- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.841
canım kullandımki ilacı doktorum 3 ay kullan bırak dedi bıraktım daha adet olamadım bile ben ona şaşıyorum hemen nasıl büyüdü şimdide ara kanama geliyo
bakalım ayy hayırlısı
ne olsun canım işte aynen devam çalışmalara özledim valla ara vermeye karar verdim demiştin ya en son dedim heralde ciddi ciddi ara verdi siteye bile girmeme kararı aldı neyseki öyle değilmiş ben bu aydan ümitliyim bakalım maddi manevi hazırlık yapıyorum beklenen batımın 9ay üreyle gelmemesi için bat 24 mayıs bu arada
canım inş seninkide heyecanlınınkide yerleşme kanamasıdır valla ikinizide çok merak ediyorum bugün girince ilk senin ateşine baktım ne durumda diye
senin şu kistleri boğazlayasım var!! anam sen mi misafirperversinde gitmiyo bu lanet olası şeyler senden. Doğal bi yöntem varsa bide onu dene canım... olmazmı ?
canımmm haklısın geçen ay boşvermiştim ve hiç çalışma yapmadım ama ben mayıs ayını çok severim hem benim doğumgünüm hem eşimin doğumgünü hemde evlilik yıldönümüm var bu ya müjdeli geçsin istedim, eşimle aramızdaki problemleride hallettik çok şükür bakalım bebiş gelmek ısterse inşallah bu ay veririz guzel haberi
ne olsun canım işte aynen devam çalışmalara özledim valla ara vermeye karar verdim demiştin ya en son dedim heralde ciddi ciddi ara verdi siteye bile girmeme kararı aldı neyseki öyle değilmiş ben bu aydan ümitliyim bakalım maddi manevi hazırlık yapıyorum beklenen batımın 9ay üreyle gelmemesi için bat 24 mayıs bu arada
canım inş seninkide heyecanlınınkide yerleşme kanamasıdır valla ikinizide çok merak ediyorum bugün girince ilk senin ateşine baktım ne durumda diye
tazebahar hoşgeldin:)nasılsın?
araştıracam canım doğal yollarını ya benim beynimden vurulmuşa döndüm cuma günü ne ara çıktın ne ara büyüdün ama işim zor bunu anladım hayırlısı bakalım
inşallah canım inşallahaaminn canım inşallah rabbim hepimizi sevindirsin :) zaten adet erken olursunda bir gün iki gün erken olursun bir hafta erken olunmaz ki hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah :) 3 gün sonra benden 6 gün sonra senden ve tüm arkadaşlardan hayırlı sevinçli haberler alalım :)
iyiyim baharım çok saol sen nasılsın hayatım???
CAnım bizim batlarımız genelde tutardı bırbırını ama sanırım ben bıraz duzene girdiğim için bat tarıhım değişti benimkide aslında 13 mayıs ama ben 14 hatta 15 idiye beklicem nolur nolmaz,bende bu ay ümitliyim şimdiye kadar hiç yapamadığım düzenli bir çalışma yaptım10-12-14-16-19. günler çalışmalar başarıyla sonuçlandı bakalım kısmet gerisi artık doğumgünü gecemde bi çalışma oldu dedimki eşime se bana bi ehdiy everdinki anlatamam sanki o gece hamile kalmışım gibi hissettim tabi kaptırmamak lazım ama neysee senden de guzel haber bekliyorum bitanem, ayyy içimi alamıyorum çok ozledım sizi yaa
kıslar bu arada dün yani adetime 10 gun kala bir çalışma daha gerçekleştiama ilişkiden sonra pembe kan geldi biraz ümidim kırıldı kanı görünce adetime 10 gün vardı dün ablamla konustum ben ilk hamileliğimde de öle olmuştu korkma dedi ama böyle bişe yaşayan oldumu???
canım kullandımki ilacı doktorum 3 ay kullan bırak dedi bıraktım daha adet olamadım bile ben ona şaşıyorum hemen nasıl büyüdü şimdide ara kanama geliyo
bakalım ayy hayırlısı
Bu halimizede sonsuz şükür.Düşük sonrası aşılama başarısız oldu bende.Sanırım tüp bebeğe yöneleceğiz artık.İnşallah senden ve diğer arkadaslardan hayırlı haberler gelir.Burda olan arkadasların hepsi ve bende sırayla o duyguyu en kısa zamanda yaşarız inşallah.
Canim hic skma guzel canini ne guzel calismissin bisi olmaz ben Bat'a 5 gun kala braktim calismayi kahverengi lekelenmem olunca . Bisi olmaz hayirlisiyla ins gelmistir bebis :))
evet kızlaaarrrr.. ben hastaneye gidiyorum. :18: İnşallah hayırlı haberlerle dönerim. Duanızı eksik etmeyin. Görüşürüz hepinizi öptüümm
evet kızlaaarrrr.. ben hastaneye gidiyorum. :18: İnşallah hayırlı haberlerle dönerim. Duanızı eksik etmeyin. Görüşürüz hepinizi öptüümm
baharımm valla bence tüp bebeğe karar verdinizya şimdi nasıl olsa olmaz dıye bakıyosunuz oyuzden kesin tüp bebeğe geçmeden hamile kalacaksın inşallah, çünkü etraf böyle hikayelerle dolu, herşeyın bası saglık,stres yapıyoruz elimzide olmadan kafamıza takıyoruz ıster ıstemez, allahım hepimizin dualarını kabul etsın kucaklarımızı doldursun hepimizden guzel haber alalım inşallah,,
yaprağım artık bende dün itibariyle sezonu kapattımama dün öyle lekelenme olunca dedim bu ayda karvana sanırım ama belli olmaz allahtan ümit kesilmez işte lekelenmem durup duruken olsa yerleşme dıye heveslenecektım ama ilişki sonrası olunca bozuldum biraz
İnşallah canım öyle bir mucize yaşamayı o kadar çok isterimki.Hayırlısı artık.Haklarımıda hayırlı olanlar olsun.Allahın dediği olur.Aşılamaları denedim.Tüpü de denerim artık kaç kere nasip olursa sonrası Allah kerim.O o demedikten sonra bir yerlerimizi yırtsakta hükmü yok.İnşallah sendende güzel haberler gelir en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?