- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.101
Kimler var kızlar bugün hamile olan taç yapraktan başka
ağzını açıp armutun düşmesini beklemek lazım allahımya ne yapacan kız çalışmalara devam deliiii
oooooooo bu çok açık bir cevap oldu. neyse bu akşam kocam yanımda 2 gün yok. değerlendireyim bari. kız neler diyom ben. anam kocam duysa :)))
kız durduk yere gelmezde yine kocalardan uzak durmayalım kazayla gelir belki :)
valla sağ yumurtama bi ağrı giriyo çıkıyo saniyelik sanki iğne batırıyorlar yaff
Ayy yazık yaa niye sorun çıkmış ki okuyamiyorum telefondan giriyorum.
bumu açık kızzz çarpışma deyim ders deyim güreş deyim
kız noluyo yumoşluyonmu yoksa
valla sağ yumurtama bi ağrı giriyo çıkıyo saniyelik sanki iğne batırıyorlar yaff
Ayy canım yaa yazık inşallah birşeyi çıkmaz
Allah müstehakını versin emi. güldürdün beni kıs. Allah da seni güldürsün emi. ya buradamıydı hatırlayamadım şimdi kim olduğunuda . mik mik yapıcam diyodu. ha o benim çok hoşuma gitmişti. ayıptır söylemesi
hayırdır ınsallah nesrınım
yok kız adete 3 gün kaldı ialçda yarın bitiyo ama bugun arkadaşı aradım kusma isal olursa dogum kont kullanırken hamile kalınabiliyomuş bende isal olmuştumbirde gününde başlamayınca bende 6 gün sona başladım yok amaa sanmıyorummm yoktur mucize üstü olur
Niye progestan aldiriyosun canimkızlar progeston aldırıyorum eşime şimdi getiriyo başlıcam hayırlısı
evet bizim kzıdı kimdi yaff :26:
hayırdır ınsallah nesrınım
yok kızz nirdeeeeeeeeeeeeeeeehımm. çelişkili durumlar olmuş yane. neyse hadi hayırlısı.belli olmaz kıs belki hamilesindir. ayy heyecanlandım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?