HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canıım hoşgeldiin.. unuturmuyuz hiç unutmadık tabii. sen nasılsın neler geldi başına.. evet topiikte hamilelerimiz var. ilk listeye bak orada yazıyo hepsi. sende ne var ne yok anlat hadi :)

Yok canim ben bat 2 fln gecmisti sanirim ilk testi yaptigimda silik cikti, bir iki gun sonra bir daha yaptigimda daha belirgindi :))

Kis hosgeldin,

Cok sukur hamislerimiz var mevcut hamislerden guzel haberler var.. Sen nasilsin naptin hayrola?

Yok canim ben bat 2 fln gecmisti sanirim ilk testi yaptigimda silik cikti, bir iki gun sonra bir daha yaptigimda daha belirgindi :))

benim bat perşembe canım bende dün yaptım biraz erken sanırım birşey çıkmadı :) senin iki gün geçtiği halde silikse benimde eğer varsa normal yani çıkmaması beklemek en doğrusu sanırım ozaman bende ypsammı diyedüşünüyordum ozaman geçmesini bekliim canım durabilirsem :)

canıım hoşgeldiin.. unuturmuyuz hiç unutmadık tabii. sen nasılsın neler geldi başına.. evet topiikte hamilelerimiz var. ilk listeye bak orada yazıyo hepsi. sende ne var ne yok anlat hadi :)

Kis hosgeldin,

Cok sukur hamislerimiz var mevcut hamislerden guzel haberler var.. Sen nasilsin naptin hayrola?

canlarım benim yerim siziii, tebrik ederim güzellerim halayınızı çekemedim ama şimdi çekersemde olur kutlamasını yapayım bi saniye önceee maşallah allah kucagınıza sağlıkla sıhhatle almayı ansip etsin,

yaa ben bi ara işten ayrıldım sonra geri çağırdılar geldim sonra geldimen güvendiğim çalışanım beni dolandırdı para olmayan hesabımda 1600 tl para çekmiş daha öncesinden de alışveriş yapmış kartımla birsürü psikolojik olarak çöktüm sonra yine memlekete gittim kafa dagıtayım dıye amaan aklıma gelmeyen aptal aptal işler kötü bi ay geçirdim bu arada hiç bebek çalışması yapamadım nısanda dolayısıyle boş geçti ama guzel bi gelişme ise adetlerim 28 günde bire düştü düzene girdim, bu ay 10-12-14-16-19. günlerde sağlam çalışmalar yaptım sanırım 14 Mayıs batım bu sefer çok umutluyum neolur bilemem allahın takdiri

eee siz anlatsanıza ansıl öğrendiniz nasıl oldu neler yaptınız ayyy canlarım çok zöledim sizi yaa

nesrinim nesrinim beni tekrar aranıza kabul ederseniz batım 14 mayıs bitanem nolurrr listeye beni ekle allahım herkesler hamile kalmış maşallah canım arkadaşlarım hepinizin hamileliğini tebrik ederim, sağlıkla sıhhatle kucagınıza alın inşallahh,darısı bize inşallah

ayyy canım çok geçmiş olsun yaa. Allah nasıl biliyosa öle yapsın o kişiyi..
adetlerinin düzene girmesi çok güzel. maşallah. inşallah bu ay güzel haberler gelir

bende daha çok yeni anneyim. 4gün önce öğrendim kanda. bugün yine kan verdim eğer değerler iyiyse ultrasona alacak keseyi görcez varsa.

ayyy yetiştim yani taze habere:)))) canım benim çok mutlu oldummm maşallah maşallah, ben bu aydan nedense umutluyum çok kaptırmak ıstemıyorum kendimi ama bu ay evlilik yıldönümümüz varya sanki eşime hediye olarak bebek verecekmişim gibi geliyo,bu ay ada çayı içtim düzenli ilk defa yumurtlama dönemimde bu kadar ağrı çektim belirti aramıyorum kendimde ama nedense farklı hissediyorum, çalışmalarım bitti beklemedeyim aslında bende umarım güzel haberi alırım bende

senin batın ne zamandı canım normal testte çıkamdımı eee anlatsana nasıl oldu geçmişe bakamadım hiç

kaçak hoşgeldin okudum başına gelenleri çok geçmiş olsun ee şimdi çalışmıyomusun
şuna bak hele bide ben memlekete gitti geldim ara vermeye karar verdim diyodu en son şimdi nerdeyse ben hamileyim diye gelcek inş mayısta güzel haberlerimizi veririz hep birlikte

amin canım cümlemizin yüzünü güldürsün inşallahhhh.

