- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.701
Kızları acayip şişkinlik var yaaa karnım davul gibi 3 aylık bebiş var desem herkes inanırrr)
Al bendende o kadar bende gazda var. Ayıptır sölemesi :)
Aynenoffffff bat ı beklemek çok zor
bat ne zamandı ve sınav nasıldı
9 aydan beri ugrasiyoruz, 4 aydan beri de dr gidiyorum ama tik yok, bu arada arkadaslar bisi sorcam, adet gununden 2 gun önce önce kahverengi sonra pembe , en sonunda yine kahverengi lekelerim oldu, 5 gun sonra kesildi, ben simdi ara kanama mu geçirdim adet mi oldum anlamadim, sorun şu ki kasiklarimda halen ağrı var( yardimci olun lutfen
Canım bat 14 13 Mayıs sınavım cok şükür ıyıydı senın
ahaha yine aynıyız senle
benimde 13 mayıs
sınava gelince ben öyle bişey hatırlamıyorum sanki yattım kalktım sınav bitmiş
Ben bu ay yone dayanamıyorum yarın deiyorum kan testı yaptırsam çıkarım aceppppp varsa bebeıkkkklk
Ben bu ay yone dayanamıyorum yarın deiyorum kan testı yaptırsam çıkarım aceppppp varsa bebeıkkkklk
Hala bişi gelmedi memelerde acı yok ama iri
Yaaaa bana bir akıl verin canlarımmmm
kızlar sizin yüzünüzden bugün kocama rezil oldum
sınav çıkışı avmye gittik. girişte güvenlik vardı x ray den geçmedim geçmek istemedim kadın görevliye şeridi açarmısınız dedim göbeğime baktı sonra yüzüme baktı tuhaf tuhaf bende 3 haftalık hamileyim dedim güldü hayırlı olsun dedi sonra tabi kozalak kocam yanımda panik oldu
ne , nasıl , sen hamilemisin , neden burdan geçmedin , bak hamilemisin doğru söyle
ay yok hayatım bidahaki ay istiyoruzya şimdiden önlem alıyorum ben dedim manyaksın sen dedi
sizin gazınıza geldim rezil oldum yaaaa
Offff kızlar ne bileyim ya bu ay dersime çalıştım sankiiii ve değişik belirtilerim var ama yine de çok umutlanmayayım diyorumda oluyor maalesefbeklemek çok zorrrr galiba yarın dayanamayıp yaptıracağım
Hala bişi gelmedi memelerde acı yok ama iri
ayyy rahatlığa bak ben 10 kere gitmiştim acile test yaptırmaya
bekle bence daha çok erkennn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?