HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

nasıl ogrendın cnm bu kadar erken gebelıgını?
hangı yolla en son ne zaman regl olmustun

bence senın doktor tamamen gerızekalı sneı bosuan uzuyor ıns gıdecegın yenı doktor sorunsuz oldugunu soyler

ay bu sızın doktorlar da bu gun bır garıp cıktı sen hep yat canım bı guzel uzat bacaklarını kaldır
bır hafta ıcınde bence herseye normale doner sureklı yat ama

Hamişler bu arada sıze bır haberım var belkı bı kısmınız bılıyorudr ama ben yenı ogrendım
mılupa babystar herobaby vs vs gıbı markalara uye oldugunuzda (hamıleysenız) hamıle ıken ıslak mendıl gogus pedı bebek yagı bebek dogunca mama bebek bezı vs yolluyormus hamıs oldugunu ogrenenler bence uyelıgını yapın derım :)

aa canım üzme kendini. ya banada öyle olmuştu 2 doktor dış gebelik dedi. sonra kendi doktoruma gittim. keseyi gördü. merak etme canım. inşallah sende keseyi göreceksin Allahın izniyle. dualarım senle

valla canım düşük tehdidi yoksa ksık ayarda yürümek iyidir diye biliyorum. ama sen yine de dr a danış

Allah Allah canım başka bir doktorada görün derim ben.

Dogru soyluyosun canim yarinda baska bi doktora gideyim ben hayirlisi ne ise o olsun artik aglalaya agla ya basima agrilar girdi zaten

ağlama stresdende etkilenir yarın git başka doktora görün.bana hemen vermişti doktorum yat kalkma demişti neden vermedi onu anlamadım hem düşük diyo hem kese normal diyo çok çelişkili en mantıklısı git başka doktora yarın

. Cok celiskili canim yaaa bwn diyorum prwgesten kullaniyimi yok diyo kese var diyo ozel hast olunca sanirim testlerden kazandiklai icin boyle yapiyolar valla ne dusuncegimi sasirdim

. Cok celiskili canim yaaa bwn diyorum prwgesten kullaniyimi yok diyo kese var diyo ozel hast olunca sanirim testlerden kazandiklai icin boyle yapiyolar valla ne dusuncegimi sasirdim

hiç düşünme bile canım yarın anında başka doktora git hatta imkan varsa hastaneye dogum evinin acilleri bakar sabahı bekleyemem dersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…