HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

anaaaaaammmmm çok şükür gözümüz aydın gizem normale döndü
kus anam kus içinde kalmasın oh mide bulantılaırnda başlar bugün yarın oh oh çok iyi

anormalmiydim:26:
zaten kusuyodum yiaaaaaaaaaaa ama azccıkkkkkk
ayy millette durmuş bana bakıyo ben orda kusuyorum ne bakıyosunuz filmmi oynuyo diyesim geldi ama demedim gördükleri yetmiştir

anormalmiydim:26:
zaten kusuyodum yiaaaaaaaaaaa ama azccıkkkkkk
ayy millette durmuş bana bakıyo ben orda kusuyorum ne bakıyosunuz filmmi oynuyo diyesim geldi ama demedim gördükleri yetmiştir

yok kız ondan değil üzülüyodunya hamile olduğumu anlamıyorum diye ondan dedimmm
peki markettekiler ne yaptı hamileyim kusura bakmayın diyeydin hahaha

hiiişşşş
konuşakmı

Bakkk yaaa daha oncede anlatmistim.:)))) 15 gunluk kuru bitir. 13 mayista adet olursan ikinci kur.diger adete 10 gun kala.yani diger afetin 10 haxiran gibi bisey dusun 1 haziranda geri baslican....dedigim gibi ama bu ay adet olursan o adet gececek...sonraki adete 10 gun kala basla....

9 haziranda olacağım o zaman ben 30 mayısta başlayacağım.
aman dur ben telefon hatırlatmaya kaydedeyim onu yoksa unuturum

Yarasinnnn kusumaaa. daha bendede baslamadi bulanti....senin sabahlari oluyo mu bulantin.

yaa bide evv sarimsak kokuyor bana....hic kullsnmsdim 2 aydir halbuki...duvarlardaki is geliyo burnuma galibaaa...iyhhhh

ilk kez bu sabah oldu kuşummm açken ne kuscan su kustum sadecee
koku çok fena buzdolabını bile açasım gelmiyo sebze kokucak diye

Markete resmini asacaklarrr wanted diye:)))))) yada bidaha giremez diye:))))

aman onların kokuşmuş marketine kaldık sanki

ilk kez bu sabah oldu kuşummm açken ne kuscan su kustum sadecee
koku çok fena buzdolabını bile açasım gelmiyo sebze kokucak diye

aman onların kokuşmuş marketine kaldık sanki

Kiz ben caganda yesil biber dogruyodu arkadasss. ay bu kokuda ne dedim lavoboyo zor attim kendimi kus allah kusss. topu topu yesilbiber kokusu....

saol kuzucuğum tesellin için yaa zaten biraz korkuyordum tamamen korkuttun beniii
ya bak belki sana kas gevşetici yaparlar,işe yarıyormuş o.benim laboratuvar danaydı demek ki,önemsemediler.
spartucusa başlamıştım ve bugün son bölümünü izledim ağlamaktan bittim....
gitti dağ gibi yiğidim...ben de çok üzülmüştüm.şimdi boşluktayım,hayatımda bişiler eksik gibin
sistit tam bir baş belası.canım,sürekli çişin varmış gibi oluyor,karnın şişiyor,kasılıyor.koşa koşa 10 dk da bir wc ye gidiyorsun amaaaa 3-5 damla yapabiliyorsun.o yaptığında da canından can gidiyor,çünkü çook yanıyor.alev alevvvv eğer sende yanma yoksa sistit değil,bebiştir.ayrıca sistit,hamişliğin erken belirtilerinden olabiliyor
aman Allah düşmanıma vermesin,çok pis bir hastalık,çok zor tedavi ediliyor.ben 10 tane iğneyi yiyince geçti.kevgire döndü kıçım

size bişey söyliyiimmiiii marketin ortasına kustum ahahaha rezil oldum :52::52: onlarda soğanı pis pis koymasalarmış gözümün önüneee:9:[/QUOTE .!.:
ohhh ohhhh çok şükürrr kus kus,yolda,otobüste,evde her yerde devamını dilerim bacımhamişsin ya belli olsun di mi

ay yok annem bende yanma yok allaha şükür.
wcye 10 dk arayla bende koşarak gidiyorum karnım davul gibi sanki günlerdir tutuypmuşum gibi ama tazyikli su hortumu gibi foşur foşur işiyorum ben

Yumurtalarina bakilacaktii noldu..buyutemedinmiii. bide yumurtaya zarar vermezmiymis hsgg
benim yımırta 15 mm olmuş.ayrıcaaa sürpriz bir yımırtam daha varmış.o da 14 mm olmuş.p.tesi tekrar gidicem.inş ikisi de 18-20mm i bulur.bulursa çatlatma iğnesi olucam.canım ben hsg yi yeni çekilmedim.epey oluyor.regliyken çekiliyorsun,yumurtaya zarar vermesin diye.

ay yok annem bende yanma yok allaha şükür.
wcye 10 dk arayla bende koşarak gidiyorum karnım davul gibi sanki günlerdir tutuypmuşum gibi ama tazyikli su hortumu gibi foşur foşur işiyorum ben
bebem,sen hamişsinnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…