- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.781
allah dualarını tez zamanda kabul etsin inşallah.Bizleride unutma.
amin canım dualarımdasınız merak etme sizlerde duanızda benide unutmayın
Kizlarr dr dan geldim 7hafta 2 gunluk ama 1 hafta kucukmus 6*3 gunlukmus. karindan keseyi ve kalp atisini duydum...
hahaay diyene bak biz desek bu lafı neyse kız sen doğumda bileme açmamışın
Kizlarr dr dan geldim 7hafta 2 gunluk ama 1 hafta kucukmus 6*3 gunlukmus. karindan keseyi ve kalp atisini duydum...
günaydın kızlaaaaarrr nasılsınız
Canııım nasıl geçti sınavın :)
Hahaaa bende yazarken gulmedim degil.....dogru soyluyosun....sizlerin adina soyluyorum o zamannnn:)))))))
simdi okula gitmek icin hazirlsnacagim goruduz aksamaaa
Kızlar hayrılı geceler.. Istanbula gittim geldim yine sizlerleyimm :)
bat yaklaşıyor perşembe günü kızlar ama bu ay hiç olmayan bir durumum var bata 7-8 gün kala minik lekelerim başladı kimi zaman pembe kimi zaman kahve kimi zaman vişne çürüğü gibi azıcık akıntı gibi lekelerim oluyor bu ne bir anlam veremiyorum yerleşme mi adet mi ne yani bi fikriniz var mı kızlar ?????????
ay ne bileyim canım yaa biraz zordu sanki. ama cevaplarımı aldım bakalım çarşamba sorular açıklanınca kontrol etcem inşallah iyi bişeyler vardır
Kızlar günaydın.. size hem cumartesi günü yazmıştım hemde dün gece en son yazmıştım sabah görünce ilk yazarsınız diye hepsine rağmen bir kişi bile cevap vermiyoraraya kaynıyor benim sorularım..
canım benim kaç gündür devam ediyo bu lekelenmeler. ne zaman başladı.. bugünde leke şeklinde mi geldi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?