- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.761
Bence direk kocan test olsun bosa gecmez zamanjniz. hem biz dr dr geziyoruz heryeri aciyoruz onlar bi yeri acmadan test olcaklar.. bu erkeklerde varya. onlar dogum yapsaydi eger neslimiz tukenirdi...
günaydın kızlar cuma günü doktora gittim ama iyi sonuçlarla dönmedim hapı bu ay almamıştım solda kist anında üremiş ve doktorun dediği ben senin yerinde olsam tüp bebeği denerim bu şartlarda zor demesi oldu benden geçti artık umutlarımı yeniden kaybettim
bıraktım artık biraz bekleyim tüp bebek oda bir ihtimal
nesrincim canım biçok insan tam doktor sizin beebğiniz olmaz tüp bebek yapcaz dediği ay hamile kalıyo ümidini kesme kuşum sen soğan suyu felan içmişmiydin
nesrin
günaydın herkese.Nesrin bence tüp bebeği denemelisin kısmetinde varsa olacaktır inşallah.Banada tüp dediler belki okumussundur.Boş boş bekleyerekte olmuyor .Allah görüyor ben elimden geleni yapıyorum,elimden gelmeyenler içinse ona sığınıyorum.Çok zor süreçler evet ama denemek zorundayız.
günaydın kıslar
hafta sonu soğan suyuna başladım çalışmalarada başladık.
nesrin sonbahar sıkmayın canınızı desemde boş ama insan düşünmeyi bıraktığı anda herşey yoluna giriyor ama bir bırakabilsek düşünmeyi.
banada dr tüp bebek dedi ve o günden sonra bidaha ona gitmedim. herşeyi bi kenara bıraktım ve hiç beklemediğim zaman hamileydim.
inşallah sizlerinde öyle olur.
günaydın canikomlar..nasılsınız iyimisiniz?
ben iyiyim pazar günü mevlüdümüz vardı köyde Cumartesiden oraya gittik Pazar günü geldik. Sabahta tekrar hastaneye gittim kan verdim eğer değer iyi çıkarsa ultrasona alacak.. İnşallah iyi çıkar..
Nesrinim sen neden ilacı kullanmadın ? yaa anlamıyorum bu kist zaten herkeste oluyo. neden gitmiyo sizden !!
doktor tüpbebek için başka bişey dedimi. ? bi dene bakalım bu ay olmassa Tüp bebek dene kuzum ümidini yitirme Allahtan ümit kesilmez.
Sonbaharım Rabbim tez zamanda sana da isteyen herkese de nasip etsin. doktorların her dediğine takılmayın kesinlikle Rabbim Ol derse olur herşey.
Hsst kız sende PKO vardı demi. ateşin ondan bi oynak olmuş. İnşallah bu yöntem seninde işine yarar. :) meryem suresini okumaya devam ediyomusun ?
bende ikinci kürüme cumartesi başladım sanırım bu haftada yum yum haftası inş olur bu ay
günaydın canikomlar..nasılsınız iyimisiniz?
ben iyiyim pazar günü mevlüdümüz vardı köyde Cumartesiden oraya gittik Pazar günü geldik. Sabahta tekrar hastaneye gittim kan verdim eğer değer iyi çıkarsa ultrasona alacak.. İnşallah iyi çıkar..
Nesrinim sen neden ilacı kullanmadın ? yaa anlamıyorum bu kist zaten herkeste oluyo. neden gitmiyo sizden !!
doktor tüpbebek için başka bişey dedimi. ? bi dene bakalım bu ay olmassa Tüp bebek dene kuzum ümidini yitirme Allahtan ümit kesilmez.
Sonbaharım Rabbim tez zamanda sana da isteyen herkese de nasip etsin. doktorların her dediğine takılmayın kesinlikle Rabbim Ol derse olur herşey.
Hsst kız sende PKO vardı demi. ateşin ondan bi oynak olmuş. İnşallah bu yöntem seninde işine yarar. :) meryem suresini okumaya devam ediyomusun ?
benim ateş zaten allaha emanet delimi ne yükseklerde durup duruyo pko var malesef bende de pko oluncamı böyle benimki gibimi oluyoki meryem suresine devam ediyorum canım bugün son günüm cumarteside yasin okumaya başladım 21 günde 123 yasin okumaya niyet ettim inş allah kabul eder yasinin 21.günüde adet günüme denk geliyo inş bu bu ay olacağına dair bi işarettir :)))
denyecem canım önce şu kist olayı çözümlenmesi gerekiyor anlamadığım daha 20 gün oldu nezaman büyüdü bu kist adet oldum gittim bişey yoktu
günaydın kıslar
hafta sonu soğan suyuna başladım çalışmalarada başladık.
nesrin sonbahar sıkmayın canınızı desemde boş ama insan düşünmeyi bıraktığı anda herşey yoluna giriyor ama bir bırakabilsek düşünmeyi.
banada dr tüp bebek dedi ve o günden sonra bidaha ona gitmedim. herşeyi bi kenara bıraktım ve hiç beklemediğim zaman hamileydim.
inşallah sizlerinde öyle olur.
benim ateş zaten allaha emanet delimi ne yükseklerde durup duruyo pko var malesef bende de pko oluncamı böyle benimki gibimi oluyoki meryem suresine devam ediyorum canım bugün son günüm cumarteside yasin okumaya başladım 21 günde 123 yasin okumaya niyet ettim inş allah kabul eder yasinin 21.günüde adet günüme denk geliyo inş bu bu ay olacağına dair bi işarettir :)))
Çok sağol Allah razı olsun.Seninde inşallah her sey yolunda gider.Allahın bizim için tayin ettiği bir zaman vardır muhakkak ama elde değil işte kafamızdan atamıyoruz.Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.İsyan ettiğim zamanlar için beni bağışlasın.
Günaydın kızlar,Benim üç sorum olcak
1) ara kanama adetten iki gun önce olur mu?
2) ara kanama sandıgim , yerleşme kanaması olur mu?
Üçsenelik evliyim 9 aydir brbek istiyoruz olmuyor
3) çörek otu- tarçın- bal karışimı , hamiş kalmayı kolaylaştiriyomu??
Not: her sabah yiyorum halen gelmiyoo bebekkkk ne zormuş yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?