HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kiz tavuga ne sosu yaptin ben bir suru sos denedim benimkiler boyle pancar gibi kizarmiyor ((

Canım az yoğurt tereyağ salça şyice çırp sonra tavuğa sür walla gördüğün gibi kızarıoo yoğurt kızartıo tadınıda değiştirmio mis gibi çıtır çıtır oluo bebişim

leeennnnn süper gözüküyor bu.eline sağlık.valla yapıcam bunu ben.
:)))))) canınız çekerse sölein yapar gönderirim
ayyyy çok beğendim,canım da çekti.o tavuktan yemek istiooomm ben.aha!aşeriyorum,kessinnn hamileyim

Amaan su gonulluler hic odul alamuyor. cocuklar eridi resmennn..

bozok cagla cikelin eski sevgilisiymis kizkar..duyguda binbir gecede oynamistiii...

ayyy başbaşa bi gün geçirdik bende kahvaltıyı seviyorum piknik çok işkence oluyo kahcvaltıya gidince herşey önüne hazır geliyo serpme kahvaltıydı süperdi ev için canım market alışverişine gittim. normalde kılık kıyafet de alacaktım ama beğenemedim

yahu o ateşle ne olur beeee ilk adet günümdede 36.7 idi şimdide öyle yumurtlama olduğu halde 36.8 i göremedim orda tecrübe kazanıyorum haziran için :26:
merak etmeyin ben ilk sana hediye göndercem sonra diğerlerine bugün marketten aldım 8-10 paket karpuzlu sakız zaten
kıs ben preseedi sıktım ama mik mik olmadıki benim herif uyuyakaldı yani senin anlıycan preseed bana yaramadı yaramasına fırsat olmadı

Amaan su gonulluler hic odul alamuyor. cocuklar eridi resmennn..

bozok cagla cikelin eski sevgilisiymis kizkar..duyguda binbir gecede oynamistiii...

aynen yaaa ama o takımda bozok ve duygu varken kolay kolay ödül kazanamazlar
duygu şuan mustafa cecelinin bi klibinde oynuyo klip çok dönüyo ama şarkıyı hatırlamıyorum
bide dağhan ilk defa bi oyuna katıldı gözlerim doldu

Son düzenleme:
kızlar sizin yüzünüzden bugün kocama rezil oldum

sınav çıkışı avmye gittik. girişte güvenlik vardı x ray den geçmedim geçmek istemedim kadın görevliye şeridi açarmısınız dedim göbeğime baktı sonra yüzüme baktı tuhaf tuhaf bende 3 haftalık hamileyim dedim güldü hayırlı olsun dedi sonra tabi kozalak kocam yanımda panik oldu
ne , nasıl , sen hamilemisin , neden burdan geçmedin , bak hamilemisin doğru söyle
ay yok hayatım bidahaki ay istiyoruzya şimdiden önlem alıyorum ben dedim manyaksın sen dedi

sizin gazınıza geldim rezil oldum yaaaa

herkese mrb..
nasılsınz?
yeni hamiş var mı?
sezgii naptı en son ben bıraktığımda test yapacaktı?
ben de cuma günü adetin 3 günü diye dr a gittm muayene oldum yumrtlkların ve rahmin iyi görnyor dedi..kan verdim yarın sonçlarım çıkacak..
ekimden beri istyrz olmadı deynce eşim içn önce o bi sperm testi versin sonra size bakalım ymrta takibi , rahm filmi tüpler açıkmı bakarız dedi bizmkinde renk gitti moral sıfrlandı tabi..
vermiycem istemyorm dedi haklı tabi ısrar etmyorm.
biraz daha deneyelm bakalım
yarın inş sonuç iyi gelr
ayy çok paramızı aldı yaa özele gittik pööööfff((

Ohhh en iyisini yapmussin. nasilsa olacaksin gelecek ay en gec...

rombikkkk sezgi hamileee...hamile olanlarda ogrendikten. Sonra bosluyo buralari. noldu ki bu kiz bi yere gitti herhslde girmedi hic hafta sonu....

bak gene daghan oynamiyo....mustafa ceceli mi hangi sarkisi acsbaaa bulayim bende...

Gecmis olsun canim, olsun sonuclarin iyimis ins digerleride guzel cikar cikmasina gerek kalmadan hatta bebis gelir.. Daha muayenede cok aldiysa bu testlerle ooo isiniz zor Allah kolaylik versin.. Sezi Allah`in izniyle hamisler kervanima katildi :)) Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin ..

aaaaaaaaaaaaaa öyle miiii??? çookk sevindimmm..yarın görürseniz buralarda iletin olurmuu???
durun halayda çekeyiimmm

Bence direk kocan test olsun bosa gecmez zamanjniz. hem biz dr dr geziyoruz heryeri aciyoruz onlar bi yeri acmadan test olcaklar.. bu erkeklerde varya. onlar dogum yapsaydi eger neslimiz tukenirdi...

amin canım çok sağ ol..
inş Allah ım aratmaz da bebekimz gelir biran önce
ben yarın giremycem siz benem adımada hayırlı edin olurmu? çookk sevindim inanın maaşallah

Yedin mi kiz pastaniii...yarasinnnn...bebisineee

Bence direk kocan test olsun bosa gecmez zamanjniz. hem biz dr dr geziyoruz heryeri aciyoruz onlar bi yeri acmadan test olcaklar.. bu erkeklerde varya. onlar dogum yapsaydi eger neslimiz tukenirdi...

haklısın canım ama ısrar etmk istemyorm dr öyle deyince canı sıkıldı keyfi kaçtı kaç gündr uyumuo bile şu şoku bi atlatsın gider herhalde napaym ki?

[video=youtube;zCVXbw0q5yw]http://www.youtube.com/watch?v=zCVXbw0q5yw[/video]

Kiz bende dedim benim adama bak bu ay sanada test yaptircaz diye gonulsuzce olur dedi ama cok sukur gerek kalmadan o ay hamis kaldim .. Adamin icine su serpildi sanki iste banada test fln deyince ne bilim korktum iyiki geldi bebek diyor.. Erkek milleti gruruna yediremiyor iste, sanki cocgu tek basimiza yapiyoruz onlara oyle geliyor yani kadinin tedavi olmasi yada cock sahibi olamami normal ama erkeklerinki olanaksiz gibi geliyor.. Hamilelik donemi bile cocuk fikrine alistiriyorlar kendilerini baba gibi hissettiklerini dusunmuyorum doguma kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…