HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hadi güzel haberler ver inşallah sezgicimmm

Allah yardımcın olsun inşallah.Sende ne olur bize dua etmeyi unutma.Hayırlı haberlerle dön.

Hadi ins guzel haberlerle don .. :))

geldim kızlar.. bilmiyorum iyimi ama Kan sonucum 1631 çıktı.. topluiğnesi kadar kese görmüş ama işte pazartesi tekrar gel dedi. sonra tekrar sordum kese göründü mü görünmedi mi diye..
gebelik var topluiğne başı kadar bişey görünüyo. o yüzden pazartesi gel dedi..

ee güzel değil mi sonuc neden endişeleniyorsun ki anın tadını çıkar.hamile arkadaşlar dah iyi bilir gerçi.

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim

HOŞGELDİN canımmm nasılsın? bende 4 yıllık evliyim bende hiç hamile kalmadım ama kalıcaz kendini üzme olurmu

canımmm evet onlar olmasa halimiz ne olurdu canımız kocalarımız
bundan sonrasıda olacak baharım inanıyorum guvenıyorum,a slında geriye dönüp baktıgımzıda istediğimiz herşey aslında bizim için en iyi zamanlarda olmuş buda öyle olacak, bebişlerimiz en guzel zamanlarda kucaklarımzıda olacak

canım zaten bu zamanlarda topluıgne bası kadar oluyo yanlış bilmiyosam, herşeyin tadını çıkar içini ferah tut bir iki haftaya için rahat eder annesi

canım zaten bu zamanlarda topluıgne bası kadar oluyo yanlış bilmiyosam, herşeyin tadını çıkar içini ferah tut bir iki haftaya için rahat eder annesi

inşallah dediğin gibidir. cumartesi özel hastaneye gidiyim diyorum ama naapsam bilemedim . yoksa pazartesiyimi beklemeliyim. :26:

Kiss Daha ne olsun cok sukur bak buyumus bebis degerler yukselmis aman cok dikkat et kendine heleki onumuzdeki bir ay. Ben battan 4 gun sonra fln kan verdigimde 2805 cikmisti ama doktora anca battan 7 gun sonra fln gidebildim o zamana kadar iyice buyumustu kesemiz.. Haydi hayirli olsun Vatanimiza annesine hayirli evlatt olsun , guzel bir gebelik saglikla kucagina almak nasip etsin Allah..

Haydi halaya :)))

bak tecrübe konustu gördünmü sezgi endişelenme büymüş bebişimiz bile işteeee

sevineyim mi yani iyi bişey mi bu... :44: ben sanki büyük bişey görürüz diye umuyodum ama küçük mü oluyodu zaten kese bu zamanda. :26:

inşallah dediğin gibidir. cumartesi özel hastaneye gidiyim diyorum ama naapsam bilemedim . yoksa pazartesiyimi beklemeliyim. :26:

Canim bekle tabi ben 8 haftayken kan testi yaptilar iste kansizlik ADIS fln varmi kan grubum ne diye ivir zivir testler.. Ama ilk testimiz 12 haftalikken oldu sabret annesi cok sukur hersey yolunda bak degerlerin artiyor.. once kese gorcen sonra 8 hafta fln olunca kalp atisi duycan, sonra 12 hatalik olunca bir daha bir gitcen ki doktora sok olcan o zaman bebis gibi insan gibi gorcen.. Kalp atisi duymaya gittigimde 8 haftaikken fasulseydi bizimki 1 cm flndi dusun yani bekle 1 ay fln.. Benim doktor kesiyi gordukten sonra hep 3 -4 hafta sonra gel dedi ben hep 3 hafta sonra gitmeye calistim :)))

merhaba topiğinizde yeniyim arkadaşlar sizleri böyle görmek bana umut veriyor . Allah umarım sizlerin dualarınızı kabul eder hamilelerin duası kabul olur derler hamiş arkkadaaşlarımızın da desteğiyle inşallah bizlerin de bebişleri olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…