- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.541
banada baaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk
burda benim gibi bir fal meraklısı varken nasıl olurda baktığını söylemezsin sennnnnnn
bakayım şekerim :) istersen direk sen iç koy fotosunu ben yorumlarım :) öle çok bakmıyorum ki. içimden gelmesi lazım :)
ayy kızlar ne anlatcam benim şaşkın kocam ne diyo bi bakın hele ben geçen aydan beridir kafasına yerleşsin diye şimdi istiyosun yumurtlama zamanı istemezsen ciddi anlamda kızarım ve küserim zaten istemezsende tecavüz ederim felan diyodum (ki benim kızdığım zaman iki gün küseceğimi ve en önemliside sürekli ima edip başaına kalkacağımı bildiği için tırsar kızmamdan)
geçen bişey oldu iyi küstüm daha da konuşmam dedim manyakmısın bee ne küsmesi küslük müslük çıkarma başıma çocuk yapcaz bu ay dedi arkasından bende ii biz en iyisi şu ilkini bi yapalımda arkasından hiç ara vermeden hazır tutturmuşken yapalım bikaç tane daha dedim ne dese beğenirsiniz öyle peşpeşe olmasın birisi büyüsün sevecek çocuk kalmayınca bidaha yapalım diyo bende sanki özel üretim ihtiyaca binaen sevecek çocuk üretim çiftliğiyim ya hadi deyince pıt çıkıyo raftan alıp veriyorum yürümeye başlayınca bitiyomuş sevilmiyomuş ondan sonra bide 18yaşında eşşek kadar olmuş çocuğu napıyım ben bana küçük bebk lazım allahım yarabbim safmıdır ne sanki zaten şimdi olsa bile çocuğum 18yaşına geldiğinde ben 46yaşında olcam ozamana kadarda ben çoktaaannn menopoza girmiş olurum benimkide böyle işte ve inanmıcaksınız hasta oldu dün hasta masta dinlemedi nefes almaya hali yok atladı üzerime çocuk yapcaz yapmalıyız diyo bide adam görev adamı oldu
pc de blutut yok resim koymak için makineyle çkmem lazım çok işçilik sen iç benim yerime kapat içinden geldiği zaman bakarsın
canım bende ayın 10 unda çektiricem hsg inşallah kolay atlatırız batıma 2 gün var ama adet olacakmış gibi hissediorum hsg den tırsıyorum biraz ama kaçış yok yaptırıcam bu ay mutlaka ...
Slm kızlar nasılsınız ben evde olunca pek girmiyorum cepten de sıkılıyorum minnak minnak yazmaktan:)
canım ağzına,yüreğine sağlık.çooooooooook teşekkür ederim.inş dediğin gibi olur.adağım yok,çok düşündüm,adakları kestim.ama ben bi sadaka vereyim en iyisi.canım öncelikle şunu sölemeliyim ki çok kısmetli bir insansın. bir muradınız gerçekleşecek ama buna engel olan birşey var. Örn: Adak adarsın ya eğer adağını gerçekleştirmezsen bazı güzellikler olmaz onun gibi. bi düşün bakalım var mı öle bişey.
Aydınlık bir olay yaşayacaksın iki kişiyi ilgilendiriyo ama ikinizden biri parçalara bölünmüş. yani biriniz tam diğeriniz 3 parça. siz karşılıklı duruyosunuz bide sanki gökten zembille inen bişey var. inşallah bebiştir.
İsminde 2 tane E harfi yada 1 tane de olabilir öle bir kişiyle ağaçlık bir yere gidiyosun. sıkıntılarına karşı DUA edip Allah'la başbaşa konuşup isteyince rahatlayacaksın. küçük küçük haberlerin var. sıkıntılarında senin kendince büyüttüğün şeyler...
hayatım hanede bir takım sıkıntılar olsa da yine kalpleriniz bir içiçesiniz. Hanenizde kocaman bir balina görüyorum. ya şimdi yada ileriki zamanlarda bi bereket huzur sizin olucak.. sana biri bi yol göstericek eşin olsa gerek bi konuda yol gösteriyo. son olarakta fazla kafana takmazsan sıkıntıları kolay hallolucak :)
ben yaşadıklarımı anlatayım hsg de : öldüm öldüm dirildim.şeyim yerinden çıkacak sandım.öyle bir sancı,kramp ne dersen de işte bi acı...2 dakika daha uzun sürse bayılacaktım.tam doktora yeter artık ben dayanamıycam diyecektim,bitti dediler.hazırlanıp iyi hissettiğinde kalkabilirsin dediler ama ne mümküüüünn.ağrı inanılmaz devam ediyor.kıvrım kıvrım kıvrandımben salı çekriceğim o zaman sana anlatırım ne yaşadıklarımı..
canım ağzına,yüreğine sağlık.çooooooooook teşekkür ederim.inş dediğin gibi olur.adağım yok,çok düşündüm,adakları kestim.ama ben bi sadaka vereyim en iyisi.
