- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.821
KISLAAAAAAAAAR ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
beni unutmadınız dimiiii başıma birsürü şey geldi hiç gelemedim buralara(( sizi çok özledimmm, sanırım bana gzuel haberler var biçok kişli bebişini kapmış nasılsınız ne var ne yok hadi özetleyin nolur çok ozledim sizii
canım çok sağol :) ben bu ay ilk adet olduğumda içimde bi rahatlık bi huzur vardı hamiş olacağıma dair yinede öyle düşünmek istiyorum hayırlısıyla öyle olur inşallah yaa :) benimde aynı senin gibi işte sadece akıntı halinde kahverengi lekeler şeklinde geliyor sanırım iyiye işaret peki sen test yapmışmıydın battan önce canım ??
beni unutmadınız dimiiii başıma birsürü şey geldi hiç gelemedim buralara(( sizi çok özledimmm, sanırım bana gzuel haberler var biçok kişli bebişini kapmış nasılsınız ne var ne yok hadi özetleyin nolur çok ozledim sizii
Yok canim ben bat 2 fln gecmisti sanirim ilk testi yaptigimda silik cikti, bir iki gun sonra bir daha yaptigimda daha belirgindi :))
canıım hoşgeldiin..unuturmuyuz hiç unutmadık tabii. sen nasılsın neler geldi başına.. evet topiikte hamilelerimiz var. ilk listeye bak orada yazıyo hepsi. sende ne var ne yok anlat hadi :)
Kis hosgeldin,
Cok sukur hamislerimiz var mevcut hamislerden guzel haberler var.. Sen nasilsin naptin hayrola?
canlarım benim yerim siziii, tebrik ederim güzellerim halayınızı çekemedim ama şimdi çekersemde olur kutlamasını yapayım bi saniye önceeemaşallah allah kucagınıza sağlıkla sıhhatle almayı ansip etsin,
yaa ben bi ara işten ayrıldım sonra geri çağırdılar geldim sonra geldimen güvendiğim çalışanım beni dolandırdı para olmayan hesabımda 1600 tl para çekmiş daha öncesinden de alışveriş yapmış kartımla birsürü psikolojik olarak çöktüm sonra yine memlekete gittim kafa dagıtayım dıye amaan aklıma gelmeyen aptal aptal işler kötü bi ay geçirdim bu arada hiç bebek çalışması yapamadım nısanda dolayısıyle boş geçti ama guzel bi gelişme ise adetlerim 28 günde bire düştü düzene girdim, bu ay 10-12-14-16-19. günlerde sağlam çalışmalar yaptım sanırım 14 Mayıs batım bu sefer çok umutluyum neolur bilemem allahın takdiri
eee siz anlatsanıza ansıl öğrendiniz nasıl oldu neler yaptınız ayyy canlarım çok zöledim sizi yaa
ayyy canım çok geçmiş olsun yaa. Allah nasıl biliyosa öle yapsın o kişiyi..
adetlerinin düzene girmesi çok güzel. maşallah. inşallah bu ay güzel haberler gelir
bende daha çok yeni anneyim. 4gün önce öğrendim kanda. bugün yine kan verdim eğer değerler iyiyse ultrasona alacak keseyi görcez varsa.
inşallah doğrudur canlarımben burada birilerinin hamile kalmasına çok seviniyorum çünkü neler hissetiğimizi, her ay hayal kırıklığına nasıl uğradığımızı , acaba ben hiç anne olamayacak mıyım sorusunu bizden başka kimse anlamaz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
Kızlar hayrılı geceler.. Istanbula gittim geldim yine sizlerleyimm :)
bat yaklaşıyor perşembe günü kızlar ama bu ay hiç olmayan bir durumum var bata 7-8 gün kala minik lekelerim başladı kimi zaman pembe kimi zaman kahve kimi zaman vişne çürüğü gibi azıcık akıntı gibi lekelerim oluyor bu ne bir anlam veremiyorum yerleşme mi adet mi ne yani bi fikriniz var mı kızlar ?????????
aynı şey bugün bendede oldu canım.bata 6-7 gün var sabah pembemsi bir leke gelmişti aha dedim kırmızı kart yicem sonra kesildi
benim 7 gün kala başladı canım devam ediyor hala 3 günüm kaldı perşembe benim bat hala var azıcıkta olsa :) inşallah iyiye işarettir benim önceki aylarda hiç olmamıştı böyle :) umarım seninde bebişin tutunmaya çalışıyordur
aaaaaaaaaaaaamiiiin canım,bir an üzüldüm sabah onu görünce,ama şimdi yok tekrar henüz,İnşallah rbbim güzel haberler almak nasibetder bizlere
hsst canım arkadaşım sende ne var neyok haberler nasıl??özledim sizi yaaa nasılsın neler yapıyosun
aynı şey bugün bendede oldu canım.bata 6-7 gün var sabah pembemsi bir leke gelmişti aha dedim kırmızı kart yicem sonra kesildi
günaydın canikomlar..nasılsınız iyimisiniz?
ben iyiyim pazar günü mevlüdümüz vardı köyde Cumartesiden oraya gittik Pazar günü geldik. Sabahta tekrar hastaneye gittim kan verdim eğer değer iyi çıkarsa ultrasona alacak.. İnşallah iyi çıkar..
Nesrinim sen neden ilacı kullanmadın ? yaa anlamıyorum bu kist zaten herkeste oluyo. neden gitmiyo sizden !!
doktor tüpbebek için başka bişey dedimi. ? bi dene bakalım bu ay olmassa Tüp bebek dene kuzum ümidini yitirme Allahtan ümit kesilmez.
Sonbaharım Rabbim tez zamanda sana da isteyen herkese de nasip etsin. doktorların her dediğine takılmayın kesinlikle Rabbim Ol derse olur herşey.
Hsst kız sende PKO vardı demi. ateşin ondan bi oynak olmuş. İnşallah bu yöntem seninde işine yarar. :) meryem suresini okumaya devam ediyomusun ?
Doktorlar seni yönlendirir zaten kistin kaybolur inşallah sende bir an önce tüp bebek için gidersin.
nesrincim benide o güzel adaylar listesine eklermisiniz sayılı günüm kaldı :) BAT 9 mayısss
kaçak hoşgeldin okudum başına gelenleri çok geçmiş olsun ee şimdi çalışmıyomusun
şuna bak hele bide ben memlekete gitti geldim ara vermeye karar verdim diyodu en son şimdi nerdeyse ben hamileyim diye gelcek inş mayısta güzel haberlerimizi veririz hep birlikte
ayyy yetiştim yani taze habere:)))) canım benim çok mutlu oldummm maşallah maşallah, ben bu aydan nedense umutluyum çok kaptırmak ıstemıyorum kendimi ama bu ay evlilik yıldönümümüz varya sanki eşime hediye olarak bebek verecekmişim gibi geliyo,bu ay ada çayı içtim düzenli ilk defa yumurtlama dönemimde bu kadar ağrı çektim belirti aramıyorum kendimde ama nedense farklı hissediyorum, çalışmalarım bitti beklemedeyim aslında bende umarım güzel haberi alırım bende
senin batın ne zamandı canım normal testte çıkamdımı eee anlatsana nasıl oldu geçmişe bakamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?