- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.601
Çok seviorum şu aptalı yaaaa. :))))))))))))))?
bendeeeee salak çok tatlıı
ayyy şu survivor bennuyu elime verseler bi dövsem nasıl rahatlarım ne sinir bi
kadın yaaa
ay yok annem bende yanma yok allaha şükür.
wcye 10 dk arayla bende koşarak gidiyorum karnım davul gibi sanki günlerdir tutuypmuşum gibi ama tazyikli su hortumu gibi foşur foşur işiyorum ben
Çilemmm ben kaçıorum yatmam gerek yarın yoğun bigün ve inşallah adet olmam dua et) sizi sevioruummmm öptüümmm
Fırat ‏@nohutbasgan 20 Nisan
Nasıl da sıkıcı bir gün pencereden atlayıp kafamı kayaya çarpıp beynimi elime mi alsam vıcık vıcık?Yek yeaa canım acır, hem intehar günah ki
aahahah
Ayyy aynen yaa...gicik oluyorum...
Cicim bende bu ay hic beklemiyodum. ama oldu...elin ayagin usuyor.cisin geliyor...anam sen hamileysen picamalarin bize olmazki... anca ebdaya olur sen ona yolla:))))
Ginaydin gunun ilk ginaydini benden aksamlari tv karsisinda uyukladigim icin giremiyorum. cok halsizligim vsr..
kiz cilem kim?????:))))))
ooyyyyy şapşalım benim yaaaa yerim ben onu ama sonra tüm türkiye beni linç eder diye korkuyom
dedemin donu gibi nesilden nesile aktarılsın picamalarım önce ebdaya sonra diğerlerine
ama boşuna heveslenmeyin kırmızılar göz kırpıyo bana bu ay
çileğim demek istedi sanırsam
Artik efsane olur senin picamalarr. enson agaca baglanmak uzere kucuk parcalara boler satariz. dilek agaci yapariz..
Kiz sinavin yokmu benim koca gitti bilee
sloganda şu olsun : al sana bi göbek ver bana bi bebek
hatta hamileysem eğer kocamın ceketini bile veririm keramet cekette diyerekten. malum ceketini atsa hamile kalma gibi bi durum söz konusu olur o zaman
benimkisi öğleden sonra 2 de canım ama az sonra çıkıyoruz bizde. önce kahvaltı sonra sınav sonra alışveriş ilk kez kocamla başbaşa bi gün geçircem yuppiiiiiiiii:124:
günaydııııın herkeseeeee,kimse yok mu bugüüüün,tabi bugün pazar herkes pikniklere gider,benim koca işte bende evdeeee
sayende yeni bir hastalık daha öğrendik.geçmiş olsun canım.aman istemem çüç müç,Allah korusun.adam bu halle mik mikten kaçıyooo,çüçüm olsa anında boşarİyi bebeğimmm yarın adet günüm hafif bi hareketlenme var sanki ama bi umut olmasam ne güEl olr diorum ammaa hayırlısı :) sen nasılsın ??? A ben bu hafta çok kötü bişi geçirdim bartolin bezi apsesi die bili dış genital şişmesi oha çüçüm çıkıo sandım cinsiyet değiştiriorum die korktum ahahaha şaka bi yana çok kötüydü şimdi küçüldü ama acısı var hala antibiyotik fitiller iyileştirmeye çalışıorum :)))
yeme bizi hatun.ateşini ,yımırtlamanı takipteyim.13.gün yımırtlamışsın.başka topiklerde başka konuşuyorsun,burda başka...politika yapmaaaaheee ibrahim kutluay demet şeneri boşayıp demet akalınla barışırsa bende hamile kalmışımdır bu ay
hediyeye ortak çıktı görüyor musun?ilk ben dedim.bana alacak.adanaaaa çık aradannnhamileysen eğer ne alcaksın bizeeee ? ben ısrarlıyım bu konudaa
ben çiçekli picamaların yanında gzmmden kalan pressed jeli de istiyorum.bence o sihirli.kim sıksa hamiş kalıyooodedemin donu gibi nesilden nesile aktarılsın picamalarım önce ebdaya sonra diğerlerine
ama boşuna heveslenmeyin kırmızılar göz kırpıyo bana bu ay
:
canım ya ateşini bi yollasana.inş bu ay hamiş olursun.bir pkolu hamile kalsa da bize ümit olsa.valla dört gözle bekliyorum seni.senle aynı yolda ilerliyorum.ama benim yumyumlar büyümedi daha.biri 15 diğeri 14 mm.günaydııııın herkeseeeee,kimse yok mu bugüüüün,tabi bugün pazar herkes pikniklere gider,benim koca işte bende evdeeee
ebdacım sen hsg yi reglken mi çektirdin
sayende yeni bir hastalık daha öğrendik.geçmiş olsun canım.aman istemem çüç müç,Allah korusun.adam bu halle mik mikten kaçıyooo,çüçüm olsa anında boşar
yeme bizi hatun.ateşini ,yımırtlamanı takipteyim.13.gün yımırtlamışsın.başka topiklerde başka konuşuyorsun,burda başka...politika yapmaaaabiliyoruz işte hamişsinnnn
hediyeye ortak çıktı görüyor musun?ilk ben dedim.bana alacak.adanaaaa çık aradannn
ben çiçekli picamaların yanında gzmmden kalan pressed jeli de istiyorum.bence o sihirli.kim sıksa hamiş kalıyoooiçinde ne varsa artıkkk.çüçüm neyin olmasın
canım ya ateşini bi yollasana.inş bu ay hamiş olursun.bir pkolu hamile kalsa da bize ümit olsa.valla dört gözle bekliyorum seni.senle aynı yolda ilerliyorum.ama benim yumyumlar büyümedi daha.biri 15 diğeri 14 mm.
lütfennnn pkolu biri hamile kalsınnnnn
Bizim okulda pkolu kiz hamile. Hemde 3 ayda bi regl lluyomus. evldndigi ay hamile kaldi. sonra bwnim zrem bayan ilk evlendiginde dr ye gitmis.pko var cocugun zor olurdemis dr kontrilu ysptiracan demis. o da o yuzden hic korunmamis. Ilk ay hamile kalmis. bide bu bayanin adetleri duzenliymis...ikinci cocugu 2 denemeden sonra bylmuslar
kizlar show tv ilk nefes i izleyin dogum varrrr
çok güzel bir program,onlar ağladı bende ağladım vallarabbim bizlerede yaşatsın inşallh bu güzel duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?