HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Benim doktor 4lu test icin 20 haftaya randevu verdi, sen kac haftalik olmus olucaksin ki 18 Mayista erken degil mi yada benimkimi gec soyledi :44:

kızlar bu ay olcak diye kendimi acaip motive ettim ya bu seferde hasta oluyorum yaa eşimin boğazı moğazı ağrıyodu arkasına nezle oldu sanırım ondanda bana geçti mikroları boğazım fena ağrıyo bugün yaa akşama kadar battı

Allah'ım hepinize nasip etsin inşallah.. Daha fazla aratmasın kimseyi tez vakitte nasip etsin. Amiiiinnnn

aminnnnnnnnnnaminnnnnnnnnnnnnnaminnnnnnnnnn

düşünsenize herkes kucağında bebişiyle ortak bir yerde buluşuyormusuz:)ben,sezgi,nesrin,özser,yaprak,esra,hsst,heyecanlı,merhaba hayat,merve,tazebahar,gizem,bebek,bebekimsin,cimcime,ekinci,ebda,elif,snn ve aklıma gelmeyenlerden özür diliyorum:)

ben yavas yavas toparlanayım.hepiniz Allaha emanet olun.görüşürüz.

evet canım bende bu ay efna motiveyim, hemen c vitamını al bitkisel şeylerden yararlan dıkkat et kendıne sağlam sağlam çalışmalara başla sonraaaaa

canım düzenli adet görmennin en büyük nedeni zayıf ollmandır cnm tahmiinim kilon idealdir cnm ne zamndır hamiş kalamıyorsun acaba doktor nediyor yazar mısın

kız Allah'tan belirti yaşamamışsın :)

ooyyyy yesinler o toplu iğne başını bit kadar bile değil ama ne reaksiyonlar gösteriyo vücutta

sevineyim mi yani iyi bişey mi bu... :44: ben sanki büyük bişey görürüz diye umuyodum ama küçük mü oluyodu zaten kese bu zamanda. :26:

yavrum sen kafasını gözünü falan mı göreceğini sanıyodun bu sürede anca bu oluyo deli kıss

benim ikizlerle zor olur gelmek ama gelirim kız yeri ve saati bildirin hemen moda girdim bile bak

görüşürüz balımm dikkat et kendıneee öptüm

canım ben şubat ayında pko teşhisi koyuldu o zaman adetım duzensızdı sıvılcelenme varı, klomen verdı doktor yumurta geliştirici sonrasında adetlerim duzene girdi sivilceler hala duruyo

inşallah canım ağrısız sızısız belirtisiz patadanak hamile kalırsın

ayy evet belkim bigün biryerde görüşürüz buluşuruz :)) dikkat et canım kendine. yarın görüşmek üzere. Allah'a emanet ol :*

kız Allah'tan belirti yaşamamışsın :)
ay ne bilim demekki o zaman bana belirti gibi gelmiyomuş. bu zamana kadar çok belirti arayınca insan bi zaman sona böle oluyo bence

ooyyyy yesinler o toplu iğne başını bit kadar bile değil ama ne reaksiyonlar gösteriyo vücutta

yavrum sen kafasını gözünü falan mı göreceğini sanıyodun bu sürede anca bu oluyo deli kıss

Allah seni ne etmesin delii güldürdün beni haa.. ben ne bilim sanki bu zamana kadar kaç tane doğurdum. heycan oluyo işte insan sanki sıkıntılıymış gibi hissediyo. Şükür ki sizler rahatlatıyosunuz içimi. Allahın izniyle Pazartesi daha net görürüz. Rabbim seninde aynı duyguları yaşamanı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallahhh

tazebahar
canım ben şubat ayında pko teşhisi koyuldu o zaman adetım duzensızdı sıvılcelenme varı, klomen verdı doktor yumurta geliştirici sonrasında adetlerim duzene girdi sivilceler hala duruyo[/QUOTE]

