- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.581
aleyküm selam canım.naber?
Hangi evde hangi yemek pisiyor...hepsini bilirsin sen simdi:)))) burnun radar gibi...
benim yımırta 15 mm olmuş.ayrıcaaa sürpriz bir yımırtam daha varmış.o da 14 mm olmuş.p.tesi tekrar gidicem.inş ikisi de 18-20mm i bulur.bulursa çatlatma iğnesi olucam.canım ben hsg yi yeni çekilmedim.epey oluyor.regliyken çekiliyorsun,yumurtaya zarar vermesin diye.
bebem,sen hamişsinnnnnnnnnnn
İyi bebeğimmm yarın adet günüm hafif bi hareketlenme var sanki ama bi umut olmasam ne güEl olr diorum ammaa hayırlısı :) sen nasılsın ??? A ben bu hafta çok kötü bişi geçirdim bartolin bezi apsesi die bili dış genital şişmesi oha çüçüm çıkıo sandım cinsiyet değiştiriorum die korktum ahahaha şaka bi yana çok kötüydü şimdi küçüldü ama acısı var hala antibiyotik fitiller iyileştirmeye çalışıorum :)))
ayyy şu survivor bennuyu elime verseler bi dövsem nasıl rahatlarım ne sinir bi kadın yaaa
heee ibrahim kutluay demet şeneri boşayıp demet akalınla barışırsa bende hamile kalmışımdır bu ay
deli kız çatladım gülmekten çüçün çıktı sandın he
banada duyguyu verseler yaparım onu
bennu o saçlarla hiç rahatsız olmuyomu acaba yarışlarda
hamileysen eğer ne alcaksın bizeeee ? ben ısrarlıyım bu konudaa
Kız öle şiştiki sende görsen herifini boşar beni alırdınDD
celibonçiçekli picamalarımı göndercem hamile kalmak isteyenlere.
iş picamada bitiyomuş onu anlarım hamileysem
ay deli karı güldürme hadi beni
celibonla kurtulamassınnn aahah
Elli ton vizyona girince buraya gel birlikte gitcez
inşallah yaza kadar girerde birlikte gideriz süphaneke dinimiz amin
Göğüslerim kafamla yarış halinde hangimiz daha büyüğüz die şişlikten ölüorum iğne batırsam söner mi acaba ???
sönmez anam sönmeeezz benim o minnacık 70-b dolu sütyenin büyük geldiği göğsüm oldu sana 85-b hemde boş cupla
içi su dolu gibi
sendede vardır bi iş belkiiiiiiii
Benim adet yarın ama önemli tarihlerde mik mik olmadıki o nedenle ümitli değilim karnımdada hafif hareketlenme var sankim gazımda var var oğlu var :)))
belli olmaz bu işler hiç bakarsınnn bebiştiiirrr
Ah bee keşke olsa ama ben alıştım bu yanılmalara ve şuan biliorumki karnımdaki hareket ve göğüslerimin davulluğu adet habercisi :) kendimi kandırmak istemior ve umutlanmıorummm :))) bu ay bçt ye başlıcam bol bol yumoş olsun Allah izniyle bu ay adet biter bitmez başlıcam çalışmalara :) bu arada bçt sabah aç 1 kaşık dimi ??? Günde bir yani ???
bilemiyorumm kuşuuumm bir bilene danış benceeee:)
Fırat ‏@nohutbasgan 20 Nisan
Nasıl da sıkıcı bir gün pencereden atlayıp kafamı kayaya çarpıp beynimi elime mi alsam vıcık vıcık?Yek yeaa canım acır, hem intehar günah ki
aahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?