HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bak işte güzelmiş değerlerin ya bence dikkat et kendine folik asidini al dediği günü bekle doktorun.
tazebaharım evet en güzel seyler en dogru zamanlarda oldu.Bebekte öyle olacak.ya bugün iyiki geldin renk kattın yüzümü güldürdün canım.nasıl vakit gecti anlamadım.

Sezgiiiiii tebrikler tekrar tekrar Allah tamamına da erdirecek merak etme.

sevineyim mi yani iyi bişey mi bu... :44: ben sanki büyük bişey görürüz diye umuyodum ama küçük mü oluyodu zaten kese bu zamanda. :26:

kis bak Allah'in izniyle 16 haftam bitiyor bebis hala 10 cm :)) Buyuk bisi yok anam heleki 12 haftaya kadar bebekmi ne var bilmiyon bile Sabret buyuyor cocuk .. dusun dunyadaki en kucuk sperm hucresinden buyuyor daha 10 olmadi doleneli yeni yerlesiyor tuplerden rahime sabret :)

İnşallah dediğiniz gibidir. gerçi siz daha bilinçlisiniz bu konuda.. Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı..
inşallah burcum sağlıkla sıhhatle hepimiz alırız evlatlarımızı kucağımıza..
o zaman kendimi hiç daraltmayım demi iyi düşüneyim iyi olsun herşey

HOŞGELDİN CANIM,AMİN İNŞALLAH SEN ne zamandır deniyosun??

oyyy baharım benimmm çok teşekkür ederim ,iyiki geldim evet çok ozlemişim sizle sohbetı bende keyfım bıkere daha yerine geldi sizleree kavuşunca, herşey çok gzuel zamanlarda tamda planlandıgı gibi olacak ama bu plan bizim değil yukarsının planı olcak,iyi yürekli herkesin duaları kabul olsun suan ezan okunuyo inşallah ezanlar şahit olsun kucagı sağlıklı bebeklerle dolu evlat isteyen herkesin duaları kabul kucakları dolu olsun

Dimi kiss hic :)))

evet yaprağım valla bi endişedir gidiyo hiç demiyoki belirtilerim bunalrdı kızlar sızde yaşarsınız belki

sezgiii hadi bebeğim herşey normal tadını keyfını çıkar karnını okşa sev ohhh mis gibi ama lütfen bize belirtilerini yaz ki bizde çişeden nem kapalım

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sezgi hanım sezgi hanım endişelenip duracagınıza lütfen biz umutla bekleyen anne adayları için belirtilerinizi yazınız

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BEN.. İNŞALLAH SABIRLA BEKLİYCEM TADINI ÇIKARICAM ALLAH'ın izniyle hepbirlikte büyüdüğüne şahit olucaz.
Tazebaharım bende öle belirti yoktu yani ben hiç aramadım belirti. Ateş ölçtüğüm için tek belirtim ateş yükselmesi, ateş basması, ta yüzüm kızarıyodu ateşten. sonrasında ağzımda demirsi tadı duydum. :) bide ara ara sızı oldu, göğüs ucundaki kabarcıklarıda gördüm, göbeğim çok kaşındı bide

ıyı sanırım canım bende cok merak edıyorum goremedıkce sabırsızlanıyorum sanırım 18 mayısta gıdecegız sıradakı bulusma gunu
sen ne zaman bıdaha gıdeceksın ıns

Sorma canim bende gormek icin sabirsizlaniyorum en son 2 mayista gittim iste bir sonraki bulusma 23 Mayista :)) Daha cok var birde cok sukur ne bulanti ne halsizlik bisi kalmadi, henuz bebisin hareketlerinide hissetmedigim icin snki hamile degil misim gibi geliyor. Azcik karnim cikti sanki cok yemisim gibi ama tranvayda bir kez yer verdiler :)

Cok sukur buyuyorlar bazen bulusma gunu icin sabirsizlaniyorum bir an once 9 ay dolsun istiyorum sonra diyorum kendi kendime ama orda guvendesin orda kal ole basladi duygusalliklar aglamalar zaten hep vardi :))

Allah isteyen herkese nasip etsin cok guzel birsey gercekten

ıyı sanırım canım bende cok merak edıyorum goremedıkce sabırsızlanıyorum sanırım 18 mayısta gıdecegız sıradakı bulusma gunu
sen ne zaman bıdaha gıdeceksın ıns

özser test çubugunun resmini koyup kızlar bakın dediğin gün dün gibi 15 haftan bitmiş maşallah yaaaaaaaaaaa:)bizlerde yasadıklarınızı sırasıyla yaşarız inşallah.

amın cnm amın bende en son 27 nısanda gıttım doktor aslında 25 mayısta cagırdı ama ben bır hafta once gıdecegım zaten 4 lu test olacak haftaya sonuca gıdıcem o yuzden bı hafta once gıdeyım dedım

bende gobek var ya baya baktırıyorum artık kendıme

özser test çubugunun resmini koyup kızlar bakın dediğin gün dün gibi 15 haftan bitmiş maşallah yaaaaaaaaaaa:)bizlerde yasadıklarınızı sırasıyla yaşarız inşallah.

sorma canım hakıkaten dun gıbı ama zaman gecıyor bebıste buyuyor gobuste :)
rabbım ısteyen tum kullarının kucaklarını doldusun ıns

amin amin bir umutla çıktık yola sırayla haberleriniz geldi nasip inşallah herkes annelik babalık duygusunu yaşar hayırlısı ile.

Allah'ım hepinize nasip etsin inşallah.. Daha fazla aratmasın kimseyi tez vakitte nasip etsin. Amiiiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…