HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ÖZSERimm canım oğluşunmu olacak maşallah nasıl da buyudu daha testlerini hatırlıyorum resımlerini gunden gune koyulaşan, şimdi gunden gune buyuyen bebegınle birlikteyiz maşallah keyfın yerinde dimi canım??

anladım canım sende tipik pko belirtilerinin hepsi var bende kilo yok ama kilo problemi olup pkolu olanlar kilo verdikelrinde kendiliğinden hamile kalıyo araştırma yapmışssındır bılıyosundur mutlaka,biraz kilo vermeye çalışırsan vucut kendını toparlar.bende şuan hiçbi belirtisi yok minik sivilcelerim dışında, adetim 28 gunde bire indi,tüğlenme yok,kilo yok bakalım hayırlısı hepimizin hakkında[/QUOTE]

evet malesef çok araştırdım benim düzelmesi için zayıflamam gerekiyor 25 kilo vermem gerekli . senin adına sevindim senin büyük bir sorunun yok aslında neden hamile kalamıyorsun doktor nediyor

canlarım ya birşey soracağım sabahtan beri ellerim ve kollarım çok titriyor,hamiş olanlar böyle birşey yaşadımı ve acayip yanıyorum hararetim var

Son düzenleme:

o artılar eksiler ovulasyon testi OPK kısmında olan. en sondaki artıda test yaptımya onun artısı.. sen erken yumurtluyosun ya ondan seninki küçük. ben taa regliye yakın yumurtladım. seninde DPO 10da büyümeye başlar. Üstelik tablonda çok iyi. bana göre ateşin de iyi ilerliyo :)

canım acıkcası banada 16 -20 hafta dedı bende ole bılıyorum ama sonucta doktor onlar dedıklerıne uycaz ben onun dedıgı gıbı gıtsemde 18 hafta olmamıs olucam bu sartlarda hem cınsıyetımızı netlestırrırız yuzde yuz der artık ıns :)

saglıklı olsunlarda gerısı bos tabıkı

ÖZSERimm canım oğluşunmu olacak maşallah nasıl da buyudu daha testlerini hatırlıyorum resımlerini gunden gune koyulaşan, şimdi gunden gune buyuyen bebegınle birlikteyiz maşallah keyfın yerinde dimi canım??

canım hos geldın sorma hergun hamıs olabılırmıyım dıye soruyordum testler koyulastıkca
doktor erkek gıbı goruyorum ama yuzde yuz degıl dedı 18 mayısta kesın ogrenecegız ıns bakalım keyfım yerınde cok sukur sanırım uzun suredır olmadıgım kadar dıncım ıns daha da dınc olurum :) artık 11 11bucukları gorebılıyorum uykuya 8 de yenılmelerden kurtuldum
gezmelere gıdıp mısafır cagırabılıcek gucteyım ama gucumu yınede cok tuketmıyorum
sen nasılsın calısmıyorsun herhalde artık

evet malesef çok araştırdım benim düzelmesi için zayıflamam gerekiyor 25 kilo vermem gerekli . senin adına sevindim senin büyük bir sorunun yok aslında neden hamile kalamıyorsun doktor nediyor[/QUOTE]

canım doktor bana klomen verdi 6 ay kullan 6 ay içinde yüzde 85 hamile kalırsın dedi klomende 3. ayım ama ilaç kullandıgımdan beri ilk defa düzgün çalışma yaptım,eşim biraz problem yaşadı gerildi bebek için oldugunu anladıkça stres yaptı uzaklaştı, bu ay olamzsa 3 ay daha denicem sonra doktora gıdıcem ama ilk tam anlamıyla çalışma bu ay oldu diğer aylarda hep yumurtlama zamanı dısında birliktelik oldu

oyy maşallah annesine guzellık evrmiş meleğim ben iyim çok şükür uzun zaman olmadığım kadar moralliyim motiveyim, çalışıyorum canım geri çağırıldım yuvarlanıp gıdıyruz mayıs benım ayım deyıp duruyorum ınsallah evlılık yıldonumumuzde mujdeli haberi vericem eşime bu ayolmadı bıdahakı ay verırım nolcak, tek bildiğim bişe var çok ozlemısım sızı

tabikide ondan psikoloji çok önemliymiş her nekadr biz uygulamasakta :) inşallah gecikirde 9 ay boyunca gelmes :)
kanamamı anaam yerleşme olmasın sakın o hadi hayırlısı olsun inşallah
Amin canım inşallah güzel haberler getiririm sizlere hep. :) sizlerdende alırız tez zamanda inşallahh :)

şimdi canım eşim zaten her aşamayı biliyodu. ateş ölçtüğümü filn o yüzden pek sürpriz olmadı ona. o sabah işten gelcekti ben gece yatmadan msj attım sabah yapıcam testi neg. çıkarsa üzülmek yok dedim. sabak yaptım poztf. sonra işten geldi direk sordu ne çıktı ben çok dua ettim diyo bide gösterdim testi ama dedim değer önemli öğlen hastaneye gittim filn sonuçları aldım akşam eve gittim eşim yatıyodu tabi. biz geldik dedim kimle dedi bizbiz dedim sonradan anladı şakamı yapıysun vallamı dedi.. sonucu gösterdim öle bitti gitti. :)

