- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.061
gül gül sen. son gülen iyi gülermiş:)
şaka bir yana. gerçekten hep gülmek lazım. stres yok. endişe yok.
Merhaba kızlar, 7 yaşında kızım var bu ay 2. bebek için çalışmalarabaşladık benide yazarmısınız, Allah herkesin gönlüne göre versin, Bat 28 Şubat
aynen no stress no adet yes şamata yes gırgır ve yes bebek diyelim artık
hoşgeldin ekliyorum listeyeMerhaba kızlar, 7 yaşında kızım var bu ay 2. bebek için çalışmalarabaşladık benide yazarmısınız, Allah herkesin gönlüne göre versin, Bat 28 Şubat
Merhaba kızlar, 7 yaşında kızım var bu ay 2. bebek için çalışmalarabaşladık benide yazarmısınız, Allah herkesin gönlüne göre versin, Bat 28 Şubat
oy oy oyyyy diyorum. aynen katılıyorum. yoksa bu günler geçmeyecek.
en sonunda bebeğe varan yolların tümü mübahtır arkadaş:)
kızlar doktorum aradı şimdi sözde tahlillerde sıkıntı olmuş bu yüzden geç kalmışlar. değerlerim 1600 çıkmış bu değere göre kesenin görünmesi lazımdı ama göremedik bu durumda dış gebelikten şüphelenmemiz lazım hemen gelmen gerek tekrar bakacağız dedi ağrın sancın varmı diye sordu sol kasığımda ağrım arttı bugün ve dün geecden beri kusuyorum dedim hiç iyi değil bu durum dedi şok oldum ağlamaya başladım hemen eşimi aradım stres yapma üzme kendini hemen başka doktora gideriz dedi şuan başka doktora gidiyoruz ne olur bana dua edin bi problem olmasın
arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin
kızlar doktorum aradı şimdi sözde tahlillerde sıkıntı olmuş bu yüzden geç kalmışlar. değerlerim 1600 çıkmış bu değere göre kesenin görünmesi lazımdı ama göremedik bu durumda dış gebelikten şüphelenmemiz lazım hemen gelmen gerek tekrar bakacağız dedi ağrın sancın varmı diye sordu sol kasığımda ağrım arttı bugün ve dün geecden beri kusuyorum dedim hiç iyi değil bu durum dedi şok oldum ağlamaya başladım hemen eşimi aradım stres yapma üzme kendini hemen başka doktora gideriz dedi şuan başka doktora gidiyoruz ne olur bana dua edin bi problem olmasın
arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin
bebeğim üzülme sen nolurr...bizide üzüyorsun bebişinide üzüyorsun... saçmalamış o doktor.. sen başka bir doktora bir git bakalım iyi bir doktor bul bakalım.. Hangi şehirdesin sen cimcimem... _?
yapabilceğimiz tek şey dua etmek tatlım ve emin ol her zaman dualarımdasın bu akşam senin için 1 yasin okucam sözz.. ama lütfen canını sıkmaa tatlım
. Oyle yapiyorum canim cok saol ama icimdeki kusku beni yiyobaşak sende kalkma yerinden ayaklarını uzat yat iş yemek yapma bak sakınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?