- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #20.961
Canim bende son kotrolude gittigimde 15+1dim doktor 15+5 gozukuyor demisti bizde ondeyiz biraz cok sukur ama merak ettim benim doktor 18-22 hafta arasi yapilir dedi ondan soriyim dedim . Gerci ben ikili teste de 12+2 de olmustum .. amsn alt tarafi tarama testi Bebisler sagliklilar ya gerisi bos :))
amiiiin inşallah canım tablona baktım şimdi şaheser yaratmışsın resmen bide benimkine bak marmara fay hattı gibi bi iniyo bi çıkıyo
bu arada artıları nerden koydun neden benim listem küçücük sizinkilerde herşey var
Canim bende son kotrolude gittigimde 15+1dim doktor 15+5 gozukuyor demisti bizde ondeyiz biraz cok sukur ama merak ettim benim doktor 18-22 hafta arasi yapilir dedi ondan soriyim dedim . Gerci ben ikili teste de 12+2 de olmustum .. amsn alt tarafi tarama testi Bebisler sagliklilar ya gerisi bos :))
ÖZSERimm canım oğluşunmu olacak maşallahnasıl da buyudu daha testlerini hatırlıyorum resımlerini gunden gune koyulaşan, şimdi gunden gune buyuyen bebegınle birlikteyiz maşallah keyfın yerinde dimi canım??
anladım canım sende tipik pko belirtilerinin hepsi var bende kilo yok ama kilo problemi olup pkolu olanlar kilo verdikelrinde kendiliğinden hamile kalıyo araştırma yapmışssındır bılıyosundur mutlaka,biraz kilo vermeye çalışırsan vucut kendını toparlar.bende şuan hiçbi belirtisi yok minik sivilcelerim dışında, adetim 28 gunde bire indi,tüğlenme yok,kilo yok bakalım hayırlısı hepimizin hakkında
canlarım ya birşey soracağım sabahtan beri ellerim ve kollarım çok titriyor,hamiş olanlar böyle birşey yaşadımıve acayip yanıyorum hararetim var
canlarım ya birşey soracağım sabahtan beri ellerim ve kollarım çok titriyor,hamiş olanlar böyle birşey yaşadımıve acayip yanıyorum hararetim var
canım acıkcası banada 16 -20 hafta dedı bende ole bılıyorum ama sonucta doktor onlar dedıklerıne uycaz ben onun dedıgı gıbı gıtsemde 18 hafta olmamıs olucam bu sartlarda hem cınsıyetımızı netlestırrırız yuzde yuz der artık ıns :)
saglıklı olsunlarda gerısı bos tabıkı
canım hos geldın sorma hergun hamıs olabılırmıyım dıye soruyordum testler koyulastıkca
doktor erkek gıbı goruyorum ama yuzde yuz degıl dedı 18 mayısta kesın ogrenecegız ıns bakalım keyfım yerınde cok sukur sanırım uzun suredır olmadıgım kadar dıncım ıns daha da dınc olurum :) artık 11 11bucukları gorebılıyorum uykuya 8 de yenılmelerden kurtuldum
gezmelere gıdıp mısafır cagırabılıcek gucteyım ama gucumu yınede cok tuketmıyorum
sen nasılsın calısmıyorsun herhalde artık
inşallah sezgicim valla son ıkı aydır belriti peşinde koşmuyorum ondanmıdır bılmem düzenli adet görüyorumhamileysem geciksin değilsem hemen gelsin öbür ayın çalışmalarına başlayalım ama bu ay ümitliyim yaaaaaaaaa 9 gün var batıma hala akıntım var,dün kanamam oldu hayırlara cıksın senin fasülye gunden gune sağlıcakla buyusun bizede mutlu haberleri almayı nasip etsin,
eee eşine nasıl soyledınn anlatsana belkı anlatmıssındır ama gecmısı okuyamadım coktu cunku
bende olmadı canım ama sen yınede bı benı kıstas alma :)
