- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.921
Kiss Daha ne olsun cok sukur bak buyumus bebis degerler yukselmis aman cok dikkat et kendine heleki onumuzdeki bir ay. Ben battan 4 gun sonra fln kan verdigimde 2805 cikmisti ama doktora anca battan 7 gun sonra fln gidebildim o zamana kadar iyice buyumustu kesemiz.. Haydi hayirli olsun Vatanimiza annesine hayirli evlatt olsun , guzel bir gebelik saglikla kucagina almak nasip etsin Allah..
Haydi halaya :)))
Kizlarr dr dan geldim 7hafta 2 gunluk ama 1 hafta kucukmus 6*3 gunlukmus. karindan keseyi ve kalp atisini duydum...
sevineyim mi yani iyi bişey mi bu... :44:ben sanki büyük bişey görürüz diye umuyodum ama küçük mü oluyodu zaten kese bu zamanda. :26:
sezgi hanım sezgi hanım endişelenip duracagınıza lütfen biz umutla bekleyen anne adayları için belirtilerinizi yazınız
merhaba topiğinizde yeniyim arkadaşlar sizleri böyle görmek bana umut veriyor . Allah umarım sizlerin dualarınızı kabul eder hamilelerin duası kabul olur derler hamiş arkkadaaşlarımızın da desteğiyle inşallah bizlerin de bebişleri olur .
bak işte güzelmiş değerlerin ya bence dikkat et kendine folik asidini al dediği günü bekle doktorun.
tazebaharım evet en güzel seyler en dogru zamanlarda oldu.Bebekte öyle olacak.ya bugün iyiki geldin renk kattın yüzümü güldürdün canım.nasıl vakit gecti anlamadım.
Sezgiiiiii tebrikler tekrar tekrar Allah tamamına da erdirecek merak etme.
Dimi kiss hic :)))
İnşallah dediğiniz gibidir. gerçi siz daha bilinçlisiniz bu konuda.. Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı..
inşallah burcum sağlıkla sıhhatle hepimiz alırız evlatlarımızı kucağımıza..
o zaman kendimi hiç daraltmayım demi iyi düşüneyim iyi olsun herşey
HOŞGELDİN CANIM,AMİN İNŞALLAH SEN ne zamandır deniyosun??
hoşbuldum cnm. ben 6 yıldır bekliyorum canım ilk sene bir düşük yaptım sonra kalamadım pkoluyum canım 2 hafta önce hsg röntgeni çektirdim tüpleriim kapalıymış küçük bir operasyon geçrdim tüplerim açıldı şuan diane35 kullanıyorum bir kerelik bakalım zaman ne gösterecek
Dimi kiss hic :)))
HOŞGELDİN CANIM,AMİN İNŞALLAH SEN ne zamandır deniyosun??
oyyy baharım benimmm çok teşekkür ederim ,iyiki geldim evet çok ozlemişim sizle sohbetı bende keyfım bıkere daha yerine geldi sizleree kavuşunca, herşey çok gzuel zamanlarda tamda planlandıgı gibi olacak ama bu plan bizim değil yukarsının planı olcak,iyi yürekli herkesin duaları kabul olsun suan ezan okunuyo inşallah ezanlar şahit olsun kucagı sağlıklı bebeklerle dolu evlat isteyen herkesin duaları kabul kucakları dolu olsun
bak işte güzelmiş değerlerin ya bence dikkat et kendine folik asidini al dediği günü bekle doktorun.
tazebaharım evet en güzel seyler en dogru zamanlarda oldu.Bebekte öyle olacak.ya bugün iyiki geldin renk kattın yüzümü güldürdün canım.nasıl vakit gecti anlamadım.
Sezgiiiiii tebrikler tekrar tekrar Allah tamamına da erdirecek merak etme.
kis bak Allah'in izniyle 16 haftam bitiyor bebis hala 10 cm :)) Buyuk bisi yok anam heleki 12 haftaya kadar bebekmi ne var bilmiyon bileSabret buyuyor cocuk .. dusun dunyadaki en kucuk sperm hucresinden buyuyor daha 10 olmadi doleneli yeni yerlesiyor tuplerden rahime sabret :)
Canim bekle tabi ben 8 haftayken kan testi yaptilar iste kansizlik ADIS fln varmi kan grubum ne diye ivir zivir testler.. Ama ilk testimiz 12 haftalikken oldu sabret annesi cok sukur hersey yolunda bak degerlerin artiyor.. once kese gorcen sonra 8 hafta fln olunca kalp atisi duycan, sonra 12 hatalik olunca bir daha bir gitcen ki doktora sok olcan o zaman bebis gibi insan gibi gorcen.. Kalp atisi duymaya gittigimde 8 haftaikken fasulseydi bizimki 1 cm flndi dusun yani bekle 1 ay fln.. Benim doktor kesiyi gordukten sonra hep 3 -4 hafta sonra gel dedi ben hep 3 hafta sonra gitmeye calistim :)))
sezgi hanım sezgi hanım endişelenip duracagınıza lütfen biz umutla bekleyen anne adayları için belirtilerinizi yazınız
Kis Ozos oglusun napiyor, iyi misiniz? Ne var ne yok bakalim..
ıyı sanırım canım bende cok merak edıyorum goremedıkce sabırsızlanıyorum sanırım 18 mayısta gıdecegız sıradakı bulusma gunu
sen ne zaman bıdaha gıdeceksın ıns
ıyı sanırım canım bende cok merak edıyorum goremedıkce sabırsızlanıyorum sanırım 18 mayısta gıdecegız sıradakı bulusma gunu
sen ne zaman bıdaha gıdeceksın ıns
Sorma canim bende gormek icin sabirsizlaniyorum en son 2 mayista gittim iste bir sonraki bulusma 23 Mayista :)) Daha cok var birde cok sukur ne bulanti ne halsizlik bisi kalmadi, henuz bebisin hareketlerinide hissetmedigim icin snki hamile degil misim gibi geliyor. Azcik karnim cikti sanki cok yemisim gibi ama tranvayda bir kez yer verdiler :)
Cok sukur buyuyorlar bazen bulusma gunu icin sabirsizlaniyorum bir an once 9 ay dolsun istiyorum sonra diyorum kendi kendime ama orda guvendesin orda kal ole basladi duygusalliklar aglamalar zaten hep vardi :))
Allah isteyen herkese nasip etsin cok guzel birsey gercekten
özser test çubugunun resmini koyup kızlar bakın dediğin gün dün gibi 15 haftan bitmiş maşallah yaaaaaaaaaaa:)bizlerde yasadıklarınızı sırasıyla yaşarız inşallah.
amın cnm amın bende en son 27 nısanda gıttım doktor aslında 25 mayısta cagırdı ama ben bır hafta once gıdecegım zaten 4 lu test olacak haftaya sonuca gıdıcem o yuzden bı hafta once gıdeyım dedım
bende gobek var ya baya baktırıyorum artık kendıme
sorma canım hakıkaten dun gıbı ama zaman gecıyor bebıste buyuyor gobuste :)
rabbım ısteyen tum kullarının kucaklarını doldusun ıns
kısçeler aranızda pkolu arkadaşlar var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?