- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.741
sayende yeni bir hastalık daha öğrendik.geçmiş olsun canım.aman istemem çüç müç,Allah korusun.adam bu halle mik mikten kaçıyooo,çüçüm olsa anında boşar
yeme bizi hatun.ateşini ,yımırtlamanı takipteyim.13.gün yımırtlamışsın.başka topiklerde başka konuşuyorsun,burda başka...politika yapmaaaabiliyoruz işte hamişsinnnn
hediyeye ortak çıktı görüyor musun?ilk ben dedim.bana alacak.adanaaaa çık aradannn
ben çiçekli picamaların yanında gzmmden kalan pressed jeli de istiyorum.bence o sihirli.kim sıksa hamiş kalıyoooiçinde ne varsa artıkkk.çüçüm neyin olmasın
canım ya ateşini bi yollasana.inş bu ay hamiş olursun.bir pkolu hamile kalsa da bize ümit olsa.valla dört gözle bekliyorum seni.senle aynı yolda ilerliyorum.ama benim yumyumlar büyümedi daha.biri 15 diğeri 14 mm.
lütfennnn pkolu biri hamile kalsınnnnn
bende öyleyim yaa ,göbek deliğimden aşağısında tuhaf bir şişkinlik var,arada bir çizgi var sonrada yemekten dolayı şişen kursağım var ne bu hal anlamadım yaaaaKızları acayip şişkinlik var yaaa karnım davul gibi 3 aylık bebiş var desem herkes inanırrr)
inşallah canım rabbim duysun sesinibende kendimi hiç merak etmiorum bu ay ama sanki bu ay merhaba hayat ve sen hamişsin gibi ben yeniyim pek herkesin hikayesini bilmiorum ama içime öyle doğuyogerçi eşim senin içine doğanın hep tersi çıkar der ama umarım bu sefer yanılmam
bende öyleyim yaa ,göbek deliğimden aşağısında tuhaf bir şişkinlik var,arada bir çizgi var sonrada yemekten dolayı şişen kursağım var ne bu hal anlamadım yaaaa
Tuhaf olan o benim hiçbi belirtim yok ve kendimi gebede hissetmiorum :S burnumda kokuları almıo tam tersi biri şu kokuo bu kokuo dio ben mal gibi yooo ben almadım diorum
Canımmm zaten kime sorsak hamile olduğu ayyyy hiç bir belirti yaşamamış.sende de birşeyler olabilir
biliyor musun bende aynı durumdayım canımAynen yemekten sonra şişiyorum ve ara ara batmalarım var ama batmalar kesildi gibi birşey birde uyku var ateşimde de dalgalanmalar varpoffff bebiş var ya sen bir gel ben sana göstereceğim
biliyor musun bende aynı durumdayım canımben batma hissetmiyorum,ama bendede çok uyku var zaten uykuyu deli gibi severim,benim ataşte zigzglar çiziyor 8-9 gün var bata
inşallah canım rabbim duysun sesiniama eşinin yorumunuda dinleyince biz şimdi sevinelim mi üzülelim miiii tatlım
Veeee yine çişim geldi 30 dk önce yatmadan önce gittim ve yattım çişşş yine geldi ben bir gidip geleyimmm
Seninde gunun yaklasiyo dimi merveee
Gobek deliginin altinda cizgi olusmasi hamileligin cok sonraki evresinfe olusuyor bebisim yaa....ins. sende erken olysmustur hamilesindir ins.bende öyleyim yaa ,göbek deliğimden aşağısında tuhaf bir şişkinlik var,arada bir çizgi var sonrada yemekten dolayı şişen kursağım var ne bu hal anlamadım yaaaa
Kiz mervee delimisin bacim accik bekle 7 aylik misin :)))))Yaaaa bana bir akıl verin canlarımmmm
Gobek deliginin altinda cizgi olusmasi hamileligin cok sonraki evresinfe olusuyor bebisim yaa....ins. sende erken olysmustur hamilesindir ins.
Kiz mervee delimisin bacim accik bekle 7 aylik misin :)))))
Yarin sabah kontrilum vsr ben yatiyorum. dua. edin kizlaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?