HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Merhaba kızlar, 7 yaşında kızım var bu ay 2. bebek için çalışmalara başladık benide yazarmısınız, Allah herkesin gönlüne göre versin, Bat 28 Şubat

bende 1.5 senedir evliyim ve çocuk düşünüyorduk.. bu sırada kilo aldığım için yürüyüş bandı almış evde yüürümeye başlamıştım.. dün öğrendmki 3-4 haftalık hamileymişim şimdk düşük ayarda yürüsemmi yürümesemmi die düşünüp duruorum çok çok kilo almak istemiorum off psikolojim şimdiden bozulmaya başladı doktorada hemen gitmiorum kese 5 6. haftada gösterrmiş kendini çnkü napcam bilmiorum aranızda benim gibi olup yürüyen oldumu hiç

kızlar doktorum aradı şimdi sözde tahlillerde sıkıntı olmuş bu yüzden geç kalmışlar. değerlerim 1600 çıkmış bu değere göre kesenin görünmesi lazımdı ama göremedik bu durumda dış gebelikten şüphelenmemiz lazım hemen gelmen gerek tekrar bakacağız dedi ağrın sancın varmı diye sordu sol kasığımda ağrım arttı bugün ve dün geecden beri kusuyorum dedim hiç iyi değil bu durum dedi şok oldum ağlamaya başladım hemen eşimi aradım stres yapma üzme kendini hemen başka doktora gideriz dedi şuan başka doktora gidiyoruz ne olur bana dua edin bi problem olmasın

arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin

Kizlar simdi doktirdan geldim ama sinir oldum doktora keseyi gorduk herhangi bi kanama yok kesede 9mm dedi ama eve geldik yine kahverengi leke gelmis Bide bir suru tahlil verdi dusukle ilgili dedi anlamadigim yerlesme kanamasi diyo hemde dusuk olabilir testleri yap 9 gun sonra kont gel dedi ne kafayi yiycem artik doktora progesran verecekmisiniz dedim gerek yokdiyo testlere gwlince celiskili cevap veriyo offfffffff (((

oy oy oyyyy diyorum. aynen katılıyorum. yoksa bu günler geçmeyecek.
en sonunda bebeğe varan yolların tümü mübahtır arkadaş:)

bebegiim bak yada şöyle yapalım bizim değil bebekin bize gelmesini bekleyelim. o inatlaşıyosa bizde bebişlerimizle inatlaşalım :)

bebeğim üzülme sen nolurr... bizide üzüyorsun bebişinide üzüyorsun... saçmalamış o doktor.. sen başka bir doktora bir git bakalım iyi bir doktor bul bakalım.. Hangi şehirdesin sen cimcimem... _?

yapabilceğimiz tek şey dua etmek tatlım ve emin ol her zaman dualarımdasın bu akşam senin için 1 yasin okucam sözz.. ama lütfen canını sıkmaa tatlım

canım bebeğin ve sen allaha emanet olun. inşallah hiç bişeyiniz yoktur ikinizinde dularım senin için canım

ve ayrıca kötü bi durum olsa bile doktorun sana neden telefonda söylüyo böyle birşeyi sakin bir şekilde çağırması lazım doktorların acıması yok diye boşuna demiyorlar gerçi

canımya inşallah yanılıyordur doktor allah yardımcın olsun

hamilelik haberlerini duyunca hem çok seviniyorum hemde çok imreniyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inş aratmadan evlatlarını kucaklarına versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…