- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.661
Kiss koy bakalim ben gecenki sofrayida gormedim :) Benimde canim kek istedi su aralar herkesten duyuyorum benimde ispanakli kekim pisiyor hazir olunca koyarim resmini :))
Ayy ben cok severdim yazi ama artik bende kis kadiniyim, kisin kocis daha cok evde :))))
Ebdacim benimkinin tarifi,
Kek icin,
3 yumurta
2 su bardagi seker
1 su bardagi sut
3\4 su bardagi sivi yag
250 gr haslanmis pure haline getirilmis ispanak
Bir iki avuc ezilmis ceviz , findik badem flnda olur ne varsa
Ara krema icin,
5 su bardagi sut
5 corba kasigi ince irmik
5 corba kasigi seker
Ust krema icin hazir pasta kremasi kullandim..
kek pisince ikiye boldum biraz ordasindan oydum kedi kenara aldim ustunu suslemek icin ama mesela toz fistik fln olsa oda guzel olurdu. Sonra arasina sicak muhallebiyi doktum biraz muz dizdim bir kat daha muhallebi muz yaptim ustunedi kekin oteki yarisini koydum. Kek piserken yapmistim hazir kremayi dolapta sogumustu ustunu yanlarini fln kaplamaya calistim sonra susledim ve boyle oldu..:)) Bizimkinin tatliyla arasi yoktur ama cok begendi iki dilm yedi simdiden , ins szde begenirsiniz sizlerede daha iyilerini pisirip hep beraber birgun yemek nasip olur.. :))
Eki Görüntüle 703386 Eki Görüntüle 703387 Eki Görüntüle 703389 Eki Görüntüle 703390
ayyy siz delirdinizmi napıyosunuzzzzz
çekti benim nolcak şimdi
bebeğin göbeğinde ıspanaklı kek poposunda yaprak sarma şekli olursa doğduğunda sizden sorarım hesabını
Napıım gizem masanın resmini koyda koy koyda koy diolar :))) özürr :)))
:)))))) canınız çekerse sölein yapar gönderirim
Ebdacim benimkinin tarifi,
Kek icin,
3 yumurta
2 su bardagi seker
1 su bardagi sut
3\4 su bardagi sivi yag
250 gr haslanmis pure haline getirilmis ispanak
Bir iki avuc ezilmis ceviz , findik badem flnda olur ne varsa
Ara krema icin,
5 su bardagi sut
5 corba kasigi ince irmik
5 corba kasigi seker
Ust krema icin hazir pasta kremasi kullandim..
kek pisince ikiye boldum biraz ordasindan oydum kedi kenara aldim ustunu suslemek icin ama mesela toz fistik fln olsa oda guzel olurdu. Sonra arasina sicak muhallebiyi doktum biraz muz dizdim bir kat daha muhallebi muz yaptim ustunedi kekin oteki yarisini koydum. Kek piserken yapmistim hazir kremayi dolapta sogumustu ustunu yanlarini fln kaplamaya calistim sonra susledim ve boyle oldu..:)) Bizimkinin tatliyla arasi yoktur ama cok begendi iki dilm yedi simdiden , ins szde begenirsiniz sizlerede daha iyilerini pisirip hep beraber birgun yemek nasip olur.. :))
Eki Görüntüle 703386 Eki Görüntüle 703387 Eki Görüntüle 703389 Eki Görüntüle 703390
acımasızlarr bizim çocuklar ecüş bücüş bişe doğacak bu fotolardan sonraaaaaaaaaaa
bebekkk o gördüğümm mantı mıııııııııııııııııııı
gizem bebennn 2 gr olmuşşş obez mi neeeeeeeee
sensin obez be aaaaaa
orda öyle yazıyo o kdar değildir dahaa sadece boyunu biliyorum 1.23 cm
acımasızlarr bizim çocuklar ecüş bücüş bişe doğacak bu fotolardan sonraaaaaaaaaaa
bebekkk o gördüğümm mantı mıııııııııııııııııııı
Yok bebişim karakız köftesi bulgurla yapılıo üzerine özel sos. Mis demicem ama canınıza yazıl beee yeter tamamm)
Ya kızlarr takılmıcam diorum ama bende gelen giden yok acaba bilir misiniz antibiyotik ön arka fitil kullanıprum ondan geçikir mi adet ? Bide memelerimin şişi gitti bugün çok az acı var :S
memelerde büyük bi kitle varmış gibi mii... benim öyle oldu....elleyince yandan sank,i silikon varmış gibi taş gibiydi. kız git hadi bi test yap anamm
:18::18::18::18::18:
yok kız öylesine takıldım... gerçek anlama haa. benimki 1 gr bile değilmiş yaa ondan şeyettimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?