok.bursa ya gel.ben de görevliyim sultanım.100 üzerinden 180 aldırtırım sana
bir hediyeyi de burdan alırım. iyice rüşvetçi oldum bu topikte çok zararlı.derhal bırakıyorum bu işi

ben kanımın son damlasına kadar uyumamaya çalışyorum ama sabah zor oluyo.. :)
Teşekkür ederim canım. Filipin filn değil has hus tatarım tatar :)

eeee günaydın sezggi hanım.nasılsınız efem?
deee hade ooolummm oyalanma,kahvaltını falan yap.daha kahve içeceksin

sen iyi alıştın bu soğana.bağımlılık mı yaptı nedir?kıskanıyorum valla.
pekmezin içine biraz tuz katsam içilir mi ki?çok şekerli beeeaaaa

hadi bakalım müjdeyle gel su döktüm senin için camdan

ooooo o daha iyi yakıncıkmış tamam oraya geliyim gelmişken iskenderde yerim. yada inegöl köfte aslında kestane şekeride fena olmaz.... tamam ben bursaya geliyorum seneye

sen iyi alıştın bu soğana.bağımlılık mı yaptı nedir?kıskanıyorum valla.
pekmezin içine biraz tuz katsam içilir mi ki?çok şekerli beeeaaaa

valla şekerim bana iyi geldi tatlıyla pek aram yok bçt yapamadım incir kürünü yapamadım soğanı yaptım bende anlamadım
tatsız tuzsuz olduğu için yapabiliyorum sanırsam. pekmez deyince bile içim bi hoş oluyo irkiliyorum hayatta içemem ben onu
bugün 11. günüm çarşamba bırakıyorum ayrılmak çok zor olcak ama sonra hemen başlıcam 10 gün ara verip

ayy kızlar ne anlatcam benim şaşkın kocam ne diyo bi bakın hele ben geçen aydan beridir kafasına yerleşsin diye şimdi istiyosun yumurtlama zamanı istemezsen ciddi anlamda kızarım ve küserim zaten istemezsende tecavüz ederim felan diyodum (ki benim kızdığım zaman iki gün küseceğimi ve en önemliside sürekli ima edip başaına kalkacağımı bildiği için tırsar kızmamdan)
geçen bişey oldu iyi küstüm daha da konuşmam dedim manyakmısın bee ne küsmesi küslük müslük çıkarma başıma çocuk yapcaz bu ay dedi arkasından bende ii biz en iyisi şu ilkini bi yapalımda arkasından hiç ara vermeden hazır tutturmuşken yapalım bikaç tane daha dedim ne dese beğenirsiniz öyle peşpeşe olmasın birisi büyüsün sevecek çocuk kalmayınca bidaha yapalım diyo bende sanki özel üretim ihtiyaca binaen sevecek çocuk üretim çiftliğiyim ya hadi deyince pıt çıkıyo raftan alıp veriyorum yürümeye başlayınca bitiyomuş sevilmiyomuş ondan sonra bide 18yaşında eşşek kadar olmuş çocuğu napıyım ben bana küçük bebk lazım allahım yarabbim safmıdır ne sanki zaten şimdi olsa bile çocuğum 18yaşına geldiğinde ben 46yaşında olcam ozamana kadarda ben çoktaaannn menopoza girmiş olurum benimkide böyle işte ve inanmıcaksınız hasta oldu dün hasta masta dinlemedi nefes almaya hali yok atladı üzerime çocuk yapcaz yapmalıyız diyo bide adam görev adamı oldu

bi süre sonra bağımlılık yapıo ben ne içecektim diye aranmaya başlıosun bak ben dayanamayıp yarın yine başlıyorum
şaka maka yarın ikinci soğan dönemime başlıyorum aslında incir yapsam daha iyiydi ama napalım bu ayda soğana alıştığım tada devam

eeee günaydın sezggi hanım.nasılsınız efem?
deee hade ooolummm oyalanma,kahvaltını falan yap.daha kahve içeceksin

Günaydınlar ebda hanımcıım :) iyim teşekkür ederim siz nasılsınız acebaa ?
bu saate kadar ben 2. kahvaltımı bilene yaptım ne diyon seenn hemen kaffe mi yapıp içiyorum senin niyetine..

canım öncelikle şunu sölemeliyim ki çok kısmetli bir insansın. bir muradınız gerçekleşecek ama buna engel olan birşey var. Örn: Adak adarsın ya eğer adağını gerçekleştirmezsen bazı güzellikler olmaz onun gibi. bi düşün bakalım var mı öle bişey.

Aydınlık bir olay yaşayacaksın iki kişiyi ilgilendiriyo ama ikinizden biri parçalara bölünmüş. yani biriniz tam diğeriniz 3 parça. siz karşılıklı duruyosunuz bide sanki gökten zembille inen bişey var. inşallah bebiştir.

İsminde 2 tane E harfi yada 1 tane de olabilir öle bir kişiyle ağaçlık bir yere gidiyosun. sıkıntılarına karşı DUA edip Allah'la başbaşa konuşup isteyince rahatlayacaksın. küçük küçük haberlerin var. sıkıntılarında senin kendince büyüttüğün şeyler...

hayatım hanede bir takım sıkıntılar olsa da yine kalpleriniz bir içiçesiniz. Hanenizde kocaman bir balina görüyorum. ya şimdi yada ileriki zamanlarda bi bereket huzur sizin olucak.. sana biri bi yol göstericek eşin olsa gerek bi konuda yol gösteriyo. son olarakta fazla kafana takmazsan sıkıntıları kolay hallolucak :)

benimde çarşamba son ama şimdiden düşünmeye başladım ben ne iççem diye
ikinci küre ne zaman başlanıyo canım onu kaçırmayayım ben 13 mayıs bat. 2. günümü başlanıyodu ona

banada baaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk
burda benim gibi bir fal meraklısı varken nasıl olurda baktığını söylemezsin sennnnnnn

canım bende ayın 10 unda çektiricem hsg inşallah kolay atlatırız batıma 2 gün var ama adet olacakmış gibi hissediorum hsg den tırsıyorum biraz ama kaçış yok yaptırıcam bu ay mutlaka ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…