HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayyy şu survivor bennuyu elime verseler bi dövsem nasıl rahatlarım ne sinir bi
kadın yaaa

Ayyy aynen yaa...gicik oluyorum...

ay yok annem bende yanma yok allaha şükür.
wcye 10 dk arayla bende koşarak gidiyorum karnım davul gibi sanki günlerdir tutuypmuşum gibi ama tazyikli su hortumu gibi foşur foşur işiyorum ben

Cicim bende bu ay hic beklemiyodum. ama oldu...elin ayagin usuyor.cisin geliyor...anam sen hamileysen picamalarin bize olmazki... anca ebdaya olur sen ona yolla:))))

Fırat ‏@nohutbasgan 20 Nisan
Nasıl da sıkıcı bir gün pencereden atlayıp kafamı kayaya çarpıp beynimi elime mi alsam vıcık vıcık?Yek yeaa canım acır, hem intehar günah ki

aahahah

ooyyyyy şapşalım benim yaaaa yerim ben onu ama sonra tüm türkiye beni linç eder diye korkuyom

Ayyy aynen yaa...gicik oluyorum...

Cicim bende bu ay hic beklemiyodum. ama oldu...elin ayagin usuyor.cisin geliyor...anam sen hamileysen picamalarin bize olmazki... anca ebdaya olur sen ona yolla:))))

dedemin donu gibi nesilden nesile aktarılsın picamalarım önce ebdaya sonra diğerlerine
ama boşuna heveslenmeyin kırmızılar göz kırpıyo bana bu ay

Ginaydin gunun ilk ginaydini benden aksamlari tv karsisinda uyukladigim icin giremiyorum. cok halsizligim vsr..

kiz cilem kim?????:))))))

çileğim demek istedi sanırsam

Artik efsane olur senin picamalarr. enson agaca baglanmak uzere kucuk parcalara boler satariz. dilek agaci yapariz..

günaydııııın herkeseeeee,kimse yok mu bugüüüün,tabi bugün pazar herkes pikniklere gider,benim koca işte bende evdeeee

Artik efsane olur senin picamalarr. enson agaca baglanmak uzere kucuk parcalara boler satariz. dilek agaci yapariz..

sloganda şu olsun : al sana bi göbek ver bana bi bebek
hatta hamileysem eğer kocamın ceketini bile veririm keramet cekette diyerekten. malum ceketini atsa hamile kalma gibi bi durum söz konusu olur o zaman

Kiz sinavin yokmu benim koca gitti bilee

benimkisi öğleden sonra 2 de canım ama az sonra çıkıyoruz bizde. önce kahvaltı sonra sınav sonra alışveriş ilk kez kocamla başbaşa bi gün geçircem yuppiiiiiiiii:124:

Son düzenleme:

Ohhh kahvalti mis gibi puknige degilde yada yemege gitmeyi degilde. kahvaltiya gitmeyi daha cok seviyorum bende..ne alisverisi. yapcan bebisim. kiyafet mi ev mi???

bizde caganla yaptik kahvaltumizi yalniziz...patesli yumurta yaptim cagan cok seviyo..:))

Son düzenleme:
sayende yeni bir hastalık daha öğrendik.geçmiş olsun canım.aman istemem çüç müç,Allah korusun.adam bu halle mik mikten kaçıyooo,çüçüm olsa anında boşar
heee ibrahim kutluay demet şeneri boşayıp demet akalınla barışırsa bende hamile kalmışımdır bu ay
yeme bizi hatun.ateşini ,yımırtlamanı takipteyim.13.gün yımırtlamışsın.başka topiklerde başka konuşuyorsun,burda başka...politika yapmaaaabiliyoruz işte hamişsinnnn

hamileysen eğer ne alcaksın bizeeee ? ben ısrarlıyım bu konudaa
hediyeye ortak çıktı görüyor musun?ilk ben dedim.bana alacak.adanaaaa çık aradannn
dedemin donu gibi nesilden nesile aktarılsın picamalarım önce ebdaya sonra diğerlerine
ama boşuna heveslenmeyin kırmızılar göz kırpıyo bana bu ay
:
ben çiçekli picamaların yanında gzmmden kalan pressed jeli de istiyorum.bence o sihirli.kim sıksa hamiş kalıyoooiçinde ne varsa artıkkk.çüçüm neyin olmasın
günaydııııın herkeseeeee,kimse yok mu bugüüüün,tabi bugün pazar herkes pikniklere gider,benim koca işte bende evdeeee
canım ya ateşini bi yollasana.inş bu ay hamiş olursun.bir pkolu hamile kalsa da bize ümit olsa.valla dört gözle bekliyorum seni.senle aynı yolda ilerliyorum.ama benim yumyumlar büyümedi daha.biri 15 diğeri 14 mm.
lütfennnn pkolu biri hamile kalsınnnnn

Son düzenleme:
Gunaydin kzlr ksam saat 10 misafir geldi esimin kuzeni ve arkadasi .. Simdide kahvaltilarini yaptilar gittiler.. Halbuku cocuk aramis gelicez diye bizimki bana soylemeyi unutmus, ev daginikti neyseki yemek yapmistim Allah ne verdiyse beraber yedik birde cacik yaptim yemegin yanina millet bayila bayila bu ne diyip yedi kolay ve egzotik yemek olmus oldu

Sabaj kahvaltimi hazirladim klasik pazar kahvaltisi kayinpeder ava gitti yok bir hafta fln dedim anan yanliz evde gelsin oda kahvaltiya, geldi bisi yemeden icmeden gitti bu saatte kahvaltimi olurmus dedi saat 10 daha pazar sabahi , uyuz iste cagiranda kabahat .. Sizler nasilsiniz ne var ne yok bakalim ?

Herkese iyi pazarlar ..

ebdacım sen hsg yi reglken mi çektirdin

canım hsg genellikle adet kanaması bittikten sonra birkaç gün içerisinde çekilir. Kanama varken çekilmesi bazı açılardan sakıncalı olabilir, adet kanı rahim içerisine verilen ilaçla beraber karın içerisine gidebilir. Adet kanaması bittikten sonraki günlerde çekilmesinin bir nedeni de filmin çekildiği gün hastanın hamile olmadığından emin olmaktır. Adet kanaması bittikten sonra 10-15 gün gibi uzun süre geçerse döllenme ve hamilelik oluşabilir ve farkında olmadan HSG çekerken bu hamileliğe zarar verilebilir. Bu nedenle adet kanaması bittikten sonra en fazla 3-5 gün içerisinde rahim filmi çekilir.
benim reglim 5 gün sürüyor,sanırım 7.günü çekilmiştim.yani reglim bitmişti,leke halindeydi.10.günden sonra çekmiyorlar zaten.esraya cevap yazarken kozalak vardı yanımda,acele yazdım,uzatamadım.görse bana evde hsg çeker valla

Bizim okulda pkolu kiz hamile. Hemde 3 ayda bi regl lluyomus. evldndigi ay hamile kaldi. sonra bwnim zrem bayan ilk evlendiginde dr ye gitmis.pko var cocugun zor olurdemis dr kontrilu ysptiracan demis. o da o yuzden hic korunmamis. Ilk ay hamile kalmis. bide bu bayanin adetleri duzenliymis...ikinci cocugu 2 denemeden sonra bylmuslar

kizlar show tv ilk nefes i izleyin dogum varrrr

çok güzel bir program,onlar ağladı bende ağladım valla rabbim bizlerede yaşatsın inşallh bu güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…