HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hepimizden allah razı olsun .benim bildiğim akşam ezanı saati abdest alınıp çiziliyor işte ne istenirse.İçinden geldiği gibi yap.gül ağacı benim etrafımdada yokki.

bende deneyeyim o zaman ada çayını.

bende deneyeyim o zaman ada çayını.

dene canım zararı olmaz her gun iç hemde sinirlere de iyi geliyormuş cidden ben pek bi relaxtım bu ay herşeye güldüm durdum uzun zamandır böyle eğlenceli bi ay geçirmemiştim önceden gun sayardım sımdı gun saymadım hiç bı baktım batıma 9 gun kalmış

maşallah diyelim o zaman:)batın da gelmez umarım 9 ay daha.

maşallah diyelim o zaman:)batın da gelmez umarım 9 ay daha.

inşallah canım bu ay çok umutluyum hapı bıraktıgım ilk zaman ağustostu o zaman demiştimki aslında dogumgununde eşime haber vermek ıstıyorum mujdeyı ama mayısa çok var o zamana kadar hamile kalırım diyodum cahillik işte ama şimdi mayıs geldi ve ben inanıyorum çok ınanıyorum bu ay bişeler olduguna ama olmadıysa öbür ay yine beklerim topicimizin adı her ay umutla bekleyen değilmi her ay umudumu kesmeden beklerim rabbim ne zaman uygun görürse o zaman hepimiz guzel haberi alalım inşallah

bebeimmmmm nasıl olayım yaa ben hep aynıyım tırmalaytıp duruyorum 3 aydır. bende seni özledim kız hıdırellezde geldin inşallah bizim dertlerimize hızır gibi yetişir dualarınız
ya bahçede gül var ama köpek eşelerde çıkarırsa diye emin olamıyorum aslında burda çay da var ama pis temiz değil temiz suya bırakmak lazım dimi tüh ya dün keşke denize atsaydım

hepimizden allah razı olsun .benim bildiğim akşam ezanı saati abdest alınıp çiziliyor işte ne istenirse.İçinden geldiği gibi yap.gül ağacı benim etrafımdada yokki.

tamam canım bende bu akşam yapayım bari

inşallah herşey gönlünce olur.

ay geri dönüşüm guzel bır gune geldi inşallah allahım tum dualarımızı kabul etsin, canım bızım bahcede de var gul agacı ama tum komşular öğrensi istemıyorum hayattan istediklerimiakşam eşimle tekrar çizicez bişeler benim resmim çok kotu akşam bırlıkte yapıcaz eşim ressam gibidir ona çzidircembugun yap sende canım herkesin hepimizin elini göğe açan herkesin duaları kabul olsun...amin

inşallah herşey gönlünce olur.

hepimizin canım ama senin ayzdıklarında bi durgunluk hıssedıyorum, bir burukluk yapma nolur sen inançlı birisin tüm kalbınle herşeyın en dogru en guzel zamand olacagını biliyosun, hayat 1 gunluk, gecen bı vıdeo seyrettım kızcagız kocasını kaybetmiş gencecik yaşında seni çok zoledım demiş nasıl içim yandı saatlerce ağladım, aslında kocalarımız ve biz sağlıklıyız ve nefes alıyoruz özlesek goruyoruz öyle şansımız var hayat bi anlık her anın kıymetını bılmek lazım canım benim

amiiiiinnnnnn

ay çok heveslendim bu akşam bende çizeyim bari

kızlar ne güzel sizin bahçeleriniz varmıs cimcime ezan zamanı abdestini al.karınca yuvası bulabilrsen ordan toprak al dua ederek,sonra evde minik minik alümünyum folyoya sarıp cüzdanlarınıza koyabilirsiniz bereket için.

haklısın canım adet olunca geçen gün çok ağladım eşim sarıldı kocan yanında dedi.Çok şükür onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama onun baba oldugunu görmek istiyorum.allah beterlerinden korusun.:Herzaman önce sağlık eşimizin,sevdiklerimizin,kendimizin sonra bebek:)

evet canım zaten hepimiz eşlerimizi sevdiğimiz ve onlara bu duyguyu yaşatmak için acele ediyoruz,ama sevgi aşk ve en onemlısı beraber olmak herşeyden onemli sonra meyvesi gelir, valla ben o vıdeoyu seyrettıkten sonra kocamın dıbınden ayrılmamaya başladım fırsat buldukça opuyorum sevıyorum guzel seyelr soyluyorum, yarına cıkacagımız ne malum, allah hep gzuel seyelr nasip etsin yaşadığımız her gune şükür gerisi mutlaka gelir kendiliğinden..canım benim hep gül böyle iştee

ayy karınca yuvası nası bulucaz, canım bahce derken normal 2 karışlık apartman bahcesı bızımııkisi ama ben bugunkü çizimlerimde kcoamaaaaaaaan bi bahçe çzidim kendıme

:) en güzeli sevgi zaten düşünsene başka bir adamdan bebeğin olacak deseler ben istemem illa ki eşimden isterim.Aslında burdaki isteğim illa bebek değil onunla benim bir parçamızın olması.bende severim bebek gibi sıkarım yanaklarını ne yapayım çocuk yok elimde sen varsın derim koca bebeğim diye severim:)

ayy karınca yuvası nası bulucaz, canım bahce derken normal 2 karışlık apartman bahcesı bızımııkisi ama ben bugunkü çizimlerimde kcoamaaaaaaaan bi bahçe çzidim kendıme

vardır ya muhakkak.annem her hıdırellez akşamı toplar ben bereketine inanırım.cüzdanımın bir gözü doldu yıllardır koydugum topraklardan:)hele bir sene piknikteydik hıdırellez günü içme suyuyla abdest alıp dua etmiştim.bizimkilerde toprak toplamıstı.Çok şükür allah gönlümce verdi bundan sonrasıda olacaktır Allahın izni ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…