- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.861
benden de sende de inanan herkesin de guzel haberler gelecek canım mutlaka bizim için en uygun zamanı belirlemişlerdir, bugun hıdırellez dilekler dilendi resimler çizildimi bakalımm
yoo ben unutmusum hıdırellezi bugünmüydü?
canım adete iki gün kala olan şey eğer bebek bekliyorsan yerleşme kanaması olur adetten bir hafta öncesi başlayıp adet olacağın güne kadar herhangi bir günde veya bir kaç gün olablir.. kimisinde adeti geçtikten sonrada olabilir.. ara kanama adetten bir hafta sonra yumurtlama günlerinde olur genelde canım.. yani ara kanama dediğin şey ümitlendirmek gibi olmasın ama aslında yerleşme kanamasıdır muhtemelen çünkü adetin çok yakın.. ama bçt kürünü bilmiyorum hiç denemedim.. bebiş bekliyorsan bu kanama bebişin habercisi olabilir
evet canım bugunnn hadi al eline kagıt kalem çiz yaz ne istiyosan allahtan, hızır alsın götürsün tüm dileklerini getirsin:))) insan psikolojık olarak bile rahatlıyo yaa
evet onu biliyorum dilek dilendiğini hatta annem sey yapardı akşam ezan saati gül ağacının yada saksıda bile varsa olurmuş dibinde dileyin dileğinizi derdi abdest aldıktan sonra.
evet canım ben gül ağacı bulamadım hatta ede çizmeyi unuttum sbah işe gelince çizdim, koydum penceremin kenarına üstüne de su koydum öylede olur sen yurekten dıle allah sesimizi duyar, hızır hızlandırır inşallah, herkesın duaşarı kabul olsun yazdım ben en son, güzel allahım ona el açan kımsenın duasını geri çevirmesin,ondan başka kimseye muhtaç etmesin
CAnım bizim batlarımız genelde tutardı bırbırını ama sanırım ben bıraz duzene girdiğim için bat tarıhım değişti benimkide aslında 13 mayıs ama ben 14 hatta 15 idiye beklicem nolur nolmaz,bende bu ay ümitliyim şimdiye kadar hiç yapamadığım düzenli bir çalışma yaptım10-12-14-16-19. günler çalışmalar başarıyla sonuçlandı bakalım kısmet gerisi artık doğumgünü gecemde bi çalışma oldu dedimki eşime se bana bi ehdiy everdinki anlatamam sanki o gece hamile kalmışım gibi hissettim tabi kaptırmamak lazım ama neysee senden de guzel haber bekliyorum bitanem, ayyy içimi alamıyorum çok ozledım sizi yaa
kıslar bu arada dün yani adetime 10 gun kala bir çalışma daha gerçekleştiama ilişkiden sonra pembe kan geldi biraz ümidim kırıldı kanı görünce adetime 10 gün vardı dün ablamla konustum ben ilk hamileliğimde de öle olmuştu korkma dedi ama böyle bişe yaşayan oldumu???
amin canım amin allah dualarımıız kabul edilenlerden eylesin inşallah.Ama ben evlenmeden önce gelin damat ve birde ev çizmiştim ara kat olsun sorunu olmasın demiştim çizerken :)eşimle tanıstım evlendim ev aldık ve orta kat gerçekten:)
canım bende pko varmış en son doktor pko var dedi net bi şekilde önceki ay 34günde adet oldum bu ayda 29günde adet oldum oyüzden değişti bizim zamanlar perşembe ben yumurta kontrolüne gidicem inş guzel haberle dönerim
ayyy maşallah ne guzel bende şimdi bahçeli havuzlu ev çizdim eşimle ikimizi çzidim bide nedendir bilmeme iki tane kundakta bebek çizdim annem ısrarla bitane çiz dedi ama kendiliğinden çizmiş bulundumallahım ne muradımız varsa versin inşallah, inandıktan sonra dogru zaman geldiğinde mutlaka olur herşey, hadi yine çiz sen guzel guzel bebekler çiz şimdide mutluluk hzuur sağlık ben bunları nasıl anlatacagımı bılemedım arka plana kocamaaaaaaaan bi kalp çizdim herşey sevgıyle olsun dıye
Kızlarr selammmtest yaptım sonuç negatiff :)
nasıl oluyum canım kistten kurtulamıyorumnesnesimmm duy sesimi güzel arkadaşım benide o büyülü listeye eklermisin yenidenn14 mayıs batım,
sen nasılsın canım senden ne var ne yok ayrı ayrı hepinizi çok özlemişim yaa
canım biran önce kurtulursun inşallah onlardan.. daha önce denedin mi bilmiyorum ama bu soğan kürü kistleri eritiyormuş çok faydalı gerçekten içerde ne var ne yok bütün gereksizleri söküp atıyormuş düzenli olarak 21 gün boyunca yap bu soğan kürünü canım soğanı dış kabuklarıyla birlikte 5 dk. kaynat soğuyunca iç iyi olur inşallah..
