HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

o zaman inşallah çıkar canım hemen bizide bilgilendir olurmu :)))

yarın sabah yap hamilesin bence :))

aha bide ben

ayyy rahatlığa bak ben 10 kere gitmiştim acile test yaptırmaya

Ağzınızdan bal damlıo cimcime hanımcım :) gizemcim yaş 33 çoookkkkk hayal kırıklığı ve üzerine kullanılan antibiyotik ön arka fitil ve çatlatma iğnesinden sonra olmayan ilişki nedeni ile ümitlenmiorum !!! Olabilecek olasılık son ilişkiden sonra 72 saat spermlerden birkaç yüzü canlı kalıp yımırta çatladığında döllendiyse 68 saat sonra falan bilemem ama bu kadar şanslı olduğumu pek düşünmüorummm :))) o nedenle beklemek niyetindeyim :))

birden yazını görünce cevap veresim geldi. 2012 ekim annesiyim ben. bizde bebiş için 9 ay uğraştık. ilk 8. ayda normal yolla bebeğimizin olamayacağını öğrendik. tabi dünya başımıza yıkıldı. tüp bebek merkezine gidecektik ama süprizzzz bir şekilde hamile kaldım. şimdi kızım 7 aylık oldu. ona baktıkça şükrediyorum hep. umudunuzu kaybetmeyin yüce rabbim ol diyince oluyo işte

İnşalllaaahhhhh bebeğimmm Allahım duy şu kızın sesini :)

oooooooooooooooooooooooh ellerine sağlık canım muhteşem görünüyooooooor

aboooowwwww ne kadar çok sayısal rakamlı istatistikli konuştun kıs kafam karıştı
sen saatleri boşver yarın test yap hamilelik belirtilerin neler gecikmeden başka

aboooowwwww ne kadar çok sayısal rakamlı istatistikli konuştun kıs kafam karıştı
sen saatleri boşver yarın test yap hamilelik belirtilerin neler gecikmeden başka

Tuhaf olan o benim hiçbi belirtim yok ve kendimi gebede hissetmiorum :S burnumda kokuları almıo tam tersi biri şu kokuo bu kokuo dio ben mal gibi yooo ben almadım diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…