- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.681
:)))))) canınız çekerse sölein yapar gönderirim
:)))))) canınız çekerse sölein yapar gönderirim
Kiz tavuga ne sosu yaptin ben bir suru sos denedim benimkiler boyle pancar gibi kizarmiyor((
Kiz tavuga ne sosu yaptin ben bir suru sos denedim benimkiler boyle pancar gibi kizarmiyor((
Canım az yoğurt tereyağ salça şyice çırp sonra tavuğa sür walla gördüğün gibi kızarıoo yoğurt kızartıo tadınıda değiştirmio mis gibi çıtır çıtır oluo bebişim
leeennnnn süper gözüküyor bu.eline sağlık.valla yapıcam bunu ben.Ebdacim benimkinin tarifi,
Kek icin,
3 yumurta
2 su bardagi seker
1 su bardagi sut
3\4 su bardagi sivi yag
250 gr haslanmis pure haline getirilmis ispanak
Bir iki avuc ezilmis ceviz , findik badem flnda olur ne varsa
Ara krema icin,
5 su bardagi sut
5 corba kasigi ince irmik
5 corba kasigi seker
Ust krema icin hazir pasta kremasi kullandim..
kek pisince ikiye boldum biraz ordasindan oydum kedi kenara aldim ustunu suslemek icin ama mesela toz fistik fln olsa oda guzel olurdu. Sonra arasina sicak muhallebiyi doktum biraz muz dizdim bir kat daha muhallebi muz yaptim ustunedi kekin oteki yarisini koydum. Kek piserken yapmistim hazir kremayi dolapta sogumustu ustunu yanlarini fln kaplamaya calistim sonra susledim ve boyle oldu..:)) Bizimkinin tatliyla arasi yoktur ama cok begendi iki dilm yedi simdiden , ins szde begenirsiniz sizlerede daha iyilerini pisirip hep beraber birgun yemek nasip olur.. :))
Eki Görüntüle 703386 Eki Görüntüle 703387 Eki Görüntüle 703389 Eki Görüntüle 703390
ayyyy çok beğendim,canım da çekti.o tavuktan yemek istiooomm ben.aha!aşeriyorum,kessinnn hamileyim:)))))) canınız çekerse sölein yapar gönderirim
leeennnnn süper gözüküyor bu.eline sağlık.valla yapıcam bunu ben.
ayyyy çok beğendim,canım da çekti.o tavuktan yemek istiooomm ben.aha!aşeriyorum,kessinnn hamileyim
Ohhh kahvalti mis gibi puknige degilde yada yemege gitmeyi degilde. kahvaltiya gitmeyi daha cok seviyorum bende..ne alisverisi. yapcan bebisim. kiyafet mi ev mi???
bizde caganla yaptik kahvaltumizi yalniziz...patesli yumurta yaptim cagan cok seviyo..:))
yeme bizi hatun.ateşini ,yımırtlamanı takipteyim.13.gün yımırtlamışsın.başka topiklerde başka konuşuyorsun,burda başka...politika yapmaaaabiliyoruz işte hamişsinnnn
hediyeye ortak çıktı görüyor musun?ilk ben dedim.bana alacak.adanaaaa çık aradannn
ben çiçekli picamaların yanında gzmmden kalan pressed jeli de istiyorum.bence o sihirli.kim sıksa hamiş kalıyoooiçinde ne varsa artıkkk.çüçüm neyin olmasın
Amaan su gonulluler hic odul alamuyor. cocuklar eridi resmennn..
bozok cagla cikelin eski sevgilisiymis kizkar..duyguda binbir gecede oynamistiii...
kızlar sizin yüzünüzden bugün kocama rezil oldum
sınav çıkışı avmye gittik. girişte güvenlik vardı x ray den geçmedim geçmek istemedim kadın görevliye şeridi açarmısınız dedim göbeğime baktı sonra yüzüme baktı tuhaf tuhaf bende 3 haftalık hamileyim dedim güldü hayırlı olsun dedi sonra tabi kozalak kocam yanımda panik oldu
ne , nasıl , sen hamilemisin , neden burdan geçmedin , bak hamilemisin doğru söyle
ay yok hayatım bidahaki ay istiyoruzya şimdiden önlem alıyorum ben dedim manyaksın sen dedi
sizin gazınıza geldim rezil oldum yaaaa
herkese mrb..
nasılsınz?
yeni hamiş var mı?
sezgii naptı en son ben bıraktığımda test yapacaktı?
ben de cuma günü adetin 3 günü diye dr a gittm muayene oldum yumrtlkların ve rahmin iyi görnyor dedi..kan verdim yarın sonçlarım çıkacak..
ekimden beri istyrz olmadı deynce eşim içn önce o bi sperm testi versin sonra size bakalım ymrta takibi , rahm filmi tüpler açıkmı bakarız dedi bizmkinde renk gitti moral sıfrlandı tabi..
vermiycem istemyorm dedi haklı tabi ısrar etmyorm.
biraz daha deneyelm bakalım
yarın inş sonuç iyi gelr
ayy çok paramızı aldı yaa özele gittik pööööfff((
Ohhh en iyisini yapmussin. nasilsa olacaksin gelecek ay en gec...
rombikkkk sezgi hamileee...hamile olanlarda ogrendikten. Sonra bosluyo buralari. noldu ki bu kiz bi yere gitti herhslde girmedi hic hafta sonu....
bak gene daghan oynamiyo....mustafa ceceli mi hangi sarkisi acsbaaa bulayim bende...
Gecmis olsun canim, olsun sonuclarin iyimis ins digerleride guzel cikar cikmasina gerek kalmadan hatta bebis gelir.. Daha muayenede cok aldiysa bu testlerle ooo isiniz zor Allah kolaylik versin.. Sezi Allah`in izniyle hamisler kervanima katildi :)) Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin ..
Gecmis olsun canim, olsun sonuclarin iyimis ins digerleride guzel cikar cikmasina gerek kalmadan hatta bebis gelir.. Daha muayenede cok aldiysa bu testlerle ooo isiniz zor Allah kolaylik versin.. Sezi Allah`in izniyle hamisler kervanima katildi :)) Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin ..
Bence direk kocan test olsun bosa gecmez zamanjniz. hem biz dr dr geziyoruz heryeri aciyoruz onlar bi yeri acmadan test olcaklar.. bu erkeklerde varya. onlar dogum yapsaydi eger neslimiz tukenirdi...
Ohhh en iyisini yapmussin. nasilsa olacaksin gelecek ay en gec...
rombikkkk sezgi hamileee...hamile olanlarda ogrendikten. Sonra bosluyo buralari. noldu ki bu kiz bi yere gitti herhslde girmedi hic hafta sonu....
bak gene daghan oynamiyo....mustafa ceceli mi hangi sarkisi acsbaaa bulayim bende...
Bence direk kocan test olsun bosa gecmez zamanjniz. hem biz dr dr geziyoruz heryeri aciyoruz onlar bi yeri acmadan test olcaklar.. bu erkeklerde varya. onlar dogum yapsaydi eger neslimiz tukenirdi...
Yedin mi kiz pastaniii...yarasinnnn...bebisineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?