HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ebdacim benimkinin tarifi,

Kek icin,
3 yumurta
2 su bardagi seker
1 su bardagi sut
3\4 su bardagi sivi yag
250 gr haslanmis pure haline getirilmis ispanak
Bir iki avuc ezilmis ceviz , findik badem flnda olur ne varsa

Ara krema icin,
5 su bardagi sut
5 corba kasigi ince irmik
5 corba kasigi seker

Ust krema icin hazir pasta kremasi kullandim..

kek pisince ikiye boldum biraz ordasindan oydum kedi kenara aldim ustunu suslemek icin ama mesela toz fistik fln olsa oda guzel olurdu. Sonra arasina sicak muhallebiyi doktum biraz muz dizdim bir kat daha muhallebi muz yaptim ustunedi kekin oteki yarisini koydum. Kek piserken yapmistim hazir kremayi dolapta sogumustu ustunu yanlarini fln kaplamaya calistim sonra susledim ve boyle oldu..:)) Bizimkinin tatliyla arasi yoktur ama cok begendi iki dilm yedi simdiden , ins szde begenirsiniz sizlerede daha iyilerini pisirip hep beraber birgun yemek nasip olur.. :))

ooohh harika görünüyo ciddennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ellerine sağlıkk kuşuuumm afiyet olsun yarasın sizee :)

Son düzenleme:
ayyy siz delirdinizmi napıyosunuzzzzz

çekti benim nolcak şimdi
bebeğin göbeğinde ıspanaklı kek poposunda yaprak sarma şekli olursa doğduğunda sizden sorarım hesabını

Son düzenleme:
:)))))) canınız çekerse sölein yapar gönderirim

acımasızlarr bizim çocuklar ecüş bücüş bişe doğacak bu fotolardan sonraaaaaaaaaaa

bebekkk o gördüğümm mantı mıııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
acımasızlarr bizim çocuklar ecüş bücüş bişe doğacak bu fotolardan sonraaaaaaaaaaa

bebekkk o gördüğümm mantı mıııııııııııııııııııı

Yok bebişim karakız köftesi bulgurla yapılıo üzerine özel sos. Mis demicem ama canınıza yazıl beee yeter tamamm )

Ya kızlarr takılmıcam diorum ama bende gelen giden yok acaba bilir misiniz antibiyotik ön arka fitil kullanıprum ondan geçikir mi adet ? Bide memelerimin şişi gitti bugün çok az acı var :S

Ya kızlarr takılmıcam diorum ama bende gelen giden yok acaba bilir misiniz antibiyotik ön arka fitil kullanıprum ondan geçikir mi adet ? Bide memelerimin şişi gitti bugün çok az acı var :S

memelerde büyük bi kitle varmış gibi mii... benim öyle oldu....elleyince yandan sank,i silikon varmış gibi taş gibiydi. kız git hadi bi test yap anamm
:18::18::18::18::18:

memelerde büyük bi kitle varmış gibi mii... benim öyle oldu....elleyince yandan sank,i silikon varmış gibi taş gibiydi. kız git hadi bi test yap anamm
:18::18::18::18::18:

Memelerde taş gibi canım dokununca yandan bezeleri hissediorum test yapmıcam banane hem nöbetçi eczane bulamam hemde misafirim var yarın sabah uyanınca gider alır yaparım ama hiçç umudumm yokkkkk ( ilaçlardan gecikio bence ((( ağlamak istiorum (((0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…