HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ayyyy nasil umutlandim şimdi:))) ben polikistik overim, 9 aydir bebek istiyoruz olmuyodu , inş senin dedigin gibi olur:))) saol canim benim

evet canım bugunnn hadi al eline kagıt kalem çiz yaz ne istiyosan allahtan, hızır alsın götürsün tüm dileklerini getirsin:))) insan psikolojık olarak bile rahatlıyo yaa

evet onu biliyorum dilek dilendiğini hatta annem sey yapardı akşam ezan saati gül ağacının yada saksıda bile varsa olurmuş dibinde dileyin dileğinizi derdi abdest aldıktan sonra.

evet onu biliyorum dilek dilendiğini hatta annem sey yapardı akşam ezan saati gül ağacının yada saksıda bile varsa olurmuş dibinde dileyin dileğinizi derdi abdest aldıktan sonra.

evet canım ben gül ağacı bulamadım hatta ede çizmeyi unuttum sbah işe gelince çizdim, koydum penceremin kenarına üstüne de su koydum öylede olur sen yurekten dıle allah sesimizi duyar, hızır hızlandırır inşallah, herkesın duaşarı kabul olsun yazdım ben en son, güzel allahım ona el açan kımsenın duasını geri çevirmesin,ondan başka kimseye muhtaç etmesin

amin canım amin allah dualarımıız kabul edilenlerden eylesin inşallah.Ama ben evlenmeden önce gelin damat ve birde ev çizmiştim ara kat olsun sorunu olmasın demiştim çizerken :)eşimle tanıstım evlendim ev aldık ve orta kat gerçekten:)

canım bende pko varmış en son doktor pko var dedi net bi şekilde önceki ay 34günde adet oldum bu ayda 29günde adet oldum oyüzden değişti bizim zamanlar perşembe ben yumurta kontrolüne gidicem inş guzel haberle dönerim

ayyy maşallah ne guzel bende şimdi bahçeli havuzlu ev çizdim eşimle ikimizi çzidim bide nedendir bilmeme iki tane kundakta bebek çizdim annem ısrarla bitane çiz dedi ama kendiliğinden çizmiş bulundum allahım ne muradımız varsa versin inşallah, inandıktan sonra dogru zaman geldiğinde mutlaka olur herşey, hadi yine çiz sen guzel guzel bebekler çiz şimdide mutluluk hzuur sağlık ben bunları nasıl anlatacagımı bılemedım arka plana kocamaaaaaaaan bi kalp çizdim herşey sevgıyle olsun dıye

canım biliyosun bende pkoluyum ilacı ilk bıraktıgımda 37 gunde bir olmaya başlamıştım son 2-3 aydır 28 gunde bire düştüm, klomen ya da başka bi ilaç verdimi??senin şimdi yeni yumurtalama dönemine gircekin dimi hadi inşallah doktor kontrolunde olduktan sonra gerisi gelir inşallah, ben bu ay ada çayı ıctım 14. gunume kadar duzenlı hergun çok ciddi hissettim yumurtaldıgımı hatta çatladıgını bıle çünkü ilk defa bu kadar agrılı bı yumurtlama donemı geçirdim gerçi sen doktor kontrolundesin ama olsun sen de dene

vallahi bende bebek çizmeyi beceremedim bıraktım.:)Güzelce içimden geçenleri yazdım.Allah kalbimi biliyor.İnşallahhhhhhhh
benim kalbim ne için yanıyorsa aynı sebepten üzülen dua eden yeryüzünde kim var ise sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.Önce peyganberimizin hürmetine sonra bütün peygamberlerin,evliyaların,mübarek zatların,hızır aleyhissellamın hürmetine dualrımızı kabul etsin inşallah.

Hızır aleyhisselâm Zülkarneyn aleyhisselâmın askerinin kumandanı ve teyzesinin oğludur. Mûsâ aleyhisselâm ile görüşüp yolculuk etti. Muhammed aleyhisselâmın ümmetinden değildir. Fakat vefâtından sonra rûhu insan şeklinde gözüküp garîblere, kimsesizlere yardım etmektedir. Mûsâ aleyhisselâm ile karşılaşmaları ve birlikte yolculuk yapmaları Kur'ân-ı kerîmin Kehf sûresi 60-82. âyetlerinde bildirilmiştir. (Râzî, İbn-i Hacer, Süyûtî, İmâm-ı Rabbânî)

Ebü'd-Derdâ radıyallahü anh bir gün Mekke-i mükerremede bir dağın üzerine çıktı. Orada hâlinden ve tavrından sâlihlerden olduğu anlaşılan birisini gördü. Yanına giderek "Bana nasîhat et" dedi. O da; "Nasîhat olarak ölüm sana kâfidir" dedi. Ebü'd-Derdâ; "Daha fazla nasîhat et" deyince, o da; "Gam, tasa bakımından kabri düşünmek kâfidir" dedi. Bunun üzerine Ebü'd-Derdâ, Resûlullah efendimizin sallallahü aleyhi ve sellem huzûruna gelerek bu hâli haber verdi. Peygamber efendimiz; "O zât, kardeşim Hızır'dır" buyurdu. (Mevlânâ Abdurrahmân Câmi)

Âlimlerin çoğu Hızır aleyhisselâmın öldüğünü bildirdi. Eğer hayatta olsaydı, Peygamber efendimize gelir, birlikte Cumâ namazı kılar, sohbetinde ve cihâdlarında bulunurdu. (Muhammed Ma'sûm-i Fârûkî)

