HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım benim inşallah bu ay güzel haber alırımda sizlerede umut olurum,bata 7 -8 gün kaldı,
benim ateş tablom bu zigzag çizmeye başladık rabbim dualarımızı kabul etsin
4417ef Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar ya size birşey diycem ama batıl inançları var diye düşünürsünüz diye korkuyorum,ama yazıcam, bugün hıdırellez,belki bilenleriniz vardır,internettende araştırabilirsiniz,bugün akşam ve yatsı ezanı arasında dileklerinizi bir kağıda yazarak yada küçük bir kutuya şekil vererek yaparak varsa gül ağacının dalına niyetinizi geçirip 1fatiha 3 ihlas okuyup bağlayın.Belki ağaca bez bağlamak gibi düşünürsünüz ama bu çok farklı ondan,biz örneklerini çok gördük,ablamların ev alma düşüncesi vardı ama durumları o an müsait değildi biz bunu yaptık rabbimde nasibetmiş 2 gün sonra ev aldılar, bunun gibi bir çok örneğini yaşadık,bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim yapmak isteyen varsa yapabilirler. umarım beni yanlış anlamazsınız...

Egitimde buna kendini gerceklestiren kehanet deniyor...:))))) valla canim inanclar sorgulanamz kimsenin hakki yok buna..fakat dilegini allahtan dile. bende pek bilmiyorum şirke dusmeyesinnn...ne desem yalan bilemiyorum...

Egitimde buna kendini gerceklestiren kehanet deniyor...:))))) valla canim inanclar sorgulanamz kimsenin hakki yok buna..fakat dilegini allahtan dile. bende pek bilmiyorum şirke dusmeyesinnn...ne desem yalan bilemiyorum...
aynı korku bendede oldu canım zaten o sadece bir vesile yine dileğini allahtan istiyorsun,çok araştırdım,bir çok kişiyede soruduk doğruluğunun olduğu söylendi o yüzden bende sizinle paylaşmak istedim,dediğim gibi o sadece bir vesile sen yine dileğinin allahtan istiyorsun,ama yani bu adak gibi değil,şu dileğim olursa sunu yaparım gibi değil yani yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:

Canim bizde her hidrallet atesimizi atladiktan sonra yapardik annemle, ama havalar soguk daha burda ekmedim ciceklerimi, mutfak caminin onunde sogan sarimsaklaim var ona baglicam bende.. biz hem gule hem sogana baglardik .. Ama hatirlattigin iyi oldu ben bgn oldugunu bilmiyordum, burda da ates yakiyorlar cadilari yakip agaclara dilek bagliyorlar ama onlarinki sali gunuydu gecti ..

Canim benim icin inanctan cok gelenek gibi bir nevi eglence degisiklik, paskalyada kutluyoz noelde silvestrda , neden olmasin yapsak kime ne zarari var ama tabiki hersey once Allah`tan ..

Canim benim icin inanctan cok gelenek gibi bir nevi eglence degisiklik, paskalyada kutluyoz noelde silvestrda , neden olmasin yapsak kime ne zarari var ama tabiki hersey once Allah`tan ..

Dogru inanc degil gelenek esku turk gelenegi....o zaman denemkten zarar gelmez herhaldeee.. ben sadece su safsata turbe ziyareti gibi olmasin diye dedimdi:)))

Canim benim 9-11 hafta arasi zordu hele 13 haftada fln hic biseyim kalmadi cok sukur.. az kaldi seninkide gecer ins..
İşallah canımm psikolojikmi diye düşünür oldum Eski romalılar gibi yiyip yiyip tüy salarlarmış yA bende yiyip yiyip sonra lavabodan kafamı çıkaramıyyorum Ekmek peynir le yaşıyorum artık boğazım tahriş oldu

Dogru inanc degil gelenek esku turk gelenegi....o zaman denemkten zarar gelmez herhaldeee.. ben sadece su safsata turbe ziyareti gibi olmasin diye dedimdi:)))
tabi canım inanç gibi değil,belki ben yanlış aktarmış olabilirim,dedim ya şu dileğim olursa şunu yaparım gibi demiyorsun,ama teşekkür ederiz uyardığın için :)

Olsun ye yinede ye ye cikar bisi olmaz ben bir kac kez cok kotu cikardim onun disindakiler boyle kuru ogurmeydi azima azcik aci su gelince duruluyordu midem.. Ama yemek yeme isi zor karnim acti ama icim istemiyordu kokuyordu sanki hersey cok sukur gecti, seninkide gecer ins yakinda ama sebzene meyvene dikkat et ilk 3 ay cok onemli bebegin tum organlari olusuyor ondan sonraki donem sadece buyuyorlar .. Ben komplex vitaminde kullaniyorum doktoruna sor sende kulln istersen vitami ozellikle B vitaminleri eksikligi olanlar daha cok kusuyormus ..

Canım elevit vitamin bende kullanıyorum zaten vitamin almasam ayakta duramicam .Çok aman aman öyle çıkarma yok günde biir kaç kez bazen hiç bir şey yok denicek kadar az günde 1 kez ama yinede ben eski halime dönmek istiyorum zaten öyle süper iştahı biri değildim sebze sıfır denicek kadar az .sadece meyve ile yaşıyorum Ama canın ne istiyor dersen meyve ve sadece köfte domates Başkada her şey kokuyor Allahım ağlanıcak halime gülüyorum artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…