ben yaşadıklarımı anlatayım hsg de : öldüm öldüm dirildim.şeyim yerinden çıkacak sandım.öyle bir sancı,kramp ne dersen de işte bi acı...2 dakika daha uzun sürse bayılacaktım.tam doktora yeter artık ben dayanamıycam diyecektim,bitti dediler.hazırlanıp iyi hissettiğinde kalkabilirsin dediler ama ne mümküüüünn.ağrı inanılmaz devam ediyor.kıvrım kıvrım kıvrandım
sizi teselli edebileceğim tek şey kısa sürmesi.zaten uzun olsa mümkün değil anestezi almak lazım.bir de benim ağrı eşiğim yüksekbazıları anesteziyle yaptırıyormuş,ama ben 10dk dişimi sıkarım dedim.normal doğum yapsam ne olacak diye düşündüm.toplamda en çok 10 dk lık bir işlem,soyun,hazırlan falan dahil.kalktıktan sonra bi 10 dk daha ağrıyor.ağrı azalarak geçiyor.çoookk şiddetli regl sancısına benziyor.
gözünüzü korkutmak gibi olmadı inşbelki sizinki benimkinden kolay geçer...
canım ağzına,yüreğine sağlık.çooooooooook teşekkür ederim.inş dediğin gibi olur.adağım yok,çok düşündüm,adakları kestim.ama ben bi sadaka vereyim en iyisi.
ben yaşadıklarımı anlatayım hsg de : öldüm öldüm dirildim.şeyim yerinden çıkacak sandım.öyle bir sancı,kramp ne dersen de işte bi acı...2 dakika daha uzun sürse bayılacaktım.tam doktora yeter artık ben dayanamıycam diyecektim,bitti dediler.hazırlanıp iyi hissettiğinde kalkabilirsin dediler ama ne mümküüüünn.ağrı inanılmaz devam ediyor.kıvrım kıvrım kıvrandım
sizi teselli edebileceğim tek şey kısa sürmesi.zaten uzun olsa mümkün değil anestezi almak lazım.bir de benim ağrı eşiğim yüksekbazıları anesteziyle yaptırıyormuş,ama ben 10dk dişimi sıkarım dedim.normal doğum yapsam ne olacak diye düşündüm.toplamda en çok 10 dk lık bir işlem,soyun,hazırlan falan dahil.kalktıktan sonra bi 10 dk daha ağrıyor.ağrı azalarak geçiyor.çoookk şiddetli regl sancısına benziyor.
benimde çarşamba son ama şimdiden düşünmeye başladım ben ne iççem diye
ikinci küre ne zaman başlanıyo canım onu kaçırmayayım ben 13 mayıs bat. 2. günümü başlanıyodu ona
Iste egitimli koca diye buna denir...
Kizi kahve manyaaaa yapacaksiniz....)))
ben salı çekriceğim o zaman sana anlatırım ne yaşadıklarımı..
Canim sitesinde ilk baktigimda ikinci kure ikinci adeti olmadan 10gun once baslanilir 10gun icilir yaziyodu ama degistirmis sitesini artik ikinci kure adet bittikten 2-3gun sonra baslanilir 10gun icilir yaziyo sogan kuru topiginde sordumda iste adeti duzenli olmayanlar icin bide gebelik olusmussa bisey olurmu endiselerinden dolayi degistirmis
offf o neydi canım yaaa gözümün korkmasını bırak arkamı dönüp kaçasım geldineyse katlanıcaz artık anne olmak kolay değil peki kas gevşetici iğne yaptılarmı sana ?
merak etme canım 5-6 dk dayanacaksın sadece.kas gevşetici falan yapmadılar.ben gitmeden sordum,evde kas gevşetici ya da majezik yutayım mı diye?kesinlikle yutmayın,filmi etkileyebilir,doğru sonuç alınamayabilir dediler.bu yüzden kas gevşetici yutmadım ama majezik yuttum,gitmeden 1 saat önce.korktum çünkü,çok acıyacak diye.:18: faydası oldu mu bilmiyorum,belki onu içmesem daha kötü olurdum.bence mutlaka kuvvetli bir ağrı kesici iç.
Ohh ne guzel bebis buyuyor saglikla ins kucaginada alirsin saglikla sihatla.. Bir daha ne zaman gidicen kontrole? Simdi senin fasulye sevme zamani tam ben 8+4 gittim tam fasulyeydi sonra 12+1 de bir gordumki fasulyeden eser yok bebis olmus , emin ol birdahakine sende cok sasiricaksin :))
24 martta canımmm bakalımm 11-12 hafta olmuş olcak sanırımmm :)
size bişey söyliyiimmiiii marketin ortasına kustum ahahaha rezil oldum
onlarda soğanı pis pis koymasalarmış gözümün önüneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?