Abdülhâlık Goncdüvânî hazretlerine, lâ ilâhe illallah, zikrini Hızır aleyhisselâm öğretti. (Hüseyn Vâiz-i Kâşifî)

Bir gün sabah vakti toplanmıştık. İlyas aleyhisselâm ile Hızır aleyhisselâm ruhânî şekillerde geldiler. Hızır aleyhisselâm rûhânî olarak dedi ki; "Biz ruhlar âlemindeniz. Allahü teâlâ bizim ruhlarımıza öyle bir kuvvet vermiştir ki, insan şeklini alırız. İnsanların yaptığı işleri bizim ruhlarımız da yapar. İnsanların yaptığı gibi yürürüz, dururuz, ibâdet ederiz". (İmâm-ı Rabbânî)

Her gördüğünü Hızır bil, her geceyi kadir bil. (Hakîm Süleymân Atâ)

nesnesimmm duy sesimi güzel arkadaşım benide o büyülü listeye eklermisin yenidenn14 mayıs batım,

sen nasılsın canım senden ne var ne yok ayrı ayrı hepinizi çok özlemişim yaa
nasıl oluyum canım kistten kurtulamıyorum

canım denedim olmazsa tekrar yapacam
kızlarrrrrrrrr heycanlı tazemm düzeltme ekleme yapamıyorum sistemde bişey var düzelmezse tekrar liste yaparım uygun zamanda kaç denedim olmuyo

aaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiin allahımmm, baharım tuglerım dıken dıken oldu dualarından cidden taa içimde hissettim

canım geçen ay soğan suyu içtim bu ayda ikinci soğan kürüne başladım soğan bittikten sonra geçen ay adetime kadar ot karışımı içtim içinde adaçayı felanda vardı ama adet olunca bıraktım geçen ay doktor kontrolündeydim git gel git gel büyümeyince doktor tarlusal verdi geçen ayı boş geçtik yani klomei bu ay iki içtim yine bakalım sonucu görcez perşembe günü bu arada eşimde habire çakşır kökü suyu keçiboynuzu suyu ve vitaminlerini içiyo veee adet bittiğinden beridir hergün mik mik sanırsam bu hafta yumurtlama haftam

aaa benimde ayın 22 sinde doğum günümdü ve o gün ovülasyonda çift çizgiyi yakaladım çalışmalarda tam gaz devam etti bende de başlarda bir ümit oluşmuştu ilk zamanlar, ama hiç bir belirtim yok malesef yine hazin son olucak galiba inşallah senin hediyen gelmiştir

aaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiin allahımmm, baharım tuglerım dıken dıken oldu dualarından cidden taa içimde hissettim

canım yazarken gözlerim dolarak yazdım.çok istiyorum gerçekten Allah hepimize yardım etsin.Evlat sahibi olsam bile olamayanlar için dua etmeye devame edeceğim kısmet olursa.Canım adaçayı ne işe yarıyor?

ooyy maşallah hayırlı dilek dilemişsin demekki kız nasıl yaptın bende yapsam şimdi çok geç kalmış sayılırmıyım

kıs ikizlerin olmasın
nasıl suyun altına koydun.
gömdüğünüz çiçeğin altından alıyomusunuz onları yoksa ordamı kalıyo
ben suyun altına koysam bi şişe suyun içine koysam yada olurmu :26:

amiiiin Allah razı olsun arkadasım inşallah rabbim sesini duyar dualarını kabul buyurur

yaaa ne guzelll ben artık ovulasyon testı yapmıyorum ama 1 mayıs benım dogumgunum 30 nisan gecesı yanı 1 mayısa 10 dakıka kala çalışma oldu ve hediyemın geliğini hissettim sanki ama bakalım görücez,, senin ne zaman canım batın?? bence belirti bekleme belirtilerin hepsinin adet gecıkmesınden sonra olacagına ınanıyorum ben

canım yazarken gözlerim dolarak yazdım.çok istiyorum gerçekten Allah hepimize yardım etsin.Evlat sahibi olsam bile olamayanlar için dua etmeye devame edeceğim kısmet olursa.Canım adaçayı ne işe yarıyor?

canım o kadar hıssedılıyokı çok içten yazdıgın ve dua ettıgın o yuzden çok etkilendim, adaçayı duzenlı içilirse ostorojen hormonu salgıladıgından yumurtalarımızı gelişiriyomuş hayatım içipte hamile kalan çokmuş cidden ben aylarca bal çörek otu tarçın denedim ama bu kadar net yumurtladıgımı hıssetmemiştim, 14.gun kestim çünkü bebek olursa düşürüyormuş sonucta cay bu her gun taze yapıp ıctım bır fıncan ve ilk defa bu kadar sancılı agrılı yumurtalarımın buydugunu hıssettım hatta bı ara apandıstım patlicak sanırım dedım sonradan aklıma geldi yumurtlama gununde oldugum

cimcimeeeeeeeeeeeeem nasılsın bebişimmm özledim senide çok, canım valla ben gul ya da çiçek bulamadım aynen iş yerimde pet şişe suyumun kapagını açtım altına da kagıdımı koydum penceremın dısına öle hızır alsın gotursun dıye beklıyorumm sende durumalr nedır nasılsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…