aynı şey bugün bendede oldu canım.bata 6-7 gün var sabah pembemsi bir leke gelmişti aha dedim kırmızı kart yicem sonra kesildi

aynı şey bugün bendede oldu canım.bata 6-7 gün var sabah pembemsi bir leke gelmişti aha dedim kırmızı kart yicem sonra kesildi

benim 7 gün kala başladı canım devam ediyor hala 3 günüm kaldı perşembe benim bat hala var azıcıkta olsa :) inşallah iyiye işarettir benim önceki aylarda hiç olmamıştı böyle :) umarım seninde bebişin tutunmaya çalışıyordur

aaaaaaaaaaaaamiiiin canım,bir an üzüldüm sabah onu görünce,ama şimdi yok tekrar henüz,İnşallah rbbim güzel haberler almak nasibetder bizlere

aaaaaaaaaaaaamiiiin canım,bir an üzüldüm sabah onu görünce,ama şimdi yok tekrar henüz,İnşallah rbbim güzel haberler almak nasibetder bizlere

aaminn canım inşallah rabbim hepimizi sevindirsin :) zaten adet erken olursunda bir gün iki gün erken olursun bir hafta erken olunmaz ki hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah :) 3 gün sonra benden 6 gün sonra senden ve tüm arkadaşlardan hayırlı sevinçli haberler alalım :)

hsst canım arkadaşım sende ne var neyok haberler nasıl??özledim sizi yaaa nasılsın neler yapıyosun

ne olsun canım işte aynen devam çalışmalara özledim valla ara vermeye karar verdim demiştin ya en son dedim heralde ciddi ciddi ara verdi siteye bile girmeme kararı aldı neyseki öyle değilmiş ben bu aydan ümitliyim bakalım maddi manevi hazırlık yapıyorum beklenen batımın 9ay üreyle gelmemesi için bat 24 mayıs bu arada

canım inş seninkide heyecanlınınkide yerleşme kanamasıdır valla ikinizide çok merak ediyorum bugün girince ilk senin ateşine baktım ne durumda diye

canım kullandımki ilacı doktorum 3 ay kullan bırak dedi bıraktım daha adet olamadım bile ben ona şaşıyorum hemen nasıl büyüdü şimdide ara kanama geliyo
Doktorlar seni yönlendirir zaten kistin kaybolur inşallah sende bir an önce tüp bebek için gidersin.

nesrincim benide o güzel adaylar listesine eklermisiniz sayılı günüm kaldı :) BAT 9 mayısss

bakalım ayy hayırlısı

canımmm haklısın geçen ay boşvermiştim ve hiç çalışma yapmadım ama ben mayıs ayını çok severim hem benim doğumgünüm hem eşimin doğumgünü hemde evlilik yıldönümüm var bu ya müjdeli geçsin istedim, eşimle aramızdaki problemleride hallettik çok şükür bakalım bebiş gelmek ısterse inşallah bu ay veririz guzel haberi

amin canımm inşallah.. o içteki his ümit çok başka bişey biliyomusun bana da bu ay öle olmuştu ve Allahın izniyle hamile kaldım.
bide ben bu ay ateş ölçme yöntemini denedim işte düzenli olarak ateşimi ölçtüm. adete 1 hafta kala yumurtladım meğer hep öle yumurtluyomuşum. sonra o yumurtlamadan sonra ateşim yüksek devam etti. önce perşembe sabahı evde test yaptım önce silik sonra durdukça belirginleşen bi ikinci çizgi gördüm. sonra an vermek için hastaneye gittim. değerim 285 çıktı. bugün yine çağırdı .
BAT aslında 28 Nisan dı ama geç yumurtladığım için ben 4 mayısı bekliyodum. 2 mayısta yapınca çıktı hemen test. :)
İnşallah sende de güzel haberler vardır bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…