- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.941
kısçeler aranızda pkolu arkadaşlar var mı acaba
amın cnm amın bende en son 27 nısanda gıttım doktor aslında 25 mayısta cagırdı ama ben bır hafta once gıdecegım zaten 4 lu test olacak haftaya sonuca gıdıcem o yuzden bı hafta once gıdeyım dedım
bende gobek var ya baya baktırıyorum artık kendıme
sorma canım hakıkaten dun gıbı ama zaman gecıyor bebıste buyuyor gobuste :)
rabbım ısteyen tum kullarının kucaklarını doldusun ıns
HOŞGELDİN CANIM,AMİN İNŞALLAH SEN ne zamandır deniyosun??
hoşbuldum cnm. ben 6 yıldır bekliyorum canım ilk sene bir düşük yaptım sonra kalamadım pkoluyum canım 2 hafta önce hsg röntgeni çektirdim tüpleriim kapalıymış küçük bir operasyon geçrdim tüplerim açıldı şuan diane35 kullanıyorum bir kerelik bakalım zaman ne gösterecek
O ZAMAN ümitlenebiliriz artık problem çözülmüş
evet konuş baharımmmmevet ya aynennnnnnnnnn ayıp oluyor bizlere ama:)biz o küçük mercimek için uğrasıyoruz burda.tecrübelilerden destek bekliyoruz.
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BEN..İNŞALLAH SABIRLA BEKLİYCEM TADINI ÇIKARICAM ALLAH'ın izniyle hepbirlikte büyüdüğüne şahit olucaz.
Tazebaharım bende öle belirti yoktu yani ben hiç aramadım belirti. Ateş ölçtüğüm için tek belirtim ateş yükselmesi, ateş basması, ta yüzüm kızarıyodu ateşten. sonrasında ağzımda demirsi tadı duydum. :) bide ara ara sızı oldu, göğüs ucundaki kabarcıklarıda gördüm, göbeğim çok kaşındı bide
evet bu sefer bende belirti aramamaya kararlıyım tüm belirtiler adetım gecikirse yaşanacagını düşünerek vara yoğa allah galiba hamileyim demicem ama olsun merak işte soralımki biyerimiz agrırsa ona yoralım umut fakirin ekmeği
kısçeler aranızda pkolu arkadaşlar var mı acaba
bende varıııııııııııııım ama ben düzenli adet gören bi pko yum:
Allah'ım hepinize nasip etsin inşallah.. Daha fazla aratmasın kimseyi tez vakitte nasip etsin. Amiiiinnnn
hoş buldum canım izninle neler yapığını nasıl tedavi uygulandığını anlatır mısın ben işin başındayım daha cnmhoşgeldin canım pkolular kervanına
var canım ben ,hsst,ebda bizler varız
kızlar bu ay olcak diye kendimi acaip motive ettim ya bu seferde hasta oluyorum yaa eşimin boğazı moğazı ağrıyodu arkasına nezle oldu sanırım ondanda bana geçti mikroları boğazım fena ağrıyo bugün yaa akşama kadar battı
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BEN..İNŞALLAH SABIRLA BEKLİYCEM TADINI ÇIKARICAM ALLAH'ın izniyle hepbirlikte büyüdüğüne şahit olucaz.
Tazebaharım bende öle belirti yoktu yani ben hiç aramadım belirti. Ateş ölçtüğüm için tek belirtim ateş yükselmesi, ateş basması, ta yüzüm kızarıyodu ateşten. sonrasında ağzımda demirsi tadı duydum. :) bide ara ara sızı oldu, göğüs ucundaki kabarcıklarıda gördüm, göbeğim çok kaşındı bide
geldim kızlar.. bilmiyorum iyimi ama Kan sonucum 1631 çıktı.. topluiğnesi kadar kese görmüş ama işte pazartesi tekrar gel dedi. sonra tekrar sordum kese göründü mü görünmedi mi diye..
gebelik var topluiğne başı kadar bişey görünüyo. o yüzden pazartesi gel dedi..
sevineyim mi yani iyi bişey mi bu... :44:ben sanki büyük bişey görürüz diye umuyodum ama küçük mü oluyodu zaten kese bu zamanda. :26:
aminnnnnnnnnnaminnnnnnnnnnnnnnaminnnnnnnnnn
düşünsenize herkes kucağında bebişiyle ortak bir yerde buluşuyormusuz:)ben,sezgi,nesrin,özser,yaprak,esra,hsst,heyecanlı,merhaba hayat,merve,tazebahar,gizem,bebek,bebekimsin,cimcime,ekinci,ebda,elif,snn ve aklıma gelmeyenlerden özür diliyorum:)
ben yavas yavas toparlanayım.hepiniz Allaha emanet olun.görüşürüz.
düşünsenize herkes kucağında bebişiyle ortak bir yerde buluşuyormusuz:)ben,sezgi,nesrin,özser,yaprak,esra,hsst,heyecanlı,merhaba hayat,merve,tazebahar,gizem,bebek,bebekimsin,cimcime,ekinci,ebda,elif,snn ve aklıma gelmeyenlerden özür diliyorum:)
hoş buldum canım izninle neler yapığını nasıl tedavi uygulandığını anlatır mısın ben işin başındayım daha cnm
bana biraz nasıl tedavi olduğundan bahseder misin sizde ne tür belirtiler var acaba yazar mısınız
kızlar bu arada bebekk napıyo haber varmı ondan ??
inşallah canım ağrısız sızısız belirtisiz patadanak hamile kalırsınevet bu sefer bende belirti aramamaya kararlıyım tüm belirtiler adetım gecikirse yaşanacagını düşünerek vara yoğa allah galiba hamileyim demicem ama olsun merak işte soralımki biyerimiz agrırsa ona yoralım umut fakirin ekmeği
kız Allah'tan belirti yaşamamışsın :)
ooyyyy yesinler o toplu iğne başınıbit kadar bile değil ama ne reaksiyonlar gösteriyo vücutta
yavrum sen kafasını gözünü falan mı göreceğini sanıyodun bu sürede anca bu oluyo deli kıss
tazebahar
canım ben şubat ayında pko teşhisi koyuldu o zaman adetım duzensızdı sıvılcelenme varı, klomen verdı doktor yumurta geliştirici sonrasında adetlerim duzene girdi sivilceler hala duruyo
Benim doktor 4lu test icin 20 haftaya randevu verdi, sen kac haftalik olmus olucaksin ki 18 Mayista erken degil mi yada benimkimi gec soyledi :44:
Allah seni ne etmesin delii güldürdün beni haa.. ben ne bilim sanki bu zamana kadar kaç tane doğurdum. heycan oluyo işte insan sanki sıkıntılıymış gibi hissediyo. Şükür ki sizler rahatlatıyosunuz içimi. Allahın izniyle Pazartesi daha net görürüz. Rabbim seninde aynı duyguları yaşamanı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallahhh
16+3 olacagım cnm ama onde ıdı gecen gıttıgımde bebegım bakalım kac olacak ama 4'lü test 16-20 haftaları arasında oluyormus zaten sen son haftalarda gıtmıs olacaksın demekkı
ayy ne kaa guzel olur ıns oyunparklı yerlerde bulusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?