HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gizemmmm sen nasılsın psikolojin ? Umarım daha iyidir herşey rahatlamışsındırMiğde bulantıları başladımı sendede ?

Son düzenleme:
Gizemmmm sen nasılsın psikolojin ? Umarım daha iyidir herşey rahatlamışsındırMiğde bulantıları başladımı sendede ?

iyiyim canımmm geçtii :)
başladı ama sadece açıkınca oluyo.dün sabah çıkardım en son onun dışında hep kuru kuru öğürtü tahriş oldu boğazım çıksa rahatlarım ama sadece öğürüyorum

Aman kizlaaaar cocuk oluncada bu sefer bakmasi zorr. caganla bagris cagris banyo yaptik....kandiriyorum onu bu banyo degil dus. diyorum....off canimi cikardi. slnrada kendim ysptim ohhh mislet gibiyim......

yarin ilk randevum var...heyecanliyim...cumbur cemaaat gitcez. cagan ben esim....artik dr. ne. der bilmem. cikartma yapcaz dr a

Ohh sihatler olsun, saglik sulariniz olsun canim.. Hadi bakalim ins guzel haberlerle gelirsin, bisicik olmaz siz annesi babasi olarak gitmeniz normal eee Cagan`da ilk kez abi olucak :)))

Iyi iyi gecikir mi hic peki...eeee sen niye test yapmadin bigun bak ben adetten bi gun once yaptim cook silik cikti..hatta hcg degerim cokta dusuktuu... yap hemen merakta birakmaaa...o sofranda halaaa gozumun onunde haaa...

Oyyy kıyamammm annemmmm yakında değilsinki elcazımla yediriyim sizi kuzumlan bugünkü sofranın resmini hiç koymıım o halde walla daha evvel bi kere daha 3 gün geçmişti o nedenle test yapmıcam umudum kırılıo ( hem kendimi hiç gebe hissetmiorum tam tersi adetli gibi hissediorum :)

Kiss koy bakalim ben gecenki sofrayida gormedim :) Benimde canim kek istedi su aralar herkesten duyuyorum benimde ispanakli kekim pisiyor hazir olunca koyarim resmini :))

al bendende o kadar benimde batım yarın ama yine yeni yeniden hayal kırıklığına uğramamak için hiç oralı olmuorum zaten bende bu ay adet belirtisi bile yok her ay yanağımda çıkan sivilcem bile yalnız bıraktı bu ay beni

Kıyamam ben sizee gebe gebe yapılır mı hiççç canınız çekicek yeğenlerimize zulüm edememmmm )

Sgol canim eksik olma :)) Cimcim diyor yaa bizim hamislede is yok erik sogan cekiyor canlari diye , bisi olmaz :))) Gerci hos erik bile yok burda, kismetse TR den aradasim galicek onumuzdeki hafta o getircek gelirken :))

Owww senin belirtisiz olman güzel bişi ama inşallah o sivilcenin çıkmamasıda hamişliktendir

Sgol canim eksik olma :)) Cimcim diyor yaa bizim hamislede is yok erik sogan cekiyor canlari diye , bisi olmaz :))) Gerci hos erik bile yok burda, kismetse TR den aradasim galicek onumuzdeki hafta o getircek gelirken :))

Kıyamam sen ne istersen söle ben burdan gönderirim sana kızz walla lafta diil gerçek diorumm yeterki iste kuşum

Sagol canim cok tesekkur ederim.. Allah kismet ederse geliyorum Haziranda o zaman bol bol yiyip icerim :))) Bir yandan korkuyorum tam sicaklarda gelicem ama doktor agustos sonrasi iyi olmaz dedi bakalim artik Allah bir kolayligini verir :))

Sagol canim cok tesekkur ederim.. Allah kismet ederse geliyorum Haziranda o zaman bol bol yiyip icerim :))) Bir yandan korkuyorum tam sicaklarda gelicem ama doktor agustos sonrasi iyi olmaz dedi bakalim artik Allah bir kolayligini verir :))

Evet sıcak zorlucak seni ama olsun Allah kolaylık verir canım! Aslında sıcaktan ziyade nem kötü yapıo insanı vıcık vıcık terletio iğğğ hiç sevmem yazı ben kış kadınıyım

inşallah canım ya zannetmiyorum ama ayy sen test yapsan aslında göğüsler fln şişti diyordun merak ettim şimdi bak

git kus biraz,için açılır

tacyaprakkk şu ıspanaklı kekin tarifini yazsana.bebek sen de sofranın resmini koysana.merak ettim..geçenkini görmedim bennnhadi yaaa lütfennn

Kiss kekim pisti sogudu simdi susliyim icini hazirliyim, resimle yazarim tarifi.. Bene sofrayi gecen gormedim merak ettim ama , kiyamam bizi dusundugunden koymuyor canimiz cekmesin diye..

Hahahah ayyy ne guldum ohhhhh yarasin demek sogan koymuslar markete bak sen su utanmazlara hic dusunmemisler gizem hamile hamile gelcek kotu kokmasin belki ksusar diye iyi etmisin haketmisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…