- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.641
Gizemmmm sen nasılsın psikolojin ? Umarım daha iyidir herşey rahatlamışsındırMiğde bulantıları başladımı sendede ?
Aman kizlaaaar cocuk oluncada bu sefer bakmasi zorr. caganla bagris cagris banyo yaptik....kandiriyorum onu bu banyo degil dus. diyorum....off canimi cikardi. slnrada kendim ysptim ohhh mislet gibiyim......
yarin ilk randevum var...heyecanliyim...cumbur cemaaat gitcez. cagan ben esim....artik dr. ne. der bilmem. cikartma yapcaz dr a
Selam bacılarbenim adet günüm ama gelen giden yok henüz :) umut işte
Iyi iyi gecikir mi hic peki...eeee sen niye test yapmadin bigun bak ben adetten bi gun once yaptim cook silik cikti..hatta hcg degerim cokta dusuktuu... yap hemen merakta birakmaaa...o sofranda halaaa gozumun onunde haaa...
Oyyy kıyamammm annemmmm yakında değilsinki elcazımla yediriyim sizi kuzumlanbugünkü sofranın resmini hiç koymıım o halde walla daha evvel bi kere daha 3 gün geçmişti o nedenle test yapmıcam umudum kırılıo ( hem kendimi hiç gebe hissetmiorum tam tersi adetli gibi hissediorum :)
Kiss koy bakalim ben gecenki sofrayida gormedim :) Benimde canim kek istedi su aralar herkesten duyuyorum benimde ispanakli kekim pisiyor hazir olunca koyarim resmini :))
Oyyy kıyamammm annemmmm yakında değilsinki elcazımla yediriyim sizi kuzumlanbugünkü sofranın resmini hiç koymıım o halde walla daha evvel bi kere daha 3 gün geçmişti o nedenle test yapmıcam umudum kırılıo ( hem kendimi hiç gebe hissetmiorum tam tersi adetli gibi hissediorum :)
Kıyamam ben sizee gebe gebe yapılır mı hiççç canınız çekicek yeğenlerimize zulüm edememmmm)
al bendende o kadar benimde batım yarın ama yine yeni yeniden hayal kırıklığına uğramamak için hiç oralı olmuorumzaten bende bu ay adet belirtisi bile yok her ay yanağımda çıkan sivilcem bile yalnız bıraktı bu ay beni
Sgol canim eksik olma :)) Cimcim diyor yaa bizim hamislede is yok erik sogan cekiyor canlari diye , bisi olmaz :))) Gerci hos erik bile yok burda, kismetse TR den aradasim galicek onumuzdeki hafta o getircek gelirken :))
Owww senin belirtisiz olman güzel bişi ama inşallah o sivilcenin çıkmamasıda hamişliktendir
Kıyamam sen ne istersen söle ben burdan gönderirim sana kızz walla lafta diil gerçek diorumm yeterki iste kuşum
Sagol canim cok tesekkur ederim.. Allah kismet ederse geliyorum Haziranda o zaman bol bol yiyip icerim :))) Bir yandan korkuyorum tam sicaklarda gelicem ama doktor agustos sonrasi iyi olmaz dedi bakalim artik Allah bir kolayligini verir :))
Evet sıcak zorlucak seni ama olsun Allah kolaylık verir canım! Aslında sıcaktan ziyade nem kötü yapıo insanı vıcık vıcık terletio iğğğ hiç sevmem yazı ben kış kadınıyım
Owww senin belirtisiz olman güzel bişi ama inşallah o sivilcenin çıkmamasıda hamişliktendir
Kıyamam sen ne istersen söle ben burdan gönderirim sana kızz walla lafta diil gerçek diorumm yeterki iste kuşum
ne kadar sıkıcı bi günnnnnnnn
git kus biraz,için açılır
tacyaprakkk şu ıspanaklı kekin tarifini yazsana.bebek sen de sofranın resmini koysana.merak ettim..geçenkini görmedim bennnhadi yaaa lütfennn
iyide ikinci adete başlamadan 10 gün önce içilir demesi saçma değilmi zaten ilkine adetin 7. günü başlıyosun 15 gün içiyosun ettimi sana 22. normalde 28 günde bir adet gören biri nasıl 10 gün önce başlasın o zaman hiç ara vermemek lazım
aman neyse hele bi bu kür bitsin gerisini sonra düşünürüm
Hahahah ayyy ne guldum ohhhhh yarasin demek sogan koymuslar markete bak sen su utanmazlara hic dusunmemisler gizem hamile hamile gelcek kotu kokmasin belki ksusar diye iyi etmisin haketmisler24 martta canımmm bakalımm 11-12 hafta olmuş olcak sanırımmm :)
Canim esranin dedigi gibi bu adetin degil bi sonraki adetinden 10gun once basliosun ama ben ikinci kurede adetim bitince2gun sonra basladim cunku sitesinde artik ikinci kurede digerr adetin bitiminden sonra ikinci yada ucuncu gun baslanir yaziyo
size bişey söyliyiimmiiii marketin ortasına kustum ahahaha rezil oldum
onlarda soğanı pis pis koymasalarmış gözümün önüneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?