HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bakayım şekerim :) istersen direk sen iç koy fotosunu ben yorumlarım :) öle çok bakmıyorum ki. içimden gelmesi lazım :)

pc de blutut yok resim koymak için makineyle çkmem lazım çok işçilik sen iç benim yerime kapat içinden geldiği zaman bakarsın

Iste egitimli koca diye buna denir...

pc de blutut yok resim koymak için makineyle çkmem lazım çok işçilik sen iç benim yerime kapat içinden geldiği zaman bakarsın

Kizi kahve manyaaaa yapacaksiniz....)))

canım bende ayın 10 unda çektiricem hsg inşallah kolay atlatırız batıma 2 gün var ama adet olacakmış gibi hissediorum hsg den tırsıyorum biraz ama kaçış yok yaptırıcam bu ay mutlaka ...

ben salı çekriceğim o zaman sana anlatırım ne yaşadıklarımı..

Kizlar nadilsiniz:) ben dun aksam ist.a geldim:) bugun bi degisiklik daha var ayaklarim ellerim yaniyor gibi ayaklarimin alti soguk ama icten ice yaniyor bu belirtimi :)))

Merhaba kizlar, nasilsiniz ? Valla benim kozalak haftasonlarindan nefret ettirdi bana gundem yine fokur fokur yok yok.. Ufff skldm valla banada acin bir fal icimdeki skntilari ne zaman kenera aticam gonlum ne zaman feraha cikicak :)))

canım ağzına,yüreğine sağlık.çooooooooook teşekkür ederim.inş dediğin gibi olur.adağım yok,çok düşündüm,adakları kestim.ama ben bi sadaka vereyim en iyisi.

ben yaşadıklarımı anlatayım hsg de : öldüm öldüm dirildim.şeyim yerinden çıkacak sandım.öyle bir sancı,kramp ne dersen de işte bi acı...2 dakika daha uzun sürse bayılacaktım.tam doktora yeter artık ben dayanamıycam diyecektim,bitti dediler.hazırlanıp iyi hissettiğinde kalkabilirsin dediler ama ne mümküüüünn.ağrı inanılmaz devam ediyor.kıvrım kıvrım kıvrandım
sizi teselli edebileceğim tek şey kısa sürmesi.zaten uzun olsa mümkün değil anestezi almak lazım.bir de benim ağrı eşiğim yüksekbazıları anesteziyle yaptırıyormuş,ama ben 10dk dişimi sıkarım dedim.normal doğum yapsam ne olacak diye düşündüm.toplamda en çok 10 dk lık bir işlem,soyun,hazırlan falan dahil.kalktıktan sonra bi 10 dk daha ağrıyor.ağrı azalarak geçiyor.çoookk şiddetli regl sancısına benziyor.
gözünüzü korkutmak gibi olmadı inş belki sizinki benimkinden kolay geçer...

offf o neydi canım yaaa gözümün korkmasını bırak arkamı dönüp kaçasım geldi neyse katlanıcaz artık anne olmak kolay değil peki kas gevşetici iğne yaptılarmı sana ?

saol kuzucuğum tesellin için yaa zaten biraz korkuyordum tamamen korkuttun beniii

benimde çarşamba son ama şimdiden düşünmeye başladım ben ne iççem diye
ikinci küre ne zaman başlanıyo canım onu kaçırmayayım ben 13 mayıs bat. 2. günümü başlanıyodu ona

Canim sitesinde ilk baktigimda ikinci kure ikinci adeti olmadan 10gun once baslanilir 10gun icilir yaziyodu ama degistirmis sitesini artik ikinci kure adet bittikten 2-3gun sonra baslanilir 10gun icilir yaziyo sogan kuru topiginde sordumda iste adeti duzenli olmayanlar icin bide gebelik olusmussa bisey olurmu endiselerinden dolayi degistirmis

Iste egitimli koca diye buna denir...

Kizi kahve manyaaaa yapacaksiniz....)))

Sagolsun coookkk egitimlidir

Bende gittigimde persembe rahim filmi isticem buay gebelik olmazsa gelecek ay icin banada anlatin bende cok korkuyorum
Enda sagolsun icimi acti

Aboovvv anam bide senin yerinde ben olsaydimm. offf dusunemiyorum...döt korkusundannnnn ne yapardim bilmemmm

iyide ikinci adete başlamadan 10 gün önce içilir demesi saçma değilmi zaten ilkine adetin 7. günü başlıyosun 15 gün içiyosun ettimi sana 22. normalde 28 günde bir adet gören biri nasıl 10 gün önce başlasın o zaman hiç ara vermemek lazım

aman neyse hele bi bu kür bitsin gerisini sonra düşünürüm

offf o neydi canım yaaa gözümün korkmasını bırak arkamı dönüp kaçasım geldi neyse katlanıcaz artık anne olmak kolay değil peki kas gevşetici iğne yaptılarmı sana ?

merak etme canım 5-6 dk dayanacaksın sadece.kas gevşetici falan yapmadılar.ben gitmeden sordum,evde kas gevşetici ya da majezik yutayım mı diye?kesinlikle yutmayın,filmi etkileyebilir,doğru sonuç alınamayabilir dediler.bu yüzden kas gevşetici yutmadım ama majezik yuttum,gitmeden 1 saat önce.korktum çünkü,çok acıyacak diye.:18: faydası oldu mu bilmiyorum,belki onu içmesem daha kötü olurdum.bence mutlaka kuvvetli bir ağrı kesici iç.

bende filmi çekecek bayana sordum çokmu ağrılı diye yok korkma zaten öncesinde kas gevşetici iğne vurucaz ağrıya ve kasılmalara karşı dedi inşallah faydası olur ...

annem sistit belirtileri neler yaa bana bi desene
ben wcde sürdürmeye karar verdim normal hayatımı
10 dk bir wcye gidiyorum yaaa.
bide sağ tarafımda ağrı var
kist olamaz heralde soğan suyu içiyorum
ama karnım davul gibi oldu yaaaa
aman bide sistit çıkmasın nolur :18:

24 martta canımmm bakalımm 11-12 hafta olmuş olcak sanırımmm :)

size bişey söyliyiimmiiii marketin ortasına kustum ahahaha rezil oldum
onlarda soğanı pis pis koymasalarmış gözümün önüneee

24 martta canımmm bakalımm 11-12 hafta olmuş olcak sanırımmm :)

size bişey söyliyiimmiiii marketin ortasına kustum ahahaha rezil oldum
onlarda soğanı pis pis koymasalarmış gözümün önüneee

anaaaaaammmmm çok şükür gözümüz aydın gizem normale döndü
kus anam kus içinde kalmasın oh mide bulantılaırnda başlar bugün yarın oh oh çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…