ben daha yolun başındayım canım benim pko belirtisi;adet düzensizliği, kilo artışı,meme ucu akıntısı,tüylenme, svilceler , halsizlik,v.s. gibi canım . ilaç içmediğim zamanlar regl olamıyorum yeni tüplerim açıldı bakalım kısmet umarım reglim düzene girer yumurtalıklarım çatlar bakalım dün jel şeklinde uzayan bir akıntım oldu acaba çatladı mı bilmiyorumm diane kullandığım için buay ümitsizim bakalım zaman ne gösterecek bilmiyorum ama pek umutlu değilim b u aralar benim hormon testi normal çıktı hepsi neden olmuyor diye soacak olursan büyük ihtimal kilodan olmuyor benimki 90 kiloydum 85 e indim diyetisyene başlayacağım bakalaım

tazebahar
canım ben şubat ayında pko teşhisi koyuldu o zaman adetım duzensızdı sıvılcelenme varı, klomen verdı doktor yumurta geliştirici sonrasında adetlerim duzene girdi sivilceler hala duruyo

ben daha yolun başındayım canım benim pko belirtisi;adet düzensizliği, kilo artışı,meme ucu akıntısı,tüylenme, svilceler , halsizlik,v.s. gibi canım . ilaç içmediğim zamanlar regl olamıyorum yeni tüplerim açıldı bakalım kısmet umarım reglim düzene girer yumurtalıklarım çatlar bakalım dün jel şeklinde uzayan bir akıntım oldu acaba çatladı mı bilmiyorumm diane kullandığım için buay ümitsizim bakalım zaman ne gösterecek bilmiyorum ama pek umutlu değilim b u aralar benim hormon testi normal çıktı hepsi neden olmuyor diye soacak olursan büyük ihtimal kilodan olmuyor benimki 90 kiloydum 85 e indim diyetisyene başlayacağım bakalaım[/QUOTE]

anladım canım sende tipik pko belirtilerinin hepsi var bende kilo yok ama kilo problemi olup pkolu olanlar kilo verdikelrinde kendiliğinden hamile kalıyo araştırma yapmışssındır bılıyosundur mutlaka,biraz kilo vermeye çalışırsan vucut kendını toparlar.bende şuan hiçbi belirtisi yok minik sivilcelerim dışında, adetim 28 gunde bire indi,tüğlenme yok,kilo yok bakalım hayırlısı hepimizin hakkında

Benim doktor 4lu test icin 20 haftaya randevu verdi, sen kac haftalik olmus olucaksin ki 18 Mayista erken degil mi yada benimkimi gec soyledi :44:

16+3 olacagım cnm ama onde ıdı gecen gıttıgımde bebegım bakalım kac olacak ama 4'lü test 16-20 haftaları arasında oluyormus zaten sen son haftalarda gıtmıs olacaksın demekkı

ayy ne kaa guzel olur ıns oyunparklı yerlerde bulusuruz

amiiiin inşallah canım tablona baktım şimdi şaheser yaratmışsın resmen bide benimkine bak marmara fay hattı gibi bi iniyo bi çıkıyo

bu arada artıları nerden koydun neden benim listem küçücük sizinkilerde herşey var

inşallah sezgicim valla son ıkı aydır belriti peşinde koşmuyorum ondanmıdır bılmem düzenli adet görüyorum hamileysem geciksin değilsem hemen gelsin öbür ayın çalışmalarına başlayalım ama bu ay ümitliyim yaaaaaaaaa 9 gün var batıma hala akıntım var,dün kanamam oldu hayırlara cıksın senin fasülye gunden gune sağlıcakla buyusun bizede mutlu haberleri almayı nasip etsin,

eee eşine nasıl soyledınn anlatsana belkı anlatmıssındır ama gecmısı okuyamadım coktu cunku

Canim bende son kotrolude gittigimde 15+1dim doktor 15+5 gozukuyor demisti bizde ondeyiz biraz cok sukur ama merak ettim benim doktor 18-22 hafta arasi yapilir dedi ondan soriyim dedim . Gerci ben ikili teste de 12+2 de olmustum .. amsn alt tarafi tarama testi Bebisler sagliklilar ya gerisi bos :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…