HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım bugünde leke seklinde geldi kahverengi leke 5 gündür devam ediyor işte ara ara pembe kahve gibi işte peçeteyle görüyorum ve hiç adet belirtim yok yani ne olabilir canım ??

yani adet lekelenmesi olsa 5 gün boyunca sürmez ama neden böle ki bilemedim hayatım inşallah yerleşme filndır da kötü bişey çıkmaz.. istersen yarın veya BATtan bi gün önce doktora git ne olduğunu bi uzmandan öğren..

saol canım bugün kesiliyor gibi ama bakalım devam edecek mi bana da yerleşme gibi geliyor kötü birşey düşünmüyorum ama yine de aynı durumu yaşayıp sonuç alan varsa fikir almak istiyor insan... sonuçta burada herşeyimizi paylaşıp soruyoruz sevincimizi de üzüntümüzü de yazıyoruz buraya.. çok saol canım :) Allah seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar sabah sordum araya kaynadı ben adet bitti biteli hergün mik mik durumundayım bu haftada salı cuma arasını değerlendirmen lazım diyo ateş tablosu zaten perşembe adetimin 14.günü oluyo acaba bugun mik mik yapmasakta spoşlar kalitelensemi napayım akıl verin malum bizim spoşlar azcık uyuşuk kağnı hızıyla gidiyolar ya

Öyle tabi kuzum iyi düşün iyi olsun.. Rabbim kötü hiç bi durumla karşılaştırmasın :) hadi bakalım perşembeye kadar bekleyiş devam edicek heycanla :) inşallah güzel haberler verirsin
Amin inşallah canıım inşallah cümlemizin

madem perşembe günü 14. günse bence bugün yapma tatlım bekleyin yarın ve perşembe mik mik olsun derim iyice beklemesi kalitesi hızı açısından daha verimli oluyo çünkü :) hayırlısı olsun canım..

Amin canım benim :) inşallah güze haberler gelir canım hayılrlısı bakalım :) perşembeyi 'sabırsızlıkla' bekliyorum herzaman olduğu gibi

Cvp bekliyorummmm 😞

Cvp bekliyorummmm 

canım adete iki gün kala olan şey eğer bebek bekliyorsan yerleşme kanaması olur adetten bir hafta öncesi başlayıp adet olacağın güne kadar herhangi bir günde veya bir kaç gün olablir.. kimisinde adeti geçtikten sonrada olabilir.. ara kanama adetten bir hafta sonra yumurtlama günlerinde olur genelde canım.. yani ara kanama dediğin şey ümitlendirmek gibi olmasın ama aslında yerleşme kanamasıdır muhtemelen çünkü adetin çok yakın.. ama bçt kürünü bilmiyorum hiç denemedim.. bebiş bekliyorsan bu kanama bebişin habercisi olabilir

Son düzenleme:

sağolasın canım

Kizlarr dr dan geldim 7hafta 2 gunluk ama 1 hafta kucukmus 6*3 gunlukmus. karindan keseyi ve kalp atisini duydum...

Canim cok sevindim, Allah tamamina erdirsin ins guzel bir hamilelik gecirir saglikla bebisini kucagina alirsin.. Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.. Ohh Mayis cok guzel gidiyor :)))

Canim benim Battan 5 gun once kahverengi ara ara lekelenmem olmustu ahh dedim erken adet olcam ama cok sukur bat gunu kesildi megerki bebis yerlesiyormus. Ins seninde oyledir, kirmizilar fosur fosur gelmeden umudu kaybetme derim :)))

Canim cok sevindim, Allah tamamina erdirsin ins guzel bir hamilelik gecirir saglikla bebisini kucagina alirsin.. Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.. Ohh Mayis cok guzel gidiyor :)))

evet canım maşallah mayıs hayırlı uğurlu geldi çok şükür o uğur bizede dokunup geçsin inşallah

Canim benim Battan 5 gun once kahverengi ara ara lekelenmem olmustu ahh dedim erken adet olcam ama cok sukur bat gunu kesildi megerki bebis yerlesiyormus. Ins seninde oyledir, kirmizilar fosur fosur gelmeden umudu kaybetme derim :)))

canım çok sağol :) ben bu ay ilk adet olduğumda içimde bi rahatlık bi huzur vardı hamiş olacağıma dair yinede öyle düşünmek istiyorum hayırlısıyla öyle olur inşallah yaa :) benimde aynı senin gibi işte sadece akıntı halinde kahverengi lekeler şeklinde geliyor sanırım iyiye işaret peki sen test yapmışmıydın battan önce canım ??

KISLAAAAAAAAAR ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
beni unutmadınız dimiiii başıma birsürü şey geldi hiç gelemedim buralara(( sizi çok özledimmm, sanırım bana gzuel haberler var biçok kişli bebişini kapmış nasılsınız ne var ne yok hadi özetleyin nolur çok ozledim sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…