HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ayy yazık yaa niye sorun çıkmış ki okuyamiyorum telefondan giriyorum.

kızlar doktorum aradı şimdi sözde tahlillerde sıkıntı olmuş bu yüzden geç kalmışlar. değerlerim 1600 çıkmış bu değere göre kesenin görünmesi lazımdı ama göremedik bu durumda dış gebelikten şüphelenmemiz lazım hemen gelmen gerek tekrar bakacağız dedi ağrın sancın varmı diye sordu sol kasığımda ağrım arttı bugün ve dün geecden beri kusuyorum dedim hiç iyi değil bu durum dedi şok oldum ağlamaya başladım hemen eşimi aradım stres yapma üzme kendini hemen başka doktora gideriz dedi şuan başka doktora gidiyoruz ne olur bana dua edin bi problem olmasın

bumu açık kızzz çarpışma deyim ders deyim güreş deyim

Allah müstehakını versin emi. güldürdün beni kıs. Allah da seni güldürsün emi. ya buradamıydı hatırlayamadım şimdi kim olduğunuda . mik mik yapıcam diyodu. ha o benim çok hoşuma gitmişti. ayıptır söylemesi

Son düzenleme:
Napıosunuz tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bilen varmı ? İlgili topic e sordum ama bomboş oralar
dün ilk kez ovulasyon testi yaptım 3-4 dak. bekledim çift çizgi çıktı ama sanırım ilk çizgiden daha koyu olması gerekiyomuş silik değildi ama ilki kadar koyuda değildi yani gebelik testi olsaydı ben kesin hamileyim derdim...Ve sanırım ovulasyon akıntısına benzer akıntımda oldu ben dün bu saatlere yakın yapmıştım geceyi malesef değerlendiremedim =( Bugün bir kez daha yapıyım diyorum fakat soda ve tür kahvesi tükettim çok sıvı tüketmiş oluyomuyum ? Ayrıca çok sıkıştım şuan su filan da içmedim dünkü saatimde yapıyım diye testi sizce doğrumu yapıyorum yoksa ben kaçırdım mı bu ayı yardımcı olurmusunz lütfen

kız noluyo yumoşluyonmu yoksa

yok kız adete 3 gün kaldı ialçda yarın bitiyo ama bugun arkadaşı aradım kusma isal olursa dogum kont kullanırken hamile kalınabiliyomuş bende isal olmuştum birde gününde başlamayınca bende 6 gün sona başladım yok amaa sanmıyorummm yoktur mucize üstü olur

hımm. çelişkili durumlar olmuş yane. neyse hadi hayırlısı.belli olmaz kıs belki hamilesindir. ayy heyecanlandım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…