HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım kullandımki ilacı doktorum 3 ay kullan bırak dedi bıraktım daha adet olamadım bile ben ona şaşıyorum hemen nasıl büyüdü şimdide ara kanama geliyo

bakalım ayy hayırlısı

senin şu kistleri boğazlayasım var!! anam sen mi misafirperversinde gitmiyo bu lanet olası şeyler senden. Doğal bi yöntem varsa bide onu dene canım... olmazmı ?

tatlım benim inşallah hepimiz güzel haberler alırız,bugün o pembeliği görünce çok üzüldüm,ama sonrası gelmedi,inşallah hayırlara işarettir ateş iyi gidiyor gibi,bugün dünle aynı olunca adet belirtisi değilmiş gibi düşündüm çünkü bata yakın düşüyormuş anladığım kadarıyla ateş,2 gündür36.8 benimki

senin şu kistleri boğazlayasım var!! anam sen mi misafirperversinde gitmiyo bu lanet olası şeyler senden. Doğal bi yöntem varsa bide onu dene canım... olmazmı ?

araştıracam canım doğal yollarını ya benim beynimden vurulmuşa döndüm cuma günü ne ara çıktın ne ara büyüdün ama işim zor bunu anladım hayırlısı bakalım

tazebahar hoşgeldin:)nasılsın?

CAnım bizim batlarımız genelde tutardı bırbırını ama sanırım ben bıraz duzene girdiğim için bat tarıhım değişti benimkide aslında 13 mayıs ama ben 14 hatta 15 idiye beklicem nolur nolmaz,bende bu ay ümitliyim şimdiye kadar hiç yapamadığım düzenli bir çalışma yaptım 10-12-14-16-19. günler çalışmalar başarıyla sonuçlandı bakalım kısmet gerisi artık doğumgünü gecemde bi çalışma oldu dedimki eşime se bana bi ehdiy everdinki anlatamam sanki o gece hamile kalmışım gibi hissettim tabi kaptırmamak lazım ama neysee senden de guzel haber bekliyorum bitanem, ayyy içimi alamıyorum çok ozledım sizi yaa

kıslar bu arada dün yani adetime 10 gun kala bir çalışma daha gerçekleşti ama ilişkiden sonra pembe kan geldi biraz ümidim kırıldı kanı görünce adetime 10 gün vardı dün ablamla konustum ben ilk hamileliğimde de öle olmuştu korkma dedi ama böyle bişe yaşayan oldumu???

araştıracam canım doğal yollarını ya benim beynimden vurulmuşa döndüm cuma günü ne ara çıktın ne ara büyüdün ama işim zor bunu anladım hayırlısı bakalım

bi bak araştır bakalım inşallah geçecek. hiç karamsarlığa kapılma hayırlısıyla geçip bebek olacak karnında

inşallah canım inşallah

nesnesimmm duy sesimi güzel arkadaşım benide o büyülü listeye eklermisin yenidenn14 mayıs batım,

sen nasılsın canım senden ne var ne yok ayrı ayrı hepinizi çok özlemişim yaa

iyiyim baharım çok saol sen nasılsın hayatım???

Bu halimizede sonsuz şükür.Düşük sonrası aşılama başarısız oldu bende.Sanırım tüp bebeğe yöneleceğiz artık.İnşallah senden ve diğer arkadaslardan hayırlı haberler gelir.Burda olan arkadasların hepsi ve bende sırayla o duyguyu en kısa zamanda yaşarız inşallah.

Canim hic skma guzel canini ne guzel calismissin bisi olmaz ben Bat'a 5 gun kala braktim calismayi kahverengi lekelenmem olunca . Bisi olmaz hayirlisiyla ins gelmistir bebis :))

canım kullandımki ilacı doktorum 3 ay kullan bırak dedi bıraktım daha adet olamadım bile ben ona şaşıyorum hemen nasıl büyüdü şimdide ara kanama geliyo

bakalım ayy hayırlısı

canım biran önce kurtulursun inşallah onlardan.. daha önce denedin mi bilmiyorum ama bu soğan kürü kistleri eritiyormuş çok faydalı gerçekten içerde ne var ne yok bütün gereksizleri söküp atıyormuş düzenli olarak 21 gün boyunca yap bu soğan kürünü canım soğanı dış kabuklarıyla birlikte 5 dk. kaynat soğuyunca iç iyi olur inşallah..

evet kızlaaarrrr.. ben hastaneye gidiyorum. :18: İnşallah hayırlı haberlerle dönerim. Duanızı eksik etmeyin. Görüşürüz hepinizi öptüümm

baharımm valla bence tüp bebeğe karar verdinizya şimdi nasıl olsa olmaz dıye bakıyosunuz oyuzden kesin tüp bebeğe geçmeden hamile kalacaksın inşallah, çünkü etraf böyle hikayelerle dolu, herşeyın bası saglık,stres yapıyoruz elimzide olmadan kafamıza takıyoruz ıster ıstemez, allahım hepimizin dualarını kabul etsın kucaklarımızı doldursun hepimizden guzel haber alalım inşallah,,

Canim hic skma guzel canini ne guzel calismissin bisi olmaz ben Bat'a 5 gun kala braktim calismayi kahverengi lekelenmem olunca . Bisi olmaz hayirlisiyla ins gelmistir bebis :))

yaprağım artık bende dün itibariyle sezonu kapattım ama dün öyle lekelenme olunca dedim bu ayda karvana sanırımama belli olmaz allahtan ümit kesilmez işte lekelenmem durup duruken olsa yerleşme dıye heveslenecektım ama ilişki sonrası olunca bozuldum biraz

İnşallah canım öyle bir mucize yaşamayı o kadar çok isterimki.Hayırlısı artık.Haklarımıda hayırlı olanlar olsun.Allahın dediği olur.Aşılamaları denedim.Tüpü de denerim artık kaç kere nasip olursa sonrası Allah kerim.O o demedikten sonra bir yerlerimizi yırtsakta hükmü yok.İnşallah sendende güzel haberler gelir en kısa zamanda.

benden de sende de inanan herkesin de guzel haberler gelecek canım mutlaka bizim için en uygun zamanı belirlemişlerdir, bugun hıdırellez dilekler dilendi resimler çizildimi bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…