o artılar eksiler ovulasyon testi OPK kısmında olan. en sondaki artıda test yaptımya onun artısı.. sen erken yumurtluyosun ya ondan seninki küçük. ben taa regliye yakın yumurtladım. seninde DPO 10da büyümeye başlar. Üstelik tablonda çok iyi. bana göre ateşin de iyi ilerliyo :)
ya sabahtan beri bir tuhafım,sabah laavaboya gittiğimdede böyle pembemsi leke gelmişti aama devamı gelmedi batada 6-7 gün var daha çözemedim
oyy maşallahannesine guzellık evrmiş meleğim ben iyim çok şükür uzun zaman olmadığım kadar moralliyim motiveyim, çalışıyorum canım geri çağırıldım yuvarlanıp gıdıyruz mayıs benım ayım deyıp duruyorum ınsallah evlılık yıldonumumuzde mujdeli haberi vericem eşime bu ay olmadı bıdahakı ay verırım nolcak, tek bildiğim bişe var çok ozlemısım sızı
ya sabahtan beri bir tuhafım,sabah laavaboya gittiğimdede böyle pembemsi leke gelmişti aama devamı gelmedi batada 6-7 gün var daha çözemedim
tabikide ondan psikoloji çok önemliymiş her nekadr biz uygulamasakta :) inşallah gecikirde 9 ay boyunca gelmes :)
kanamamı anaam yerleşme olmasın sakın o hadi hayırlısı olsun inşallah
Amin canım inşallah güzel haberler getiririm sizlere hep. :) sizlerdende alırız tez zamanda inşallahh :)
şimdi canım eşim zaten her aşamayı biliyodu. ateş ölçtüğümü filn o yüzden pek sürpriz olmadı ona. o sabah işten gelcekti ben gece yatmadan msj attım sabah yapıcam testi neg. çıkarsa üzülmek yok dedim. sabak yaptım poztf. sonra işten geldi direk sordu ne çıktı ben çok dua ettim diyo bide gösterdim testi ama dedim değer önemli öğlen hastaneye gittim filn sonuçları aldım akşam eve gittim eşim yatıyodu tabi. biz geldik dedim kimle dedi bizbiz dedim sonradan anladı şakamı yapıysun vallamı dedi.. sonucu gösterdim öle bitti gitti. :)
canım doktor bana klomen verdi 6 ay kullan 6 ay içinde yüzde 85 hamile kalırsın dedi klomende 3. ayım ama ilaç kullandıgımdan beri ilk defa düzgün çalışma yaptım,eşim biraz problem yaşadı gerildi bebek için oldugunu anladıkça stres yaptı uzaklaştı, bu ay olamzsa 3 ay daha denicem sonra doktora gıdıcem ama ilk tam anlamıyla çalışma bu ay oldu diğer aylarda hep yumurtlama zamanı dısında birliktelik oldu
isterssen gebelik testi yap canım bak yada regl dönemini bekle gelmezse yaparsın ama ben olsam dayanamaz yapardım :) nnormal değil çükü
hadi yaaa umut varmı benim tabloda
bi ben inanamıyorum neden acebaaaaa :44:
canım 2 gün önce adet olacakmışım gibi bel ağrım oldu geçti,ay kafam karıştı,hayırlısıeee ole bızlerden uzaklasmak yaramaz kımselere ozlersın tabı
bol motıve bol enerjı bahar geldı ıcıne kelebek kacmıs gıbı oluyor ınsan ıns rabbım sıze yıldonumu hedıyesı nasıp eder canım
valla nedesem kı canım ben ole hıc battan once leke varmı dıe ıncelemedm kendımı tek sıkayetım bel agrısı ıdı neredeyse yenı yenı azaldı hep de bel agrım oldu yanı tek en saglam belırtı buydu :)
eee ole bızlerden uzaklasmak yaramaz kımselere ozlersın tabı
bol motıve bol enerjı bahar geldı ıcıne kelebek kacmıs gıbı oluyor ınsan ıns rabbım sıze yıldonumu hedıyesı nasıp eder canım
valla nedesem kı canım ben ole hıc battan once leke varmı dıe ıncelemedm kendımı tek sıkayetım bel agrısı ıdı neredeyse yenı yenı azaldı hep de bel agrım oldu yanı tek en saglam belırtı buydu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?