HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

9 aydan beri ugrasiyoruz, 4 aydan beri de dr gidiyorum ama tik yok, bu arada arkadaslar bisi sorcam, adet gununden 2 gun önce önce kahverengi sonra pembe , en sonunda yine kahverengi lekelerim oldu, 5 gun sonra kesildi, ben simdi ara kanama mu geçirdim adet mi oldum anlamadim, sorun şu ki kasiklarimda halen ağrı var( yardimci olun lutfen

kesin olmamakla beraber yerleşme kanaması olabilir bat ne zaman canım

Ben bu ay yone dayanamıyorum yarın deiyorum kan testı yaptırsam çıkarım aceppppp varsa bebeıkkkklk

inşallahh bebeğin seninledir canım ama bence sabret azcık daha inşallah bebiş kanda çıkarsa bu seferde çok küçük olacak ve yine stres sarıcak acaba kesesi oluştumu fln diye en azından batı beklemek alışkın olduğumuz bir stres yinede sen bilirsin tabi

Offff kızlar ne bileyim ya bu ay dersime çalıştım sankiiii ve değişik belirtilerim var ama yine de çok umutlanmayayım diyorumda oluyor maalesef beklemek çok zorrrr galiba yarın dayanamayıp yaptıracağım

kız ne komiksin benim kocişi bile güldürdün

Offff kızlar ne bileyim ya bu ay dersime çalıştım sankiiii ve değişik belirtilerim var ama yine de çok umutlanmayayım diyorumda oluyor maalesef beklemek çok zorrrr galiba yarın dayanamayıp yaptıracağım

o zaman inşallah çıkar canım hemen bizide bilgilendir olurmu :)))

Hala bişi gelmedi memelerde acı yok ama iri

yarın sabah yap hamilesin bence :))

ayyy rahatlığa bak ben 10 kere gitmiştim acile test yaptırmaya

aha bide ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…