- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.881
ooyy maşallah hayırlı dilek dilemişsin demekkikız nasıl yaptın bende yapsam şimdi çok geç kalmış sayılırmıyım
kıs ikizlerin olmasın
nasıl suyun altına koydun.
gömdüğünüz çiçeğin altından alıyomusunuz onları yoksa ordamı kalıyo
ben suyun altına koysam bi şişe suyun içine koysam yada olurmu :26:
amiiiin Allah razı olsun arkadasım inşallah rabbim sesini duyar dualarını kabul buyurur
yaaa ne guzelll ben artık ovulasyon testı yapmıyorum ama 1 mayıs benım dogumgunum 30 nisan gecesı yanı 1 mayısa 10 dakıka kala çalışma oldu ve hediyemın geliğini hissettim sankiama bakalım görücez,, senin ne zaman canım batın?? bence belirti bekleme belirtilerin hepsinin adet gecıkmesınden sonra olacagına ınanıyorum ben
canım o kadar hıssedılıyokı çok içten yazdıgın ve dua ettıgın o yuzden çok etkilendim, adaçayı duzenlı içilirse ostorojen hormonu salgıladıgından yumurtalarımızı gelişiriyomuş hayatım içipte hamile kalan çokmuş cidden ben aylarca bal çörek otu tarçın denedim ama bu kadar net yumurtladıgımı hıssetmemiştim, 14.gun kestim çünkü bebek olursa düşürüyormuş sonucta cay bu her gun taze yapıp ıctım bır fıncan ve ilk defa bu kadar sancılı agrılı yumurtalarımın buydugunu hıssettım hatta bı ara apandıstım patlicak sanırım dedım sonradan aklıma geldi yumurtlama gununde oldugum
bende deneyeyim o zaman ada çayını.
dene canım zararı olmaz her gun iç hemde sinirlere de iyi geliyormuş cidden ben pek bi relaxtım bu ay herşeye güldüm durdum uzun zamandır böyle eğlenceli bi ay geçirmemiştim önceden gun sayardım sımdı gun saymadım hiç bı baktım batıma 9 gun kalmış
maşallah diyelim o zaman:)batın da gelmez umarım 9 ay daha.
Kizlar valla hiziniza yetisilmiyor bgn, islerde cok yogun komik komik insanlarla ugrasiyorum Seda Kasar , Tarik Salgam
cimcimeeeeeeeeeeeeem nasılsın bebişimmm özledim senide çok, canım valla ben gul ya da çiçek bulamadım aynen iş yerimde pet şişe suyumun kapagını açtım altına da kagıdımı koydum penceremın dısına öle hızır alsın gotursun dıye beklıyorumm sende durumalr nedır nasılsın??
hepimizden allah razı olsun .benim bildiğim akşam ezanı saati abdest alınıp çiziliyor işte ne istenirse.İçinden geldiği gibi yap.gül ağacı benim etrafımdada yokki.
inşallah canım bu ay çok umutluyum hapı bıraktıgım ilk zaman ağustostu o zaman demiştimki aslında dogumgununde eşime haber vermek ıstıyorum mujdeyı ama mayısa çok var o zamana kadar hamile kalırım diyodum cahillik işteama şimdi mayıs geldi ve ben inanıyorum çok ınanıyorum bu ay bişeler olduguna ama olmadıysa öbür ay yine beklerim topicimizin adı her ay umutla bekleyen değilmi her ay umudumu kesmeden beklerim rabbim ne zaman uygun görürse o zaman hepimiz guzel haberi alalım inşallah
bebeimmmmm nasıl olayım yaa ben hep aynıyım tırmalaytıp duruyorum 3 aydır. bende seni özledim kız hıdırellezde geldin inşallah bizim dertlerimize hızır gibi yetişir dualarınız
ya bahçede gül var ama köpek eşelerde çıkarırsa diye emin olamıyorum aslında burda çay da var ama pis temiz değil temiz suya bırakmak lazım dimi tüh ya dün keşke denize atsaydım
tamam canım bende bu akşam yapayım bari
inşallah herşey gönlünce olur.
ay geri dönüşüm guzel bır gune geldi inşallah allahım tum dualarımızı kabul etsin, canım bızım bahcede de var gul agacı ama tum komşular öğrensi istemıyorum hayattan istediklerimiakşam eşimle tekrar çizicez bişeler benim resmim çok kotu akşam bırlıkte yapıcaz eşim ressam gibidir ona çzidircem bugun yap sende canım herkesin hepimizin elini göğe açan herkesin duaları kabul olsun...amin
hepimizin canım ama senin ayzdıklarında bi durgunluk hıssedıyorum, bir burukluk yapma nolur sen inançlı birisin tüm kalbınle herşeyın en dogru en guzel zamand olacagını biliyosun, hayat 1 gunluk, gecen bı vıdeo seyrettım kızcagız kocasını kaybetmiş gencecik yaşında seni çok zoledım demiş nasıl içim yandı saatlerce ağladım, aslında kocalarımız ve biz sağlıklıyız ve nefes alıyoruz özlesek goruyoruz öyle şansımız var hayat bi anlık her anın kıymetını bılmek lazım canım benim
amiiiiinnnnnn
ay çok heveslendim bu akşam bende çizeyim bari
haklısın canım adet olunca geçen gün çok ağladım eşim sarıldı kocan yanında dedi.Çok şükür onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama onun baba oldugunu görmek istiyorum.allah beterlerinden korusun.:Herzaman önce sağlık eşimizin,sevdiklerimizin,kendimizin sonra bebek:)
kızlar ne güzel sizin bahçeleriniz varmıs cimcime ezan zamanı abdestini al.karınca yuvası bulabilrsen ordan toprak al dua ederek,sonra evde minik minik alümünyum folyoya sarıp cüzdanlarınıza koyabilirsiniz bereket için.
evet canım zaten hepimiz eşlerimizi sevdiğimiz ve onlara bu duyguyu yaşatmak için acele ediyoruz,ama sevgi aşk ve en onemlısı beraber olmak herşeyden onemli sonra meyvesi gelir, valla ben o vıdeoyu seyrettıkten sonra kocamın dıbınden ayrılmamaya başladım fırsat buldukça opuyorum sevıyorum guzel seyelr soyluyorum, yarına cıkacagımız ne malum, allah hep gzuel seyelr nasip etsin yaşadığımız her gune şükür gerisi mutlaka gelir kendiliğinden..canım benim hep gül böyle iştee
ayy karınca yuvası nası bulucaz, canım bahce derken normal 2 karışlık apartman bahcesı bızımııkisiama ben bugunkü çizimlerimde kcoamaaaaaaaan bi bahçe çzidim kendıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?