HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canım Dr bana pko lusun bu şekilde hamile kalamazsın demişti ve glukofen diye bir ilçe verdi kullandığım ilk ay hamile kaldım Allah tan umut kesilmez canım vakti zamanı geldiğinde nasip edecektir ..

inşallah canım rabbim duysun sesini ama eşinin yorumunuda dinleyince biz şimdi sevinelim mi üzülelim miiii tatlım

bende öyleyim yaa ,göbek deliğimden aşağısında tuhaf bir şişkinlik var,arada bir çizgi var sonrada yemekten dolayı şişen kursağım var ne bu hal anlamadım yaaaa

Aynen yemekten sonra şişiyorum ve ara ara batmalarım var ama batmalar kesildi gibi birşey birde uyku var ateşimde de dalgalanmalar var poffff bebiş var ya sen bir gel ben sana göstereceğim

Tuhaf olan o benim hiçbi belirtim yok ve kendimi gebede hissetmiorum :S burnumda kokuları almıo tam tersi biri şu kokuo bu kokuo dio ben mal gibi yooo ben almadım diorum

Canımmm zaten kime sorsak hamile olduğu ayyyy hiç bir belirti yaşamamış. sende de birşeyler olabilir

Aynen yemekten sonra şişiyorum ve ara ara batmalarım var ama batmalar kesildi gibi birşey birde uyku var ateşimde de dalgalanmalar var poffff bebiş var ya sen bir gel ben sana göstereceğim
biliyor musun bende aynı durumdayım canım ben batma hissetmiyorum,ama bendede çok uyku var zaten uykuyu deli gibi severim,benim ataşte zigzglar çiziyor 8-9 gün var bata

biliyor musun bende aynı durumdayım canım ben batma hissetmiyorum,ama bendede çok uyku var zaten uykuyu deli gibi severim,benim ataşte zigzglar çiziyor 8-9 gün var bata

benimde bat 13 ya da 14 işte yarın kan tahlili yaptıracaktım ama kızlar erken dedi Perşembe yaptırılma bende

inşallah canım rabbim duysun sesini ama eşinin yorumunuda dinleyince biz şimdi sevinelim mi üzülelim miiii tatlım

inşallah doğrudur canlarım ben burada birilerinin hamile kalmasına çok seviniyorum çünkü neler hissetiğimizi, her ay hayal kırıklığına nasıl uğradığımızı , acaba ben hiç anne olamayacak mıyım sorusunu bizden başka kimse anlamaz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

bende öyleyim yaa ,göbek deliğimden aşağısında tuhaf bir şişkinlik var,arada bir çizgi var sonrada yemekten dolayı şişen kursağım var ne bu hal anlamadım yaaaa
Gobek deliginin altinda cizgi olusmasi hamileligin cok sonraki evresinfe olusuyor bebisim yaa....ins. sende erken olysmustur hamilesindir ins.

Yaaaa bana bir akıl verin canlarımmmm
Kiz mervee delimisin bacim accik bekle 7 aylik misin :)))))

kızlar ya bu nick değişmiomu ben ilk üye olduğumda bi soru sorup çıkacaktım sadece 0311 yazıvermiştim aceleyle şimdi kaldı bu böyle napcam ben yaa çok korkunç ömrümün sonuna kadar böylemi kalccaaakkk

Gobek deliginin altinda cizgi olusmasi hamileligin cok sonraki evresinfe olusuyor bebisim yaa....ins. sende erken olysmustur hamilesindir ins.

Kiz mervee delimisin bacim accik bekle 7 aylik misin :)))))

Galibaaaa 7 aylığım esroşşşşşş kız ne bilen insan dayanamıyor ama dayanacağımmm Perşembe yapıcam inşşşş sizedeeeeee güzel haberler getireceğimmmm

Kızlar hayrılı geceler.. Istanbula gittim geldim yine sizlerleyimm :)

bat yaklaşıyor perşembe günü kızlar ama bu ay hiç olmayan bir durumum var bata 7-8 gün kala minik lekelerim başladı kimi zaman pembe kimi zaman kahve kimi zaman vişne çürüğü gibi azıcık akıntı gibi lekelerim oluyor bu ne bir anlam veremiyorum yerleşme mi adet mi ne yani bi fikriniz var mı kızlar ?????????

Kizlar yorumlarinizi bekliyorum balli lokmalaeim bu ay hayirlisiyla hepimiz hamis olalim insallah :)) aklima gelmisken yerlesme bu kadar uzun olur mu boyle yasayan var mi canlarim yaaaaaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…