- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.901
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
merhaba hoşgeldin
hoşbulduk ben kendimi tanıtayım 4 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım şu anda tüp bebek tedavisi görüyoruz
hadi güzel haberler ver inşallah sezgicimmm
Allah yardımcın olsun inşallah.Sende ne olur bize dua etmeyi unutma.Hayırlı haberlerle dön.
Hadi ins guzel haberlerle don .. :))
öyle mi hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.Ben ve bir kaç arkadasta tüp bebek düşünüyoruz..
geldim kızlar.. bilmiyorum iyimi ama Kan sonucum 1631 çıktı.. topluiğnesi kadar kese görmüş ama işte pazartesi tekrar gel dedi. sonra tekrar sordum kese göründü mü görünmedi mi diye..
gebelik var topluiğne başı kadar bişey görünüyo. o yüzden pazartesi gel dedi..
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
:) en güzeli sevgi zaten düşünsene başka bir adamdan bebeğin olacak deseler ben istemem illa ki eşimden isterim.Aslında burdaki isteğim illa bebek değil onunla benim bir parçamızın olması.bende severim bebek gibi sıkarım yanaklarını ne yapayım çocuk yok elimde sen varsın derim koca bebeğim diye severim:)
vardır ya muhakkak.annem her hıdırellez akşamı toplar ben bereketine inanırım.cüzdanımın bir gözü doldu yıllardır koydugum topraklardan:)hele bir sene piknikteydik hıdırellez günü içme suyuyla abdest alıp dua etmiştim.bizimkilerde toprak toplamıstı.Çok şükür allah gönlümce verdi bundan sonrasıda olacaktır Allahın izni ile.
geldim kızlar.. bilmiyorum iyimi ama Kan sonucum 1631 çıktı.. topluiğnesi kadar kese görmüş ama işte pazartesi tekrar gel dedi. sonra tekrar sordum kese göründü mü görünmedi mi diye..
ee güzel değil mi sonuc neden endişeleniyorsun ki anın tadını çıkar.hamile arkadaşlar dah iyi bilir gerçi.
canım zaten bu zamanlarda topluıgne bası kadar oluyo yanlış bilmiyosam, herşeyin tadını çıkar içini ferah tut bir iki haftaya için rahat eder annesi
Kis geldin mi kac cikti sonuc , ne zaman gorcez kesemizi :))
Kiss Daha ne olsun cok sukur bak buyumus bebis degerler yukselmis aman cok dikkat et kendine heleki onumuzdeki bir ay. Ben battan 4 gun sonra fln kan verdigimde 2805 cikmisti ama doktora anca battan 7 gun sonra fln gidebildim o zamana kadar iyice buyumustu kesemiz.. Haydi hayirli olsun Vatanimiza annesine hayirli evlatt olsun , guzel bir gebelik saglikla kucagina almak nasip etsin Allah..
Haydi halaya :)))
inşallah dediğin gibidir. cumartesi özel hastaneye gidiyim diyorum ama naapsam bilemedim . yoksa pazartesiyimi beklemeliyim. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?