canım doktor bana klomen verdi 6 ay kullan 6 ay içinde yüzde 85 hamile kalırsın dedi klomende 3. ayım ama ilaç kullandıgımdan beri ilk defa düzgün çalışma yaptım,eşim biraz problem yaşadı gerildi bebek için oldugunu anladıkça stres yaptı uzaklaştı, bu ay olamzsa 3 ay daha denicem sonra doktora gıdıcem ama ilk tam anlamıyla çalışma bu ay oldu diğer aylarda hep yumurtlama zamanı dısında birliktelik oldu[/QUOTE]

anladım canım hayırlısı ovul yumurtlama testlerinden aldın deenedin mi hiç onların çok faydası var canım öyle duydum arkadaşlardan ama duyduğuma göre pkoluların çocu aşılamayla gebe kalabiliyor bazısıda normal şartlarda kalabiliyor canım klomen ağır bir ilaç değğilmi yani 6 ay bana çok geldi ben 4 yıl evvel kullandım bir kutu duphastonla birliktee doktor hemen hamile kalırsın dedi kalamamdım eşime test yapıldı az hareketli çıktı cnm ama şuan gene istediler yaptırcaz bir ara bakalım hsg röntgeni çekti mi doktor sana bu çok mühim bir röntgen çüünkü

hadi yaaa umut varmı benim tabloda
bi ben inanamıyorum neden acebaaaaa :44:

ya sabahtan beri bir tuhafım,sabah laavaboya gittiğimdede böyle pembemsi leke gelmişti aama devamı gelmedi batada 6-7 gün var daha çözemedim

isterssen gebelik testi yap canım bak yada regl dönemini bekle gelmezse yaparsın ama ben olsam dayanamaz yapardım :) nnormal değil çükü

eee ole bızlerden uzaklasmak yaramaz kımselere ozlersın tabı
bol motıve bol enerjı bahar geldı ıcıne kelebek kacmıs gıbı oluyor ınsan ıns rabbım sıze yıldonumu hedıyesı nasıp eder canım

ya sabahtan beri bir tuhafım,sabah laavaboya gittiğimdede böyle pembemsi leke gelmişti aama devamı gelmedi batada 6-7 gün var daha çözemedim

valla nedesem kı canım ben ole hıc battan once leke varmı dıe ıncelemedm kendımı tek sıkayetım bel agrısı ıdı neredeyse yenı yenı azaldı hep de bel agrım oldu yanı tek en saglam belırtı buydu :)

evet canım dünkü çalışma sonrası 3-4 damla pebemsi bir kan geldi ümitsizliğe kapıldım bu sfeerde olamdı galiba diye aama ablam ilk hamılelıgımde bana da olmustu dedi, netten baktım eger hamilelik olustuysa kılcal damarla fazlalaştıgından ve kan akışı fazla oldugundan ilişki sonrası kan gelebilir diyor amaa napıyoruz adet gunu gecmeden ümitlenmek yok yaradana sığınıp bekliyoruzzzz
yerim ben sizi, demek biz geldik dedim allahım kucagınıza alacağınız gunude sevgiyle aşkla huzurla nasip etsin sağlıcakla inşallah, çok buyuk mutluluktur eşinin gözlerinde o mutlulugu görmek maşallah nazarlardan saklasın allahım

anladım canım hayırlısı ovul yumurtlama testlerinden aldın deenedin mi hiç onların çok faydası var canım öyle duydum arkadaşlardan ama duyduğuma göre pkoluların çocu aşılamayla gebe kalabiliyor bazısıda normal şartlarda kalabiliyor canım klomen ağır bir ilaç değğilmi yani 6 ay bana çok geldi ben 4 yıl evvel kullandım bir kutu duphastonla birliktee doktor hemen hamile kalırsın dedi kalamamdım eşime test yapıldı az hareketli çıktı cnm ama şuan gene istediler yaptırcaz bir ara bakalım hsg röntgeni çekti mi doktor sana bu çok mühim bir röntgen çüünkü[/QUOTE]

canım ılk ay denedım ama dediğim gibi herşeyı mekanıkleştirdiği içim eşim irite oldu ve uzaklaştı, sistematık olmamalı herşey akışında olmalı dedi bende bidaha kullanmadım, henüz hsg önermedi 6ayı doldur hamile kalmazsan gelrisin senin hiçbi problemin yok dedi bana bakalım temmuza kadar başarılı olamazsam o zaman gıderim, artık kendimi çok dınlememeye stres yapmamaya başladım sanırım başarılı oluyorum hayırlısı kısmet canım inşallah hepimiz için hayırlı zamanlarda olsun herşey

hadi yaaa umut varmı benim tabloda
bi ben inanamıyorum neden acebaaaaa :44:

çünkü içinde ya değilsem diye bi düşünce var. bizim gibi düşünürsen ve olmassa üzüleceksin o yüzden kendini negatife hazırlıyosun. bende öleydim çünkü..
Allahın izniyle inşallah hamilesindir..

canım 2 gün önce adet olacakmışım gibi bel ağrım oldu geçti,ay kafam karıştı,hayırlısı

ayyy hem evlilik yıldönümü hemde eşimin doğumgünü aynı günhep öyle hayal etmısımdır hediye olarak test çubugunu vermek ve yavru kartal tulumu vermekkısmet bakalım neler olacak allah gonlume goremı verecek yoksa kendı uygun gördüğü gibimi görücez az kaldı,bende de hiç belirti yok valla cidden de aramıyorum zamanında her belirtimin olup boşa çıktıgı zamanları gordugum için şimdi hangi belirti olsa amaaan psikolojık hepsi dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…