- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.721
o zaman inşallah çıkar canım hemen bizide bilgilendir olurmu :)))
yarın sabah yap hamilesin bence :))
aha bide ben
kız ne komiksin benim kocişi bile güldürdün
Bekleyeyim mi diyorsun bekleyeyim bari ;( ;( Perşembe giderim bendebata 4 gün kala
hah.
duble rezillik
kocanadamı okuttun kız
ayy seni bekliyorum valla gün sayıyorum
Hala bişi gelmedi memelerde acı yok ama iri
kaldı yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :18:
aslında 8 ama son günü saymıyorum ben ahaha
o olur kuşuummm :)
eneeee rezil oldunn ahah
Tamam Perşembe yapacağım ALlah I'n izniyle))) gizosss dua et bebeğimm
yok yok olmadımki :26:
kafamdan amelyat oldum ben rezil olmadımki
ayağımdanda olmuş olabilirim.
bi keresinde ollmuştum ama
erken gebelik yapcan ya 2 gün önceeeeeeee:26:
o zaman inşallah çıkar canım hemen bizide bilgilendir olurmu :)))
yarın sabah yap hamilesin bence :))
aha bide ben
ayyy rahatlığa bak ben 10 kere gitmiştim acile test yaptırmaya
9 aydan beri ugrasiyoruz, 4 aydan beri de dr gidiyorum ama tik yok, bu arada arkadaslar bisi sorcam, adet gununden 2 gun önce önce kahverengi sonra pembe , en sonunda yine kahverengi lekelerim oldu, 5 gun sonra kesildi, ben simdi ara kanama mu geçirdim adet mi oldum anlamadim, sorun şu ki kasiklarimda halen ağrı var( yardimci olun lutfen
bende kendimi hiç merak etmiorum bu ay ama sanki bu ay merhaba hayat ve sen hamişsin gibi ben yeniyim pek herkesin hikayesini bilmiorum ama içime öyle doğuyogerçi eşim senin içine doğanın hep tersi çıkar der ama umarım bu sefer yanılmam
Ebdacim benimkinin tarifi,
Kek icin,
3 yumurta
2 su bardagi seker
1 su bardagi sut
3\4 su bardagi sivi yag
250 gr haslanmis pure haline getirilmis ispanak
Bir iki avuc ezilmis ceviz , findik badem flnda olur ne varsa
Ara krema icin,
5 su bardagi sut
5 corba kasigi ince irmik
5 corba kasigi seker
Ust krema icin hazir pasta kremasi kullandim..
kek pisince ikiye boldum biraz ordasindan oydum kedi kenara aldim ustunu suslemek icin ama mesela toz fistik fln olsa oda guzel olurdu. Sonra arasina sicak muhallebiyi doktum biraz muz dizdim bir kat daha muhallebi muz yaptim ustunedi kekin oteki yarisini koydum. Kek piserken yapmistim hazir kremayi dolapta sogumustu ustunu yanlarini fln kaplamaya calistim sonra susledim ve boyle oldu..:)) Bizimkinin tatliyla arasi yoktur ama cok begendi iki dilm yedi simdiden , ins szde begenirsiniz sizlerede daha iyilerini pisirip hep beraber birgun yemek nasip olur.. :))
Eki Görüntüle 703386 Eki Görüntüle 703387 Eki Görüntüle 703389 Eki Görüntüle 703390
Ağzınızdan bal damlıo cimcime hanımcım :) gizemcim yaş 33 çoookkkkk hayal kırıklığı ve üzerine kullanılan antibiyotik ön arka fitil ve çatlatma iğnesinden sonra olmayan ilişki nedeni ile ümitlenmiorum !!! Olabilecek olasılık son ilişkiden sonra 72 saat spermlerden birkaç yüzü canlı kalıp yımırta çatladığında döllendiyse 68 saat sonra falan bilemem ama bu kadar şanslı olduğumu pek düşünmüorummm :))) o nedenle beklemek niyetindeyim :))
aaaaaaaaaaaa ciddi misin,duyguyu birine benzetiyordum ama kim olduğunu bilemiyordumAmaan su gonulluler hic odul alamuyor. cocuklar eridi resmennn..
bozok cagla cikelin eski sevgilisiymis kizkar..duyguda binbir gecede oynamistiii...
aboooowwwww ne kadar çok sayısal rakamlı istatistikli konuştun kıs kafam karıştı
sen saatleri boşver yarın test yap hamilelik belirtilerin neler gecikmeden başka
[video=youtube;zCVXbw0q5yw]http://www.youtube.com/watch?v=zCVXbw0q5yw[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?