vallahi bende bebek çizmeyi beceremedim bıraktım.:)Güzelce içimden geçenleri yazdım.Allah kalbimi biliyor.İnşallahhhhhhhh
benim kalbim ne için yanıyorsa aynı sebepten üzülen dua eden yeryüzünde kim var ise sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.Önce peyganberimizin hürmetine sonra bütün peygamberlerin,evliyaların,mübarek zatların,hızır aleyhissellamın hürmetine dualrımızı kabul etsin inşallah.
canım biliyosun bende pkoluyum ilacı ilk bıraktıgımda 37 gunde bir olmaya başlamıştım son 2-3 aydır 28 gunde bire düştüm, klomen ya da başka bi ilaç verdimi??senin şimdi yeni yumurtalama dönemine gircekin dimi hadi inşallah doktor kontrolunde olduktan sonra gerisi gelir inşallah, ben bu ay ada çayı ıctım 14. gunume kadar duzenlı hergun çok ciddi hissettim yumurtaldıgımı hatta çatladıgını bıle çünkü ilk defa bu kadar agrılı bı yumurtlama donemı geçirdim gerçi sen doktor kontrolundesin ama olsun sen de dene
CAnım bizim batlarımız genelde tutardı bırbırını ama sanırım ben bıraz duzene girdiğim için bat tarıhım değişti benimkide aslında 13 mayıs ama ben 14 hatta 15 idiye beklicem nolur nolmaz,bende bu ay ümitliyim şimdiye kadar hiç yapamadığım düzenli bir çalışma yaptım10-12-14-16-19. günler çalışmalar başarıyla sonuçlandı bakalım kısmet gerisi artık doğumgünü gecemde bi çalışma oldu dedimki eşime se bana bi ehdiy everdinki anlatamam sanki o gece hamile kalmışım gibi hissettim tabi kaptırmamak lazım ama neysee senden de guzel haber bekliyorum bitanem, ayyy içimi alamıyorum çok ozledım sizi yaa
kıslar bu arada dün yani adetime 10 gun kala bir çalışma daha gerçekleştiama ilişkiden sonra pembe kan geldi biraz ümidim kırıldı kanı görünce adetime 10 gün vardı dün ablamla konustum ben ilk hamileliğimde de öle olmuştu korkma dedi ama böyle bişe yaşayan oldumu???
aaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiin allahımmm, baharım tuglerım dıken dıken oldu dualarından cidden taa içimde hissettim
amin canım amin allah dualarımıız kabul edilenlerden eylesin inşallah.Ama ben evlenmeden önce gelin damat ve birde ev çizmiştim ara kat olsun sorunu olmasın demiştim çizerken :)eşimle tanıstım evlendim ev aldık ve orta kat gerçekten:)
ayyy maşallah ne guzel bende şimdi bahçeli havuzlu ev çizdim eşimle ikimizi çzidim bide nedendir bilmeme iki tane kundakta bebek çizdim annem ısrarla bitane çiz dedi ama kendiliğinden çizmiş bulundumallahım ne muradımız varsa versin inşallah, inandıktan sonra dogru zaman geldiğinde mutlaka olur herşey, hadi yine çiz sen guzel guzel bebekler çiz şimdide mutluluk hzuur sağlık ben bunları nasıl anlatacagımı bılemedım arka plana kocamaaaaaaaan bi kalp çizdim herşey sevgıyle olsun dıye
vallahi bende bebek çizmeyi beceremedim bıraktım.:)Güzelce içimden geçenleri yazdım.Allah kalbimi biliyor.İnşallahhhhhhhh
benim kalbim ne için yanıyorsa aynı sebepten üzülen dua eden yeryüzünde kim var ise sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.Önce peyganberimizin hürmetine sonra bütün peygamberlerin,evliyaların,mübarek zatların,hızır aleyhissellamın hürmetine dualrımızı kabul etsin inşallah.
aaa benimde ayın 22 sinde doğum günümdü ve o gün ovülasyonda çift çizgiyi yakaladım çalışmalarda tam gaz devam etti bende de başlarda bir ümit oluşmuştu ilk zamanlar, ama hiç bir belirtim yok malesef yine hazin son olucak galibainşallah senin hediyen gelmiştir
canım yazarken gözlerim dolarak yazdım.çok istiyorum gerçekten Allah hepimize yardım etsin.Evlat sahibi olsam bile olamayanlar için dua etmeye devame edeceğim kısmet olursa.Canım adaçayı ne işe yarıyor?
ooyy maşallah hayırlı dilek dilemişsin demekkikız nasıl yaptın bende yapsam şimdi çok geç kalmış sayılırmıyım
kıs ikizlerin olmasın
nasıl suyun altına koydun.
gömdüğünüz çiçeğin altından alıyomusunuz onları yoksa ordamı kalıyo
ben suyun altına koysam bi şişe suyun içine koysam yada olurmu :26:
amiiiin Allah razı olsun arkadasım inşallah rabbim sesini duyar dualarını kabul buyurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?