- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.561
anaaaaaammmmm çok şükür gözümüz aydın gizem normale döndü
kus anam kus içinde kalmasın oh mide bulantılaırnda başlar bugün yarın oh oh çok iyi
anormalmiydim:26:
zaten kusuyodum yiaaaaaaaaaaa ama azccıkkkkkk
ayy millette durmuş bana bakıyo ben orda kusuyorum ne bakıyosunuz filmmi oynuyo diyesim geldi ama demedim gördükleri yetmiştir
anormalmiydim:26:
zaten kusuyodum yiaaaaaaaaaaa ama azccıkkkkkk
ayy millette durmuş bana bakıyo ben orda kusuyorum ne bakıyosunuz filmmi oynuyo diyesim geldi ama demedim gördükleri yetmiştir
Hih iste cok istemistinnnnn kusmayi alsana:))))) marketin ortasinami kustun bide kixzxx
iyide ikinci adete başlamadan 10 gün önce içilir demesi saçma değilmi zaten ilkine adetin 7. günü başlıyosun 15 gün içiyosun ettimi sana 22. normalde 28 günde bir adet gören biri nasıl 10 gün önce başlasın o zaman hiç ara vermemek lazım
aman neyse hele bi bu kür bitsin gerisini sonra düşünürüm
evet tam ortasına
Bakkk yaaa daha oncede anlatmistim.:)))) 15 gunluk kuru bitir. 13 mayista adet olursan ikinci kur.diger adete 10 gun kala.yani diger afetin 10 haxiran gibi bisey dusun 1 haziranda geri baslican....dedigim gibi ama bu ay adet olursan o adet gececek...sonraki adete 10 gun kala basla....
Yarasinnnn kusumaaa. daha bendede baslamadi bulanti....senin sabahlari oluyo mu bulantin.
yaa bide evv sarimsak kokuyor bana....hic kullsnmsdim 2 aydir halbuki...duvarlardaki is geliyo burnuma galibaaa...iyhhhh
Markete resmini asacaklarrr wanted diye:)))))) yada bidaha giremez diye:))))
9 haziranda olacağım o zaman ben 30 mayısta başlayacağım.
aman dur ben telefon hatırlatmaya kaydedeyim onu yoksa unuturum
ilk kez bu sabah oldu kuşummm açken ne kuscan su kustum sadecee
koku çok fena buzdolabını bile açasım gelmiyo sebze kokucak diye
aman onların kokuşmuş marketine kaldık sanki
Kiz ben caganda yesil biber dogruyodu arkadasss. ay bu kokuda ne dedim lavoboyo zor attim kendimi kus allah kusss. topu topu yesilbiber kokusu....
şuan bende öyleyim işte
Hangi evde hangi yemek pisiyor...hepsini bilirsin sen simdi:)))) burnun radar gibi...
ya bak belki sana kas gevşetici yaparlar,işe yarıyormuş o.benim laboratuvar danaydı demek ki,önemsemediler.saol kuzucuğum tesellin için yaa zaten biraz korkuyordum tamamen korkuttun beniii
gitti dağ gibi yiğidim...ben de çok üzülmüştüm.şimdi boşluktayım,hayatımda bişiler eksik gibinspartucusa başlamıştım ve bugün son bölümünü izledim ağlamaktan bittim....
sistit tam bir baş belası.canım,sürekli çişin varmış gibi oluyor,karnın şişiyor,kasılıyor.koşa koşa 10 dk da bir wc ye gidiyorsun amaaaa 3-5 damla yapabiliyorsun.o yaptığında da canından can gidiyor,çünkü çook yanıyor.alev alevvvvannem sistit belirtileri neler yaa bana bi desene
ben wcde sürdürmeye karar verdim normal hayatımı
10 dk bir wcye gidiyorum yaaa.
bide sağ tarafımda ağrı var
kist olamaz heralde soğan suyu içiyorum
ama karnım davul gibi oldu yaaaa
aman bide sistit çıkmasın nolur :18:
size bişey söyliyiimmiiii marketin ortasına kustum ahahaha rezil oldum :52::52: onlarda soğanı pis pis koymasalarmış gözümün önüneee:9:[/QUOTE .!.:ohhh ohhhh çok şükürrrkus kus,yolda,otobüste,evde her yerde devamını dilerim bacım hamişsin ya belli olsun di mi
sistit tam bir baş belası.canım,sürekli çişin varmış gibi oluyor,karnın şişiyor,kasılıyor.koşa koşa 10 dk da bir wc ye gidiyorsun amaaaa 3-5 damla yapabiliyorsun.o yaptığında da canından can gidiyor,çünkü çook yanıyor.alev alevvvveğer sende yanma yoksa sistit değil,bebiştir.ayrıca sistit,hamişliğin erken belirtilerinden olabiliyor
aman Allah düşmanıma vermesin,çok pis bir hastalık,çok zor tedavi ediliyor.ben 10 tane iğneyi yiyince geçti.kevgire döndü kıçım
benim yımırta 15 mm olmuş.ayrıcaaa sürpriz bir yımırtam daha varmış.o da 14 mm olmuş.p.tesi tekrar gidicem.inş ikisi de 18-20mm i bulur.bulursa çatlatma iğnesi olucam.canım ben hsg yi yeni çekilmedim.epey oluyor.regliyken çekiliyorsun,yumurtaya zarar vermesin diye.Yumurtalarina bakilacaktii noldu..buyutemedinmiii. bide yumurtaya zarar vermezmiymis hsgg
bebem,sen hamişsinnnnnnnnnnnay yok annem bende yanma yok allaha şükür.
wcye 10 dk arayla bende koşarak gidiyorum karnım davul gibi sanki günlerdir tutuypmuşum gibi ama tazyikli su hortumu gibi foşur foşur işiyorum ben
Selamün aleyküm yiğidolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?